- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.201
Artık özele gitcem meraktan ne haldeyimcanim devlette 16. haftada soyluyorlarmis diye duydum buradaki arkadaslar demisti
Oğluşum pazar günü çıkıyor hala veterinerde yoğun bakımda tutuluyor canımÇok sevindim, soracaktım aklımdaydı ama girmediğini farkedince oğluşla ilgileniyorsundur diye yazmak istemediminşallah iyi huylu çıkıcak o güzel haberini de bekliyorum. Çok şükür herşey gönlüne göre olsun kolaylıkla sağlıkla huzurla mutlulukla fetal dna testini nereye yaptırmıştın. Yarın benimde çok şükür görüş günüm. Muhtemelen artık testi vereceğiz ama nereye yaptıracağım daha netleşmedi kafamda
çok teşekkür ederimYok canım hiç duymadım onu doktor olarak ta gözde sıtma pınarı hastanesinde özlem soyutemiz e gittim ama ailemin yanına gelince ona da devamlı gidemedim
çok teşekkürler bende sırf o yüzden aldım annemlerde bile olsam odaya git gel yapmıyım diye henüz kullanmadım ama oradaki satışçı arkadaşımızda en çok kiwinin telsizi ile motorolanın gidiyor dedi wewell falan baya yüksekti fiyatı kiwi aldım, kamera da monitörlü olanların fiyatı çok yüksekti biz normal telefon uygulamasına yüklenenlerden aldıkGüle güle kullanın. Ben kararsız kaldım telsiz konusunda. Gerekli olduğunu düşünüyorum açıkcası çünkü bir arkadaşım var telsiz kullanmıyor ve bebeği uyurken kulağı hep odada. Ben gerilirim öyle duyamazsam vs diye odaklanamam o uyurken başka şeyleresırf bu yüzden istiyorum. Nasıl güzel birşey mi deneme fırsatınız oldu mu? Çalışması vs
bidahaki gittiğinde görürsün inşallah canımmmAyyy maşallah canım ya bende çok merak ediyorumbebeklerimin cinsiyetini
Evet sürekli kullanım için zor olabilir.ama birkaç yerde şunu okudum .dışarı çıkarken sıcak mamayi cam biberonda taşımak daha sağlıklı. Ya da yanında canta boy termosla su taşıyıp bebise o an mama yapanlar oluyormuş yine sıcak suyla temas olacağından belki çantaya koymak için seyahatte vs bir tane almak yararlı olabilir.Şahsi fikrim tecrübem yok ama ben o cam konusundan korkuyorum. Ağır birşey düşse biyerine veya kırılsa tehlikeli gibi. Evet camdan içsin plastikten uzak dursun evet ama biberonlarda sağlığa risk teşkil etmeden gruptan. Birde kaynar verilmiyor sütü/maması. Ben cam almayacağım o yüzden.
İnşallah kuzum nasıl gidiyor hamilelikçok teşekkürler bende sırf o yüzden aldım annemlerde bile olsam odaya git gel yapmıyım diye henüz kullanmadım ama oradaki satışçı arkadaşımızda en çok kiwinin telsizi ile motorolanın gidiyor dedi wewell falan baya yüksekti fiyatı kiwi aldım, kamera da monitörlü olanların fiyatı çok yüksekti biz normal telefon uygulamasına yüklenenlerden aldık
bidahaki gittiğinde görürsün inşallah canımmm
Merhabalar,Kızlar yine bir sorum olucak sizlere ama cildiniz için napıosunuz benimki çok kötü oldu günde iki kez yıkıyorum temizde bakıyorum ama iltihaplı sivilceler ve çene bölgemde kırmızı noktalar oluştu aynalara bakmak istemiyorum
saglık ocagı yazarmı bu ılacı kuzum acaba , o hormona test ıle bakmıyolarmıs çunku.recetesız alayım dedım cok zamlanmıs cunkuCanım zaten hamileyim deyince o direkt testleri yapıyor. B12, folat, calsiyum, tsh, serbest t4, kolestrol, alt,ast, demir, ferritin gibi birçok değerine bakıyor. Progesteron için test yapmasa bile doktorun direkt verebilir ihtiyaç varsa. Benim doktorum günde 1 kullandırıyor risk yok ama yine de iyi gelir dedi. 12+0 im bugün öğrendiğimden beri kullanıyorum.
