2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ara ara yokluyor sonra sakinliyorum

ay inşallah dolmaz

valla hep şüpheli hep şüpheli ne var hemen belli olsa Kıyamadım sana tamam dayanabileceğim kdr dayanıcam :)
kiz yeriiiim saka yapiyom ama ben sana diyim sen 18 i beklemicen ahanda buraya yaziyorum

Ya biraz da aslında günü ilerlesin diye. Yoksa 11inde de giderim. Ama 14+4 oluyor 5 gün de önden gidiyor. de ki 15+2, ben diğer hafta gidersem takvime göre 15+4 gelişime göre 16+2 olur, haftasını tam doldurmuş olur diye düşündüğümden 18 ine aldım.
kiz yeriiiim saka yapiyom ama ben sana diyim sen 18 i beklemicen ahanda buraya yaziyorum

simdi net sonuc istedigin icin 16 daha makul bence. benimde 16+2 olcak tam 18inde. ultrasonla birebir gidiyor benimkide hep bence 16. haftalar ideal

Kızlar bir sorum olacak şükür şuana kadar gebelikte bir sorun yok 11+3 um cinsel ilişki için bir sorun olmaması durumunda 15.hafta sonrası serbest mi oluyor

Kızlar bir sorum olacak şükür şuana kadar gebelikte bir sorun yok 11+3 um cinsel ilişki için bir sorun olmaması durumunda 15.hafta sonrası serbest mi oluyor
Biz de başından beri hiç bırakmadık, doktora ilk gittigimizde sorduk daha 5 haftalikti bir problem yok o konuda dedi.

Ben de şunu sormak istiyorum 14 haftalık oldum ve bende cinsel istek artışı biraz fazlalaştı açıkçası eşim biraz daha dikkatli olalım diyor o benden temkinli yani. bunu yaşayan var mı aranızda?

AA ne güzel doktorum öneri olarak demişti,bende istek pek olmuyor normalde öyle değildi ama hamilelikte böyle oldu

simdi net sonuc istedigin icin 16 daha makul bence. benimde 16+2 olcak tam 18inde. ultrasonla birebir gidiyor benimkide hep bence 16. haftalar ideal
evet o yüzden bekleyecem , offf

bize de hep serbestti. İlk haftalarda biraz durduk sadece. Sonra Allah a emanet gittik

Ben daha ilk gebelik haberini öğrenirken demiştim de inanmıyor bana
İnanmak o kadar çok istiyorum ki

Sadece benim ilk oğlumun doktoru çok tecrübeli bir doktordu. Enfeksiyon riskinden korunmak için eşin korunsun demişti.
Bende bir zarari olur mu diye bekledim ama açıkçası eşim biraz sabırla beklese de sabri azalıyor gibi tabi hijyen önemli ama sizlere sormak istedim doktora sormaya utandim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…