2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Senin bana göre azmış ben de biraz azaltsam iyi olucak sanırım

Çok sevindim canım hayırla gelin insallah hiç sorun olmadan kizcelere vurgunum bilirsin kesinleşince de yaz .
Benimde bi oğlum oldugu icin bu sefer önce hep saglik ama gonlumden de kiz geciyordu. Bakalim.. pazar kendi doktoruma şöyle bir görünmeye p.tesi de gene aynı kendi doktoruma 2 li tarama icin randevuya gidecegim. Heralde yorum yapar cinsiyete yazarim tekrardan insallah seninde gönlüne göre gelir gene hep dedigim gibi önce saglikla.

valla ben işlenmiş ürünleri tamamen bıraktım mayonezi de ama durup dururken şu dışarda satılan çamur gibi çiğ köftelerden canım istiyo, iki kere yedim her gün canım istiyo normalde yüzüne bakmam kötü de görünüyo

İnadına olur gibi canı istiyo demi insanın benim de yememem lazım ya yiyesim geliyo sürekli

Valla ben yiyorum sucuğu kasap sucuk olarak alıyorum iyi pişiriyorum haftada 1 bişey olmaz diye düşünüyorum amaaan canımız çektiyse arada bir yemekten bişi olmaz ama mayonezi ilk defa duyuyorum o neden yasak ki çiğ yumurta sarısından olduğu için mi?

bence karşılaştırma canım belki benim de önümüzdeki günlerde daha çok canım çeker daha çok yerim, denk gelmemiş olabilir dediğim gibi bence ev yapımı mayonez olmadıkça mayonezde sıkıntı yok (pastorize yumurta ibaresini yine gözm arar) zaten normalde de aşırı faydalı bir şey değil yağlı sonuçta. sucuk konusunda ben de hassasım o yüzden canım çekerse daha fazla da yerim gibi geliyor.

Üff ben de yiyorum bugün koydum hatta bi salataya onsuz yapamıyorum sosis sucuk salam onları ben de nadiren yiyorum ama mayonez daha sık inşallah bi zararı olmazz
Mayonez zararlı mıymış inan ki bilmiyorum ben yiyorum vallahi ama öyle kaşık kaşık değil. Bence miktar önemli bazı şeylerde abartılırsa herşey zehir. Sucuk ve sosis yemedim ama canım çekerse çok iyi pişirerek onuda yerim. Dışarda yemem ama. Ben birtek bitki çaylarına aşırı temkinli yaklaşıyorum. Ihlamuru 2 bardak kadar içiyorum gerisi yok.

çiğ yumurta varsa zararlı deniyor genelde yeni nesil hamburgerciler ev yapımı mayonez kullanırmış, onda da yumurta taze vs. sıkıntı olmayabilir ama tazeliğinden emin olunmayacağından önermemişler internette. ama hazır mayonezler genelde ısı işlemi görmüş yumurta ile yapıldığından yenilebilir demişler hep

Ay sorma ben onun hasretindeyim. Evde robotta yapanlar varmış en son onu deneyeceğim tadı damağımda dışardan yemek istemedim ama yakındır yerim gibi geliyor

Sosis cok severdim. Herkes yapilisini izle de ne kadar sagliksiz pis birsey yedigini izle derdi. Ama hamile kaldim kalali en midemi bulandiran sey sosis oldu. Dusunemiyorum bile.. Ama suan favorim sucuk. Herhalde 3 4 güne bir yiyorum. Kasap sucugu olmasina dikkat ediyorum. Sucugun zarari mi varmis ki. Hani et sonucta. Market seylerine baya katki maddesi oluyor ama kasap sucugunda cok olacagini sanmiyorum. Bide ozaman aldigimiz ettede hile olabilir vs. Hani alinan yere dikkat edilirse ve pismesine dikkat edilirse ben sucugu zararsiz goruyorum ya ama belki ole gormek istedigim icindir

Tabi tabii ev yapımı yenilmemeli zaten o direkt risk ne olacağı belli olmaz. Ama dediğin gibi hazırlarda salmonella riski olsaydı millet kırılırdı yani

Sefan olsun, şifa olsun, afiyet olsun sosise birşey diyemem ama sucukta iyi pişerse ben birşey olacağını düşünmüyorum.

Evet canım maalesef en çok sevdiğim şey

Sucuk hassas noktam diyosun benim de mayonez öyle bazı şeyleri onsuz yersem hiç tat almıyorum zevk almıyorum normalde de hep yediğim bişey zaten. Valla evde olanı yiyip duruyorum hiç bakmadım ne yazdığına fakat , içindeki yumurta sarısı çiğ ya asıl sıkıntı o

Anladım canım. Bilinmediğine göre demek ki çok da sıkıntı değil. Aynen haklısın herşeyin fazlası zararlı. Maydonoz ve dereotu da yiyorum mesela ben bazı çorbalara koyuyprum az miktarda maydonuzu, salatalara da dereotu mesela.. abartmadıkça sorun olmaz heralde ya

Tabi canım kasap sucuğu bulabiliyorsanız bence de onda bi sıkıntı yoktur ama paketli olanların içinde ne olduğunu bilmiyoruz. Ama benim için inan h bi önemi yok içinde ne olduğunun hahahha tadı güzel olsun bi de domuz at eti falan olmasın yeter

Valla hamileliğimin ilk zamanında bir garip oldum nereye baksam şu yasak bu zararlı diyetisyenimle görüştüm. Özellikle maydonozu sordum. Günde kasalarca maydonoz yemiyorsan sıkıntı yok zararlı olacağı seviyeye ulaşamazsın istesende salataya koydum 3-5 daldan birşey olmaz dedi. Bende şimdi o kafada ilerliyorum. İyi pişmesine, çiğ olmamasına temiz ve hijyenik olmasına dikkat ediyorum yediklerimin. Ölçüsünde abartmadan herşeyi yiyorum. Hamburgerde yiyorum, arada kola da içiyorum. Yeşilliklerimi de yiyorum. Ben sadece bitki çaylarına hassasım. Birtek ıhlamur içiyorum.

Ay sorma ben onun hasretindeyim. Evde robotta yapanlar varmış en son onu deneyeceğim tadı damağımda dışardan yemek istemedim ama yakındır yerim gibi geliyor
çiğ etle fazla baharat koymazsan evde robotta yaptığın en sağlıklısı bi zararı yok, dışardakiler sağlıksız ama ay şimdi bile salyam akıyo bi de sürekli turşu, limon deliricem turşu çok yemiom tansiyonum yükselmesin diye

İşte budur. Olması gereken bu aslında. Sadece bu kdr. Çok ince eleyip sık dokumayin.

Çiğköfte de yedim, sosis de, hamburger, mayonez, sucuk, maydanoz, kelle paça , ben kokoreç bile yemisligim var ama tavsiye etmem amip olabilirsiniz. 2 gebeligimde de yedim ikisinde de oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…