2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Oğluşum pazar günü çıkıyor hala veterinerde yoğun bakımda tutuluyor canım ben genoksa yaptırdım doktorum zaten 2 firma önerdi biri eurofins diğeri genoks bu 2si ile çalışıyomuş genoks 1600tl daha ucuzdu o yüzden onu seçtim ben 2 sayfa şeklinde rapor geliyo 5. İş gününde çıktı sonuç ben memnun kaldım canım.

Yok canım hiç duymadım onu doktor olarak ta gözde sıtma pınarı hastanesinde özlem soyutemiz e gittim ama ailemin yanına gelince ona da devamlı gidemedim
çok teşekkür ederim ben de ebenin rolünün çok büyük olduğunu düşünüyorum bu yüzden doğum konusunda böyle bir destek almak isterdim.. çünkü doktor konusunda da kafam hiç rahat değil

çok teşekkürler bende sırf o yüzden aldım annemlerde bile olsam odaya git gel yapmıyım diye henüz kullanmadım ama oradaki satışçı arkadaşımızda en çok kiwinin telsizi ile motorolanın gidiyor dedi wewell falan baya yüksekti fiyatı kiwi aldım, kamera da monitörlü olanların fiyatı çok yüksekti biz normal telefon uygulamasına yüklenenlerden aldık
Ayyy maşallah canım ya bende çok merak ediyorum bebeklerimin cinsiyetini
bidahaki gittiğinde görürsün inşallah canımmm

Evet sürekli kullanım için zor olabilir.ama birkaç yerde şunu okudum .dışarı çıkarken sıcak mamayi cam biberonda taşımak daha sağlıklı. Ya da yanında canta boy termosla su taşıyıp bebise o an mama yapanlar oluyormuş yine sıcak suyla temas olacağından belki çantaya koymak için seyahatte vs bir tane almak yararlı olabilir.

İnşallah kuzum nasıl gidiyor hamilelik

Merhabalar,
Ben cilt bakımına gittim. Evde de the purest markasının toniğini, hyalüronik asit, niacinamide ve su bazlı nemlendirici kullanıyorum. Araştırdığım kadarıyla bunlar hamilelikte zararli değil.. hamilelikte retinol çok zararlıymış.
tabi siz hekiminize sorarsanız iyi olur
Ek olarak yastık kılıfınızı 2 günde bir değiştirin,bol su için ve nemlendirin.. azalır inşallah

saglık ocagı yazarmı bu ılacı kuzum acaba , o hormona test ıle bakmıyolarmıs çunku.recetesız alayım dedım cok zamlanmıs cunku

Bana özelde de14 hafta oldu tam soylemiyo 16 hafta olması lazımmış sizin kaç hafta oluyo ozaman bide 500 lira muayene ücreti ödüyorum
Benimki şuan 11+3 dün 2 lı tarama da çektirdi resmi 2 hafta sonra daha net sonuç alırız daha erkendir belki diye düşündük 250 liraya gıdecez evimizden uzak bu civarda bizdede 500 700 arası bakıyorlar akrabamızın tavsiyesiyle bulduk

saglık ocagı yazarmı bu ılacı kuzum acaba , o hormona test ıle bakmıyolarmıs çunku.recetesız alayım dedım cok zamlanmıs cunku
O konuda bir bilgim yok canım ama sen mutlaka git kafana göre kullanma neticede o bir hormon. Doktor kontrolünde alman daha sağlıklı olur. Doktora da söylersin yazar inşallah. Ben şeyi merak ettim neden sağlık ocağına gidiceksin hastane yok mu yakında

Canım birşey soracam ikiz gebelik benim tarama testi yaptırdim devlette salı randevum var cinsiyeti soylermi
Hiiç bilemiyorum çok çok benzetir sanırım haftanız da 16 olmayacaksa kesin kimse demez.

Çok güzel maşallah çok sevindim :) Devleti hiç bilmiyorum ama özel de 16 dan önce sadece benzetiyor. Kesin sonuç 16 ve sonrasında. Biz de zor beklıyoruz işte senden farkımız yok bebiş

Valla fiyat farkıçok değilse kameralı alırdım. Çoksa hiç gerek yok kamerasız da gayet iş görür

Bunlar kullanışlı mı kızlar
Bence değil. Her açmanda çiş yaparsa bunu yıka kurut dert oluyor. Tek kullanımlık olanlar çantada da rahat taşınıyor. Çiş yaparsa kaldır at, ama diğerini nere koyacan çişli çişli bir de alt açma bezleri(tek kullanımlık olanlar) daha geniş oluyor özellikle erkek bebeklerde geniş şeyler gerek çünkü çişi fiyuuu uçuruyorlar

Sağol canım aynen net olarak 16. Hafta da belli olur dedi öncesinde yorum yapmayacak galiba özele gidiyorum kuzum

hormona baksaydı saglık ocagında pazartesı vereyım dırek dedım , randevu bulamadım henuz devlette bulana kadar yapılır testler cıkar aradan dıye dusundum kuzum ama devlete kalacak gibi onumuzdekı haftaıcı bulabılırsem super olacak

Kameralı ile aşırı fiyat farkı var onun yerine ben uygulamadan tele yüklenen modelden aldım 350 tlye geldi kamerayı şimdi yükledim bayıldım 360 derece dönüyor video kaydı alıyor çalışırken kolaylık olabilir sizin içinde, ben daha çok ikiz oldukları için yanlarında olmadığım zaman birbirlerini pataklamasınlar etmesinler nolur nolmaz diye aldım

Teşekkürler canıııımmm

Teşekkür ederim arkadaşım ♥

İnşallah kuzum nasıl gidiyor hamilelik
Valla bulantılarım ya azaldı ya yaşamaya alıştım galiba çok şükür onun dışında sıkıntı yok senin nasıl gidiyorr
Çok güzel maşallah çok sevindim :) Devleti hiç bilmiyorum ama özel de 16 dan önce sadece benzetiyor. Kesin sonuç 16 ve sonrasında. Biz de zor beklıyoruz işte senden farkımız yok bebiş
Yaaa bugün bana kesin konuştu değişmez dimii 13. Hafta sonundayım baya karnım acıdı hatta bastırdı gezdirdi falan

Kuzum benimde ağrılarım başladı kasıklarımda belimde artık seninde öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…