- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.261
aa bunların da fiyatları iyiymiş, yine de normalinden alıcam benBunları gibi mesela
kiz yeriiiimAra ara yokluyor sonra sakinliyorum
ay inşallah dolmaz
valla hep şüpheli hep şüpheline var hemen belli olsa Kıyamadım sana tamam dayanabileceğim kdr dayanıcam :)
kiz yeriiiimsaka yapiyom ama ben sana diyim sen 18 i beklemicen ahanda buraya yaziyorum
simdi net sonuc istedigin icin 16 daha makul bence. benimde 16+2 olcak tam 18inde. ultrasonla birebir gidiyor benimkide hep bence 16. haftalar idealYa biraz da aslında günü ilerlesin diye. Yoksa 11inde de giderim. Ama 14+4 oluyor 5 gün de önden gidiyor. de ki 15+2, ben diğer hafta gidersem takvime göre 15+4 gelişime göre 16+2 olur, haftasını tam doldurmuş olur diye düşündüğümden 18 ine aldım.
Bana erken gibi geldi son fotoda sankii belli etmiş iyiceKızlaar 11+5 den merhabailk kez bebeğimin fotoğrafını internete yüklüyorum çok heyecanlı cinsiyet tahmini olan varsa merakla bekliyorum Eki Görüntüle 3202126 Eki Görüntüle 3202127 Eki Görüntüle 3202129
Aynı benBugün daha bir sabırsızım... Günler geçtikçe daha zor geçiyor sanki... Çok zor tutuyorum kendimi başka bir doktora ya da kendi doktoruma daha erken gitmemek için... Nolucaz böyle. Cinsiyeti bilsem çok rahatlayacam ben :)
Ben daha ilk gebelik haberini öğrenirken demiştim de inanmıyor banaBiz kız diyoruzzz azıcık sabrett doktorda öyle dicekk
Biz hiç bırakmadıkKızlar bir sorum olacak şükür şuana kadar gebelikte bir sorun yok 11+3 um cinsel ilişki için bir sorun olmaması durumunda 15.hafta sonrası serbest mi oluyor
Biz de başından beri hiç bırakmadık, doktora ilk gittigimizde sorduk daha 5 haftalikti bir problem yok o konuda dedi.Kızlar bir sorum olacak şükür şuana kadar gebelikte bir sorun yok 11+3 um cinsel ilişki için bir sorun olmaması durumunda 15.hafta sonrası serbest mi oluyor
Aaa bizde ne biliyim birşey olur diye bekledik eşim bekledi ama artık o da heyecanla yasak ne zaman kalkacak diye bekliyorBiz hiç bırakmadık
Kızlaar 11+5 den merhabailk kez bebeğimin fotoğrafını internete yüklüyorum çok heyecanlı cinsiyet tahmini olan varsa merakla bekliyorum Eki Görüntüle 3202126 Eki Görüntüle 3202127 Eki Görüntüle 3202129
AA ne güzel doktorum öneri olarak demişti,bende istek pek olmuyor normalde öyle değildi ama hamilelikte böyle olduBiz de başından beri hiç bırakmadık, doktora ilk gittigimizde sorduk daha 5 haftalikti bir problem yok o konuda dedi.
Ben de şunu sormak istiyorum 14 haftalık oldum ve bende cinsel istek artışı biraz fazlalaştı açıkçasıeşim biraz daha dikkatli olalım diyor o benden temkinli yani. bunu yaşayan var mı aranızda?
evet o yüzden bekleyecem , offfsimdi net sonuc istedigin icin 16 daha makul bence. benimde 16+2 olcak tam 18inde. ultrasonla birebir gidiyor benimkide hep bence 16. haftalar ideal
bize de hep serbestti. İlk haftalarda biraz durduk sadece. Sonra Allah a emanet gittikKızlar bir sorum olacak şükür şuana kadar gebelikte bir sorun yok 11+3 um cinsel ilişki için bir sorun olmaması durumunda 15.hafta sonrası serbest mi oluyor
İnanmak o kadar çok istiyorum kiBen daha ilk gebelik haberini öğrenirken demiştim de inanmıyor bana
Bende beklemeyeyim o zaman , ay bu ilk gebeliklerde insan bilmiyor işteevet o yüzden bekleyecem , offf
bize de hep serbestti. İlk haftalarda biraz durduk sadece. Sonra Allah a emanet gittik
İnanmak o kadar çok istiyorum ki
Bende beklemeyeyim o zaman , ay bu ilk gebeliklerde insan bilmiyor işte
Bende bir zarari olur mu diye bekledim ama açıkçası eşim biraz sabırla beklese de sabri azalıyor gibi tabi hijyen önemli ama sizlere sormak istedim doktora sormaya utandim birazSadece benim ilk oğlumun doktoru çok tecrübeli bir doktordu. Enfeksiyon riskinden korunmak için eşin korunsun demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?