- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.141
Bu arada basın sağolsun canım Allah hepsinin mekanını cennet eylesin inşallahKızlar bugün ikili tarama olcumlerimiz için gittik kan verdim .ense kalınlığı burun iyi dedi .cinsiyet tahmini yapmadi bende sormadım 20 gun sonrasi icin randevu verdi .cinsiyet tahminlerinizi aliriz .
Ama içim buruk en yakın üniversite oda arkadaşımı kaybettim.o kadar acı ki boğazım düğümleniyor günlerdir sesi kulağımda çınlıyor gitmiyor .Rabbim şehitlik mertebelerini yüksek etsin inşallah. Geri kalanlara da bol sabır versin .Rabbim yardımcıları olsun .
Amin canım inşallah. SağolasınBu arada basın sağolsun canım Allah hepsinin mekanını cennet eylesin inşallah
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Baştan beri içime erkek doğuyor sadece his ama .siz keseye göre mi yorumluyorsunuz bazen kafa yapısına da bakıyorlar. Yoksa sizinkide his miKız bence
Başınız sağolsunKızlar bugün ikili tarama olcumlerimiz için gittik kan verdim .ense kalınlığı burun iyi dedi .cinsiyet tahmini yapmadi bende sormadım 20 gun sonrasi icin randevu verdi .cinsiyet tahminlerinizi aliriz .
Ama içim buruk en yakın üniversite oda arkadaşımı kaybettim.o kadar acı ki boğazım düğümleniyor günlerdir sesi kulağımda çınlıyor gitmiyor .Rabbim şehitlik mertebelerini yüksek etsin inşallah. Geri kalanlara da bol sabır versin .Rabbim yardımcıları olsun .
Deprem bölgesinde mi çalışıyorsunuz? Nasıl kabul etmiyorlar anlamadım o bölgede şuan işe mi gidilmesi gerekiyorMerhaba hanımlar deprem nedeni ile bursa merkeze gelmek zorunda kaldım 12 hafta 6 günlük hamileğim iş yeri normal raporu kabul etmiyor heyet raporu alabileceğim bir hastane var mı yardımcı olabilir missiniz
Başın sağolsun. Bebeğin iyidir sen birkaç gün üzüldün ve yemek yiyemedin diye ona birşey olmaz merak etme. Onlar çok güçlüKızlar çok güzel hamilelik geçiriyordum bende acil mersine geldim. Adıyaman depremin de halam kuzenlerim eşi bebegi 5 yakınımı kaybettim agzıma bişey sürmedim doğru dürüst bebeğim umarım iyidir gercekten çok acı bi durummuş haberlerde görüp üzülüp şey yapardım ama insanın kendi başına gelmesi çok farklıymış Allah kimseye böle acılar yaşatmasın herkesi ailesine bağışlasın Allah sabır versin ailelerini akrabalarıni kaybedenlere mal mülk ev para hepsi geri gelir de can gelmiyor çok üzgünüm
Şehir hastenesini bi deneyeyim olmazsa teşekkür ederim ohal kararı alındığı için tüm izinler iptal maalesefDeprem bölgesinde mi çalışıyorsunuz? Nasıl kabul etmiyorlar anlamadım o bölgede şuan işe mi gidilmesi gerekiyorben bursadayım şehir hastanesinden alabilirsin diye düşünüyorum. Birtek verirse orası verir. Zaten normal raporu kabul etmeyen muhtemelen özel hastanenin heyet raporunu kabul etmez.
Anladım inşallah verirler. Ben şehir hastanesinin vereceğini düşünüyorum durumu anlattığında ki daha önceki mesajlarından kanaman olduğunu da okumuştum sanki yanılmıyorsam tüm bunlar birleştiğinde inşallah verirler sende biraz daha rahat edersin. Dikkat et kendineŞehir hastenesini bi deneyeyim olmazsa teşekkür ederim ohal kararı alındığı için tüm izinler iptal maalesef
Çok sağol canım dediğini yapmaya çalışacağımBaşın sağolsun. Bebeğin iyidir sen birkaç gün üzüldün ve yemek yiyemedin diye ona birşey olmaz merak etme. Onlar çok güçlüama sen yavaş yavaş bebeğine odaklanıp düzelmeye çalış canım elinden geldiği kadar acın hemen geçmez anlıyorum ama en azından sağlığını kontrol altona al. Birde bebeğinle hep konuş bunlar seninle ilgili değil üzgünüm ama sen bunu taşımak zorunda değilsin vs vs gibisinden.
