- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.101
canim iyiyim bende seninde kontrollerinin guzel gecmesine sevindim.sonuclarinda guzel gelir insallah. benim de aksam bulantisi devam sadece. vitamin verdimi doktor canim gittgn kontrolde mesela d vitamini kullanmaya basladim baslayali bel agrim ve halsizligim bitti benim.Ben geldim kızlar nasilainiz Bayadir giremiyorum bulanti devam ağrılar halsizlik başladı sizler nasilsiniz
GünaydınGünaydınnn kizlarrGüzel bir gün olsun bizler icin. Bugün kontrolü olan arkadaslarimiz vardii insallah güzel haberler aliriz son bir haftadır çok aç uyanıyorum sabahlari deli gibi aç uyanan var mii benim gibi bu omega vitamini galiba istah aciyor?
Erkek sanki doktor demedi mi bişeyKızlar cinsiyeti ne acaba lütfen bakarmısınız
Devlet hastanesi sadece resmini çek dedi cevaplamadı 2 haftaya özele gıdeceğiz o yüzdenErkek sanki doktor demedi mi bişey
Bende ilk sizlerden duydum ilgimi çekti. Ama ben çalışan bir anne olacağım. Bunu bakıcıyla yapmak zor sanırım değil mi? Ben anlasam bile ona nasıl anlatırım :SBen tuvalet iletişimini ilk kkde okudum. Sonra araştırınca aklıma yattı. Bebeğimle daha iyi iletişim kurabilmek için denemek istiyorum. Onun mimiklerinden, beden dilinden ne zaman tuvaleti geldi, ne zaman acıktı bunları anlayabilmenin aramızdaki bağı kuvvetlendireceğini inanıyorumBu konuyu araştırırken de yıkanabilir bez almaya karar verdim, olası kazalara karşı. Hem de çevreye en az zararı vereceğimi düşündüm bu şekilde.
Benimki hiç bu kadar çok vermedi neden acaba? İnşallah sağlıkla öğrenirsin bebişini :))Devlet hastanesi sadece resmini çek dedi cevaplamadı 2 haftaya özele gıdeceğiz o yüzden
Bende ilk sizlerden duydum ilgimi çekti. Ama ben çalışan bir anne olacağım. Bunu bakıcıyla yapmak zor sanırım değil mi? Ben anlasam bile ona nasıl anlatırım :S
Evet canim alt karnim cikintili ozellikle ve sertlestiGünaydınbana doktorum vitamin falan vermedi neden bilmiyorum. Bebek büyüdüğü için aç uyanıyorsun olabilir:))) aynıyız seninle karnın çıktı mı?
pozitifbiri saglık ocagında test vereyım dedım kan da neler ıstenıyor kuzum hamilelikte.Özellıkle progestoron baktırmak ıstıyorum oglumda dusuktu benım ılac kullanmıstım o yuzden.
Ben de sabahlari kahvalti hazirlayana kadar tahammul edemiyorum acliga o dereceyimGünaydınnn kizlarrGüzel bir gün olsun bizler icin. Bugün kontrolü olan arkadaslarimiz vardii insallah güzel haberler aliriz son bir haftadır çok aç uyanıyorum sabahlari deli gibi aç uyanan var mii benim gibi bu omega vitamini galiba istah aciyor?
Evet canim alt karnim cikintili ozellikle ve sertlestiBenim randevu tarihim 18 subat. 16+2ken gitmis olcam nasipse. 4 lü test yaptircakmisin sen cnm? acaba kacinci haftalarda olmasi gerekiyor
kiz ben de iki öğün yiyordum aksam yemekte sonra sadece elma vs yiyordum. 1 haftadr oglende acikmaya basladim corba felan iciyorum diger turlu oglende yemek yersem isin sonu fenaBen de sabahlari kahvalti hazirlayana kadar tahammul edemiyorum acliga o dereceyimiki öğün yiyorum o yüzden diye dusunuyordum ama. Sen günde kac öğün yiyorsun canım öğünleri artirmali miyiz acaba doktora hic danismadim
Degil mi yaa...bikac hafta sonralarda tekmelerden bahsedecegiz insallahBenim de alt karnım sertleşti artık. Yaaa kızlar çok duygulanıyorum düne kdr kalbi attı mı etti mi derken 14 15 haftalara geldik yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?