- 4 Ağustos 2022
- 418
- 993
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.381
Günaydın kızlar. İnşaAllah güzel haberini bekliyoruzGünaydınlarbugün 09.50 de randevum var ama muhtemelem 11.00 gibi alırlar beni içeri. Çok heyecanlıyım güzel haberler alırız inşallah
canim günaydiinKızlar günaydınnn dün akşam 8de uyudum midem çok kötüydü baya cimcimeler partisi olmaya başlamış burası sağlıkla gelsinler inşallahh
Size bir sorum var sudan tiksinen arkadaşlarım su içmeye başladı mı artık 2 buçuk ay oldu ve her gece rüyamda kana kana su içiyorum
Ay ben bir damla içemiyorumcanim günaydiinDün aksam gene benimde bulantim vardi erken yattim. Ama baya bulandi. kac gundur her aksam bulaniyor dikkat ettim ne zmn su icsem oyle basliyor aksamlari. aksam su icmicem bundan sonra oglen sabahta 500luk cam sisem var ondan 3 3,5 kere bitiriyorum 2 litreye zor cikiyorum. yazin cok iciyorum ama kişın cok zor oluyor heleki aksam daha icmem bundan sonra bildgn kac aksamdir öğürmekten anam agladi sonradan cozdum olayi su icince aksam bulaniyo
Kızlar y bana hormonlardan mı ne gülme krizi geliyo karnımı kasıyorum resmen istemsizce bir zararı olur mu kasım acıyor sanırım
Çok teşekkür ederim canım peki yıkama jeli olarak ne kullanıyorsunMerhabalar,
Ben cilt bakımına gittim. Evde de the purest markasının toniğini, hyalüronik asit, niacinamide ve su bazlı nemlendirici kullanıyorum. Araştırdığım kadarıyla bunlar hamilelikte zararli değil.. hamilelikte retinol çok zararlıymış.
tabi siz hekiminize sorarsanız iyi olur
Ek olarak yastık kılıfınızı 2 günde bir değiştirin,bol su için ve nemlendirin.. azalır inşallah
Amin teşekkür ederim hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin sağlıkla kucağımıza alalımmmÇok tebrik ederim sağlıkla gelsin inşaAllah
Rica ederim. jeuvenile hyalüronik asit içerikli yüz temizleme jeli kullanıyorumÇok teşekkür ederim canım peki yıkama jeli olarak ne kullanıyorsun
Ben Nivea nin urunlerini kullanıyorumÇok teşekkür ederim canım peki yıkama jeli olarak ne kullanıyorsun
gozunaydin canimm masallahKızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Fındık kuşu büyümüş dönüp duruyorallahım hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin kolaylıkla sağlıkla huzurla mutlulukla gelsinler inşallah
Bugün fetal dna testi için kan vereceğiz zamanı gelmiş biz panaromadan yaptıracağız. Birde net olmamakla birlikte erkek bebek dedi. Bende zaten rüyamda görmüştüm erkek olacağını düşünüyordum
Benim 4 günde çıkmısti canimKızlar özel hastanede de ikili tarama test sonucu geç mi çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?