- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.321
Ben ilk hamileliğimde çok zor gebe kaldığım için tüp bebekle hiç bir zararlı şeyi ağzıma sürmemiştim. Bu sefer ben de senin dediğin kafadayım. Zehir etmicem hamileliği bu sefer kendime canımın çektiği şeyi az miktarda yicem. Çiğ et balık tavuk en zararlısı, bir de bilmediğimiz bitki çayları söktürücü olan çok..Valla hamileliğimin ilk zamanında bir garip oldum nereye baksam şu yasak bu zararlı diyetisyenimle görüştüm. Özellikle maydonozu sordum. Günde kasalarca maydonoz yemiyorsan sıkıntı yok zararlı olacağı seviyeye ulaşamazsın istesende salataya koydum 3-5 daldan birşey olmaz dedi. Bende şimdi o kafada ilerliyorum. İyi pişmesine, çiğ olmamasına temiz ve hijyenik olmasına dikkat ediyorum yediklerimin. Ölçüsünde abartmadan herşeyi yiyorum. Hamburgerde yiyorum, arada kola da içiyorum. Yeşilliklerimi de yiyorum. Ben sadece bitki çaylarına hassasım. Birtek ıhlamur içiyorum.
Başka türlüsü çok zor her konuda. 2 hafta 3 hafta değil ki kocaman 9 ay. Eee benimde 30 yıllık bir geçmişim bir alışkanlığım varİşte budur. Olması gereken bu aslında. Sadece bu kdr. Çok ince eleyip sık dokumayin.
Nefis diye bisi var ya. Bazen abartili porsyonda olmadikca zararli ufak kacamaklarda olacaktir bence. Yatirim tavsiyesi degildirTabi canım kasap sucuğu bulabiliyorsanız bence de onda bi sıkıntı yoktur ama paketli olanların içinde ne olduğunu bilmiyoruz. Ama benim için inan h bi önemi yok içinde ne olduğunun hahahha tadı güzel olsun bi de domuz at eti falan olmasın yeter
hiii kız sussana salyalarım göl olduÇiğköfte de yedim, sosis de, hamburger, mayonez, sucuk, maydanoz, kelle paça , ben kokoreç bile yemisligim var ama tavsiye etmemamip olabilirsiniz. 2 gebeligimde de yedim ikisinde de oldum
Ay bana da geldi bak şuançiğ etle fazla baharat koymazsan evde robotta yaptığın en sağlıklısı bi zararı yok, dışardakiler sağlıksız ama ay şimdi bile salyam akıyobi de sürekli turşu, limon deliricem turşu çok yemiom tansiyonum yükselmesin diye
Kesinlikle o zaman öyle olması gerekiyormuş, zehir oldu gözüyle bakma oan doğrusu olacak olanı oymuş aşırı dikkat gerekiyormuşBen ilk hamileliğimde çok zor gebe kaldığım için tüp bebekle hiç bir zararlı şeyi ağzıma sürmemiştim. Bu sefer ben de senin dediğin kafadayım. Zehir etmicem hamileliği bu sefer kendime canımın çektiği şeyi az miktarda yicem. Çiğ et balık tavuk en zararlısı, bir de bilmediğimiz bitki çayları söktürücü olan çok..
Bilmiyorum artık benim doktor son ay yasak erken doğuma sebep oluyor dediKız bize hep ebeler eğitimde son haftalar daha çok yapın doğumu kolaylaştırır diyorlar ya
Normal doğum yapacaklar için evet son haftalar sık ilişkiye girmek doğumu kolaylastiriyormus doktorum demişti ama bende işe yaramadı sezeryan oldumKız bize hep ebeler eğitimde son haftalar daha çok yapın doğumu kolaylaştırır diyorlar ya
2.5 altı normal canım benim triod bezim yok o yüzden biliyorum endişe etmeni gerektirecek bir durum yok benceKızlar iyi akşamlar gebelik haberinden beri tsh yükselik ilk önce 4 lerdr çıktı sonra ilaç ile 2.9 ve en son bugün 2.2 çıktı ama hala tam anlamıyla düşmedi şimdi internetten araştırma yaptığımda tsh yüksekliği zekayı çok etkiliyor muş bilginiz var mı
Çokk yorma kendiniHerkese selam kızlarbugün çok yoğundum hiç bakamadım buraya.ama gördüm ki pozitifbiri bana verdiği söze sadık kalıyor dayan kız ne kaldı şurda bekle iyice büyümüş gör bebişini
hamilelik basindan beri salam sucuk sosis kestim canim. hic yemedim. kola nadir iciyorum ama. mayonez yemiyorum ketcap arada yiyorumYa kızlar bişey sorucam size.. arada bir de olsa sosis sucuk mayonez falan yiyeniniz var mı yoksa hiç ağzınıza sürmüyo musunuz? Açıkçası ben yiyorum ara sıra dayanamıyorum ama vicdan yapıyorum sonradan da ama tutamıyorum kendimi
Kızlar iyi akşamlar gebelik haberinden beri tsh yükselik ilk önce 4 lerdr çıktı sonra ilaç ile 2.9 ve en son bugün 2.2 çıktı ama hala tam anlamıyla düşmedi şimdi internetten araştırma yaptığımda tsh yüksekliği zekayı çok etkiliyor muş bilginiz var mı
Herkese selam kızlarbugün çok yoğundum hiç bakamadım buraya.ama gördüm ki pozitifbiri bana verdiği söze sadık kalıyor dayan kız ne kaldı şurda bekle iyice büyümüş gör bebişini
Bugün maşallah 3 tane kız haberi aldık, kızlar en az 14.hafta sonrasına kadar kesin gözüyle bakmayın benim kıza doktor 12 haftada erkek demişti
3 hafta sonra gittiğimde kız dedi kızım oldu
Deniyorum canımÇokk yorma kendini
Evet bişey kalmadı bak .Kız 14 gün nedir ki bak ben benim 24 günüm var hahahahah senin üstüne 10 gün dahaEvet beklemeye karar verdim çünkü haftasonu zaten yazlığa gidecez Mersin e. Haftaici de bir şekilde geçerse geriye kalıyor bir hafta zatenbiraz Bahçeli'nin 40. Yıl hesabina döndü hesabım ama haftaya baslicam size geri saymaya hatta şimdi başlayayım gaza geleyim cetelem iş yerinde kaldı soooon 14
Deniyorum canım
Evet bişey kalmadı bak .Kız 14 gün nedir ki bak ben benim 24 günüm var hahahahah senin üstüne 10 gün dahabeni düşünüp benim az kaldı diyebilirsin
Sadece o değil tabi sadece bir yol aslında, her doğum başlı başına bir yolculuk, bebek de belirleyici, önemli olan sağlıkla kavuşmakNormal doğum yapacaklar için evet son haftalar sık ilişkiye girmek doğumu kolaylastiriyormus doktorum demişti ama bende işe yaramadı sezeryan oldum
Bi kere cinsiyetini öğrensek belki bu kadar zor gelmicek beklemekYa Ceritom kurban olurum kız seni verenecanımsın , ben de seninle beraber sayacam benimki bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?