Benimki şuan 11+3 dün 2 lı tarama da çektirdi resmi 2 hafta sonra daha net sonuç alırız daha erkendir belki diye düşündük 250 liraya gıdecez evimizden uzak bu civarda bizdede 500 700 arası bakıyorlar akrabamızın tavsiyesiyle buldukBana özelde de14 hafta oldu tam soylemiyo 16 hafta olması lazımmış sizin kaç hafta oluyo ozaman bide 500 lira muayene ücreti ödüyorum
O konuda bir bilgim yok canım ama sen mutlaka git kafana göre kullanma neticede o bir hormon. Doktor kontrolünde alman daha sağlıklı olur. Doktora da söylersin yazar inşallah. Ben şeyi merak ettim neden sağlık ocağına gidiceksin hastane yok mu yakındasaglık ocagı yazarmı bu ılacı kuzum acaba , o hormona test ıle bakmıyolarmıs çunku.recetesız alayım dedım cok zamlanmıs cunku
Hiiç bilemiyorum çok çok benzetir sanırım haftanız da 16 olmayacaksa kesin kimse demez.Canım birşey soracam ikiz gebelik benim tarama testi yaptırdim devlette salı randevum var cinsiyeti soylermi
Çok güzel maşallah çok sevindim :) Devleti hiç bilmiyorum ama özel de 16 dan önce sadece benzetiyor. Kesin sonuç 16 ve sonrasında. Biz de zor beklıyoruz işte senden farkımız yok bebişMrb kızlar bende iyi haberler ile geldim bebişim iyi çok şükür hemde ilk defa hareket ederken gördüm çok güzel bir duygu Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahsadece dikkat etmem gerekiyor kanama alanı hâlâ var dedi ilaçlarımı kullanıyorum şimdilik sorun sıkıntı yok çok şükür cinsiyet için de 16. Hafta da net belli olur dedi çok geç değil mi ya meraktan catlicam bide ultrason fotomuz da net değil yine o yüzden tahmin yapamadım
Valla fiyat farkıçok değilse kameralı alırdım. Çoksa hiç gerek yok kamerasız da gayet iş görürO olmasaydı peki kameralı bir model mi düşünürdünüz yoksa sadece telsiz mi? Ben çalışıyorum allah izin verirse toplam 10 ayımı kullanıcam ücretli ücretsiz karışık sonra 1 ayda yıllık iznim birikicek onu kullanıcam belki 1 ay da rapor alırım onu bilmiyorum ama hedefim 12 ay bebeğimle geçirmekbu durumda kamera çok şart mıdır bilemedim kararsızım
Bence değil. Her açmanda çiş yaparsa bunu yıka kurut dert oluyor. Tek kullanımlık olanlar çantada da rahat taşınıyor. Çiş yaparsa kaldır at, ama diğerini nere koyacan çişli çişliBunlar kullanışlı mı kızlar
Sağol canımHiiç bilemiyorum çok çok benzetir sanırım haftanız da 16 olmayacaksa kesin kimse demez.
