- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.361
Folik asit gunde 5 mg alıyorum ben bazıları 400 mcg alıyor dr niye bana 5 mg verdi@pozitifbiri hemşehrim seninde böyleydi dimi?
Bende kan pıhtılaşma problemi var ve o kan pıhtılaşma folik asitten kaynaklı bir faktörden imiş o yüzden bana da seninkinden verdi doktor ama günde 4te birini iç dedi sen tam mı içiyorsun?Folik asit gunde 5 mg alıyorum ben bazıları 400 mcg alıyor dr niye bana 5 mg verdi
InsaAllah tesekkur ederiz teyzesiMasallahhh gercekten de kiz gibi kibarcık bi kafa yapisi varsaglikla dogsun insallah prenses
Bende de kan pıhtılaşması var hangi gende çıktı sende bana doktor açıklamasını yapmadı ben tam içiyorum öyle verdiBende kan pıhtılaşma problemi var ve o kan pıhtılaşma folik asitten kaynaklı bir faktörden imiş o yüzden bana da seninkinden verdi doktor ama günde 4te birini iç dedi sen tam mı içiyorsun?
Folik asitten kaynakli bir faktör derken canim?? Tam olarak olmasinin sebebi ney? Bende de var cünkü pihtilasma ama o kandaki protein S miktarinin azligi ya da cokluguyla alakali yani ben osebeple ilac kullaniyorum. Folik asitle alakali oldugunu ilk kez duydum da merak ettimBende kan pıhtılaşma problemi var ve o kan pıhtılaşma folik asitten kaynaklı bir faktörden imiş o yüzden bana da seninkinden verdi doktor ama günde 4te birini iç dedi sen tam mı içiyorsun?
Kan pıhtılaşma raporunuzda 5 adet faktör çıkıyor bunlardan ikisi folikasit ile ilgili değerler mthfrc ve mthfra idi sanırım bunlardan birisi heterozigot veya homozigot ise vücut folik asit depolamakta sıkıntı çeker dedi doktorum.Tedavisi yüksek doz folik asit dedi tabi benim diğer faktörlerimde de sıkıntı çıktığı için iğnede kullanıyorum ayrıca haftaya ek olarak aspirin de ekleyeceğiz tedaviyeFolik asitten kaynakli bir faktör derken canim?? Tam olarak olmasinin sebebi ney? Bende de var cünkü pihtilasma ama o kandaki protein S miktarinin azligi ya da cokluguyla alakali yani ben osebeple ilac kullaniyorum. Folik asitle alakali oldugunu ilk kez duydum da merak ettim
Bende faktör 5 homozigot çıktı riskli bir durum yani bu , onun dışında mtfhfrc de heterozigot çıktı canım sende nasıl çıktı sonuçlarBende de kan pıhtılaşması var hangi gende çıktı sende bana doktor açıklamasını yapmadı ben tam içiyorum öyle verdi
Anladim canim benimkisi o sekilde bakilmamisti, ssdece protein s e bakarak verdilerler bana igneyi. Ögrendigim iyi oldu tesekkür ederimKan pıhtılaşma raporunuzda 5 adet faktör çıkıyor bunlardan ikisi folikasit ile ilgili değerler mthfrc ve mthfra idi sanırım bunlardan birisi heterozigot veya homozigot ise vücut folik asit depolamakta sıkıntı çeker dedi doktorum.Tedavisi yüksek doz folik asit dedi tabi benim diğer faktörlerimde de sıkıntı çıktığı için iğnede kullanıyorum ayrıca haftaya ek olarak aspirin de ekleyeceğiz tedaviye
Beta fibrinojen homozigot mutasyonu ve Gp lllla L33P heterozigot mutasyon hiçbrinden bişe anlamadım dr sordum hafif pıhtılaşma var dedi anlayan var mı bunlardanBende faktör 5 homozigot çıktı riskli bir durum yani bu , onun dışında mtfhfrc de heterozigot çıktı canım sende nasıl çıktı sonuçlar
