- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.161
Yaa ben de dolu görmekten korktum hep ama bildigin dopdolu bizimkiAy ben de boş gördüm bacak arasını 12+1 de ama sonraki kontrole dolmasından korkuyorum
Yaa evet senin bulantilarin da vardi aslinda, bence doktorun tartısı da yanlis olabilirYok kız hiç takmıyorum kiloyu kaç ay ağzıma bişey sürememişim şimdi onu hiç düşünemem bakalımmm o da 3 hafta sonra gösterir belki kendinii
yarın kan testı bı vereyım cıksın da bakayım one gore kuzum dogru soyluyorsunCanım bana kalırsa ihmal etme. Tamam kese hemen görmezsin, sen de 2. randevunu ona göre alırsın doktora da söylersin herşey görünsün öyle geleyim diye :) Ne kaybedeceksin ki, git ilacına başla
yaa niye öyle diyorsun annesi çok tatlılar bi kere sen kendine bakAy var var ama hiç belli değil hele biri var bence atmıyım rüyanıza girerbugün fotojenik değiller neyse doğsunlar halletcez onu da
Hayırlı ugurlu gelsin tosun paşa :) listemize de yazalım bakalım :)pozitifbiri pozitifcimm ben ankete erkegi isaretledim artik gen testi icin kan vericem bugün ama sonucu beklemeye gerek yok kesinlesti benim minik sipamm
Erkek dedi ama kesin değil poposunu koymuş kaldirmiyo bacaklarini acmiyo diyo hatta baya ittirdi falan ama saniyelik görüyorum cikintiyi dediCanim ultrasona bakarken bacak arasina denk gelmiyor mu ki hicbiz hep doktordan once gorduk, sagolsun o da soyledi zaten ama erkek olsa biraz belli oluyor
Aminnnnn sağlıkla gelsinnn baska da bir sey istemem artikHayırlı ugurlu gelsin tosun paşa :) listemize de yazalım bakalım :)
Ya bende çıkıntı gibi bi şey gördük sanki şey dedi doktor o kordonu o olabilir mi acabaErkek dedi ama kesin değil poposunu koymuş kaldirmiyo bacaklarini acmiyo diyo hatta baya ittirdi falan ama saniyelik görüyorum cikintiyi dedibaşka özele gittim oda tam bacak arasından gösterdi cikintiyi falan ama oda tam belli olmaz yine diyo bende meraktan catlicam size bacak arası ultrasonu verdimi
Evet canim on gün önce gitmistik, dün de kontrole gittik bacak arasi fotograflarini verdi ikisinde de. Ama benim oglan salmis iyice her seyi meydandaydi. Seninki hareket ettiyse ya da kapattiysa doktorun net yorum yapmamasi cok normal, yanlis yorumlayip risk almak istemiyorlarErkek dedi ama kesin değil poposunu koymuş kaldirmiyo bacaklarini acmiyo diyo hatta baya ittirdi falan ama saniyelik görüyorum cikintiyi dedibaşka özele gittim oda tam bacak arasından gösterdi cikintiyi falan ama oda tam belli olmaz yine diyo bende meraktan catlicam size bacak arası ultrasonu verdimi
Canim yandan bakinca gördüyse kordondur. Bacaklari da havada oldugu icin malum cikinti yandan pek gorunmuyor. Ama alttan bakabildiyse doktor cikinti baya alta yakin oluyor anlasiliyor. En azindan benim bebiste öyleydiYa bende çıkıntı gibi bi şey gördük sanki şey dedi doktor o kordonu o olabilir mi acaba
Evet ama bendeki de merak biraz fazlacaEvet canim on gün önce gitmistik, dün de kontrole gittik bacak arasi fotograflarini verdi ikisinde de. Ama benim oglan salmis iyice her seyi meydandaydi. Seninki hareket ettiyse ya da kapattiysa doktorun net yorum yapmamasi cok normal, yanlis yorumlayip risk almak istemiyorlar
Ayyy zaten 6 günüm kaldı bakalım inşallah söylerCanim yandan bakinca gördüyse kordondur. Bacaklari da havada oldugu icin malum cikinti yandan pek gorunmuyor. Ama alttan bakabildiyse doktor cikinti baya alta yakin oluyor anlasiliyor. En azindan benim bebiste öyleydi
Ay ben hep aç uyanıyorum valla eşim sağolsun iki tost yapıyor ,portakal suyuyla bi güzel onları yiyorum sonra iş yerinde bi tur bisküvi çay Faslı oluyorGünaydınnn kizlarrGüzel bir gün olsun bizler icin. Bugün kontrolü olan arkadaslarimiz vardii insallah güzel haberler aliriz son bir haftadır çok aç uyanıyorum sabahlari deli gibi aç uyanan var mii benim gibi bu omega vitamini galiba istah aciyor?
