2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aminn hepimiz için insallah... Ben de 39 yaşındayım.

Bugün 6+4 fakat kalp atisimiz oldukça yavaş çıktı.

Allah izin verir ve bir sorun olmazsa ben de gen testi yaptırmayı düşünüyorum.
ama daha çok küçük 7. haftadan sonra daha net duyarsınız korkma sakın ileri yaş gebeliklerde herzaman risk oluyor malesef ıkılı test riskli çıkıncada ben risk almayı göze alamadım hemen aynı gün fetal dna testini yaptırdım bebeğin kromozom yapısını ve tam 16 gen rahatsızlığı cinsiyet kromozomlarına bakılıcak ve yüzdeyüz net sonuç geliyor yüzde bir yanılma payı bile olmuyor evet maliyetli oluyor ama benim fikrim ileri yaş gebelerin mutlaka yaptırması gereken bir test herkesin hakkında hayırlı olsun inş

Kızlar günaydın biraz panikle yazıyorum. 15+6 dayım. Elimi karnımda gezdiriyordum sağ alt tarafı yumru gibi bir şey var şişkin. Bir sıkıntı var mıdır yaşayan var mı böyle bir şey
Bebiş olabilir mi ? Bi sorun olacağını sanmıyorum .Benim de sol tarafım daha şiş yumru gibi değil ama .

Canım arkadaşlar merhaba.
Nasılsınız. Biz dün İstanbul'a tahliye olduk evlerimiz hasarlı girmeyin dediler. Ailemin yanına geldik. Aklımız kalbimiz orada kaldı . Yaşadığımıza sevinemiyor tam olarak dualarınızı eksik etmeyin hala mucize şekilde sağ çıkarılanlar var.

Ah canımm inan ki gözüme uyku girmiyor benim de düşünmekten aklımızdan çıkmıyor yaşıyoruz ama aldığımız nefesten bile utanarak.
Allaha şükür canınıza bişey olmadı canım evet çok haklısın, yuvanız gitti bundan sonra ne olur nasıl olur devlet ne kadar yardım eder bilmiyorum ama umarım layığıyla geride kalanlara yardım edilir

Evet benimde o sekilde cok az bi sızı var. Ama başlarda cok daha fazlaydı endişe ediyor insan. Bulantılarım devam ediyor sizin de ediyor mu? Prilam sayesinde yemek yiyebiliyorum.Tüylenme problemi bende de var baştan beri neyse bebekler sağlıklı olsun da her seyr razı oluyor insan.

Aklımız, kalbimiz, dualarımız hep sizinle oradakilerle gözümüz tvde bir umut hala sağ çıkanların artmasını bekliyoruz bu yaralar nasıl sarılır nasıl normale dönmeye çalışılır hiç bilmiyorum ülkemizin başı sağolsun....

Her gece ruyamda bebege alisveris yaparken gorurdum, deprem oldugundan beri hep kurtulanlari goruyorum. Allahtan umit kesilmez cok sukur ki sag kurtuldunuz ve kurtulanlar var dualarim hep sizlerle

Biz de 13+5 olduk bikac gun bulantim olmuyodu ama iki gundur yine bulanti basliyo aksam olunca prilamla yasamaya devam..

Kızlar günaydın biraz panikle yazıyorum. 15+6 dayım. Elimi karnımda gezdiriyordum sağ alt tarafı yumru gibi bir şey var şişkin. Bir sıkıntı var mıdır yaşayan var mı böyle bir şey
Benimde sağ tarafım hafif daha şişkin gibi canım hatta dün yazmıştım buraya çatlak kremi sürerken oranın çok çok hafif hareket ettiğini farkettim. Sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bebek o bence

Merhabalar 2 li testimin sonucu cıktı cok şükür bir şey yok Testleriniz normal ancak yaş a bağlı risk gösterdi Üç hafta sonra muayenede görüşürüz ileri testler ne yapılabilir sizden o zaman anlatacağım Sadece 35 yaşında olduğunuz için risk var dedi ne gibi testler olur sizce bir sorun olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…