2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar merhaba 13+5 deyim bende. Bugün 2li test için sonuç almaya gittik, şükürler olsun her şey yolunda. Miniğim de pek bir büyüyor, hatta doktorumuzdan cinsiyet tahmini aldık. Önce size sorayım, sizce kız mı erkek mi? 2 hafta sonra tekrar gidip teyit edeceğiz. Doktordan çıkınca tüm sinirlerim boşaldı oturdum ağladım, ne ağzımın tadıyla sevinebildim, ne evladıma haksızlık edip onu umursamazlık etmek istedim. Depremde kaybettiklerimize, annesiz babasız hayatına devam edecek yavrularımıza, evladını kaybeden annelere ağladım, bir yandan da bunca karanlığın içimde serçe parmağımdan sıkıca tutuyor gibi hissettiğim bebeğimin umut doluluğuna ağladım. Teşekkür ettim bizi bırakmadığı için, bizimle kaldığı için, sağlıklı olduğu için, ne hissedeceğimizi ne yapacağımızı bilemedik eşimle. Onun da gözleri dolu doluydu. Haydi gelin teyzeler, çocuğuma bakın bakalım, ne hissediyorsunuz?

Eklentiler

• IMG-20230210-WA0005.webp
    16 KB · Görüntüleme: 127
Bulantılar seyreldi artık çok olmuyor çok erken başladı benim üç hafta çektim o kusmaları yani. Prilam fayda etmedi zofer verdi daha etkili oldu çok şükür Tabi sağlıklı olsunlarda ne yapalım razıyız dediğin gibi

İçime su serptiniz valla bariz sekilde azalma oldu benimde ama tamamen kaybolmadı. Sanırım vücut hamileliğe alışmaya başlıyor inşallah öyledir
Evet canım benımde öyle eskiden yürürken bile sızlardı sanki şimdi uçları hassas

Canım bana 11+4 tahmin yaptı benziyor dedi acaba sonra dan yanılırım doktor senin 13 haftalık olmana rağmen erken demiş
Evet canım erken dedi zaten bakmadı bile cinsiyet odaklı belki baksa anlardı, ya da anladı da söylemedi bilemiyorum. Ben daha önce 20. Haftada bebek kaybettiğim için sanırım ense kalınlığına odaklandı direk. Birkaç kere ölçüm yaptı, cinsiyetin üzerinde hiç durmadı, sağlıklı mı değil mi diye bakmaktan illa ki öğrenicez sağlıklı olsunlar da

Kızlar 12+5 de ikili test için gittim ense kalınlığı 2.40 çıktı doktor %90 sıkıntı değil dedi 2.5 hatta 3 sınır kabul ediliyormuş ama sizde kaç çıkmıştı ense kalınlığı bu haftalarda birde benim bebek gelişimi önden gidiyor 12+5 haftalık gittim ama 13+1 çıktı

Bayanlar merhaba.Bugün kontrole gitti..12+4 günlükmüş miniğim.Herşey yolunda dedi.Ama yaş 38 2'li ve Fda genetik tarama yatırabilirsen güzel odoluredi.Esenler medipo İstanbul bana 9 bin 11 bin ve 19 bin olmak üzere 3 fiyat verdi.Çok yüksek geldi.Benim özel olarak İstanbulda yaptırabilecegim yer var mı sizlerden yaptıran varsa bana yardımcı olabilir mi

Çok sevindim canim sağlıkla doğar inşallah erkeğe benzettim ben

Amin canım inşallah zaten sağlıklı olmaları tek duam

Evet, umarım sağlıkla o haftalara gelirim ve testimi yaptırırım. Amin hepimizin..

Biz de bugün kontrolden geldik. Cok sükür hersey yolundaydi.. ense kalinligindan cok korkuyordum normal cikti allaha sükür
Cinsiyet icin tahminde bulunmadi cok kücük dedi.
Tahminleriniz varsa alabilirim arkadaslar
Gözün aydın canım sağlıklı büyüsün inşallah ben kız diyorum,biraz benimkine benzettim icin herhalde

Gözün aydın canım sağlıklı büyüsün inşallah ben kız diyorum,biraz benimkine benzettim icin herhalde
Aminn canım hiç fark etmez kendisi bir mucize zaten kızıma kalsa kız istiyor ama o da alıştı artık sağlıklı olsun da allah bilir diyor yavrum, ama kız düşünüyorum diyor

Ayy cok duygulandim,benimde gozlerim doldu simdi gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah ben erkeğe benzettim

Ben 12 +2 gitmiştim 12+5 cikti ense kalınlığı 1,26mm cikti

Fetal DNAyi genetiks firmasında yaptırabilirsiniz 320 dolar ücreti nipt24 olarak geçiyor. Ben geçen hafta kan verdim şuan sonuç bekliyorum.

Masallah güzel bir prenses gibi hissettim canım

Kizlar ikili testten anlayan var mı? Daha 4gun var dr kontrolüne,merak ettim bu yas riski ne demek

Eklentiler

• 20230210_175641.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…