2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım doktor sorun görmediyse başlarda 14 haftadan sonra zaten yasak olmaz diye düşünüyorum bize kese çok iyi yerde ilşki yasak değil demişti devam ettik yani sadece son 1 ay yasaklıyorum demişti doktor hamilelik de riske göre doktor yönlendirme yapıyor aslında

Kizlar selam , biliyorsunuz kanama yasamistim biraz indir bindir doktora gittim oldu. Yarin Antalyaya geri donus yolculugum olacak arabayla. Doktor biraz istememisti ama bugun kontrol randevusu vardi. Kanama alanim hala duruyormus ama buyumemis cok sukur. Dikkatlice dönecegiz insallah. Pazar gunu Antalyadaki kendi doktorum hastaneye gel seni goreyim dedi. Daha net orada belli olacaktir sanirim ancaaaak izmirdeki doktorcugum yuzde 85 kizçe geliyor dedi. Bende bir kiz haberi patlatayim dedim. Tabi once saglikla gelsin de.

Kızlar bir sorum olacak şükür şuana kadar gebelikte bir sorun yok 11+3 um cinsel ilişki için bir sorun olmaması durumunda 15.hafta sonrası serbest mi oluyor
Bir sorun olmadığı sürece hep serbest, sorun olursa ilk üç ay yasak diyorum, sonrası dr ile karar verilir

Kız bize hep ebeler eğitimde son haftalar daha çok yapın doğumu kolaylaştırır diyorlar ya

Mayonez yiyorum ama sosis sucuk canım aşırı çektiği halde yemiyorum korkudan

Hayırlısıyla gidin inş iyi yolculuklar
Vallahi hep kız bebiş haberi alıyoruz
bütün kızlar toplancaklar sanırım

Sucuk bizde sürekli pişer ben Kayseriliyim hatta Kayseri den de aldim her haftasonu yerim ama iyi pişiririm. Sosis de yediğim oldu ama çok nadir. Kendine vicdan azabı yapacak bişey yok. Arada bir ve iyi pistiyse sorun etme devam et çaktırmadan

Çok sevindim canım hayırla gelin insallah hiç sorun olmadan kizcelere vurgunum bilirsin kesinleşince de yaz .

Oh bee valla senden de duymak rahatlattı canım çook sağoll evet iyi pişiriyorumm ben de oldum olası severim fakat son 2 senedir salamların falan açık satıldığı bi yerde çalışıyorum yurtdışında, orda işte molalarda tavuklu olanlardan yiyee yiyee her gün, bağımlı oldum allahtan her gün yemiyorum artık ama 10 günde bir yiyorum diyelim, mayonez de nerdeyse her 2. Gün az miktarlarda tüketiyorum..

ben iyi bildiğim bir yerdense sucuk az da olsa yiyorum 2-3 parça çünkü can çekmesi sonuçta. Mayonez için ise hazır olarak alıyorum ve içinde pastorize yumurta diye yazmasına dikkat ediyorum. yine sürekli değil ama ayda 1-2 yediğim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…