- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.221
Allahııııımmm yerimmmbana da hayırlı sağlıklı bi kız evladıı inş all laaa ahhh
Valla bulantılarım ya azaldı ya yaşamaya alıştım galiba çok şükür onun dışında sıkıntı yok senin nasıl gidiyorr
Yaaa bugün bana kesin konuştu değişmez dimii13. Hafta sonundayım baya karnım acıdı hatta bastırdı gezdirdi falan
İnşallah çok aminAllahııııımmm yerimmmbana da hayırlı sağlıklı bi kız evladıı inş all laaa ahhh
ya senı gordum benn ıkızlere hamıleymıssın , genetıkte varmı hıc dogal mı oldu :) muhtemelen bu sorulara cokca kez cevap vermıssındır gercı sen ama sevındım cok senın adınaKameralı ile aşırı fiyat farkı var onun yerine ben uygulamadan tele yüklenen modelden aldım 350 tlye geldi kamerayı şimdi yükledim bayıldım 360 derece dönüyor video kaydı alıyor çalışırken kolaylık olabilir sizin içinde, ben daha çok ikiz oldukları için yanlarında olmadığım zaman birbirlerini pataklamasınlar etmesinler nolur nolmaz diye aldım
Var var özellikle belimde, kasıkları bugün doktorda sordu varmı ağrın diye var dedim normal rahim genişliyor dediKuzum benimde ağrılarım başladı kasıklarımda belimde artıkseninde öylemi
Doğal oldu canım bizde beklemiyordukk ama şöyle ben ikizi öğrendikten sonra kendi tarafımı araştırdım 3-4 kuşak ötede çıktı hiç bilmiyordum eşiminde dayısında ikiz var hangimizin geni geldi hiç bilmiyorum :) kiwi babynin aldıkya senı gordum benn ıkızlere hamıleymıssın , genetıkte varmı hıc dogal mı oldu :) muhtemelen bu sorulara cokca kez cevap vermıssındır gercı sen ama sevındım cok senın adına
Vee vee aldıgın modelı atabılırmısın ? bende dusunuyorum :)
Biz kız diyoruzzz azıcık sabrett doktorda öyle dicekkBugün daha bir sabırsızım... Günler geçtikçe daha zor geçiyor sanki... Çok zor tutuyorum kendimi başka bir doktora ya da kendi doktoruma daha erken gitmemek için... Nolucaz böyle. Cinsiyeti bilsem çok rahatlayacam ben :)
benımde kendı halam ve amcam ıkız, babanemden :) babamın halasının kızları ıkız, annemın dayısının ıkı cocugununda ıkızlerı oldu , eşim tarafında uzaktan bırtane varmıs :) banada hep dıyorlar ıkızın olur bellı mı olur dıyede henuz daha bızım kusaktan kımseye vurmadı :) Sağlıkla doğsunlar minnoşlarVar var özellikle belimde, kasıkları bugün doktorda sordu varmı ağrın diye var dedim normal rahim genişliyor dedi
Doğal oldu canım bizde beklemiyordukk ama şöyle ben ikizi öğrendikten sonra kendi tarafımı araştırdım 3-4 kuşak ötede çıktı hiç bilmiyordum eşiminde dayısında ikiz var hangimizin geni geldi hiç bilmiyorum :) kiwi babynin aldık
ulturasan varmı hıc canımın ıcı bencede kız kızBugün daha bir sabırsızım... Günler geçtikçe daha zor geçiyor sanki... Çok zor tutuyorum kendimi başka bir doktora ya da kendi doktoruma daha erken gitmemek için... Nolucaz böyle. Cinsiyeti bilsem çok rahatlayacam ben :)
Bana doktorujn yüzde yüz demesi gerekirBiz kız diyoruzzz azıcık sabrett doktorda öyle dicekk
İnşallah bir kız bir oğlan ya da iki kız ikizin olur :)benımde kendı halam ve amcam ıkız, babanemden :) babamın halasının kızları ıkız, annemın dayısının ıkı cocugununda ıkızlerı oldu , eşim tarafında uzaktan bırtane varmıs :) banada hep dıyorlar ıkızın olur bellı mı olur dıyede henuz daha bızım kusaktan kımseye vurmadı :) Sağlıkla doğsunlar minnoşlar
ulturasan varmı hıc canımın ıcı bencede kız kız
yaaa bosss baya ozlemımmm gozlerım doldu suan neden anlamadımBana doktorujn yüzde yüz demesi gerekirbüyük ihtimalle dedi. Yanılabilirim dedi. Bana yetmez
İnşallah bir kız bir oğlan ya da iki kız ikizin olur :)
Al kız sana ultrason 12+1 çıktıydı burda muhtemel matmazel :)
Hayırlı haberler alırsın inşallah canımEvet kuzum gittim 2 li tarama yapildi haftaya sonuçlar için gel dedi 15 gün olmuş oluyor inşallah hayirli mutlu haberler aliirm canım senin nasıl gidiyor kuzum
Eveet valla ben de inanamıyorum biz bugün 12+1 olduk ama hala korkularım var ya bişey olursa diyeBenim de alt karnım sertleşti artık. Yaaa kızlar çok duygulanıyorum düne kdr kalbi attı mı etti mi derken 14 15 haftalara geldik yaaaa
yaaa bosss baya ozlemımmm gozlerım doldu suan neden anlamadımbir prensesin olacak inşallah Rabbim banada nasip etsin inşallah saglıklı bır prenses kendımınkını gormus gıbıyım ağlayabılırm snrımmmmm
Ama bu bariz kizzz doktorun yuzde yuz demesine falan gerek yok benceAl kız sana ultrason 12+1 çıktıydı burda muhtemel matmazel :)
ama erkek dese kıza donme ıhtımalı var kordon gelmıstır bısey gelmıstır yanı ama kızdan donme zor ıs neyse ıkı hafta daha sonra netlesır rahatca sevınırzzYaaa evet boş bomboştu da işte 16 da gittiğimde dolarsa diye çok korkuyorum
Ama bu bariz kizzz doktorun yuzde yuz demesine falan gerek yok bencebacak arasindan skull teorisine neye bakarsan bak bal gibi de kiz masallah pek kibar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?