2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar Günaydın. Kargoyu bedavaya getirmek için bu bezi alayım dedim .Bu mu kullanılıyor ilk doğduğunda 2-5 kg yazıyor . 64 tane kaç günde biter ki

Eklentiler

• Screenshot_20230204-090026_ebebek.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 112
canim günaydiin Dün aksam gene benimde bulantim vardi erken yattim. Ama baya bulandi. kac gundur her aksam bulaniyor dikkat ettim ne zmn su icsem oyle basliyor aksamlari. aksam su icmicem bundan sonra oglen sabahta 500luk cam sisem var ondan 3 3,5 kere bitiriyorum 2 litreye zor cikiyorum. yazin cok iciyorum ama kişın cok zor oluyor heleki aksam daha icmem bundan sonra bildgn kac aksamdir öğürmekten anam agladi sonradan cozdum olayi su icince aksam bulaniyo

Ay ben bir damla içemiyorum

Senin minnoş çok neşeli olacak , ben Yiğit Efe ye hamileyken gulmemden kendim rahatsız olurdum. Kikirdek çok neşeli bir oğlum var teyzesi bişey olmaz korkma o kdr
Kızlar y bana hormonlardan mı ne gülme krizi geliyo karnımı kasıyorum resmen istemsizce bir zararı olur mu kasım acıyor sanırım

Çok teşekkür ederim canım peki yıkama jeli olarak ne kullanıyorsun

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Fındık kuşu büyümüş dönüp duruyor allahım hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin kolaylıkla sağlıkla huzurla mutlulukla gelsinler inşallah

Bugün fetal dna testi için kan vereceğiz zamanı gelmiş biz panaromadan yaptıracağız. Birde net olmamakla birlikte erkek bebek dedi. Bende zaten rüyamda görmüştüm erkek olacağını düşünüyordum

gozunaydin canimm masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…