Erkek gibi geldi ilk görünce . Maşallah ama yhaKızlar cinsiyeti ne acaba lütfen bakarmısınız
Kızlarrr biz geldikkk bir tanemiz kızdiğeri sakladı kendini göstermedi herşeyimiz yolunda çok şükür sadece 3 kilo almışım ona fazla dedi bulantında olsa dengelicez yemeği dedi
oh oh maşallah yarasın bebisine canimAy ben hep aç uyanıyorum valla eşim sağolsun iki tost yapıyor ,portakal suyuyla bi güzel onları yiyorum sonra iş yerinde bi tur bisküvi çay Faslı oluyorsonra öğle yemeği falan hiç doymuyorum ben
Topikteki tavsiyelerle indirimi kaptım Bi sürü şey aldımBence de özellikle çalışan anneler bolca alsınlar ama her markanınkini almasinlar , benim çok poşet patlayıp süt ziyan etmisligim var. Bu konunun da yine uzmanı lansinoh diyeceğim ben. Wee nin falan sakın almayın. Patlak çıktı kaç defa. Ayrıca evetffestinalente doğru söylüyor. Sütler fışkıracak, poşetlere sığmayacak Allah'ın izniyle olumlama candir , harikasın
Topikteki tavsiyelerle indirimi kaptım Bi sürü şey aldım
Philips avent cam biberonlarda da iyi bir indirim olursa almak mantıklı mı sizce .cam olunca ağır olur mu ya da kullanışlı mıdır deneyimli annişlerr
ay ne demek helal olsun lafı bile olmaz seve seveAminnnnn sağlıkla gelsinnn baska da bir sey istemem artikbu arada listemiz sahane ilk defa inceledimm ilmek ilmek islemissin güncellemişsin, herkes yapamazdi, hakkini helal et
Ben doktorumu yeni değiştirmiştim canım 3 haftada bir çağırıyor bizi birinden ödeme alıyor diğerinden almıyor baya şaşırdım hatta ciddi mi falan dedimYaa evet senin bulantilarin da vardi aslinda, bence doktorun tartısı da yanlis olabilir10 gün icinde kontrol randevusu oluyor ya, ona gitmiyor musunuz ki ben o haklarimi hep kullaniyorum, doktor da alisti buna
Ay evet olsun biri idare eder bikaç haftaErkek gibi geldi ilk görünce . Maşallah ama yha
Sağlıklı olsunlarda değişik bir Duygu oda gösterse iyiymis kendini hayırlı olsun canım inşallah onuda öğrenirsin diger kontrolünde
Çok sevindim, soracaktım aklımdaydı ama girmediğini farkedince oğluşla ilgileniyorsundur diye yazmak istemedimHerkesee güüü naayy dııınnnn canım hamişler 2,5 gündür giremedim çok sayfa olmuş hepsini okuyamadımmmumarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir
Ben 2 ayrı güzel haberle geldimm ilki kedi oğluşum ameliyattan sağ salim çıktı hepinize teşekkür ederim dualarınız için özellikleffestinalente sana çok teşekkür ederim. Bundan sonrası inşallah kitlenin iyi huylu olmasını beklemek olacak ikinci güzel haberim fetal dna testim çıktı bebiş çok sağlıklı çok şükür ve bi minik kız geliyor Rabbime şükürler olsun. Şükür ederek ağlamayı nasip etti bugünlerimize çook çoook şükür. Benim gebelikle ilgili korkularım vardı zaten kalamıyordum ilk tüp bebekte kaldım, korktuğum şeyler başıma gelmedi, hep kız istiyorduk kız oldu. Rabbime her dakika bu günleri gösterdiği için şükür ediyorum. Çook uzun oldu affınıza sığınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?