2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu arada basın sağolsun canım Allah hepsinin mekanını cennet eylesin inşallah

Başınız sağolsun insanın tanıdığı birini kaybetmesi çok zordur, hele bir de gencse bebeğin için güçlü durun, ben kıza benzettim kafa yapısından

İçim kafam karışık,stres ve üzüntüden iştahım yok dua ediyorum özellikle hamile kadınlar ve bebek haberleri daha da içimi parçalıyor ama hepimiz gebeyiz bir nebze kafa dağılsın diye soruyorum yoksa ne merak ettiğimden ne başka şeyden doktora bile tahminim var dediği halde sormadım.. temennim sağlıklı şekilde hayırlısı ile kucağımıza alıp sağlıkla hayırlısı ile yetistirmemiz buyutmemiz

Tahmini olan var mı cinsiyet için

Eklentiler

• IMG_20230211_211526.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba hanımlar deprem nedeni ile bursa merkeze gelmek zorunda kaldım 12 hafta 6 günlük hamileğim iş yeri normal raporu kabul etmiyor heyet raporu alabileceğim bir hastane var mı yardımcı olabilir missiniz
Deprem bölgesinde mi çalışıyorsunuz? Nasıl kabul etmiyorlar anlamadım o bölgede şuan işe mi gidilmesi gerekiyor ben bursadayım şehir hastanesinden alabilirsin diye düşünüyorum. Birtek verirse orası verir. Zaten normal raporu kabul etmeyen muhtemelen özel hastanenin heyet raporunu kabul etmez.

kızlar joell travel set hakkında bilgisi olan var mı ? dün gece aldım ama yorumlarda tekerleri dönmüyo ve plastikleri kalitesiz yazdığını görünce iptal ettim mağazaya gidip seçicem. prego premıum anne yanı park yatak aldım fikri olan varsa çok sevinirim

Kızlar çok güzel hamilelik geçiriyordum bende acil mersine geldim. Adıyaman depremin de halam kuzenlerim eşi bebegi 5 yakınımı kaybettim agzıma bişey sürmedim doğru dürüst bebeğim umarım iyidir gercekten çok acı bi durummuş haberlerde görüp üzülüp şey yapardım ama insanın kendi başına gelmesi çok farklıymış Allah kimseye böle acılar yaşatmasın herkesi ailesine bağışlasın Allah sabır versin ailelerini akrabalarıni kaybedenlere mal mülk ev para hepsi geri gelir de can gelmiyor çok üzgünüm

Başın sağolsun. Bebeğin iyidir sen birkaç gün üzüldün ve yemek yiyemedin diye ona birşey olmaz merak etme. Onlar çok güçlü ama sen yavaş yavaş bebeğine odaklanıp düzelmeye çalış canım elinden geldiği kadar acın hemen geçmez anlıyorum ama en azından sağlığını kontrol altona al. Birde bebeğinle hep konuş bunlar seninle ilgili değil üzgünüm ama sen bunu taşımak zorunda değilsin vs vs gibisinden.

Şehir hastenesini bi deneyeyim olmazsa teşekkür ederim ohal kararı alındığı için tüm izinler iptal maalesef

Şehir hastenesini bi deneyeyim olmazsa teşekkür ederim ohal kararı alındığı için tüm izinler iptal maalesef
Anladım inşallah verirler. Ben şehir hastanesinin vereceğini düşünüyorum durumu anlattığında ki daha önceki mesajlarından kanaman olduğunu da okumuştum sanki yanılmıyorsam tüm bunlar birleştiğinde inşallah verirler sende biraz daha rahat edersin. Dikkat et kendine birşeye ihtiyacın olursa bana her zaman yazabilirsin

Çok sağol canım dediğini yapmaya çalışacağım

Çok çok teşekkür ederim beni anladığınızı hissettidiğiniz için çok şükür kanamam yok ben bu bebeği 5 yıldır bekliyorum tüp bebeğe kadar gittik olmadı tam tüm ümidimi yitirdiğim anda hamile olduğumu öğrendim

inşallah sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla bebeğini kucağına alırsın canım. İnşallah raporunu da verirler dua edeceğim.

Canlar, valla eşim arada bir eve gidip geri geliyor hızlı bir şekilde. Mesim vardı evde onu getirdi sağolsun. Hem abdestte sonra ayaklarım da sıcak kalıyor. Bizim evin bodrumdan videosunu çekmişler. Hasar var malesef. Ama derecesini bilecek kdr uzman değiliz. Eve gitmeyeceğiz. En kısa zamanda bir müstakil ev bulup eşyamı tahliye etme şansına erisirsem şükrederek durumdayim. Evimiz en az 20-25 yıllık bina ama eşim deprem esnasinda duvarlardan ses duymus. Canlar ben zaten diyorum resmen bina yattı tekrar kalktı ay hatırlaması bile dehşet yaratıyor nasıl yaşadığıma inanamıyorum Görünürde bizim evde bardak bile düşmemiş dedi. Ama ağır hasarlı binalarda bile üst katta hicbisey düşmediğini söylüyorlar.Ne umarken neler yaşıyoruz yaRabbi yavrumun bile herşeyi tam derken... Evlatlarım odalarına doyamadi daha eşyalarımın taksitleri bile bitmedi tek büyük şükrüm şu an hepimiz yanyanayiz Allah'ıma binlerce şükür. İnşallah bunca yıllık emeklerimizi de zayi etmez Rabbim... Can da zor mal da zor kızlar inanın her türlüsü yıpratıcı eşimin ağzını bıçak açmıyor adam napacagini şaşırdı

Yaşadıklarınız o kadar zorki istanbulda bile tüm çocukların dilinde deprem var çocuklarınızı hiç düşünemiyorum nasıl geçicek bu zamanlar yaralar nasıl kabuk bağlıcak Rabbim yardımcınız yardımcımız olsun

Kuzum Allah yardımcınız olsun çok zor cokAllah kimseye bir daha yasatmasinbaska bir yerde ev tutsanız?!gecenlerde cumhurbaşkan dedi ya kim nerde ev tutmak isterse tutsun,devlet 1yil pesin kirayı ödeyecek

Eklentiler

• Screenshot_20230211-105204_Instagram.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar birde bu progestan kullananlar nasıl mide bulantısı yapıyor mu sizde benim doktorum ağız yoluyla kullanmamı istedi bulantı yaparsa fitil olarak devam ederiz dedi
Ağızdan mi alıyodunuz ilacı?yan etkileri oldu mu karında gaz gibi yumurtalık ağrısı böyle ilk adet olduğundaki ağrı gibi mesela?

Alıntı

Ah canim cok zor bizler bile ne hale geldik ki, basa gelince nasil katlanilir hic bir fikrim yok.. yillarca calis didin emek ver yuva kur bir anda ucup gitsin.. allaha sükür tabi ki sag salim bir aradasiniz bundan sonra allahtan dilegim devletimizin yardima muhtaci olan her depremzedeye hakkini vermesi 4,5 yasindaki cocugum depremi ögrendi ölümü fazlasiyla biliyor..
yani suan öyle öfkeliyim ki ayni zamanda.. yani biz bir deprem ülkesiyiz ve deprem üssü bölgelerde önceden yapilmis bir hazirlik bile yok.. binalarin yapilamayisini, kontrol edilmeyisini gectim, felaket aninda kefen bile yok nasil birseydir bu..
Allah aklimiza mükait olsun, herkese yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…