- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.181
Şahsi fikrim tecrübem yok ama ben o cam konusundan korkuyorum. Ağır birşey düşse biyerine veya kırılsa tehlikeli gibi. Evet camdan içsin plastikten uzak dursun evet ama biberonlarda sağlığa risk teşkil etmeden gruptan. Birde kaynar verilmiyor sütü/maması. Ben cam almayacağım o yüzden.Topikteki tavsiyelerle indirimi kaptım Bi sürü şey aldım
Philips avent cam biberonlarda da iyi bir indirim olursa almak mantıklı mı sizce .cam olunca ağır olur mu ya da kullanışlı mıdır deneyimli annişlerr
Yok canım hiç duymadım onu doktor olarak ta gözde sıtma pınarı hastanesinde özlem soyutemiz e gittim ama ailemin yanına gelince ona da devamlı gidemedimmerhaba, malatyada doktor ararken mesajınıza denk geldim. instagramda gebenin
her an yanında olan ebeler görüyorum sanırım özel çalışıyorlaracaba malatyada böyle bir uygulama duydunuz mu?
Canım zaten hamileyim deyince o direkt testleri yapıyor. B12, folat, calsiyum, tsh, serbest t4, kolestrol, alt,ast, demir, ferritin gibi birçok değerine bakıyor. Progesteron için test yapmasa bile doktorun direkt verebilir ihtiyaç varsa. Benim doktorum günde 1 kullandırıyor risk yok ama yine de iyi gelir dedi. 12+0 im bugün öğrendiğimden beri kullanıyorum.pozitifbiri saglık ocagında test vereyım dedım kan da neler ıstenıyor kuzum hamilelikte.Özellıkle progestoron baktırmak ıstıyorum oglumda dusuktu benım ılac kullanmıstım o yuzden.
Güle güle kullanın. Ben kararsız kaldım telsiz konusunda. Gerekli olduğunu düşünüyorum açıkcası çünkü bir arkadaşım var telsiz kullanmıyor ve bebeği uyurken kulağı hep odada. Ben gerilirim öyle duyamazsam vs diye odaklanamam o uyurken başka şeylereKızlar ebebek e gittik bugün telsizler indirimdeymiş kiwinin telsiz kamerasını aldık kıyafetler o kadar indirimdeydi ki zamanımız yoktu bakamadık
Kuzum tarama yapildi 15 gün sonra sonuç almaya gidicem öz zaman konuscaz dedicanim iyiyim bende seninde kontrollerinin guzel gecmesine sevindim.sonuclarinda guzel gelir insallah. benim de aksam bulantisi devam sadece. vitamin verdimi doktor canim gittgn kontrolde mesela d vitamini kullanmaya basladim baslayali bel agrim ve halsizligim bitti benim.
Ayyy maşallah canım ya bende çok merak ediyorumKızlarrr biz geldikkk bir tanemiz kızdiğeri sakladı kendini göstermedi herşeyimiz yolunda çok şükür sadece 3 kilo almışım ona fazla dedi bulantında olsa dengelicez yemeği dedi
Sonunda buldumI ipekdenizgunes tanesi ne kadara gelmişti acaba bedenlere göre bezlerin. Ona göre yeni kampanyalardan alacağım da. Karşılaştırmak istiyorum
Güle güle kullanın. Ben kararsız kaldım telsiz konusunda. Gerekli olduğunu düşünüyorum açıkcası çünkü bir arkadaşım var telsiz kullanmıyor ve bebeği uyurken kulağı hep odada. Ben gerilirim öyle duyamazsam vs diye odaklanamam o uyurken başka şeyleresırf bu yüzden istiyorum. Nasıl güzel birşey mi deneme fırsatınız oldu mu? Çalışması vs
Kızlar ben haftaya kontrole gidicem 12+1 oluyoruz, sizce cinsiyet tahmini yapar mı
Yeni gördüm mesajınızı
Ben hiç adet hesabı yapmadım ki
1 numaradan 2 tane, 2-3-4numaradan 4'er tane aldım toplam 1253 lira ödedim. Boyuta göre adet de değişiyor. adete vurmak gerekirse 1 numara 1.39liraya geliyor. 2 numara 1.31 tl, 3 numara 1.59tl, 4 numara da 1.86 liraya gelmiş oldubezi aldıktan 1 ay sonra adet hesabı yapan ilk insanım sanırım
Bacağını açarsa yapar bence :)
O olmasaydı peki kameralı bir model mi düşünürdünüz yoksa sadece telsiz mi? Ben çalışıyorum allah izin verirse toplam 10 ayımı kullanıcam ücretli ücretsiz karışık sonra 1 ayda yıllık iznim birikicek onu kullanıcam belki 1 ay da rapor alırım onu bilmiyorum ama hedefim 12 ay bebeğimle geçirmekBen 10 yıl önce aldığım motorola telsizle (kamerasız düz) 2 çocuk büyüttüm. Şimdi 3. de :) Temmuz anaları da sormuştu size de yazayım kızlar :)
Yeminle 95 çocuk büyütmüşüm gibi oldumBunlar kullanışlı mı kızlar
canim devlette 16. haftada soyluyorlarmis diye duydum buradaki arkadaslar demistiCanım birşey soracam ikiz gebelik benim tarama testi yaptırdim devlette salı randevum var cinsiyeti soylermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?