2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Folik asit gunde 5 mg alıyorum ben bazıları 400 mcg alıyor dr niye bana 5 mg verdi
Bende kan pıhtılaşma problemi var ve o kan pıhtılaşma folik asitten kaynaklı bir faktörden imiş o yüzden bana da seninkinden verdi doktor ama günde 4te birini iç dedi sen tam mı içiyorsun?

Bende kan pıhtılaşma problemi var ve o kan pıhtılaşma folik asitten kaynaklı bir faktörden imiş o yüzden bana da seninkinden verdi doktor ama günde 4te birini iç dedi sen tam mı içiyorsun?
Bende de kan pıhtılaşması var hangi gende çıktı sende bana doktor açıklamasını yapmadı ben tam içiyorum öyle verdi

Folik asitten kaynakli bir faktör derken canim?? Tam olarak olmasinin sebebi ney? Bende de var cünkü pihtilasma ama o kandaki protein S miktarinin azligi ya da cokluguyla alakali yani ben osebeple ilac kullaniyorum. Folik asitle alakali oldugunu ilk kez duydum da merak ettim

Kan pıhtılaşma raporunuzda 5 adet faktör çıkıyor bunlardan ikisi folikasit ile ilgili değerler mthfrc ve mthfra idi sanırım bunlardan birisi heterozigot veya homozigot ise vücut folik asit depolamakta sıkıntı çeker dedi doktorum.Tedavisi yüksek doz folik asit dedi tabi benim diğer faktörlerimde de sıkıntı çıktığı için iğnede kullanıyorum ayrıca haftaya ek olarak aspirin de ekleyeceğiz tedaviye

Anladim canim benimkisi o sekilde bakilmamisti, ssdece protein s e bakarak verdilerler bana igneyi. Ögrendigim iyi oldu tesekkür ederim

Bende faktör 5 homozigot çıktı riskli bir durum yani bu , onun dışında mtfhfrc de heterozigot çıktı canım sende nasıl çıktı sonuçlar
Beta fibrinojen homozigot mutasyonu ve Gp lllla L33P heterozigot mutasyon hiçbrinden bişe anlamadım dr sordum hafif pıhtılaşma var dedi anlayan var mı bunlardan

Çok tebrik ederim sağlıkla gelsin inşaAllah

Çok geçmiş olsun stres yapma sakın her çey güzel olacak inşaAllah. Banada tahmini kız ola bilir dedi ama anaannesi şimdiden pembe eşyalar almış bile bende tam kız diye sevemiyorum

ben tiroit hastasiyim ilacla normaldim hamilelikte 8,9 yükselmişti doktorum ilacın dozunu yükseltdi 100 lük içiuorum şu an korkmama gerek yok dedi iq nu 20-30 lara çıkarsa etkiliyormuş Allah korusun o zaman sakıncalı dedi 2.4 altı olması lazım zaten sende çok iyi ama sürekli kontrolde tutmak lazım 4 haftadan bir tahlil veriyorum sırf bunun için

Teşeklür ederim içimi rahatlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…