- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.241
aaaa belli mi olur sizin daha fazla ihtimalll sağlıkla olsunlarda ikizi teki isteyen herkese nasip etsin bize de sağlıkla gelsinbenımde kendı halam ve amcam ıkız, babanemden :) babamın halasının kızları ıkız, annemın dayısının ıkı cocugununda ıkızlerı oldu , eşim tarafında uzaktan bırtane varmıs :) banada hep dıyorlar ıkızın olur bellı mı olur dıyede henuz daha bızım kusaktan kımseye vurmadı :) Sağlıkla doğsunlar minnoşlar
yanı benım genlerde daha fazla varda erkek onemlıymıs sanırım , ama dedıgın gıbı evlat sahıbı olalımda da ha bır ha ıkıaaaa belli mi olur sizin daha fazla ihtimalll sağlıkla olsunlarda ikizi teki isteyen herkese nasip etsin bize de sağlıkla gelsin
Ay git o zaman canım yaa meraktan çatlıcağına git bi öğren de yap bi güzel alışverişiniBugün daha bir sabırsızım... Günler geçtikçe daha zor geçiyor sanki... Çok zor tutuyorum kendimi başka bir doktora ya da kendi doktoruma daha erken gitmemek için... Nolucaz böyle. Cinsiyeti bilsem çok rahatlayacam ben :)
Eveet valla ben de inanamıyorum biz bugün 12+1 olduk ama hala korkularım var ya bişey olursa diyebir yandan da doğduğu günü hayalimde öyle güzel canlandırıyorum ki umarım yine yıkılmaz bir türlü çıkmıyor korkularım içimden
Ay git o zaman canım yaa meraktan çatlıcağına git bi öğren de yap bi güzel alışverişinihadi seni gazlıyorum. Git ben de çünkü çatlıcam ama kızçe seninkisii
bu tarz seyler evet oyalıyor mutfakta vs ama kullanım suresı cok kısa max 6 ay ama fıyatına bakılırsa gayet uygun 6 ay kullanmak ıcın cok makull bı fıyat :)kızlar bu nasıl? tecrübeli anneler kullanışlı mıbaby plus Lounge Oyuncaklı Ana Kucağı - ebebek
baby plus Lounge Oyuncaklı Ana Kucağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Amin inşallah canım benimHayırlı haberler alırsın inşallah canımbeniö de iyi şimdilik bir sorun yok allaha şükür görüş günümü bekliyorum bir an önce perşembe olsun 13+0 olcaz o gün kısmetse ayrıntılı ultrason yapılcak umarım herşey yolundadır
Gül gülSesli güldüm işyerinde bu neye gülüyor diye baktılar
Sen biliirsin canım sabredebiliyorsan ne alaa ama içindeki sesi susturamıyorsan da git yani ne zararı olcak
ayyyy bunun dolmasinin imkani yokYaaa evet boş bomboştu da işte 16 da gittiğimde dolarsa diye çok korkuyorum
evet ben de fiyatını görünce şaşırdım otomatik olanlar 3 bin civarı 6 ay için çok fazla, en azından uyanıkken oyalanır gündüzleribu tarz seyler evet oyalıyor mutfakta vs ama kullanım suresı cok kısa max 6 ay ama fıyatına bakılırsa gayet uygun 6 ay kullanmak ıcın cok makull bı fıyat :)
yaa gitme ayni gündü randevumuz ben ayni gunuz diye sabretme motivasyonu aliyorum senden yalniz birakma beni
Seni çok iyi anlıyorum okuduğum şeyler sebebiyle benim de sükunetim bozuldu arada bir vuruyor bana. 7 ocaktan beri yarını bekliyorum geçmek bilmedi kendimi zor tuttum erken gitmek için inşallah yarın güzel haberlerini alıcam büyüdüğünü görücem. Mide bulantım ağrılarım arttı bazen acaba zehirleniyor muyum diye bile geliyorEveet valla ben de inanamıyorum biz bugün 12+1 olduk ama hala korkularım var ya bişey olursa diyebir yandan da doğduğu günü hayalimde öyle güzel canlandırıyorum ki umarım yine yıkılmaz bir türlü çıkmıyor korkularım içimden
Ben hep otomatiklere bakmıştımevet ben de fiyatını görünce şaşırdım otomatik olanlar 3 bin civarı 6 ay için çok fazla, en azından uyanıkken oyalanır gündüzleri
yani tek tek boyutlarına bakmadım ama aynıdır. bir de zaten ayaklanmaya başlayınca üstüne devirir bence sonrası için tehlikeliBen hep otomatiklere bakmıştımonlarda mi sadece 6ay kullanılıyor?
Bunları gibi meselayani tek tek boyutlarına bakmadım ama aynıdır. bir de zaten ayaklanmaya başlayınca üstüne devirir bence sonrası için tehlikeli
Ara ara yokluyor sonra sakinliyorumSen biliirsin canım sabredebiliyorsan ne alaa ama içindeki sesi susturamıyorsan da git yani ne zararı olcak
ay inşallah dolmazayyyy bunun dolmasinin imkani yokbildigin bombos ya neyle nasil dolacak bu boşluk annesi
valla hep şüpheli hep şüpheliyaa gitme ayni gündü randevumuz ben ayni gunuz diye sabretme motivasyonu aliyorum senden yalniz birakma benidoktor banada kiza benziyor kiz ama net 16. haftada belli olur kesin demiyorum dedi. cok merak ediyorum bende ama burdaki arkadaslar hep erkege benzettiler benimkini o yuzden supheliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?