- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.841
İnşallah sağ salim çıkartırlar canım enkazdan kendini üzmemeye çalış bebeğini düşün uzan birazKızlar halam, kocası, kuzenim eşi ve bebeği hala haber yok enkaz altındalar. Çok başım agrıyor dünden beri ilaçda alamıyorum ne yapsam geçer çok kötü başım
Sıcak bir dusa gir canım yada başına sıcaklık uygulayabilirsin sicak su torbasi ama icine ılık koy suyu yanmasın yüzünKızlar halam, kocası, kuzenim eşi ve bebeği hala haber yok enkaz altındalar. Çok başım agrıyor dünden beri ilaçda alamıyorum ne yapsam geçer çok kötü başım
Hatayda bebekler kayip olduhatayda 2 aylik bebek sag cikarilmis videoyu izledim agla agla...Allahim mucize ya ayaklari ciplak bir cizik bile yok nasil korunmuş yavrum...Insallah annesi babasida sagdir dedesi disarda onu bekliyodu
Adıyaman merkez çok sağolİnşallah hepsi sağ salim kurtulurlar, hangi şehirdeler? tavsiyem yok maalesef hepimizin başına ağrılar giriyo üzüntüden ağlamaktan, bebeklerimize bi şey olmasın diye dua ediyorum
ulaşabiliyorsan parol icebilirsin diye biliyorum. Bol su ic, yasadigin üzüntü stresten cok normal. Allah dayanma gücü versin sana ve o taraftaki arkadaşlaraKızlar halam, kocası, kuzenim eşi ve bebeği hala haber yok enkaz altındalar. Çok başım agrıyor dünden beri ilaçda alamıyorum ne yapsam geçer çok kötü başım
Parol yok evde canım şuan eczane gtme sansım da yok maalesefulaşabiliyorsan parol icebilirsin diye biliyorum. Bol su ic, yasadigin üzüntü stresten cok normal. Allah dayanma gücü versin sana ve o taraftaki arkadaşlara
Mesajlarında baya eskiye gittim ama yaşadığı şehri göremedim cumadan beri akfif olmamış inşallah en kısa zamanda aktif olurİkiz bekleyen annemiz vardı,Kelebegimx sanırım adı o çok aktif değildi zaten ama o da yazmadı sanki
ilk sayfada listede ankara yazıyor şehir kısmındaMesajlarında baya eskiye gittim ama yaşadığı şehri göremedim cumadan beri akfif olmamış inşallah en kısa zamanda aktif olur
Evet canım herşeyi takipteydik bizler de dualarımız hep sizlerleydiEşim cüzdanını unutmuş acele çıktığından. Saat 8 gibi bir eve girdi, şarj aleti, battaniye,kıyafet falan almış sağolsun. Çocukların gardroplari kapakları açıktı diyor.cok şiddetli sarsildik ya bir de dün o büyük depremin üstüne öğlen 13.20 gibi aynı buyuklukte bir daha oldu. O tümden aldı aklımızı. Geçti falan derken.
dün gece 11de girmiş, Allah yardımcıları olsun bu soğukta canı kurtulan evim gitti diye üzülüyo. çocuk parkında ateş yakmışlardı huzurevindekiler yerde yatakta oturuyolardı üstlerinde başlarında yok, ben bugün televizyonu açmayı düşünmüyorumİkiz bekleyen annemiz vardı,Kelebegimx sanırım adı o çok aktif değildi zaten ama o da yazmadı sanki
Ben de turtdışındayım, deprem bölgesinde tanıdığımda yok ama ne fark eder ki.. gözüme uyku girmedi.. tv yi kapatıyorum akşımdan 1 saniye çıkmıyor. Yattığım yerden evladımla geçirebildiğim zamandan bile utandım, şimdi evladına sarılamayanlar var diye.. allahım yardım et dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyorİçimiz yanıyor ülkem için en karanlık gece yaşandı. Bizler sıcak yatağımız olduğundan utandık. yakınını kaybedenlere allah sabır versin, enkaz altındakilere dayanma gücü. Yapabileceğimiz yardımları yaptık inşallah tez vakitte ulaşır.
Belki enkaz altında kalan yakınları olan biri buraları okuyordur
[Acil][Deprem] Kayıp/Enkaz Bilgi Paylaşım Formu
şöyle bir form buldum herkes canını dişine takmış çalışıyor ama belki bunun da faydası olur.
Ankarada yaşıyor galibaMesajlarında baya eskiye gittim ama yaşadığı şehri göremedim cumadan beri akfif olmamış inşallah en kısa zamanda aktif olur
Süt kanalları canım onlar normalKızlar birşey sorucam yaşayanınız var mı acaba? Göğüs uçlarınızda sarı sarı kurumuş birşey var mı? Ben de baya birikmiş kurumuş nedir anlamadım
Olur mu canım kurtarma ekipler orda star haberi izliyorum sabahtan beri iskenderunu gösteriyo,kurtarma ekipleri çalışıyor,Allah yardımcıları olsuntele1de iskenderunu gösteriyorlar, insanlar kendi elleriyle kaldırıyorlar molazları ses duyulmuş, bir tane resmi görevli yok vatandaşlar kendileri uğraşıyor, kimbilir kaç tanesine daha hiçbir ekip ulaşmadı, dayanamıyorum insanların feryatlarına
Benimde öyleBizim tanıdıklarımız olmamasına rağmen karın kasılmalarım kasık ağrılarım çok kötü arttı siz oralarda nolur dikkat edin aklımız dualarımız hep sizin yanınızda sürekli tvdeyiz hayırlı haber alabilmek için Rabbim birdaha yaşatmasın
Benimde öyleBenimde öyleaglamaktan üzüntüden karnım kasılıyor kasıklarım agrıyor allahım sen yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?