Malesef canım bunları bende bilmiyorumBeta fibrinojen homozigot mutasyonu ve Gp lllla L33P heterozigot mutasyon hiçbrinden bişe anlamadım dr sordum hafif pıhtılaşma var dedi anlayan var mı bunlardan
Ayy bende pek severimmm ama büyük markalarda pastörize oluyomuş o zaman götür gitsin patatesleri, makarnaları, salataları beybiiEvet canım maalesefen çok sevdiğim şey
Çok tebrik ederim sağlıkla gelsin inşaAllahHerkesee güüü naayy dııınnnn canım hamişler 2,5 gündür giremedim çok sayfa olmuş hepsini okuyamadımmmumarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir
Ben 2 ayrı güzel haberle geldimm ilki kedi oğluşum ameliyattan sağ salim çıktı hepinize teşekkür ederim dualarınız için özellikleffestinalente sana çok teşekkür ederim. Bundan sonrası inşallah kitlenin iyi huylu olmasını beklemek olacak ikinci güzel haberim fetal dna testim çıktı bebiş çok sağlıklı çok şükür ve bi minik kız geliyor Rabbime şükürler olsun. Şükür ederek ağlamayı nasip etti bugünlerimize çook çoook şükür. Benim gebelikle ilgili korkularım vardı zaten kalamıyordum ilk tüp bebekte kaldım, korktuğum şeyler başıma gelmedi, hep kız istiyorduk kız oldu. Rabbime her dakika bu günleri gösterdiği için şükür ediyorum. Çook uzun oldu affınıza sığınıyorum
Çok geçmiş olsun stres yapma sakın her çey güzel olacak inşaAllah. Banada tahmini kız ola bilir dedi ama anaannesi şimdiden pembe eşyalar almış bile bende tam kız diye sevemiyorumEvet canim beklemedigim bi anda öğrendim. randevu disi acil kanama ile gittim doktoruma. gece aglamaktan sabah gozlerim şiş şiş gittim anladi korktugumusana moral vereyim.o zaman kiz bebiş bu annesi dedi o anı hic unutmam bide kandildi o gün ama tabi 16. haftaya kdr net belli olmuyor diyorlar ben genede kesin kiz diye sevemiyorum karnimi
ben tiroit hastasiyim ilacla normaldim hamilelikte 8,9 yükselmişti doktorum ilacın dozunu yükseltdi 100 lük içiuorum şu an korkmama gerek yok dedi iq nu 20-30 lara çıkarsa etkiliyormuş Allah korusun o zaman sakıncalı dedi 2.4 altı olması lazım zaten sende çok iyi ama sürekli kontrolde tutmak lazım 4 haftadan bir tahlil veriyorum sırf bunun içinKızlar iyi akşamlar gebelik haberinden beri tsh yükselik ilk önce 4 lerdr çıktı sonra ilaç ile 2.9 ve en son bugün 2.2 çıktı ama hala tam anlamıyla düşmedi şimdi internetten araştırma yaptığımda tsh yüksekliği zekayı çok etkiliyor muş bilginiz var mı
Bende sırf her şeyi tavşanlı alıyorum tavşan peluşu bike hazır kızımınkiz bugun grupta kiz haberleri akiyor masallahTavşan senesi oldugunu yazmistim gruba gecen kiz haberlerini bol duycaz diyorlardi haklilarmis
Teşeklür ederim içimi rahatlattınızben tiroit hastasiyim ilacla normaldim hamilelikte 8,9 yükselmişti doktorum ilacın dozunu yükseltdi 100 lük içiuorum şu an korkmama gerek yok dedi iq nu 20-30 lara çıkarsa etkiliyormuş Allah korusun o zaman sakıncalı dedi 2.4 altı olması lazım zaten sende çok iyi ama sürekli kontrolde tutmak lazım 4 haftadan bir tahlil veriyorum sırf bunun için
Kuzum benimde aynı Nerdeyse değerlere doktorum en düşük troid ilacı başladı, 100lu sanırım bitince gel yine bakalım dedi
teşekkür ederimiçimi rahatlattınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?