- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.061
Bana 11+4 ken yaptı canım sonra değişir falan da demedi acaba değişir mi
Bulantılar seyreldi artık çok olmuyor çok erken başladı benim üç hafta çektim o kusmaları yani. Prilam fayda etmedi zofer verdi daha etkili oldu çok şükürEvet benimde o sekilde cok az bi sızı var. Ama başlarda cok daha fazlaydı endişe ediyor insan. Bulantılarım devam ediyor sizin de ediyor mu? Prilam sayesinde yemek yiyebiliyorum.Tüylenme problemi bende de var baştan beri neyse bebekler sağlıklı olsun da her seyr razı oluyor insan.
Evet canım benımde öyle eskiden yürürken bile sızlardı sanki şimdi uçları hassasİçime su serptiniz valla bariz sekilde azalma oldu benimde ama tamamen kaybolmadı. Sanırım vücut hamileliğe alışmaya başlıyor inşallah öyledir
Evet canım erken dedi zaten bakmadı bile cinsiyet odaklı belki baksa anlardı, ya da anladı da söylemedi bilemiyorum. Ben daha önce 20. Haftada bebek kaybettiğim için sanırım ense kalınlığına odaklandı direk. Birkaç kere ölçüm yaptı, cinsiyetin üzerinde hiç durmadı, sağlıklı mı değil mi diye bakmaktanCanım bana 11+4 tahmin yaptı benziyor dedi acaba sonra dan yanılırım doktor senin 13 haftalık olmana rağmen erken demiş
Resmen kafamız durduu sonraki cumlenı okuyamamamısım bile canım kusura bakmaAllah yardımcınız olsun canım, ben erkeğe benzettim
İnşallah öyledir daha erken diye emin olamadımBenimde sağ tarafım hafif daha şişkin gibi canım hatta dün yazmıştım buraya çatlak kremi sürerken oranın çok çok hafif hareket ettiğini farkettim. Sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bebek o bence
Çok sevindim canim sağlıkla doğar inşallah erkeğe benzettim benKızlar merhaba13+5 deyim bende. Bugün 2li test için sonuç almaya gittik, şükürler olsun her şey yolunda. Miniğim de pek bir büyüyor, hatta doktorumuzdan cinsiyet tahmini aldık. Önce size sorayım, sizce kız mı erkek mi? 2 hafta sonra tekrar gidip teyit edeceğiz. Doktordan çıkınca tüm sinirlerim boşaldı oturdum ağladım, ne ağzımın tadıyla sevinebildim, ne evladıma haksızlık edip onu umursamazlık etmek istedim. Depremde kaybettiklerimize, annesiz babasız hayatına devam edecek yavrularımıza, evladını kaybeden annelere ağladım, bir yandan da bunca karanlığın içimde serçe parmağımdan sıkıca tutuyor gibi hissettiğim bebeğimin umut doluluğuna ağladım. Teşekkür ettim bizi bırakmadığı için, bizimle kaldığı için, sağlıklı olduğu için, ne hissedeceğimizi ne yapacağımızı bilemedik eşimle. Onun da gözleri dolu doluydu. Haydi gelin teyzeler, çocuğuma bakın bakalım, ne hissediyorsunuz?
Amin canım inşallah zaten sağlıklı olmaları tek duamEvet canım erken dedi zaten bakmadı bile cinsiyet odaklı belki baksa anlardı, ya da anladı da söylemedi bilemiyorum. Ben daha önce 20. Haftada bebek kaybettiğim için sanırım ense kalınlığına odaklandı direk. Birkaç kere ölçüm yaptı, cinsiyetin üzerinde hiç durmadı, sağlıklı mı değil mi diye bakmaktanilla ki öğrenicez sağlıklı olsunlar da
Evet, umarım sağlıkla o haftalara gelirim ve testimi yaptırırım. Amin hepimizin..ama daha çok küçük 7. haftadan sonra daha net duyarsınız korkma sakın ileri yaş gebeliklerde herzaman risk oluyor malesef ıkılı test riskli çıkıncada ben risk almayı göze alamadım hemen aynı gün fetal dna testini yaptırdım bebeğin kromozom yapısını ve tam 16 gen rahatsızlığı cinsiyet kromozomlarına bakılıcak ve yüzdeyüz net sonuç geliyor yüzde bir yanılma payı bile olmuyor evet maliyetli oluyor ama benim fikrim ileri yaş gebelerin mutlaka yaptırması gereken bir test herkesin hakkında hayırlı olsun inş
Gözün aydın canımBiz de bugün kontrolden geldik. Cok sükür hersey yolundaydi.. ense kalinligindan cok korkuyordum normal cikti allaha sükür
Cinsiyet icin tahminde bulunmadi cok kücük dedi.
