2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ben izmirde perşembe günü fetal dna yaptırdım en kapsamlı plus dediklerini dolar üzerinden yapılıyor bu test kura görede fiyat değişkenliği gösteriyor 12800tl ödedim ben

Günaydın arkadaşlarım, pek girmedim girmekte içimden gelmiyor. Orda hamile kadınlar neler neler yaşadı girip burada konuşmak içimi rahatsız ediyor. O bölgelerde ailemden çevremden kimse yok ama yine de çok derinden üzüldüm. Ölenlere ayrı üzülüyorum, yaşam savaşı verenlere ayrı, hayvanlara ayrı. Kurtulanlar gelecekte ne yapacak nolacak onlara ayrı. Velhasıl üzülecek çok fazla şey var, çok acı. Bari akıllansak ülkece diye dua ediyorum. Bu son olsa bıraksak artık şu saçma sapan şeyleri yolsuzlukları en büyük duam artık bu. Layıkıyla birşeylerin yapılabilmesi. Sonra da en hızlı şekilde enkaz altındakilerin kurtulup gerçekten çok güzel bir hayat sunulması ordaki insanlara. Zaten yaşadıkları şey çok zor birde üzerine geçim sıkıntısı vs eklensin istemiyorum düşününce kalbim daha da bir sızlıyor. Kayıbı olanlara baş sağlığı dilemek istiyorum aynı zamanda. Acınızı en derinlerimde hissediyorum allah sabır versin, vefat edenlerde ışıklar içinde uyusun.

Anladım canım benim doktor erkeğe benziyor dedi güldü direk yüzde falan demedi canım bende sormadım detaylı bacak arası falan acıktı zaten bebeğin kordon bağınıda gösterdi

Amiiin ne güzel ifade etmişsin... Kendimi suçlu hissediyorum...

Amiiin ne güzel ifade etmişsin... Kendimi suçlu hissediyorum...
Suçlu hissetmemeliyiz herkes böyle diyor ama mümkün olmuyor pek. Birşey oluyor derdim bu mu şimdi diyorum. Ülkece travmatize olduk. Yine biz atlatırız ama allahım yaşayanlara ordakilere güç kuvvet versin.

Siz kaç haftalıksınız, erkeğe değişmez diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum, kız cinsel organı daha geç belli oluyormuş
Değişe biliyoe arkadaşlar ilk haftalardaki tahminde eğer. Benim 11. Haftaya doğruyken erkek gibi demiştik bariz pipi görünüyor gibiydi . Kızım olcakmış cinsel ordan gelişimi sırasında orda bi çıkıntı oluyor zamanla o kızsa kayboluyo erkekse kalıyor.

Kızlar doktora gittim dün ,,stresten sıkıntıdan dolayı yemek yiyemedm dogru dürst . Doktorda iyi beslenmem gerektiğini söyledi usg de bişey anlamadım belli değildi yani

Eklentiler

• D9A762AF-E7B4-423E-B744-B1B2381F3A19.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar bugün ikili tarama olcumlerimiz için gittik kan verdim .ense kalınlığı burun iyi dedi .cinsiyet tahmini yapmadi bende sormadım 20 gun sonrasi icin randevu verdi .cinsiyet tahminlerinizi aliriz .
Ama içim buruk en yakın üniversite oda arkadaşımı kaybettim.o kadar acı ki boğazım düğümleniyor günlerdir sesi kulağımda çınlıyor gitmiyor .Rabbim şehitlik mertebelerini yüksek etsin inşallah. Geri kalanlara da bol sabır versin .Rabbim yardımcıları olsun .

Eklentiler

• 20230211_153218.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 105
Merhaba hanımlar deprem nedeni ile bursa merkeze gelmek zorunda kaldım 12 hafta 6 günlük hamileğim iş yeri normal raporu kabul etmiyor heyet raporu alabileceğim bir hastane var mı yardımcı olabilir missiniz

Merhaba hanımlar deprem nedeni ile bursa merkeze gelmek zorunda kaldım 12 hafta 6 günlük hamileğim iş yeri normal raporu kabul etmiyor heyet raporu alabileceğim bir hastane var mı yardımcı olabilir missiniz
Heyet raporuna araştırma isteyebilirler biraz riskli işiniz için

Kız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…