2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar selam. Ya gecen hafta kanama alani icin pazar gunu doktorum randevu olarak bile degil saolsun gel bakayim der hep gittim. Kanama alanina baktik 1 2 dk falan sonra gectik koltuga oturduk konustuk. O sirada dedim zaten yarin size gelecegiz 2. Tarama testi icin randevumuzda var dedim. Aaa gelmeyim bosuna bugun kan aldirin hic ugrasmayin dedi. O sirada dusundum kendi kendime ee burnuna bakti mi acaba yada ense kalinligi olctu muydu ki dedim ama kendi kendime. Ultrasonda bitmisti yani. Esimde ultrasonu videoya almisti hatta sonra da defalarca izledik. Zaten 1 dk. Neyse somra hemsireye nt dedi 2.4 dedi boyu 6.5 dedi falan. Ben nt rnse oldugumu bilmiyordum ozaman o yuzden aaa olctunuz mu diyemedim. Hatta randevu yarin ve 2 li yarin diye hazirliksiz o an kalakaldim aslinda. Simdi 2 li tarama testi sonucum 33 yasindayim bu arada 252 de 1 cikti. Doktor biraz yuksek risk cikti dedi. Bi numara da verdi burayla gorusup yaptirabilirsin genetik dedi yada karindan sivi alimi var ama riskli o dedi biraz anlatti kararini verebilirsin dedi sonra. Dusunelim dedim. Ogluma dogum yaptigimiz doktora apar topar randevu aldim. Hem kanama alanimi sorayim dedim hemde bu eski doktorum olcsun ense gene 2.4 mu gelcek diye dusundum. Ve ense 1.55 geldi. Burunda 3.3 geldi. Cok iyi degerler genetik test oncesi sen burda bidaha 2 li yaptir dedi ve gene bugun 2 li yaptiriyorum. Ama kizlar sizce pazar gunu olctugunu gormedigim bi dk lik seyde 2.4 gelmis olabilir mi yani suclamak istemiyorum ama ozaman bugun 1.55 geldi ve bugun doktor tam 3 kere olctu. Dedi 3 kere olculur yuksek olani baz alinir dedi. 2 sini olctugunde bide baska acidan olcsem daha da iyi olcak yarim saat dolan gene gel dedi. 3. Olcumu ozaman yapti. Ve her olcum yaklasik 20 sn kadar surdu. Bunu ilk doktorumda videosu da varken anlamamis olamayiz gibime geliyor. Ne dusunuyorsunuz. Umarim bugun verdigim sonuc daha iyi sonuclanir. 10 gunu bulabilir dediler.uzun oldu kusura bakmayin ama kendinizce yorumlar misiniz.

Ya şimdi aklıma takıldı biz bugün gittik hiç ense fln ölçümü değeri söylemedi direk test yaptıracak mısın gün verelim dedi aklım da çok yoğun hiç bişey soramadım test de yaptırmak istemiyorum ama şimdi başka bir doktora mı gitsem

İkili test için gittiyseniz Üç tane ultrason görüntüsü veriyor üzerinde değerler yazıyor. Normal kontrol ise ölçmemiştir ikili test randevusunda ölçer

Çok sevindim canim sağlıkla doğar inşallah erkeğe benzettim ben
Amin canım inşallah Doktorumuz kız dedi, eğer bize sürpriz yapmıyorsa
Ayy cok duygulandim,benimde gozlerim doldu simdi gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah ben erkeğe benzettim
Sorma canım ya, daha yeni idrak ettim ultrason görüntüsünü sevdim, göbeğini de çıkarmış ona güldüm biraz. Amin inşallah. Tahminin şimdilik tutmadı, inşallah doktorumuzun tahmini değişmezse kız olacak.
Masallah güzel bir prenses gibi hissettim canım
Yaa canım benim, bir sen bildin bir de doktor. İnşallah bize sürpriz yapmazsa bebişimiz prenses olacak, tabii önceliğimiz ruh, akıl ve beden sağlığının yerinde olması

Masallah canım sağlıkla gelsinler insallah

Kargoların yetiştirebilceğini sanmıyorum yoğunluk çok

Kızlar merhaba,
11 +2 yim. doktor ikili tarama istedi kan verdim.bu tarihlerde yaptıran var mı? Birde Folikasitim bitmedi az kaldıysa kullan bitsin dedi. ama decavitte verdi başlamam için. onun içinde de folikasit mevcut, ikisini berabar kullanmam iyi mi olur kötü mü olur bilen var mi (bi haftalık folikasit hapım var)
son olarak sağlık ocağı yaklaşık 10 gün sonra başlamam için monovit verdi.ama doktor onada başla dedi sizde durum nasıl oldu?

Resmen kafamız durduu sonraki cumlenı okuyamamamısım bile canım kusura bakma Ben hiç anlamıyorım ultrasondan tahmınlerın doğru çıkıyormu acaba bayadır takıp edemedım.
Estağfurullah canım, siz iyi olun da, ben kafa yapısından tahmin yapıyorum. Kesin konuşmayıyım ama erkek gibi alnı geride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…