Çok güzel maşallah çok sevindim :) Devleti hiç bilmiyorum ama özel de 16 dan önce sadece benzetiyor. Kesin sonuç 16 ve sonrasında. Biz de zor beklıyoruz işte senden farkımız yok bebiş
Valla fiyat farkıçok değilse kameralı alırdım. Çoksa hiç gerek yok kamerasız da gayet iş görür
Bence değil. Her açmanda çiş yaparsa bunu yıka kurut dert oluyor. Tek kullanımlık olanlar çantada da rahat taşınıyor. Çiş yaparsa kaldır at, ama diğerini nere koyacan çişli çişlibir de alt açma bezleri(tek kullanımlık olanlar) daha geniş oluyor özellikle erkek bebeklerde geniş şeyler gerek çünkü çişi fiyuuu uçuruyorlar
hormona baksaydı saglık ocagında pazartesı vereyım dırek dedım , randevu bulamadım henuz devlette bulana kadar yapılır testler cıkar aradan dıye dusundum kuzum ama devlete kalacak gibi onumuzdekı haftaıcı bulabılırsem super olacakO konuda bir bilgim yok canım ama sen mutlaka git kafana göre kullanma neticede o bir hormon. Doktor kontrolünde alman daha sağlıklı olur. Doktora da söylersin yazar inşallah. Ben şeyi merak ettim neden sağlık ocağına gidiceksin hastane yok mu yakında
Kameralı ile aşırı fiyat farkı var onun yerine ben uygulamadan tele yüklenen modelden aldım 350 tlye geldi kamerayı şimdi yükledim bayıldım 360 derece dönüyor video kaydı alıyor çalışırken kolaylık olabilir sizin içinde, ben daha çok ikiz oldukları için yanlarında olmadığım zaman birbirlerini pataklamasınlar etmesinler nolur nolmaz diye aldımO olmasaydı peki kameralı bir model mi düşünürdünüz yoksa sadece telsiz mi? Ben çalışıyorum allah izin verirse toplam 10 ayımı kullanıcam ücretli ücretsiz karışık sonra 1 ayda yıllık iznim birikicek onu kullanıcam belki 1 ay da rapor alırım onu bilmiyorum ama hedefim 12 ay bebeğimle geçirmekbu durumda kamera çok şart mıdır bilemedim kararsızım
Teşekkürler canıııımmmHiiç bilemiyorum çok çok benzetir sanırım haftanız da 16 olmayacaksa kesin kimse demez.
Çok güzel maşallah çok sevindim :) Devleti hiç bilmiyorum ama özel de 16 dan önce sadece benzetiyor. Kesin sonuç 16 ve sonrasında. Biz de zor beklıyoruz işte senden farkımız yok bebiş
Valla fiyat farkıçok değilse kameralı alırdım. Çoksa hiç gerek yok kamerasız da gayet iş görür
Bence değil. Her açmanda çiş yaparsa bunu yıka kurut dert oluyor. Tek kullanımlık olanlar çantada da rahat taşınıyor. Çiş yaparsa kaldır at, ama diğerini nere koyacan çişli çişlibir de alt açma bezleri(tek kullanımlık olanlar) daha geniş oluyor özellikle erkek bebeklerde geniş şeyler gerek çünkü çişi fiyuuu uçuruyorlar
Teşekkür ederim arkadaşım ♥Yeminle 95 çocuk büyütmüşüm gibi oldumsorular olunca farkediyorum ki araştırmanın cılkını çıkartmışım bir süre birşey bakmicam herşeye bir fikrim var çok şükür ben mantıklı buluyorum şu sebepten dolayı, ilk zamanlar kazalar oluyormuş her bulduğum yerde bebişin altını açmak doğru ve hijyenik gelmiyor. 2 tane bunlardan alıp değiştirerek kullanmayı planlıyorum. Poşetimsi olan hazır alt açma bezleri ise çevresel sebeplerden ötürü içime sinmiyor. O kadar atık çıkartmak istemiyorum. Yıkar yıkar temiz temiz kullanırım diye düşünüyorum. Ama bunların minicik katlanabilenleri va ronlar sanki daha kullanışlı ve su geçirmez olduğu için daha iyi iş görür diye düşünüyorum.
Allahııııımmm yerimmmKızlar selam,
her şey yolundaymış bebekle ilgili hiç bir sıkıntı yokmuş cinsiyeti de öğrendimprenses geliyo teyzeleri
Valla bulantılarım ya azaldı ya yaşamaya alıştım galiba çok şükür onun dışında sıkıntı yok senin nasıl gidiyorrİnşallah kuzum nasıl gidiyor hamilelik
Yaaa bugün bana kesin konuştu değişmez dimiiÇok güzel maşallah çok sevindim :) Devleti hiç bilmiyorum ama özel de 16 dan önce sadece benzetiyor. Kesin sonuç 16 ve sonrasında. Biz de zor beklıyoruz işte senden farkımız yok bebiş
Kuzum benimde ağrılarım başladı kasıklarımda belimde artıkValla bulantılarım ya azaldı ya yaşamaya alıştım galiba çok şükür onun dışında sıkıntı yok senin nasıl gidiyorr
Yaaa bugün bana kesin konuştu değişmez dimii13. Hafta sonundayım baya karnım acıdı hatta bastırdı gezdirdi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?