2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
aaaa belli mi olur sizin daha fazla ihtimalll sağlıkla olsunlarda ikizi teki isteyen herkese nasip etsin bize de sağlıkla gelsin

aaaa belli mi olur sizin daha fazla ihtimalll sağlıkla olsunlarda ikizi teki isteyen herkese nasip etsin bize de sağlıkla gelsin
yanı benım genlerde daha fazla varda erkek onemlıymıs sanırım , ama dedıgın gıbı evlat sahıbı olalımda da ha bır ha ıkı ısteyen herkese versın Rabbım :)

Ay git o zaman canım yaa meraktan çatlıcağına git bi öğren de yap bi güzel alışverişini hadi seni gazlıyorum. Git ben de çünkü çatlıcam ama kızçe seninkisii

Hep iyiyi düşünüp diğerini atıyoruz aklımızdan , unutmayın

Amin inşallah canım benim

bu tarz seyler evet oyalıyor mutfakta vs ama kullanım suresı cok kısa max 6 ay ama fıyatına bakılırsa gayet uygun 6 ay kullanmak ıcın cok makull bı fıyat :)
evet ben de fiyatını görünce şaşırdım otomatik olanlar 3 bin civarı 6 ay için çok fazla, en azından uyanıkken oyalanır gündüzleri

Eşim söylenir, C Cerito ya sözüm var , gidemem ı ıh olmaz
yaa gitme ayni gündü randevumuz ben ayni gunuz diye sabretme motivasyonu aliyorum senden yalniz birakma beni doktor banada kiza benziyor kiz ama net 16. haftada belli olur kesin demiyorum dedi. cok merak ediyorum bende ama burdaki arkadaslar hep erkege benzettiler benimkinio yuzden supheliyim

Seni çok iyi anlıyorum okuduğum şeyler sebebiyle benim de sükunetim bozuldu arada bir vuruyor bana. 7 ocaktan beri yarını bekliyorum geçmek bilmedi kendimi zor tuttum erken gitmek için inşallah yarın güzel haberlerini alıcam büyüdüğünü görücem. Mide bulantım ağrılarım arttı bazen acaba zehirleniyor muyum diye bile geliyor nasıl atıcaz bu kötü hisleri bilmiyorum ama güzel günleri hayal ederek kendimizi sakinleştiriyor olmamız güzel

evet ben de fiyatını görünce şaşırdım otomatik olanlar 3 bin civarı 6 ay için çok fazla, en azından uyanıkken oyalanır gündüzleri
Ben hep otomatiklere bakmıştım onlarda mi sadece 6ay kullanılıyor?

yani tek tek boyutlarına bakmadım ama aynıdır. bir de zaten ayaklanmaya başlayınca üstüne devirir bence sonrası için tehlikeli
Bunları gibi mesela

Eklentiler

• Screenshot_20230203-155731_Chrome.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20230201-153203_Instagram.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 48
Sen biliirsin canım sabredebiliyorsan ne alaa ama içindeki sesi susturamıyorsan da git yani ne zararı olcak
Ara ara yokluyor sonra sakinliyorum

ayyyy bunun dolmasinin imkani yok bildigin bombos ya neyle nasil dolacak bu boşluk annesi
ay inşallah dolmaz

valla hep şüpheli hep şüpheli ne var hemen belli olsa Kıyamadım sana tamam dayanabileceğim kdr dayanıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…