2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
kizlar 3 gündür aksam 9dan sonra artan bulantim var. bildiginiz kurulu saat gibi. ve suan acayip bulantim var durup durup öğürüyorum en sonunda yataga girdm uzandim bi ara gecer gibi oldu ama yok gecmemis

kizlar 3 gündür aksam 9dan sonra artan bulantim var. bildiginiz kurulu saat gibi. ve suan acayip bulantim var durup durup öğürüyorum en sonunda yataga girdm uzandim bi ara gecer gibi oldu ama yok gecmemis
Benim de yemekhaneye gitme saatinde başlıyor nedense ve yiyemiyorum doğru düzgün

Şehir hastanleri devlet hastanesi değil. sadece değişik bir sözleşmesi var devletle. Yani köprüler otoyollar gibi onlarda anlaşmalı yaptırıldı. Şikayet ediniz cimer yazınız.

Cok geçmiş olsun insallah bir sorun olmayacak Allah koruyacak bebisini ne güzel bi annesin ordan oraya kosturmussun evladin icin, rabbim sana bağışlasın
Allah hepimize bagışlasın evlatlarımızı. Hepimizinkini korusun. Dua dan baska yapilcak birsey de yok aslinda. ❤

Ben geldim kızlar nasilainiz Bayadir giremiyorum bulanti devam ağrılar halsizlik başladı sizler nasilsiniz
Merhaba canım kaç haftalık oldunuz? Kontrole falan gittin mi bu arada? Bizler de iyiyiz hastalıklarla boğuşuyoruz. Allah hepimize iyilik güzellik versin

Merhaba canım kaç haftalık oldunuz? Kontrole falan gittin mi bu arada? Bizler de iyiyiz hastalıklarla boğuşuyoruz. Allah hepimize iyilik güzellik versin
Evet kuzum gittim 2 li tarama yapildi haftaya sonuçlar için gel dedi 15 gün olmuş oluyor inşallah hayirli mutlu haberler aliirm canım senin nasıl gidiyor kuzum

merhaba, malatyada doktor ararken mesajınıza denk geldim. instagramda gebenin
her an yanında olan ebeler görüyorum sanırım özel çalışıyorlar acaba malatyada böyle bir uygulama duydunuz mu?

Teşekkür ederim çok sağolun

Kuzum eşi önde demek aslında doguma yakın zamanlar da sıkıntı oluyor o da genelde eş önde olunca normal dogum olmaz sezeryan olur derler ama biz daha 3.aydayız daha 9.aya yeri değişir diye düşünüyorum (normalde bebek mesela benim tersti son aylarda dogum kanalına girmişti bu eşi de zamanla belki yer değiltirriyordur ama inan bu aylarda konuşulacak can sıkılacak konu hiç değil, hiç canını sıkma her zaman derim rabbim her zaman işini düzgün yapan insanlarla karşılaştırsın senin doktor tam bu dualıkmış)

Aslında sessiz kalmacan böyleleri ne yönetime sağlık bakanligina şikayet edicenki kendilerini bulunmaz veli nimet sanmasınlar canım üzüldüm senin adına ben olsam açardım ağzımı yumardim gözümü ben uzulceme onları üzerim

İkili test yaptırmışmiydiniz
Yok canim yaptirmadik. Onu yaptirmayi en basindan beri istememistim. Etrafimda cok yanlis sonuc veren tanidigim vardi çünkü. Hamilelikleri yanlis sonuc yüzünden üzüntüyle gecti sebepsiz yere. Gen testi yaptiracaktim planim öyleydi, sonradan fiyati yüzünden vazgecmistik ama simdi yine gen testine döndük

Masallahhh gercekten de kiz gibi kibarcık bi kafa yapisi var saglikla dogsun insallah prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…