- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.081
satici orjinal philips mi aldigin yer trendyoldan bulamadmda saticisini canimBende bundan aldım denedim dekayma yapmıyor arkadaşlar
Benim de yemekhaneye gitme saatinde başlıyor nedense ve yiyemiyorum doğru düzgünkizlar 3 gündür aksam 9dan sonra artan bulantim var. bildiginiz kurulu saat gibi. ve suan acayip bulantim var durup durup öğürüyorum en sonunda yataga girdm uzandimbi ara gecer gibi oldu ama yok gecmemis
Şehir hastanleri devlet hastanesi değil. sadece değişik bir sözleşmesi var devletle. Yani köprüler otoyollar gibi onlarda anlaşmalı yaptırıldı. Şikayet ediniz cimer yazınız.Ben neye uğradığımı şaşırdım zaten muayene 3 dakika falan sürdü çıkabilirsin dedi doktor öyle öküzün trene baktığı gibi baktım yani tabiri caizse. Büyük konuşmiyim ama allah düşürmesin yani devlet hastanesine gerçekten hiç böyle tahmin etmedim ben de diyorum ki belki cinsiyeti öğrenirim belki onu söyler, bakmadı bile doğru düzgün doktor şok oldum kaldım ben
Bende 13 hafta daha geçmedi primaya devam )kizlar 3 gündür aksam 9dan sonra artan bulantim var. bildiginiz kurulu saat gibi. ve suan acayip bulantim var durup durup öğürüyorum en sonunda yataga girdm uzandimbi ara gecer gibi oldu ama yok gecmemis
Allah hepimize bagışlasın evlatlarımızı. Hepimizinkini korusun. Dua dan baska yapilcak birsey de yok aslinda. ❤Cok geçmiş olsun insallah bir sorun olmayacak Allah koruyacak bebisinine güzel bi annesin ordan oraya kosturmussun evladin icin, rabbim sana bağışlasın
İyi akşamlar kızlar bağadır katılamıyordum aranıza
Bugün bizde tahmini kız olduğunu öğrendik herkese hayırlı olsun kız erkek anneleri sağlıkla sevgiyle gelsinler13 haftalığız
Eki Görüntüle 3201668 masallah prensese sağlıkla gelsin inşallah sağ salim
Merhaba canım kaç haftalık oldunuz? Kontrole falan gittin mi bu arada? Bizler de iyiyiz hastalıklarla boğuşuyoruz. Allah hepimize iyilik güzellik versinBen geldim kızlar nasilainiz Bayadir giremiyorum bulanti devam ağrılar halsizlik başladı sizler nasilsiniz
Evet kuzum gittim 2 li tarama yapildi haftaya sonuçlar için gel dedi 15 gün olmuş oluyor inşallah hayirli mutlu haberler aliirm canım senin nasıl gidiyor kuzumMerhaba canım kaç haftalık oldunuz? Kontrole falan gittin mi bu arada? Bizler de iyiyiz hastalıklarla boğuşuyoruz. Allah hepimize iyilik güzellik versin
Sifa olsun inşallahKuru dutçu arkadaşlarım ya allah sizden razı olsunnvalla bugün öğlenden sonra gözüm açıldı çok şükür biraz kendime geldim
Sifa olsun inşallahçabucak toparlan
merhaba, buldunuz mu acabaaBende Malatya da oturuyorum ve doktor bulamadım daha
merhaba, malatyada doktor ararken mesajınıza denk geldim. instagramda gebeninKuzum benim ikinci senem Malatya da ebe olarak görev yapıyorum ilçesindedevamlı gittiğim doktorum vardı Ankara ya gitti o da gözde sıtma pınarı hastanesinde özlem soyutemiz gül diye bir doktor var galiba ona baslicam bebeğim ilk olacak inşallah sağlıkla ilerlerse üçüncü tüp Bebek tedavim bu benim pzt günü muayene olacam ilk kontrol umarım güzel haberler alırım ben önce devlet hastanesi nde muayene olup tahlil yaptıracam ama
İkili test yaptırmışmiydinizÇok şükür ensesi normalama galiba gen testi yaptiricaz sonucunu 10 gün nasil beklicem onu düşünüyorum sagol bitanem rabbim bu durumdaki herkesin yardimcisi olsun
Teşekkür ederim çok sağolun
Aslında sessiz kalmacan böyleleri ne yönetime sağlık bakanligina şikayet edicenki kendilerini bulunmaz veli nimet sanmasınlar canım üzüldüm senin adına ben olsam açardım ağzımı yumardim gözümü ben uzulceme onları üzerimKızlar doktordan çıktım adam azarladı beni şehir hastanesine gittim ilk defa ( kendi doktorumdan randevu bulamadım ve geçen hafta covid atlattığım için bebeğe bişey oldumu diye gittim) doktor diyo ki kafana göre buraya gelemzsin her geleni almıyoruz daha neler neler dedi ağlaya ağlaya eve geldim ne çocuğun resmini verdi ne de erkrandan gösterdi 1 dk bile bakmadı ultrason ile o kadar moralim bozuldu ki yarın özele randevu aldım gidicem. Bi de bebeğin eşi öndeymiş ne demek diyorum bişey olmaz yaa falan yaptı o kadar kötü oldum ki anlatamam
Yok canim yaptirmadik. Onu yaptirmayi en basindan beri istememistim. Etrafimda cok yanlis sonuc veren tanidigim vardi çünkü. Hamilelikleri yanlis sonuc yüzünden üzüntüyle gecti sebepsiz yere. Gen testi yaptiracaktim planim öyleydi, sonradan fiyati yüzünden vazgecmistik ama simdi yine gen testine döndükİkili test yaptırmışmiydiniz
Masallahhh gercekten de kiz gibi kibarcık bi kafa yapisi varİyi akşamlar kızlar bağadır katılamıyordum aranıza
Bugün bizde tahmini kız olduğunu öğrendik herkese hayırlı olsun kız erkek anneleri sağlıkla sevgiyle gelsinler13 haftalığız
Eki Görüntüle 3201668
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?