2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yok kız hiç takmıyorum kiloyu kaç ay ağzıma bişey sürememişim şimdi onu hiç düşünemem bakalımmm o da 3 hafta sonra gösterir belki kendinii
Yaa evet senin bulantilarin da vardi aslinda, bence doktorun tartısı da yanlis olabilir 10 gün icinde kontrol randevusu oluyor ya, ona gitmiyor musunuz ki ben o haklarimi hep kullaniyorum, doktor da alisti buna

Canım bana kalırsa ihmal etme. Tamam kese hemen görmezsin, sen de 2. randevunu ona göre alırsın doktora da söylersin herşey görünsün öyle geleyim diye :) Ne kaybedeceksin ki, git ilacına başla
yarın kan testı bı vereyım cıksın da bakayım one gore kuzum dogru soyluyorsun

Ay var var ama hiç belli değil hele biri var bence atmıyım rüyanıza girer bugün fotojenik değiller neyse doğsunlar halletcez onu da
yaa niye öyle diyorsun annesi çok tatlılar bi kere sen kendine bak

pozitifbiri pozitifcimm ben ankete erkegi isaretledim artik gen testi icin kan vericem bugün ama sonucu beklemeye gerek yok kesinlesti benim minik sipamm
Hayırlı ugurlu gelsin tosun paşa :) listemize de yazalım bakalım :)

Canim ultrasona bakarken bacak arasina denk gelmiyor mu ki hic biz hep doktordan once gorduk, sagolsun o da soyledi zaten ama erkek olsa biraz belli oluyor
Erkek dedi ama kesin değil poposunu koymuş kaldirmiyo bacaklarini acmiyo diyo hatta baya ittirdi falan ama saniyelik görüyorum cikintiyi dedi başka özele gittim oda tam bacak arasından gösterdi cikintiyi falan ama oda tam belli olmaz yine diyo bende meraktan catlicam size bacak arası ultrasonu verdimi

Ya bende çıkıntı gibi bi şey gördük sanki şey dedi doktor o kordonu o olabilir mi acaba

Evet canim on gün önce gitmistik, dün de kontrole gittik bacak arasi fotograflarini verdi ikisinde de. Ama benim oglan salmis iyice her seyi meydandaydi. Seninki hareket ettiyse ya da kapattiysa doktorun net yorum yapmamasi cok normal, yanlis yorumlayip risk almak istemiyorlar

Ya bende çıkıntı gibi bi şey gördük sanki şey dedi doktor o kordonu o olabilir mi acaba
Canim yandan bakinca gördüyse kordondur. Bacaklari da havada oldugu icin malum cikinti yandan pek gorunmuyor. Ama alttan bakabildiyse doktor cikinti baya alta yakin oluyor anlasiliyor. En azindan benim bebiste öyleydi

Evet ama bendeki de merak biraz fazlaca

Ay ben hep aç uyanıyorum valla eşim sağolsun iki tost yapıyor ,portakal suyuyla bi güzel onları yiyorum sonra iş yerinde bi tur bisküvi çay Faslı oluyor sonra öğle yemeği falan hiç doymuyorum ben

Kızlar cinsiyeti ne acaba lütfen bakarmısınız
Erkek gibi geldi ilk görünce . Maşallah ama yha
Kızlarrr biz geldikkk bir tanemiz kız diğeri sakladı kendini göstermedi herşeyimiz yolunda çok şükür sadece 3 kilo almışım ona fazla dedi bulantında olsa dengelicez yemeği dedi
Sağlıklı olsunlarda değişik bir Duygu oda gösterse iyiymis kendini hayırlı olsun canım inşallah onuda öğrenirsin diger kontrolünde

Ay ben hep aç uyanıyorum valla eşim sağolsun iki tost yapıyor ,portakal suyuyla bi güzel onları yiyorum sonra iş yerinde bi tur bisküvi çay Faslı oluyor sonra öğle yemeği falan hiç doymuyorum ben
oh oh maşallah yarasın bebisine canim bende öglen yemezdim simdi öglen yemegi batagına düstüm hafif seylerle gecistirmeye calisiyorum

Topikteki tavsiyelerle indirimi kaptım Bi sürü şey aldım
Philips avent cam biberonlarda da iyi bir indirim olursa almak mantıklı mı sizce .cam olunca ağır olur mu ya da kullanışlı mıdır deneyimli annişlerr

cam alma kırılıyor çok çabuk cnm

Yaa evet senin bulantilarin da vardi aslinda, bence doktorun tartısı da yanlis olabilir 10 gün icinde kontrol randevusu oluyor ya, ona gitmiyor musunuz ki ben o haklarimi hep kullaniyorum, doktor da alisti buna
Ben doktorumu yeni değiştirmiştim canım 3 haftada bir çağırıyor bizi birinden ödeme alıyor diğerinden almıyor baya şaşırdım hatta ciddi mi falan dedim
Erkek gibi geldi ilk görünce . Maşallah ama yha

Sağlıklı olsunlarda değişik bir Duygu oda gösterse iyiymis kendini hayırlı olsun canım inşallah onuda öğrenirsin diger kontrolünde
Ay evet olsun biri idare eder bikaç hafta

Çok sevindim, soracaktım aklımdaydı ama girmediğini farkedince oğluşla ilgileniyorsundur diye yazmak istemedim inşallah iyi huylu çıkıcak o güzel haberini de bekliyorum. Çok şükür herşey gönlüne göre olsun kolaylıkla sağlıkla huzurla mutlulukla fetal dna testini nereye yaptırmıştın. Yarın benimde çok şükür görüş günüm. Muhtemelen artık testi vereceğiz ama nereye yaptıracağım daha netleşmedi kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…