- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.401
Bendede beyazlar çok ama boya koymayacağım herhalde herkes zararlı diyorKızlar bugün itibari ile ilk saç boyamasnı yapmış bulunmaktayım, benim beyazlar önde toplanmış vaziyette
Arkalara elletmeyip, sadece önü hallettik3 ayda 1 oldu
3 boyama ile dogum gitme hedefim var
Devlette daha geç çıkıyor demi canım.Benim 4 günde çıkmısti canim
Bilmiyorum ki devlette yaptiran arkadaslarimiz da vardi onlar daha iyi yardimci olurlar bana doktor 1 hafta demisti 4.gun cikmis sonuclarim canimDevlette daha geç çıkıyor demi canım.
Bendede beyazlar çok ama boya koymayacağım herhalde herkes zararlı diyor
Bizede en bastan beri yasakYaaa bi bizde mi sorun var biz öğrendiğimizden beri hiç ilişkiye girmedik gerçi bulantılarım var gözüm onu görmüyo da o da orda olduklarını bilirken yapamam diyo kanka gibiyiz
Ev mayonezi yap canım ondan bir zarari olmaz,sonuçta yumurta yag tuzÜff ben de yiyorum bugün koydum hatta bi salataya onsuz yapamıyorumsosis sucuk salam onları ben de nadiren yiyorum ama mayonez daha sık inşallah bi zararı olmazz
Tabiki canımLink olarak paylasabilir misin canim bi türlü bulamadim uygulamami yoksa site mi oldugunu da
sıkıntı yumurtanın içine çiğden giriyor olması canım ondan olmaz ev mayoneziEv mayonezi yap canım ondan bir zarari olmaz,sonuçta yumurta yag tuz
Kacirmisim canim onu tesekkur ederimTabiki canımgecenlerde yine paylasmistim cok guzel indirimler vardi diye
Benim de kizim olsaydi ismi belliydi, simdi hic erkek ismi bulamiyorumErkek ismi bir sürü beğendiğim vardı kız çok zormuş
En iyisini yapıyorsun bana kalırsa yaparım eşim daha çok endişelim ileri zamanda yola getiririm )Bu
Kuzum ben ilk gebeliğimde de boyattım, çok şükür sıkıntı yaşamadım o zaman çalışıyordum birde ortalama 1.5 aya bir boyatıyordum, şimdi arayı açıp ortalama 3 aya bir yine boyayacağım
neden hamilelik zehirlenmesi riski varmis kiEki Görüntüle 3202563 ikili test yaptirmadim gen testi yaptirdim bugün, sonuclari bekliyorum. Aspirine baslatti hamilelik zehirlenmesi riski olabilir diye ama bebek gelisimi normal tam 12+0 sat ultrason 12+1 ölctü
Maşallah fındığaKızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Fındık kuşu büyümüş dönüp duruyorallahım hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin kolaylıkla sağlıkla huzurla mutlulukla gelsinler inşallah
Bugün fetal dna testi için kan vereceğiz zamanı gelmiş biz panaromadan yaptıracağız. Birde net olmamakla birlikte erkek bebek dedi. Bende zaten rüyamda görmüştüm erkek olacağını düşünüyordum
Ben kullandım ama oğlum tutmadı. Yoksa beğenmiştim.Böyle bi şey almak ıstiyorum lakin bu marka iyi mi bilmiyorum kullanan bilen var mı kızlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?