2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kız canım

Canım bana 11+4 tahmin yaptı benziyor dedi acaba sonra dan yanılırım doktor senin 13 haftalık olmana rağmen erken demiş
Aslında dr lerin çoğu tahmin ediyormuş ama tahminini söylemek istemiyormuş, çünkü türkiyede cinsiyet erken öğrenmek yasakmış, cinsiyete göre aldırma vs olabiliyor diye sanırım. Bu ayrıntılı testlerde bile cinsiyet paylaşmak yasak, ama çoğu dr söylüyor

Estağfurullah canım, siz iyi olun da, ben kafa yapısından tahmin yapıyorum. Kesin konuşmayıyım ama erkek gibi alnı geride
Allah razı olsunn binlerce kez bakalım doktorumuZ ne diyecek babasıyla hep gönlümüzdeki kızdı ama hep dersim bu kadar ostıyoruz etrafımızdakılerde kız dıyor diye tersi olaacak ama önceliğimiz tabiki hep sağlık sağlık sağlık

Kızlar bu durumda kendi dertlerimden bahsetmek istemezdim ama bugün çok kötüyüm. Hem göbek deliğimin alt kısmında hem iki taraftan böbreklerimin olduğu yerlerde çok ağrım var, sanki bıçak sokup çıkarıyolar ... Kanamam yok çok şükür, o yüzden acile gitmedim. Bi de göbek deliğimin 4 parmak altından göbek deliğine doğru çekilme hissi başladı. 11+3te çekilme hissi olur mu normal mi bu? Çok korkuyorum bebeğime bir şey oluyo diye. günlerdir tek yaptığım haberlere bakmak ve ağlamak, doğru düzgün uyuyamıyorum. Pazartesi randevum var dua edin bebeğimi sağlıklı bi şekilde görebileyim…

Pozitif düşün canım. Batma hissi bendede oluyor son günlerde ben de korkuyorum bazen, ama bebeğim dün iyiydi şükür, bu haftalarda normaldir belki de, çünkü yavaş yavaş hissetmeyede başlıycaz, 12+5 iz bizde

Normalde bu kadar kendimi dinlemem ama bugün çok ağrım oldu korktum açıkçası. İnşallah ben de güzel haberler alırım kontrolde

Canım bende de iki gün önce tam 11+3 ye inanılmaz bir kasık böbrek bel sol boşluğum doğum soğuk terledim ağrıdan. Hemen dr yazdım kum veya taş dökmüş olabilirsin dedi. Parol ve bol su iç dedi geçmezse acile gidersin dedi. Bir daha olmadı bir an oldu ve bir saat kadar sürdü İnan bende düşük yapıyorum sandım. Kanamam olmadı çok şükür kontrolümde haftaya cuma

Enkazda zarar gören maddi manevi kayıplar yaşayan bütün herkese geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun rabbim sabırlar versin. Bu ülkeye ve dünyamıza bir daha böyle acılar yaşatmasın.Bazen çok zor oluyor ama bebeklerimiz için dik durmalıyız umudumuzu yitirmemeliyiz.Ne desek boş takdiri ilahi böyleymiş demekki.Allah isyan etmekten bizi korusun

İdrar yaparkn yanma oldu mu? Böbreklerim daha önce kum dökmüştü çok ağrılı yanmalı idrar vardı ama, şimdi sadece ağrı var. Suyu da bol bol içiyorum. Stresten oldu sanırım ama hiç bu kadar şiddetli ağrım olmamıştı

Yanmam olmadı canım. Benım sadece hamile kaldığımı öğrendiğimden beri idrarım hep bulanık dr hep bol su iç diyor İnan en büyük eksiğim su içmek ne yazık Kİ atlıyorum sürekli.. benımde bir anda oldu lavaboy girip çıktım inanılmaz bir ağrıydı sadece o sabah uyandığımda vajinal bölgemde sanki kemiğime doğru bir ağrı batma vardı buraya da yazmıştım hatta

Canım başın saolsun Allah rahmet eylesin acının tarifi yok gerçekten çok üzgünüm çok

