- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.821
ekimm24 helincicek2607 mutlubiroz Sinem56 Sonyaz hala yazmadilar canim ama ekimm24 dün gece giriş yapmış siteye iyi olduğunu umuyorumkızlar ulaşılamayan üyeler vardı iyiler mi haber var mı?
elektrik, doğalgaz yoktu en son akşam. ondan yazmamışlardır inşallah öyledir. Allahım sen koru. ben de izmir depremini yaşadım geceden beri sakin kalmak için kafamı meşgul etmeye çalışıyorum dün 2 tane troll topicde toplam 60 sayfa okudum öyle uyumuşumekimm24 helincicek2607 mutlubiroz Sinem56 Sonyaz hala yazmadilar canim ama ekimm24 dün gece giriş yapmış siteye iyi olduğunu umuyorum
Canım hep disardaydim hiç giremedim İnternete. Bende son çantamı filan alırken evden ikinci deprem oldu öğlenki zor çıktık. Şimdi annemlerdeyim çarşı tarafinda saydamda. Burdan da ev tutacağım sağlam bir ev bulup oraya sığınmayi düşünüyorum. Burda evler 4 5 katlı en azından . Kocavezir dağlıoğlu akkapi tarafına başınız sikisirsa gelin herkes müstakil evini açıyor. Taziye evleri de var dün geceyi orda geçirip eve gelmiştik. Yani eski adana biraz daha az riskli Allaha emanet olun hepinizÇok kötüydü ya
İnşallah biz de güzel haberler vermek istiyoruz ama artcilar çok şiddetli olunca heralde biz bir süre giremeyiz eve.
Valla edebildiğim kadarbelim tutuk çocuklar totomdan ayrılmıyor iki büklüm yattım gece. Migrenim arttı. İlaçlarım hep evde kaldı İnşallah yavrularım hastalanmaz inşallah evim ağır hasarlı falan değildir dışardan görünen birşey yok gibi ama tabii uzmanlar bakmadan bişey de denemez
Allah razı olsun canım duayı bol edin gerçekten buralar çok kotu
Aynı sahneyi yaşadım. Gocukten çocuğuna siper olup ölü çıkarılan anne geldi aklıma çocuklarıma siper olurken, Allah'ım korusun. İnsanın gerçekten kendi canını gözü görmüyor, yavrularım çok korktular. Uyandiriyorum deprem mi oldu anne diye firliyorlarben en son karnımdaki sabinin yüzü suyu hürmetine bizlere acı Allah'ım deyip ya selamet çekerken hatırlıyorum gerisi yok.
Dünden beri aklımdasın inan biz barajyolundaki Zıkkım kafe ye sığındık çay çorba şu falan veriyorlar. Sağda solda hayrina dürüm veriyorlar. Allah hepsinden razı olsun zorda kalırsan buraya gelin. Senin evine şerit çektilerse sen nerde kaliyorsun şu an ?
Bizim de 9. Kat ben böyle birşey ne gördüm ne yaşadım yerde bile zor durdukavizenin duvara bir sağa bir sola carpişi Allah'ım kabus gibiydi ne kdr aciz olduğumuzu bir kez daha hatırlattı Rabbim.
Köyümde neredeyse bütün hısımları kaybettik...Rabbim bir daha böyle korku göstermesin, yakınlarını kaybeden çok tanıdığım var, sabır versin Allah'ım çok zor...
Amin insallah tekrarları olmaz bari bu kadarıyla kalsın 5 büyüklüğünde artçıya bile artık dayanamıyor evler. Daha çok zarar gören deprem bölgelerindeki milletimize de Allah dayanma gücü versinRabbim bir daha böyle korku göstermesin, yakınlarını kaybeden çok tanıdığım var, sabır versin Allah'ım çok zor...
Rabbim dayanma gücü, sabır versinKöyümde neredeyse bütün hısımları kaybettik...
büyük izmir depremini ben de yaşamıştımNe diyeceğimi bilmiyorum inanın, iyi olduğunuza çok sevindim. Giyinik yatmaya çalışın her an dışarı çıkabilir gibi, çantalarınızı eşyalarınızı hazır tutun. Ben izmir depremini yaşadım her artçıda bu sefer yıkılacak bu sefer ölüyoruz dedim. Allah kimseye göstermesin çok korkunç bir şey bu…
elektrik, doğalgaz yoktu en son akşam. ondan yazmamışlardır inşallah öyledir. Allahım sen koru. ben de izmir depremini yaşadım geceden beri sakin kalmak için kafamı meşgul etmeye çalışıyorum dün 2 tane troll topicde toplam 60 sayfa okudum öyle uyumuşum
büyük izmir depremini ben de yaşamıştımkasım ayında olan da bu deprem gibi gece olmuştu. Allah tekrarını yaşatmasın hiç kimseye çok zor.. gözümüz kulağımız deprem bölgesinde ulaşabildiklerimize yalvarıyoruz uzaklaşın şehirden diye ama onlar da evlerini ailelerini arkadaşlarını bırakıp ayrılamıyorlar hem depremzedelere hem yardım etmek için orda bulunan herkese Allah yardım etsin güç kuvvet versin
Başınız sağolsun…Köyümde neredeyse bütün hısımları kaybettik...
İkiz bekleyen annemiz vardı,kızlar ulaşılamayan üyeler vardı iyiler mi haber var mı?
İnşallah hepsi sağ salim kurtulurlar, hangi şehirdeler? tavsiyem yok maalesef hepimizin başına ağrılar giriyo üzüntüden ağlamaktan, bebeklerimize bi şey olmasın diye dua ediyorumKızlar halam, kocası, kuzenim eşi ve bebeği hala haber yok enkaz altındalar. Çok başım agrıyor dünden beri ilaçda alamıyorum ne yapsam geçer çok kötü başım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?