- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.341
Bi kere cinsiyetini öğrensek belki bu kadar zor gelmicek beklemekayyyy çoğunluk kızzzz inşallah sağlıkla hayırla bize de bi kız evladı olur inş all laaaa ahhhh,
Kızlar selam, gen testimizin sonucu çıktı çok şükür temiz veee cinsiyetimiz kız
ara sora yiyorum sarkuteri pisince zaten risk cok cok az oluyormus, mayonez de etiketinde pastorize yumurta yazan aldim (heinz öyle) onu yiyorumYa kızlar bişey sorucam size.. arada bir de olsa sosis sucuk mayonez falan yiyeniniz var mı yoksa hiç ağzınıza sürmüyo musunuz? Açıkçası ben yiyorum ara sıra dayanamıyorum ama vicdan yapıyorum sonradan da ama tutamıyorum kendimi
Amin canımMaşallah bugün kü 4.kız anne adayımız oldun, rabbim isteyen herkese nasip etsin bende kız annesi olarak kız annesi olmak ayrıcalıktır diyorum
Bakalım 2.yi de doktor kıza benzetiyorum demişti bakalım ne olacak
Ben hic dikkat etmemistim yedigim mayoneze, simdi korka korka alip elime baktim pastörize yumurta yaziyo icinde oh icim rahatladiara sora yiyorum sarkuteri pisince zaten risk cok cok az oluyormus, mayonez de etiketinde pastorize yumurta yazan aldim (heinz öyle) onu yiyorum
Ya kızlar bişey sorucam size.. arada bir de olsa sosis sucuk mayonez falan yiyeniniz var mı yoksa hiç ağzınıza sürmüyo musunuz? Açıkçası ben yiyorum ara sıra dayanamıyorum ama vicdan yapıyorum sonradan da ama tutamıyorum kendimi
Evet masallah hepsinekiz bugun grupta kiz haberleri akiyor masallahTavşan senesi oldugunu yazmistim gruba gecen kiz haberlerini bol duycaz diyorlardi haklilarmis
Amiiiinnn inşallahAy ne zamandır giremiyordur maşallah cinsiyet haberlerini almaya başladık ne güzel bugünleri gösteren Rabbime çok şükürDarısı kucaklarımıza almaya inşallah sağlıkla
Amiiiin inşallahAy ne zamandır giremiyordur maşallah cinsiyet haberlerini almaya başladık ne güzel bugünleri gösteren Rabbime çok şükürDarısı kucaklarımıza almaya inşallah sağlıkla
Kız sanırımKızlar cinsiyet tahmin yapabilir misiniz?
Kızlarım benim folat değerim 13 falandı işte bugün tekrar verdim 12+2 olduk 24 den büyüktür çıktı sonuç şimdiye kadar hep kullandığım içindir değil mi yükseklik?
Oh çok şükür rahatladım sağolasınEvet evet öyle çıkması lazım zaten depolar dolu olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?