- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.081
35 yaş üzeri misiniz? O yüzden olabilirKizlar ikili testten anlayan var mı? Daha 4gun var dr kontrolüne,merak ettim bu yas riski ne demek
37-3835 yaş üzeri misiniz? O yüzden olabilir
O yüzden olabilir canım
Kizlar ikili testten anlayan var mı? Daha 4gun var dr kontrolüne,merak ettim bu yas riski ne demek
Göstermiyor kendini
İkili test için gittiyseniz Üç tane ultrason görüntüsü veriyor üzerinde değerler yazıyor. Normal kontrol ise ölçmemiştir ikili test randevusunda ölçerYa şimdi aklıma takıldı biz bugün gittik hiç ense fln ölçümü değeri söylemedidirek test yaptıracak mısın gün verelim dedi aklım da çok yoğun hiç bişey soramadım test de yaptırmak istemiyorum ama şimdi başka bir doktora mı gitsem
Bende 11+4 dü ense kalınlıgı 1.27 cıktıBen 12 +2 gitmiştim 12+5 cikti ense kalınlığı 1,26mm cikti
Amin canım inşallahÇok sevindim canim sağlıkla doğar inşallah erkeğe benzettim ben
Sorma canım ya, daha yeni idrak ettim ultrason görüntüsünü sevdim, göbeğini de çıkarmış ona güldüm biraz. Amin inşallah.Ayy cok duygulandim,benimde gozlerim doldu simdigözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah ben erkeğe benzettim
Yaa canım benim, bir sen bildin bir de doktor. İnşallah bize sürpriz yapmazsa bebişimiz prenses olacak, tabii önceliğimiz ruh, akıl ve beden sağlığının yerinde olmasıMasallah güzel bir prenses gibi hissettim canım
Masallah canım sağlıkla gelsinler insallahAmin canım inşallahDoktorumuz kız dedi, eğer bize sürpriz yapmıyorsa
Sorma canım ya, daha yeni idrak ettim ultrason görüntüsünü sevdim, göbeğini de çıkarmış ona güldüm biraz. Amin inşallah.Tahminin şimdilik tutmadı, inşallah doktorumuzun tahmini değişmezse kız olacak.
Yaa canım benim, bir sen bildin bir de doktor. İnşallah bize sürpriz yapmazsa bebişimiz prenses olacak, tabii önceliğimiz ruh, akıl ve beden sağlığının yerinde olması
Kargoların yetiştirebilceğini sanmıyorum yoğunluk çokKızlar ben doktora gittim 11 hafta olduk. Usg de 10w5d çıktı babmı kaybettim bu olayları duyunca moral bozukluğu iyi beslenemedim . Doktorda bunu dedi kızkardeşim hastanede aklım onda neye üzüleceğimi bilemedim. Trendyoldan pijama vs yollayacağm hastaneye nasıl yapıyoruz
Benimde cikti doktor aradı her şey normal sadece yaşa bağlı risk var dedi geldiğinizde konusuruz testleri dediKizlar ikili testten anlayan var mı? Daha 4gun var dr kontrolüne,merak ettim bu yas riski ne demek
ikisi erkeğe benziyor dedi banaKelebegimx seninkiler belli mi?
Estağfurullah canım, siz iyi olun da, ben kafa yapısından tahmin yapıyorum. Kesin konuşmayıyım ama erkek gibi alnı gerideResmen kafamız durduu sonraki cumlenı okuyamamamısım bile canım kusura bakmaBen hiç anlamıyorım ultrasondan tahmınlerın doğru çıkıyormu acaba bayadır takıp edemedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?