- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.281
Kızlar selam,
her şey yolundaymış bebekle ilgili hiç bir sıkıntı yokmuş cinsiyeti de öğrendimprenses geliyo teyzeleri
Canım doktor sorun görmediyse başlarda 14 haftadan sonra zaten yasak olmaz diye düşünüyorum bize kese çok iyi yerde ilşki yasak değil demişti devam ettik yani sadece son 1 ay yasaklıyorum demişti doktor hamilelik de riske göre doktor yönlendirme yapıyor aslındaBiz de başından beri hiç bırakmadık, doktora ilk gittigimizde sorduk daha 5 haftalikti bir problem yok o konuda dedi.
Ben de şunu sormak istiyorum 14 haftalık oldum ve bende cinsel istek artışı biraz fazlalaştı açıkçasıeşim biraz daha dikkatli olalım diyor o benden temkinli yani. bunu yaşayan var mı aranızda?
14+2 canımsüper kaç haftalıksınız
yaaa bu neeeeeKızlaar 11+5 den merhabailk kez bebeğimin fotoğrafını internete yüklüyorum çok heyecanlı cinsiyet tahmini olan varsa merakla bekliyorum Eki Görüntüle 3202126 Eki Görüntüle 3202127 Eki Görüntüle 3202129
Bir sorun olmadığı sürece hep serbest, sorun olursa ilk üç ay yasak diyorum, sonrası dr ile karar verilirKızlar bir sorum olacak şükür şuana kadar gebelikte bir sorun yok 11+3 um cinsel ilişki için bir sorun olmaması durumunda 15.hafta sonrası serbest mi oluyor
Şükür bizde bir sorun olmadı şimdiye kadar inşallah ta olmaz anladım çok teşekkür ederim hepinizeBir sorun olmadığı sürece hep serbest, sorun olursa ilk üç ay yasak diyorum, sonrası dr ile karar verilir
Kız bize hep ebeler eğitimde son haftalar daha çok yapın doğumu kolaylaştırır diyorlar yaCanım doktor sorun görmediyse başlarda 14 haftadan sonra zaten yasak olmaz diye düşünüyorum bize kese çok iyi yerde ilşki yasak değil demişti devam ettik yani sadece son 1 ay yasaklıyorum demişti doktor hamilelik de riske göre doktor yönlendirme yapıyor aslında
Yaaa bi bizde mi sorun var biz öğrendiğimizden beri hiç ilişkiye girmedik gerçi bulantılarım var gözüm onu görmüyo da o da orda olduklarını bilirken yapamam diyo kanka gibiyizBiz hiç bırakmadık
Mayonez yiyorum ama sosis sucuk canım aşırı çektiği halde yemiyorum korkudanYa kızlar bişey sorucam size.. arada bir de olsa sosis sucuk mayonez falan yiyeniniz var mı yoksa hiç ağzınıza sürmüyo musunuz? Açıkçası ben yiyorum ara sıra dayanamıyorum ama vicdan yapıyorum sonradan da ama tutamıyorum kendimi
Üff ben de yiyorum bugün koydum hatta bi salataya onsuz yapamıyorumMayonez yiyorum ama sosis sucuk canım aşırı çektiği halde yemiyorum korkudan
Hayırlısıyla gidin inş iyi yolculuklarKizlar selam , biliyorsunuz kanama yasamistim biraz indir bindir doktora gittim oldu. Yarin Antalyaya geri donus yolculugum olacak arabayla. Doktor biraz istememisti ama bugun kontrol randevusu vardi. Kanama alanim hala duruyormus ama buyumemis cok sukur. Dikkatlice dönecegiz insallah. Pazar gunu Antalyadaki kendi doktorum hastaneye gel seni goreyim dedi. Daha net orada belli olacaktir sanirim ancaaaak izmirdeki doktorcugum yuzde 85 kizçe geliyor dedi. Bende bir kiz haberi patlatayim dedim. Tabi once saglikla gelsin de.
Ya kızlar bişey sorucam size.. arada bir de olsa sosis sucuk mayonez falan yiyeniniz var mı yoksa hiç ağzınıza sürmüyo musunuz? Açıkçası ben yiyorum ara sıra dayanamıyorum ama vicdan yapıyorum sonradan da ama tutamıyorum kendimi
Cok tesekkur ederim. Agustos annelerinde baya kiz oldu gercekten.Hayırlısıyla gidin inş iyi yolculuklar
Vallahi hep kız bebiş haberi alıyoruz
bütün kızlar toplancaklar sanırım
Kizlar selam , biliyorsunuz kanama yasamistim biraz indir bindir doktora gittim oldu. Yarin Antalyaya geri donus yolculugum olacak arabayla. Doktor biraz istememisti ama bugun kontrol randevusu vardi. Kanama alanim hala duruyormus ama buyumemis cok sukur. Dikkatlice dönecegiz insallah. Pazar gunu Antalyadaki kendi doktorum hastaneye gel seni goreyim dedi. Daha net orada belli olacaktir sanirim ancaaaak izmirdeki doktorcugum yuzde 85 kizçe geliyor dedi. Bende bir kiz haberi patlatayim dedim. Tabi once saglikla gelsin de.
Oh bee valla senden de duymak rahatlattı canım çook sağollSucuk bizde sürekli pişer ben Kayseriliyim hatta Kayseri den de aldim her haftasonu yerim ama iyi pişiririm. Sosis de yediğim oldu ama çok nadir. Kendine vicdan azabı yapacak bişey yok. Arada bir ve iyi pistiyse sorun etme devam et çaktırmadan
Link olarak paylasabilir misin canim bi türlü bulamadim uygulamami yoksa site mi oldugunu daBunları gibi mesela
ben iyi bildiğim bir yerdense sucuk az da olsa yiyorum 2-3 parça çünkü can çekmesi sonuçta. Mayonez için ise hazır olarak alıyorum ve içinde pastorize yumurta diye yazmasına dikkat ediyorum. yine sürekli değil ama ayda 1-2 yediğim olduYa kızlar bişey sorucam size.. arada bir de olsa sosis sucuk mayonez falan yiyeniniz var mı yoksa hiç ağzınıza sürmüyo musunuz? Açıkçası ben yiyorum ara sıra dayanamıyorum ama vicdan yapıyorum sonradan da ama tutamıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?