Tahminleriniz varsa alabilirim arkadaslar
Aminn canım hiç fark etmez kendisi bir mucize zatenGözün aydın canımsağlıklı büyüsün inşallah ben kız diyorum,biraz benimkine benzettim icin herhalde
Ayy cok duygulandim,benimde gozlerim doldu simdiKızlar merhaba13+5 deyim bende. Bugün 2li test için sonuç almaya gittik, şükürler olsun her şey yolunda. Miniğim de pek bir büyüyor, hatta doktorumuzdan cinsiyet tahmini aldık. Önce size sorayım, sizce kız mı erkek mi? 2 hafta sonra tekrar gidip teyit edeceğiz. Doktordan çıkınca tüm sinirlerim boşaldı oturdum ağladım, ne ağzımın tadıyla sevinebildim, ne evladıma haksızlık edip onu umursamazlık etmek istedim. Depremde kaybettiklerimize, annesiz babasız hayatına devam edecek yavrularımıza, evladını kaybeden annelere ağladım, bir yandan da bunca karanlığın içimde serçe parmağımdan sıkıca tutuyor gibi hissettiğim bebeğimin umut doluluğuna ağladım. Teşekkür ettim bizi bırakmadığı için, bizimle kaldığı için, sağlıklı olduğu için, ne hissedeceğimizi ne yapacağımızı bilemedik eşimle. Onun da gözleri dolu doluydu. Haydi gelin teyzeler, çocuğuma bakın bakalım, ne hissediyorsunuz?
Ben 12 +2 gitmiştim 12+5 cikti ense kalınlığı 1,26mm ciktiKızlar 12+5 de ikili test için gittim ense kalınlığı 2.40 çıktı doktor %90 sıkıntı değil dedi 2.5 hatta 3 sınır kabul ediliyormuş ama sizde kaç çıkmıştı ense kalınlığı bu haftalarda birde benim bebek gelişimi önden gidiyor 12+5 haftalık gittim ama 13+1 çıktı
Fetal DNAyi genetiks firmasında yaptırabilirsiniz 320 dolar ücreti nipt24 olarak geçiyor. Ben geçen hafta kan verdim şuan sonuç bekliyorum.Bayanlar merhaba.Bugün kontrole gitti..12+4 günlükmüş miniğim.Herşey yolunda dedi.Ama yaş 38 2'li ve Fda genetik tarama yatırabilirsen güzel odoluredi.Esenler medipo İstanbul bana 9 bin 11 bin ve 19 bin olmak üzere 3 fiyat verdi.Çok yüksek geldi.Benim özel olarak İstanbulda yaptırabilecegim yer var mı sizlerden yaptıran varsa bana yardımcı olabilir mi
Masallah güzel bir prenses gibi hissettim canımKızlar merhaba13+5 deyim bende. Bugün 2li test için sonuç almaya gittik, şükürler olsun her şey yolunda. Miniğim de pek bir büyüyor, hatta doktorumuzdan cinsiyet tahmini aldık. Önce size sorayım, sizce kız mı erkek mi? 2 hafta sonra tekrar gidip teyit edeceğiz. Doktordan çıkınca tüm sinirlerim boşaldı oturdum ağladım, ne ağzımın tadıyla sevinebildim, ne evladıma haksızlık edip onu umursamazlık etmek istedim. Depremde kaybettiklerimize, annesiz babasız hayatına devam edecek yavrularımıza, evladını kaybeden annelere ağladım, bir yandan da bunca karanlığın içimde serçe parmağımdan sıkıca tutuyor gibi hissettiğim bebeğimin umut doluluğuna ağladım. Teşekkür ettim bizi bırakmadığı için, bizimle kaldığı için, sağlıklı olduğu için, ne hissedeceğimizi ne yapacağımızı bilemedik eşimle. Onun da gözleri dolu doluydu. Haydi gelin teyzeler, çocuğuma bakın bakalım, ne hissediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?