2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben ilk hamileliğimde çok zor gebe kaldığım için tüp bebekle hiç bir zararlı şeyi ağzıma sürmemiştim. Bu sefer ben de senin dediğin kafadayım. Zehir etmicem hamileliği bu sefer kendime canımın çektiği şeyi az miktarda yicem. Çiğ et balık tavuk en zararlısı, bir de bilmediğimiz bitki çayları söktürücü olan çok..

İşte budur. Olması gereken bu aslında. Sadece bu kdr. Çok ince eleyip sık dokumayin.
Başka türlüsü çok zor her konuda. 2 hafta 3 hafta değil ki kocaman 9 ay. Eee benimde 30 yıllık bir geçmişim bir alışkanlığım var strese girmektense dozunda herşeyi yapmak lazım. Yani çok açık konuşmak istemem böyle bir ortam da ama ben ilişki konusunda da böyle düşünüyorum eğer ki anne baba hiçbir sağlık sorunu yok ama strese giriyorsa hamileyim diye asla yapmasın o yarat değil çocuğa zarar getirir. Sağlık sorunu yok anne baba gayet istekli ve mutlu oluyor yapsın. Sağlık sorunu olanlara asla lafım yok o bambaşka bir durum. Ama sağlık sorunu teşkil edip etmediği de bizim hissiyatlara göre değil, doktorun önerisine göre olmalı kritik nokta o.

Nefis diye bisi var ya. Bazen abartili porsyonda olmadikca zararli ufak kacamaklarda olacaktir bence. Yatirim tavsiyesi degildir

Ay bana da geldi bak şuan yarın allahın izniyle miniğimizi bir görelim sağlıklı güzel haberlerini alalım ben bir onun şerefine bir çiğköfte patlatayım 1 aydır bugünü bekliyorum bence hakettim ödüllendirmem lazım kendimi

Kesinlikle o zaman öyle olması gerekiyormuş, zehir oldu gözüyle bakma oan doğrusu olacak olanı oymuş aşırı dikkat gerekiyormuş şimdi gönlünce ye iç gez toz vallahi. Zaten tadı nasıl çıkıcak bilmiyorum ben mi alışamadım acaba ama şuan normalden farklı birşey hissetmiyorum ben bulantılar ve ağrılar dışında hissetmeye başlayınca miniğimizi o zaman çıkartıcam gibi duruyor

Kızlar iyi akşamlar gebelik haberinden beri tsh yükselik ilk önce 4 lerdr çıktı sonra ilaç ile 2.9 ve en son bugün 2.2 çıktı ama hala tam anlamıyla düşmedi şimdi internetten araştırma yaptığımda tsh yüksekliği zekayı çok etkiliyor muş bilginiz var mı

2.5 altı normal canım benim triod bezim yok o yüzden biliyorum endişe etmeni gerektirecek bir durum yok bence

hamilelik basindan beri salam sucuk sosis kestim canim. hic yemedim. kola nadir iciyorum ama. mayonez yemiyorum ketcap arada yiyorum

Kuzum benimde aynı Nerdeyse değerlere doktorum en düşük troid ilacı başladı, 100lu sanırım bitince gel yine bakalım dedi

Bugün maşallah 3 tane kız haberi aldık, kızlar en az 14.hafta sonrasına kadar kesin gözüyle bakmayın benim kıza doktor 12 haftada erkek demişti
3 hafta sonra gittiğimde kız dedi kızım oldu

. İlişki ben konusu konuşulmuş ilk gebeliğimde doktor hiç yasaklamıştı, bunda kanama alanı riskim oldugu için ki benim ki küçük kanama alanı idi, bende de isteksizlik oldu ama ara kaçamaklar yaptık
Ben kızımda son aylarda eşimi her fırsatta sıkıştırıyoedum normal dogum olsun diye (eşim hatta beni kullanıyorsun diyordu) ama sonuç sezeryan oldum, bebek hiç kanala inmedi

Evet beklemeye karar verdim çünkü haftasonu zaten yazlığa gidecez Mersin e. Haftaici de bir şekilde geçerse geriye kalıyor bir hafta zaten biraz Bahçeli'nin 40. Yıl hesabina döndü hesabım ama haftaya baslicam size geri saymaya hatta şimdi başlayayım gaza geleyim cetelem iş yerinde kaldı soooon 14

Sırf o yüzden beklemek istiyorum işte içten içe... 18 haftaya kdr kız denen bebeğim erkek doğunca
Bugün maşallah 3 tane kız haberi aldık, kızlar en az 14.hafta sonrasına kadar kesin gözüyle bakmayın benim kıza doktor 12 haftada erkek demişti
3 hafta sonra gittiğimde kız dedi kızım oldu

Çokk yorma kendini
Deniyorum canım
Evet bişey kalmadı bak .Kız 14 gün nedir ki bak ben benim 24 günüm var hahahahah senin üstüne 10 gün daha beni düşünüp benim az kaldı diyebilirsin

Ya Ceritom kurban olurum kız seni verene canımsın , ben de seninle beraber sayacam benimki bitsin
Deniyorum canım

Evet bişey kalmadı bak .Kız 14 gün nedir ki bak ben benim 24 günüm var hahahahah senin üstüne 10 gün daha beni düşünüp benim az kaldı diyebilirsin

Normal doğum yapacaklar için evet son haftalar sık ilişkiye girmek doğumu kolaylastiriyormus doktorum demişti ama bende işe yaramadı sezeryan oldum
Sadece o değil tabi sadece bir yol aslında, her doğum başlı başına bir yolculuk, bebek de belirleyici, önemli olan sağlıkla kavuşmak

Ya Ceritom kurban olurum kız seni verene canımsın , ben de seninle beraber sayacam benimki bitsin
Bi kere cinsiyetini öğrensek belki bu kadar zor gelmicek beklemek ayyyy çoğunluk kızzzz inşallah sağlıkla hayırla bize de bi kız evladı olur inş all laaaa ahhhh,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…