- 28 Aralık 2020
- 321
- 920
- 53
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.121
Ayyy evet yaaaaDegil mi yaa...bikac hafta sonralarda tekmelerden bahsedecegiz insallahsenle randevu ayni gunumuz zaten. 4 lu test yaptircan mi canim karar verdin mi ben istiyorum ama dr gerek yok dedi anlamadim
Aynı anda yazmışız , pes :joyKızlarrr biz geldikkk bir tanemiz kızdiğeri sakladı kendini göstermedi herşeyimiz yolunda çok şükür sadece 3 kilo almışım ona fazla dedi bulantında olsa dengelicez yemeği dedi
ayyy ilk güzel haberimiz geldiiiKızlarrr biz geldikkk bir tanemiz kızdiğeri sakladı kendini göstermedi herşeyimiz yolunda çok şükür sadece 3 kilo almışım ona fazla dedi bulantında olsa dengelicez yemeği dedi
gözunaydin cok sevindiimHerkesee güüü naayy dııınnnn canım hamişler 2,5 gündür giremedim çok sayfa olmuş hepsini okuyamadımmmumarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir
Ben 2 ayrı güzel haberle geldimm ilki kedi oğluşum ameliyattan sağ salim çıktı hepinize teşekkür ederim dualarınız için özellikleffestinalente sana çok teşekkür ederim. Bundan sonrası inşallah kitlenin iyi huylu olmasını beklemek olacak ikinci güzel haberim fetal dna testim çıktı bebiş çok sağlıklı çok şükür ve bi minik kız geliyor Rabbime şükürler olsun. Şükür ederek ağlamayı nasip etti bugünlerimize çook çoook şükür. Benim gebelikle ilgili korkularım vardı zaten kalamıyordum ilk tüp bebekte kaldım, korktuğum şeyler başıma gelmedi, hep kız istiyorduk kız oldu. Rabbime her dakika bu günleri gösterdiği için şükür ediyorum. Çook uzun oldu affınıza sığınıyorum
o zaman sorayım benım ozellıkle bakılmasını ıstedıgım o cunku, ama fazası zzararlı degıl sanırım ıkı gunde bır kullansam progestan hapını nolur kıBebeğim progesteron için bakıyorlar mı bilmiyoeum ama onu özellikle bir soyle bakalım. Ben kaset testte çift çizgi gördüm dedim. Gebelik var dedim. O zaman detaylı bir bakalım dedi T3, T4, FSH Folat Beta bakmışlardı ve diğer kan ve idrar.
O da bir şey mi arkadaşım benle aynı günde o tam 4.5 kg aldı deseydin hemi de tek bebeklenKızlarrr biz geldikkk bir tanemiz kızdiğeri sakladı kendini göstermedi herşeyimiz yolunda çok şükür sadece 3 kilo almışım ona fazla dedi bulantında olsa dengelicez yemeği dedi
ayy hayırla ve sağlıkla , darısı bir de bana innşaaallahhgözunaydin cok sevindiimharbiden agustos annelerinde kiz bebek cogunlukta maşallah
Progestanı neden kullanacaksın ki?? Doktor önermeden kullanma kuzum, çok yan etkisi oluyoro zaman sorayım benım ozellıkle bakılmasını ıstedıgım o cunku, ama fazası zzararlı degıl sanırım ıkı gunde bır kullansam progestan hapını nolur kı
Aramıza hoşgeldinMerhaba kızlar 10+5 teyim şimdiden 4,5 kilo aldım bildiğim karnım çıktı göğüslerim 2 katından fazla oldu çok ta fazla yemiyorum beyaz ekmek ve tatlı yeni yeni ve çok nadir yiyorum neden böyle oldum ilk gebeliğim kıyafetlerim şimdiden olmuyor
Bana özelde de14 hafta oldu tam soylemiyo 16 hafta olması lazımmış sizin kaç hafta oluyo ozaman bide 500 lira muayene ücreti ödüyorumDevlet hastanesi sadece resmini çek dedi cevaplamadı 2 haftaya özele gıdeceğiz o yüzden
Ahahaha ben sabırsız tabiki sabahın ilk randevusuna gidiyorumAyyy evet yaaaavalla bana doktor ne derse tamam diyorum, doktora bağlıyım anlıcan
Aynı anda yazmışız , pes :joy
Ay baya söylendi ama alınmaması gerek ilk 4 ay falan diye dedim susarmısın daha yeni yemek yemeye başlamışım zatenO da bir şey mi arkadaşım benle aynı günde o tam 4.5 kg aldı deseydin hemi de tek bebeklen
Oy oy ben cumartesi gittim erkek olabilir denildi. Bir sonraki kontrolümüz 22 şubat tabi dayanabilirsemBugün randevusu olan arkadaşımızı not etmişim , bugünün talihlisiiiiimydreams93 arkadaşım benle aynı hafta devam eden :) bakalım sen gör bebişini biz de aa benimki de böyle mi şu an diye bakarız Hayırlı haberlerle dönesin. Kaçta randevunuz??