Canım ben de senin gibiyim 2 gün önce bikac hareketi yaparken sanki içerden etini çektiler... Bugün de kasıklarım ağrıdı akşama kadar. Üşüdüm sanırım arkadaşın evinde ayaklarım üşüyor insanın kendi evi gibi olmuyor hiçbir yer... Pazartesi eğer kurum beni izinli saymazsa doktorla konuştum sanırım rapor alacağım zaten hala da belimin ağrısı devam ediyor...

pozitifbiri canim nasilsin toparlanabildin mi biraz?
Canım vallahi bin şükür halime. Ama hala sonumuz ne olacak o eve giremem diye dolaşıyorum. Zaten girmeyin evlere de diyorlar. Nolacaz inan bilmiyorum. Evimin herşeyini özledim. Bir de bu kadar sallanmasaydi keşke eşim diyor ki duvarın egildigini gördüm arka tarafa yattık resmen dedim dedi biz yatak odası yatak gardrop arasına çök kapan yapmıştık. Bir ara kafamı kaldırdım sinirlerim bozuldu birdaha bakamadim bitene kdr. Millet video falan çekiyor ya ben telefonu almayı unutmuşum elime. Can derdinden... İzlerken haberleri falan ben de orda olabilirdim diye düşünüp duruyorum. Ya da Adana Hatay dikkat etsin çok diyorlar. Belki hala oraya girme adayıyım diyorum bolca dua edin kızlar Yatmadan, kalkınca, her an her dk dilinizde dua olsun, hayat bir anda bitiveriyor

Patik falan olsa güzel ısıtırdı ayaklarını, arkadaşından bulamaz mısın şöyle kalın yünlü bi çorap valla ağrım olmasa korkmasam hayatta yazmazdım, o kadar dert varken dert yanmaya utanıyorum.
Evinizde hasar var mı baktınız mı hiç sonrasında? Sonradan yıkılan binalar da varmış Osmaniye’de, girsen bi türlü girmesen bi türlü, gerçekten çok zor

Ne yap ne et bol bol su iç 2.5 lt içmen lazım günlük. Geçen hamilelikte su azalmasıyla ilgili bi şey okudum korktum o günden beri kendimi zorlayıp içiyorum midem bulansa bile. Su içemiyorsan meyve suyu iç, soda iç ama mutlaka 2 ltyi bulmaya çalış sağlığın için

Depremde hep bebekleri gördükçe o kadar etkilenmişim ki rüyamda enkazdan bir bebek buluyordum eşimle üstüne yastık yan kapanmış onun sayesinde yaşamış çizik yoktu nur yüzlü tombul yanaklı bir erkek bebekti annesi babası ölmüş bende anne olucam ya Allah'ın işi sütüm geldi emzirdim cok tuaf oldum sonra başvuru yapıp evlat edinmek istemiştim emzirdim artık esimde çocuğu gösterme alırlar elimizden demişti arabada ailesinin aldığı pusete bırakmıştım cok tuaf oldum keske yaşanmasaydi böyle si büyük bir olay acı rabbim yakınlarına enkazdan çıkanlara sabır dayanma gücü versin. Rüyada olsa o ortama girince Cook kötü olmuştum orda kalanların acısını anlayıp o durumu görmek çok üzücü Bir durumdu

Canım ahh ah keske elimizden yardim gondermek disinda bisey gelse bu öyle bir afetki insan o an donup kaliyor seni cok iyi anliyorum bende 20 gün ailemle disarda çadirda yasadim marmara depreminde. o eve girmem diye agladim yirtindm ailem benim icin cadirda fazladan kaldi sonra bi sekilde o evlerimize girdik canim ve 10 sene daha yasadik orda çok şükür...agir hasar aldi mi binaniz yeni mi eski mi bunlar onemli daha guvenli bir eve gecmeniz söz konusu mu bilemiyorum.insallah Rabbim sizleri ferahlatacak bir yol sunar önünüze izin alirsan bir sure sehirlerini bilmiyorum ama annen veya kayinvalidenlerin oldugu yere gitsen iyi gelmez mi hani şu ağir günleri atlatana kadar bir nebze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…