2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Şahsi fikrim tecrübem yok ama ben o cam konusundan korkuyorum. Ağır birşey düşse biyerine veya kırılsa tehlikeli gibi. Evet camdan içsin plastikten uzak dursun evet ama biberonlarda sağlığa risk teşkil etmeden gruptan. Birde kaynar verilmiyor sütü/maması. Ben cam almayacağım o yüzden.

merhaba, malatyada doktor ararken mesajınıza denk geldim. instagramda gebenin
her an yanında olan ebeler görüyorum sanırım özel çalışıyorlar acaba malatyada böyle bir uygulama duydunuz mu?
Yok canım hiç duymadım onu doktor olarak ta gözde sıtma pınarı hastanesinde özlem soyutemiz e gittim ama ailemin yanına gelince ona da devamlı gidemedim

pozitifbiri saglık ocagında test vereyım dedım kan da neler ıstenıyor kuzum hamilelikte.Özellıkle progestoron baktırmak ıstıyorum oglumda dusuktu benım ılac kullanmıstım o yuzden.
Canım zaten hamileyim deyince o direkt testleri yapıyor. B12, folat, calsiyum, tsh, serbest t4, kolestrol, alt,ast, demir, ferritin gibi birçok değerine bakıyor. Progesteron için test yapmasa bile doktorun direkt verebilir ihtiyaç varsa. Benim doktorum günde 1 kullandırıyor risk yok ama yine de iyi gelir dedi. 12+0 im bugün öğrendiğimden beri kullanıyorum.

Kızlar ebebek e gittik bugün telsizler indirimdeymiş kiwinin telsiz kamerasını aldık kıyafetler o kadar indirimdeydi ki zamanımız yoktu bakamadık
Güle güle kullanın. Ben kararsız kaldım telsiz konusunda. Gerekli olduğunu düşünüyorum açıkcası çünkü bir arkadaşım var telsiz kullanmıyor ve bebeği uyurken kulağı hep odada. Ben gerilirim öyle duyamazsam vs diye odaklanamam o uyurken başka şeylere sırf bu yüzden istiyorum. Nasıl güzel birşey mi deneme fırsatınız oldu mu? Çalışması vs

Kuzum tarama yapildi 15 gün sonra sonuç almaya gidicem öz zaman konuscaz dedi

Kızlarrr biz geldikkk bir tanemiz kız diğeri sakladı kendini göstermedi herşeyimiz yolunda çok şükür sadece 3 kilo almışım ona fazla dedi bulantında olsa dengelicez yemeği dedi
Ayyy maşallah canım ya bende çok merak ediyorum bebeklerimin cinsiyetini

Sonunda buldum I ipekdenizgunes tanesi ne kadara gelmişti acaba bedenlere göre bezlerin. Ona göre yeni kampanyalardan alacağım da. Karşılaştırmak istiyorum

Yeni gördüm mesajınızı
Ben hiç adet hesabı yapmadım ki
1 numaradan 2 tane, 2-3-4numaradan 4'er tane aldım toplam 1253 lira ödedim. Boyuta göre adet de değişiyor. adete vurmak gerekirse 1 numara 1.39liraya geliyor. 2 numara 1.31 tl, 3 numara 1.59tl, 4 numara da 1.86 liraya gelmiş oldu bezi aldıktan 1 ay sonra adet hesabı yapan ilk insanım sanırım

Ben 10 yıl önce aldığım motorola telsizle (kamerasız düz) 2 çocuk büyüttüm. Şimdi 3. de :) Temmuz anaları da sormuştu size de yazayım kızlar :)

hdhdhjj çok iyi almışsınız valla ben hala alıcam modunda olup hangisinden kaç tane alsam diye deliren moddayım sonum hayrolsun

Mrb kızlar bende iyi haberler ile geldim bebişim iyi çok şükür hemde ilk defa hareket ederken gördüm çok güzel bir duygu Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sadece dikkat etmem gerekiyor kanama alanı hâlâ var dedi ilaçlarımı kullanıyorum şimdilik sorun sıkıntı yok çok şükür cinsiyet için de 16. Hafta da net belli olur dedi çok geç değil mi ya meraktan catlicam bide ultrason fotomuz da net değil yine o yüzden tahmin yapamadım

Ben 10 yıl önce aldığım motorola telsizle (kamerasız düz) 2 çocuk büyüttüm. Şimdi 3. de :) Temmuz anaları da sormuştu size de yazayım kızlar :)
O olmasaydı peki kameralı bir model mi düşünürdünüz yoksa sadece telsiz mi? Ben çalışıyorum allah izin verirse toplam 10 ayımı kullanıcam ücretli ücretsiz karışık sonra 1 ayda yıllık iznim birikicek onu kullanıcam belki 1 ay da rapor alırım onu bilmiyorum ama hedefim 12 ay bebeğimle geçirmek bu durumda kamera çok şart mıdır bilemedim kararsızım

Bunlar kullanışlı mı kızlar
Yeminle 95 çocuk büyütmüşüm gibi oldum sorular olunca farkediyorum ki araştırmanın cılkını çıkartmışım bir süre birşey bakmicam herşeye bir fikrim var çok şükür ben mantıklı buluyorum şu sebepten dolayı, ilk zamanlar kazalar oluyormuş her bulduğum yerde bebişin altını açmak doğru ve hijyenik gelmiyor. 2 tane bunlardan alıp değiştirerek kullanmayı planlıyorum. Poşetimsi olan hazır alt açma bezleri ise çevresel sebeplerden ötürü içime sinmiyor. O kadar atık çıkartmak istemiyorum. Yıkar yıkar temiz temiz kullanırım diye düşünüyorum. Ama bunların minicik katlanabilenleri va ronlar sanki daha kullanışlı ve su geçirmez olduğu için daha iyi iş görür diye düşünüyorum.

ya kizlar cam biberon aldim ben hatta bi mavi bi pembe kalmisti biz esimle maviyi sectik 1 hafta sonra ogrendikki kizmis aman renklere takilmiyorum sonucta biberon. ama cam kiriliyor derken ne demek istiyosnz tecrubeli anneler yani durup dururken mi catliyor mesela dezenfekte icin kaynatcam o zmnmi catliyor yoksa plastik alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…