- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.121
ben izmirde perşembe günü fetal dna yaptırdım en kapsamlı plus dediklerini dolar üzerinden yapılıyor bu test kura görede fiyat değişkenliği gösteriyor 12800tl ödedim benBayanlar merhaba.Bugün kontrole gitti..12+4 günlükmüş miniğim.Herşey yolunda dedi.Ama yaş 38 2'li ve Fda genetik tarama yatırabilirsen güzel odoluredi.Esenler medipo İstanbul bana 9 bin 11 bin ve 19 bin olmak üzere 3 fiyat verdi.Çok yüksek geldi.Benim özel olarak İstanbulda yaptırabilecegim yer var mı sizlerden yaptıran varsa bana yardımcı olabilir mi
Anladım canım benim doktor erkeğe benziyor dedi güldü direk yüzde falan demedi canım bende sormadım detaylı bacak arası falan acıktı zaten bebeğin kordon bağınıda gösterdiAslında dr lerin çoğu tahmin ediyormuş ama tahminini söylemek istemiyormuş, çünkü türkiyede cinsiyet erken öğrenmek yasakmış, cinsiyete göre aldırma vs olabiliyor diye sanırım. Bu ayrıntılı testlerde bile cinsiyet paylaşmak yasak, ama çoğu dr söylüyor
G
evet cnm 13+2de kiz dedi kesin demedi ama. 16+2de bidaha gidecegim nasipse
Amiiin ne güzel ifade etmişsin... Kendimi suçlu hissediyorum...Günaydın arkadaşlarım, pek girmedim girmekte içimden gelmiyor. Orda hamile kadınlar neler neler yaşadı girip burada konuşmak içimi rahatsız ediyor. O bölgelerde ailemden çevremden kimse yok ama yine de çok derinden üzüldüm. Ölenlere ayrı üzülüyorum, yaşam savaşı verenlere ayrı, hayvanlara ayrı. Kurtulanlar gelecekte ne yapacak nolacak onlara ayrı. Velhasıl üzülecek çok fazla şey var, çok acı. Bari akıllansak ülkece diye dua ediyorum. Bu son olsa bıraksak artık şu saçma sapan şeyleri yolsuzlukları en büyük duam artık bu. Layıkıyla birşeylerin yapılabilmesi. Sonra da en hızlı şekilde enkaz altındakilerin kurtulup gerçekten çok güzel bir hayat sunulması ordaki insanlara. Zaten yaşadıkları şey çok zor birde üzerine geçim sıkıntısı vs eklensin istemiyorum düşününce kalbim daha da bir sızlıyor. Kayıbı olanlara baş sağlığı dilemek istiyorum aynı zamanda. Acınızı en derinlerimde hissediyorum allah sabır versin, vefat edenlerde ışıklar içinde uyusun.
Suçlu hissetmemeliyiz herkes böyle diyor ama mümkün olmuyor pek. Birşey oluyor derdim bu mu şimdi diyorum. Ülkece travmatize olduk. Yine biz atlatırız ama allahım yaşayanlara ordakilere güç kuvvet versin.Amiiin ne güzel ifade etmişsin... Kendimi suçlu hissediyorum...
Değişe biliyoe arkadaşlar ilk haftalardaki tahminde eğer. Benim 11. Haftaya doğruyken erkek gibi demiştik bariz pipi görünüyor gibiydi . Kızım olcakmış cinsel ordan gelişimi sırasında orda bi çıkıntı oluyor zamanla o kızsa kayboluyo erkekse kalıyor.Siz kaç haftalıksınız, erkeğe değişmez diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum, kız cinsel organı daha geç belli oluyormuş
Yadişiim kız gibi geldi ama bilmiyorumKızlar doktora gittim dün ,,stresten sıkıntıdan dolayı yemek yiyemedm dogru dürst . Doktorda iyi beslenmem gerektiğini söyledi usg de bişey anlamadım belli değildi yani
İkili test için gittiyseniz Üç tane ultrason görüntüsü veriyor üzerinde değerler yazıyor. Normal kontrol ise ölçmemiştir ikili test randevusunda ölçer
Cinsiyetini sormamıştım benim için önemli değil cinsiyeti ..ben bişe anlamadım usg den başı nerde hiç belli değil böyle belirsizYadişiim kız gibi geldi ama bilmiyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. O gün kontrol vardı ilaç yazdırmak için usg bile almadık girdik doktorumuz zoruyla amaCinsiyetini sormamıştım benim için önemli değil cinsiyeti ..ben bişe anlamadım usg den başı nerde hiç belli değil böyle belirsiz
Heyet raporuna araştırma isteyebilirler biraz riskli işiniz içinMerhaba hanımlar deprem nedeni ile bursa merkeze gelmek zorunda kaldım 12 hafta 6 günlük hamileğim iş yeri normal raporu kabul etmiyor heyet raporu alabileceğim bir hastane var mı yardımcı olabilir missiniz
Arkadaşım bana merkezin adını verebilir misin belk istanbulda vardır merkezleriben izmirde perşembe günü fetal dna yaptırdım en kapsamlı plus dediklerini dolar üzerinden yapılıyor bu test kura görede fiyat değişkenliği gösteriyor 12800tl ödedim ben
Kız benceKızlar bugün ikili tarama olcumlerimiz için gittik kan verdim .ense kalınlığı burun iyi dedi .cinsiyet tahmini yapmadi bende sormadım 20 gun sonrasi icin randevu verdi .cinsiyet tahminlerinizi aliriz .
Ama içim buruk en yakın üniversite oda arkadaşımı kaybettim.o kadar acı ki boğazım düğümleniyor günlerdir sesi kulağımda çınlıyor gitmiyor .Rabbim şehitlik mertebelerini yüksek etsin inşallah. Geri kalanlara da bol sabır versin .Rabbim yardımcıları olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?