oglumda 11 cıkmıstı o hormon en basında ve tutunması ıcınde yuksek olması lazım, sımdı dıyorum gene dusukse o hormonum ıhtıyac varsa.Kulanndım bır bucuk ay kadar cok etkısı oldugu ıcın fıtıl olarak devam ettımayy hayırla ve sağlıkla , darısı bir de bana innşaaallahh
Progestanı neden kullanacaksın ki?? Doktor önermeden kullanma kuzum, çok yan etkisi oluyor
Aramıza hoşgeldinWc ye çıkamıyor olabilir misin ?? Fazla yağlı yiyor olabilirsin. Vücut şu an östrojen bombası gibi geziyor. O da diyor ki, çocuk yapıyoruz, lazım olacak , yağ depolaaaaa Yani şu dönemlerde su içsen yarayabilir
Ay ben kızı duyunca havalara uçtum zaten hep kıza yatkınlığım daha fazlaydı Allah sağlıkla versin tabiii ama o kadar komiklerdi ki ying yang işareti gibi duruyolardı altlı üstü birinin kafası birinin ayağının karşısında diğeri de öyleayyy ilk güzel haberimiz geldiiiKız demek yaa maşallah digerii de utangac demek saklandi annesi kiz ne guzel biz bir cinsiyet heycani yasarken sen 2 yaşiyon haha cok sevindim canim
Valla benim karnım çıktı mı yoksaa kendi göbeğim mı bilmiyorum sertliğine de bakıyorum ama anlamıyorumkiEvet canim alt karnim cikintili ozellikle ve sertlestiBenim randevu tarihim 18 subat. 16+2ken gitmis olcam nasipse. 4 lü test yaptircakmisin sen cnm? acaba kacinci haftalarda olmasi gerekiyor
Kasıktan oluyor benim canım Bahar arkadaşımızında öyleydi bugün doktorda normal dediOy oy ben cumartesi gittim erkek olabilir denildi. Bir sonraki kontrolümüz 22 şubat tabi dayanabilirsemgen testi verdik kontrol günü onu merakla bekliyorum ama karnımda ara ara garip ağrılar oluyor bu rahim büyümesinden mi kaynaklıdır? Tecrübeli arkadaşlara sormak isterim. Sızı gibi bazen bazen de keskin ama anlık ağrı oluyor
Hoşbulduk canım kabızlık problemim hiç olmadı 5 kişilik bir aileye yetecek kadar yağ depolamış sanırımayy hayırla ve sağlıkla , darısı bir de bana innşaaallahh
Progestanı neden kullanacaksın ki?? Doktor önermeden kullanma kuzum, çok yan etkisi oluyor
Aramıza hoşgeldinWc ye çıkamıyor olabilir misin ?? Fazla yağlı yiyor olabilirsin. Vücut şu an östrojen bombası gibi geziyor. O da diyor ki, çocuk yapıyoruz, lazım olacak , yağ depolaaaaa Yani şu dönemlerde su içsen yarayabilir
sus yoksa üstüne kusarım deseydinAhahaha ben sabırsız tabiki sabahın ilk randevusuna gidiyorum
Ay baya söylendi ama alınmaması gerek ilk 4 ay falan diye dedim susarmısın daha yeni yemek yemeye başlamışım zatendiğer arkadaşlarımızda güzel haberlerle gelsin inşallahhh
Oy masallaaahhh hadi hayırlısı bakalım bekliyoruz, gen testinin sonucunda cinsiyet de belli oluyor değil mi ?Oy oy ben cumartesi gittim erkek olabilir denildi. Bir sonraki kontrolümüz 22 şubat tabi dayanabilirsemgen testi verdik kontrol günü onu merakla bekliyorum ama karnımda ara ara garip ağrılar oluyor bu rahim büyümesinden mi kaynaklıdır? Tecrübeli arkadaşlara sormak isterim. Sızı gibi bazen bazen de keskin ama anlık ağrı oluyor
Kuzum sen hemen doktora gitsene o zaman neyi bekliyorsun?? YAzsın ilacını al başla mis gibi kafan rahat etsinoglumda 11 cıkmıstı o hormon en basında ve tutunması ıcınde yuksek olması lazım, sımdı dıyorum gene dusukse o hormonum ıhtıyac varsa.Kulanndım bır bucuk ay kadar cok etkısı oldugu ıcın fıtıl olarak devam ettım
Allah kucağına almayı nasip etsinAy ben kızı duyunca havalara uçtum zaten hep kıza yatkınlığım daha fazlaydı Allah sağlıkla versin tabiii ama o kadar komiklerdi ki ying yang işareti gibi duruyolardı altlı üstü birinin kafası birinin ayağının karşısında diğeri de öylealttaki ponçik açmadı bacakları kordondanda anlayamayız dedi rabbim her isteyene yaşatsın ya duygusal bir yumağım şu an elleri falan gözümün önünden gitmiyo
Teşekkürler canım bana da normal denildi ama işte insan tedirgin oluyor soda içeyim öğlen bakalımKasıktan oluyor benim canım Bahar arkadaşımızında öyleydi bugün doktorda normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?