2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ekimm24 helincicek2607 mutlubiroz Sinem56 Sonyaz hala yazmadilar canim ama ekimm24 dün gece giriş yapmış siteye iyi olduğunu umuyorum
elektrik, doğalgaz yoktu en son akşam. ondan yazmamışlardır inşallah öyledir. Allahım sen koru. ben de izmir depremini yaşadım geceden beri sakin kalmak için kafamı meşgul etmeye çalışıyorum dün 2 tane troll topicde toplam 60 sayfa okudum öyle uyumuşum

Canım hep disardaydim hiç giremedim İnternete. Bende son çantamı filan alırken evden ikinci deprem oldu öğlenki zor çıktık. Şimdi annemlerdeyim çarşı tarafinda saydamda. Burdan da ev tutacağım sağlam bir ev bulup oraya sığınmayi düşünüyorum. Burda evler 4 5 katlı en azından . Kocavezir dağlıoğlu akkapi tarafına başınız sikisirsa gelin herkes müstakil evini açıyor. Taziye evleri de var dün geceyi orda geçirip eve gelmiştik. Yani eski adana biraz daha az riskli Allaha emanet olun hepiniz

Rabbim bir daha böyle korku göstermesin, yakınlarını kaybeden çok tanıdığım var, sabır versin Allah'ım çok zor...
Amin insallah tekrarları olmaz bari bu kadarıyla kalsın 5 büyüklüğünde artçıya bile artık dayanamıyor evler. Daha çok zarar gören deprem bölgelerindeki milletimize de Allah dayanma gücü versin

Çok geçmiş olsun herkese, İstanbuldayım ama elimizden geldiğince yardımlarda bulunduk ulaşır inşallah yerlerine ihtiyaçlar görülsün yeter ki. Sürekli dua ediyorum oralarda olan herkese Bizede burada uyku yok sürekli ağlama üzüntü hemen ağrılarım başlıyor Allahım bir daha böyle acılar yaşatmasın hava şartları çok kötü ah keşke imkanım olsa herkese koşsam yardım etsem çocukları hamileleri yaşlıları sarıp sarmalasam diyorum hepiniz Allaha emanet olun Allah yar ve yardımcınız olsun dikkatli olun lütfen

büyük izmir depremini ben de yaşamıştım kasım ayında olan da bu deprem gibi gece olmuştu. Allah tekrarını yaşatmasın hiç kimseye çok zor.. gözümüz kulağımız deprem bölgesinde ulaşabildiklerimize yalvarıyoruz uzaklaşın şehirden diye ama onlar da evlerini ailelerini arkadaşlarını bırakıp ayrılamıyorlar hem depremzedelere hem yardım etmek için orda bulunan herkese Allah yardım etsin güç kuvvet versin

izmir depreminde felaketi yaşıyoruz gibiydi şu an 100 katı fazla bir kayıp yaşayabiliriz, gerçekten çok üzgünüm 3381 canımız gitmiş daha kaç saat oldu…

İçimiz yanıyor ülkem için en karanlık gece yaşandı. Bizler sıcak yatağımız olduğundan utandık. yakınını kaybedenlere allah sabır versin, enkaz altındakilere dayanma gücü. Yapabileceğimiz yardımları yaptık inşallah tez vakitte ulaşır.
Belki enkaz altında kalan yakınları olan biri buraları okuyordur
[Acil][Deprem] Kayıp/Enkaz Bilgi Paylaşım Formu
şöyle bir form buldum herkes canını dişine takmış çalışıyor ama belki bunun da faydası olur.

Kızlar halam, kocası, kuzenim eşi ve bebeği hala haber yok enkaz altındalar. Çok başım agrıyor dünden beri ilaçda alamıyorum ne yapsam geçer çok kötü başım
İnşallah hepsi sağ salim kurtulurlar, hangi şehirdeler? tavsiyem yok maalesef hepimizin başına ağrılar giriyo üzüntüden ağlamaktan, bebeklerimize bi şey olmasın diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…