2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Valla umarım değişmez

ya senı gordum benn ıkızlere hamıleymıssın , genetıkte varmı hıc dogal mı oldu :) muhtemelen bu sorulara cokca kez cevap vermıssındır gercı sen ama sevındım cok senın adına
Vee vee aldıgın modelı atabılırmısın ? bende dusunuyorum :)

Kızlaar bende alışveriş yaptım dayanamadım artık

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-03-13-41-15-205_com.android.chrome.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2023-02-03-13-40-49-032_com.android.chrome.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_2023-02-03-12-38-11-482_com.android.chrome.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG-20230203-WA0014.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2023-02-03-14-02-26-273_com.android.chrome.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 84
Kuzum benimde ağrılarım başladı kasıklarımda belimde artık seninde öylemi
Var var özellikle belimde, kasıkları bugün doktorda sordu varmı ağrın diye var dedim normal rahim genişliyor dedi
Doğal oldu canım bizde beklemiyordukk ama şöyle ben ikizi öğrendikten sonra kendi tarafımı araştırdım 3-4 kuşak ötede çıktı hiç bilmiyordum eşiminde dayısında ikiz var hangimizin geni geldi hiç bilmiyorum :) kiwi babynin aldık

Biz kız diyoruzzz azıcık sabrett doktorda öyle dicekk

benımde kendı halam ve amcam ıkız, babanemden :) babamın halasının kızları ıkız, annemın dayısının ıkı cocugununda ıkızlerı oldu , eşim tarafında uzaktan bırtane varmıs :) banada hep dıyorlar ıkızın olur bellı mı olur dıyede henuz daha bızım kusaktan kımseye vurmadı :) Sağlıkla doğsunlar minnoşlar

ulturasan varmı hıc canımın ıcı bencede kız kız

Biz kız diyoruzzz azıcık sabrett doktorda öyle dicekk
Bana doktorujn yüzde yüz demesi gerekir büyük ihtimalle dedi. Yanılabilirim dedi. Bana yetmez

İnşallah bir kız bir oğlan ya da iki kız ikizin olur :)

Al kız sana ultrason 12+1 çıktıydı burda muhtemel matmazel :)
ulturasan varmı hıc canımın ıcı bencede kız kız

Eklentiler

• 1675250561601.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 83
  • 1675250561567.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 84
  • 1675250561533.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 77
  • 1675250561674.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 1675250561637.webp
    12 KB · Görüntüleme: 78
yaaa bosss baya ozlemımmm gozlerım doldu suan neden anlamadım bir prensesin olacak inşallah Rabbim banada nasip etsin inşallah saglıklı bır prenses kendımınkını gormus gıbıyım ağlayabılırm snrımmmmm

Evet kuzum gittim 2 li tarama yapildi haftaya sonuçlar için gel dedi 15 gün olmuş oluyor inşallah hayirli mutlu haberler aliirm canım senin nasıl gidiyor kuzum
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım beniö de iyi şimdilik bir sorun yok allaha şükür görüş günümü bekliyorum bir an önce perşembe olsun 13+0 olcaz o gün kısmetse ayrıntılı ultrason yapılcak umarım herşey yolundadır

Benim de alt karnım sertleşti artık. Yaaa kızlar çok duygulanıyorum düne kdr kalbi attı mı etti mi derken 14 15 haftalara geldik yaaaa
Eveet valla ben de inanamıyorum biz bugün 12+1 olduk ama hala korkularım var ya bişey olursa diye bir yandan da doğduğu günü hayalimde öyle güzel canlandırıyorum ki umarım yine yıkılmaz bir türlü çıkmıyor korkularım içimden

Yaaa evet boş bomboştu da işte 16 da gittiğimde dolarsa diye çok korkuyorum

Yani şöyle söyleyeyim, diğer iki oğlum bacaklarını hiç açmadılardı. Onların sadece vucut yapılarına göre ikisinde de kıza benziyor demişlerdi. O yüzden bana yüzde vermesi de yetmez. kesin kız demeli Tek fark bu bacaklarını şak diye açmıştı.
Ama bu bariz kizzz doktorun yuzde yuz demesine falan gerek yok bence bacak arasindan skull teorisine neye bakarsan bak bal gibi de kiz masallah pek kibar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…