- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.141
Olabilir tabii ki...İlk aylarda hızlı alanlar sonradan sakinleşebiliyor. Sen yine sağlıklı beslenmeye gayret et. Telafi edersinHoşbulduk canım kabızlık problemim hiç olmadı 5 kişilik bir aileye yetecek kadar yağ depolamış sanırımhamile kalmadan önce 53 kiloydum sağlıklı beslenen ve hareketli biriyimdir neden böyle oldu anlamadım ödem yapmış olabilrimiyim acaba öncesinde bitki çayları çok içerdim şimdi hepsini bıraktım kahveyi bile çok nadir içiyorum
ya korkuyorum , su surecten kese varmı yok mu kese var bebek varmı yok mu gıbı gıbı oyuzden bıraz gec gıdeyım dedım gec dedıgım de 5+6 ya randevu aldım 17 şubat oluyor , alttanda bakmazlar devlete gıdeceğim çünkü.Daha erken gitsem ne görürüm.Ertugrulda 6+2 de kese ve yolk sac gozukmustu sadecesus yoksa üstüne kusarım deseydin
Oy masallaaahhh hadi hayırlısı bakalım bekliyoruz, gen testinin sonucunda cinsiyet de belli oluyor değil mi ?
Kuzum sen hemen doktora gitsene o zaman neyi bekliyorsun?? YAzsın ilacını al başla mis gibi kafan rahat etsin
Teşekkürler canım bana da normal denildi ama işte insan tedirgin oluyor soda içeyim öğlen bakalım
ya korkuyorum , su surecten kese varmı yok mu kese var bebek varmı yok mu gıbı gıbı oyuzden bıraz gec gıdeyım dedım gec dedıgım de 5+6 ya randevu aldım 17 şubat oluyor , alttanda bakmazlar devlete gıdeceğim çünkü.Daha erken gitsem ne görürüm.Ertugrulda 6+2 de kese ve yolk sac gozukmustu sadece
ben mesaj atıp sorayım en ıyısı bı ona gore davranıyımSağlık ocagı yazarsa ordan al o zaman ilacı??
Kız hiç fotograf vermediler mi bize böyle kuru kuru anlatıyosunAy ben kızı duyunca havalara uçtum zaten hep kıza yatkınlığım daha fazlaydı Allah sağlıkla versin tabiii ama o kadar komiklerdi ki ying yang işareti gibi duruyolardı altlı üstü birinin kafası birinin ayağının karşısında diğeri de öylealttaki ponçik açmadı bacakları kordondanda anlayamayız dedi rabbim her isteyene yaşatsın ya duygusal bir yumağım şu an elleri falan gözümün önünden gitmiyo
Evet canim beklemedigim bi anda öğrendim. randevu disi acil kanama ile gittim doktoruma. gece aglamaktan sabah gozlerim şiş şiş gittim anladi korktugumubaharrr34 sen cinsiyetiini öğrendin mi
canim cok normal ince sızı bazen keskin agri ama benim 3 4 saat surdugude oluyodu araliksiz regl olcak hissi gibi. sonra bol bol dinlendim azaldi biraz gene ara ara oluyor normalmisTeşekkürler canım bana da normal denildi ama işte insan tedirgin oluyor soda içeyim öğlen bakalım
Yaa ben de daha kilo almadim ama galiba kacinilmaz sona dogru yaklasiyoruzkiz ben de iki öğün yiyordum aksam yemekte sonra sadece elma vs yiyordum. 1 haftadr oglende acikmaya basladim corba felan iciyorum diger turlu oglende yemek yersem isin sonu fenasende hic degilse corba ic canim cok gözün dönerse. yada ekmek arasi peynir atiyorum agzima bendeki istah acikligi 1 haftadir patladi öncesinde eski hayattaki beslenme duzenimdi. ve gebelik oncesi kilomdayim hala ama alirim diye korkuyorum gerci kacinilmaz son tabiki alcam ama ne kdr gec o kdr iyi dr oglen yememi.soyledi anlatti ama kafama gore takiliyorum ben cnm
bakmıyolarmıs o hormona kuzuzm , sence ben ne zaman gıdeyım doktora hafta olarak soyleyınce boyle cıkıyor ama erken dollendıgı ıcın 4+2 olan bı kadınla bıle aynı bat tarıhımız mesela 17 şubat ı ıptal edıp daha erkene mı baksamSağlık ocagı yazarsa ordan al o zaman ilacı??
Yaaa masallahhhKızlarrr biz geldikkk bir tanemiz kızdiğeri sakladı kendini göstermedi herşeyimiz yolunda çok şükür sadece 3 kilo almışım ona fazla dedi bulantında olsa dengelicez yemeği dedi
Ayyy ne mutlu inşallah bende öğrenirim artıkEvet canim beklemedigim bi anda öğrendim. randevu disi acil kanama ile gittim doktoruma. gece aglamaktan sabah gozlerim şiş şiş gittim anladi korktugumusana moral vereyim.o zaman kiz bebiş bu annesi dedi o anı hic unutmam bide kandildi o gün ama tabi 16. haftaya kdr net belli olmuyor diyorlar ben genede kesin kiz diye sevemiyorum karnimi
Canim ultrasona bakarken bacak arasina denk gelmiyor mu ki hicBana özelde de14 hafta oldu tam soylemiyo 16 hafta olması lazımmış sizin kaç hafta oluyo ozaman bide 500 lira muayene ücreti ödüyorum
Bacaklarıma vuruyor sızısı ya valla eskiden hiç kendimi dinlemezdim oramı buramı kontrol ediyorum sürekli yıpratıcıcanim cok normal ince sızı bazen keskin agri ama benim 3 4 saat surdugude oluyodu araliksiz regl olcak hissi gibi. sonra bol bol dinlendim azaldi biraz gene ara ara oluyor normalmis
Canım bana kalırsa ihmal etme. Tamam kese hemen görmezsin, sen de 2. randevunu ona göre alırsın doktora da söylersin herşey görünsün öyle geleyim diye :) Ne kaybedeceksin ki, git ilacına başlabakmıyolarmıs o hormona kuzuzm , sence ben ne zaman gıdeyım doktora hafta olarak soyleyınce boyle cıkıyor ama erken dollendıgı ıcın 4+2 olan bı kadınla bıle aynı bat tarıhımız mesela 17 şubat ı ıptal edıp daha erkene mı baksam
Canim ultrasona bakarken bacak arasina denk gelmiyor mu ki hicbiz hep doktordan once gorduk, sagolsun o da soyledi zaten ama erkek olsa biraz belli oluyor
Ay var var ama hiç belli değil hele biri var bence atmıyım rüyanıza girerKız hiç fotograf vermediler mi bize böyle kuru kuru anlatıyosun
Yok kız hiç takmıyorum kiloyu kaç ay ağzıma bişey sürememişim şimdi onu hiç düşünemem bakalımmm o da 3 hafta sonra gösterir belki kendiniiYaaa masallahhhbakalim diger minikin cinsiyeti ne olacak cok heyecanli ilk 3 ay kilo alinca butun doktorlar ayni seyi söylüyormuş amaan bosverr iki beben var senin olsun o kadar, emzire emzire hemen fit olursun nasil olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?