2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben geldim kızlar nasilainiz Bayadir giremiyorum bulanti devam ağrılar halsizlik başladı sizler nasilsiniz
canim iyiyim bende seninde kontrollerinin guzel gecmesine sevindim.sonuclarinda guzel gelir insallah. benim de aksam bulantisi devam sadece. vitamin verdimi doktor canim gittgn kontrolde mesela d vitamini kullanmaya basladim baslayali bel agrim ve halsizligim bitti benim.

Günaydın bana doktorum vitamin falan vermedi neden bilmiyorum. Bebek büyüdüğü için aç uyanıyorsun olabilir:))) aynıyız seninle karnın çıktı mı?

Bende ilk sizlerden duydum ilgimi çekti. Ama ben çalışan bir anne olacağım. Bunu bakıcıyla yapmak zor sanırım değil mi? Ben anlasam bile ona nasıl anlatırım :S

Ben de @Deepblues gibi düşünüyorum. Bu iş yeni doğmuş bir bebeği olan ve birçok şeye yeni yeni adım atan bir anne için psikolojik olarak çok yorucu olabilir. Zamanı geldiğinde çocuğun kasları geliştiğinde bile oldukça zor geçebiliyor Wc eğitimi. Hatta şu kadar söyleyeyim , yeni her bebeğimde kaygı ettiğim tek şey Wc eğitimi Bir de dışarda falan çok zorlar, en azından benim için imkansız bir durum Yapanın önünde eğilirim, ama benim için imkansız. Kaldı ki çalışıyorum, ben kaynanama çocuklara telefon verme diyprum beni dinlemiyor bununla mı uğraşacak , hiç sanmam...
Bende ilk sizlerden duydum ilgimi çekti. Ama ben çalışan bir anne olacağım. Bunu bakıcıyla yapmak zor sanırım değil mi? Ben anlasam bile ona nasıl anlatırım :S

Günaydın bana doktorum vitamin falan vermedi neden bilmiyorum. Bebek büyüdüğü için aç uyanıyorsun olabilir:))) aynıyız seninle karnın çıktı mı?
Evet canim alt karnim cikintili ozellikle ve sertlesti Benim randevu tarihim 18 subat. 16+2ken gitmis olcam nasipse. 4 lü test yaptircakmisin sen cnm? acaba kacinci haftalarda olmasi gerekiyor

Bebeğim progesteron için bakıyorlar mı bilmiyoeum ama onu özellikle bir soyle bakalım. Ben kaset testte çift çizgi gördüm dedim. Gebelik var dedim. O zaman detaylı bir bakalım dedi T3, T4, FSH Folat Beta bakmışlardı ve diğer kan ve idrar.
pozitifbiri saglık ocagında test vereyım dedım kan da neler ıstenıyor kuzum hamilelikte.Özellıkle progestoron baktırmak ıstıyorum oglumda dusuktu benım ılac kullanmıstım o yuzden.

Ben de sabahlari kahvalti hazirlayana kadar tahammul edemiyorum acliga o dereceyim iki öğün yiyorum o yüzden diye dusunuyordum ama. Sen günde kac öğün yiyorsun canım öğünleri artirmali miyiz acaba doktora hic danismadim

Benim de alt karnım sertleşti artık. Yaaa kızlar çok duygulanıyorum düne kdr kalbi attı mı etti mi derken 14 15 haftalara geldik yaaaa
Evet canim alt karnim cikintili ozellikle ve sertlesti Benim randevu tarihim 18 subat. 16+2ken gitmis olcam nasipse. 4 lü test yaptircakmisin sen cnm? acaba kacinci haftalarda olmasi gerekiyor

kiz ben de iki öğün yiyordum aksam yemekte sonra sadece elma vs yiyordum. 1 haftadr oglende acikmaya basladim corba felan iciyorum diger turlu oglende yemek yersem isin sonu fena sende hic degilse corba ic canim cok gözün dönerse. yada ekmek arasi peynir atiyorum agzima bendeki istah acikligi 1 haftadir patladi öncesinde eski hayattaki beslenme duzenimdi. ve gebelik oncesi kilomdayim hala ama alirim diye korkuyorum gerci kacinilmaz son tabiki alcam ama ne kdr gec o kdr iyi dr oglen yememi.soyledi anlatti ama kafama gore takiliyorum ben cnm

Son düzenleme:
Benim de alt karnım sertleşti artık. Yaaa kızlar çok duygulanıyorum düne kdr kalbi attı mı etti mi derken 14 15 haftalara geldik yaaaa
Degil mi yaa...bikac hafta sonralarda tekmelerden bahsedecegiz insallah senle randevu ayni gunumuz zaten. 4 lu test yaptircan mi canim karar verdin mi ben istiyorum ama dr gerek yok dedi anlamadim

Bugün randevusu olan arkadaşımızı not etmişim , bugünün talihlisiiiii mydreams93 arkadaşım benle aynı hafta devam eden :) bakalım sen gör bebişini biz de aa benimki de böyle mi şu an diye bakarız Hayırlı haberlerle dönesin. Kaçta randevunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…