Elinden geldiği kadar canım illa yapıcam diye de üzülme kendini sıkma. Olması gereken oluyor yaşamamız gerekenleri yaşıyoruz üzülme birde bunun için. Bebeğin çok iyi eminimÇok sağol canım dediğini yapmaya çalışacağım
Çok çok teşekkür ederim beni anladığınızı hissettidiğiniz içinAnladım inşallah verirler. Ben şehir hastanesinin vereceğini düşünüyorum durumu anlattığında ki daha önceki mesajlarından kanaman olduğunu da okumuştum sanki yanılmıyorsam tüm bunlar birleştiğinde inşallah verirler sende biraz daha rahat edersin. Dikkat et kendinebirşeye ihtiyacın olursa bana her zaman yazabilirsin
Çok çok teşekkür ederim beni anladığınızı hissettidiğiniz içinçok şükür kanamam yok ben bu bebeği 5 yıldır bekliyorum tüp bebeğe kadar gittik olmadı tam tüm ümidimi yitirdiğim anda hamile olduğumu öğrendim
Patik falan olsa güzel ısıtırdı ayaklarını, arkadaşından bulamaz mısın şöyle kalın yünlü bi çorapvalla ağrım olmasa korkmasam hayatta yazmazdım, o kadar dert varken dert yanmaya utanıyorum.
Evinizde hasar var mı baktınız mı hiç sonrasında? Sonradan yıkılan binalar da varmış Osmaniye’de, girsen bi türlü girmesen bi türlü, gerçekten çok zor
Canım ahh ah keske elimizden yardim gondermek disinda bisey gelse bu öyle bir afetki insan o an donup kaliyor seni cok iyi anliyorum bende 20 gün ailemle disarda çadirda yasadim marmara depreminde. o eve girmem diye agladim yirtindm ailem benim icin cadirda fazladan kaldi sonra bi sekilde o evlerimize girdik canim ve 10 sene daha yasadik orda çok şükür...agir hasar aldi mi binaniz yeni mi eski mi bunlar onemli daha guvenli bir eve gecmeniz söz konusu mu bilemiyorum.insallah Rabbim sizleri ferahlatacak bir yol sunar önünüzeizin alirsan bir sure sehirlerini bilmiyorum ama annen veya kayinvalidenlerin oldugu yere gitsen iyi gelmez mi hani şu ağir günleri atlatana kadar bir nebze.
Yaşadıklarınız o kadar zorki istanbulda bile tüm çocukların dilinde deprem var çocuklarınızı hiç düşünemiyorum nasıl geçicek bu zamanlar yaralar nasıl kabuk bağlıcak Rabbim yardımcınız yardımcımız olsunCanlar, valla eşim arada bir eve gidip geri geliyor hızlı bir şekilde. Mesim vardı evde onu getirdi sağolsun. Hem abdestte sonra ayaklarım da sıcak kalıyor. Bizim evin bodrumdan videosunu çekmişler. Hasar var malesef. Ama derecesini bilecek kdr uzman değiliz. Eve gitmeyeceğiz. En kısa zamanda bir müstakil ev bulup eşyamı tahliye etme şansına erisirsem şükrederek durumdayim. Evimiz en az 20-25 yıllık bina ama eşim deprem esnasinda duvarlardan ses duymus. Canlar ben zaten diyorum resmen bina yattı tekrar kalktı ayhatırlaması bile dehşet yaratıyor nasıl yaşadığıma inanamıyorum Görünürde bizim evde bardak bile düşmemiş dedi. Ama ağır hasarlı binalarda bile üst katta hicbisey düşmediğini söylüyorlar.Ne umarken neler yaşıyoruz yaRabbi yavrumun bile herşeyi tam derken... Evlatlarım odalarına doyamadi daha eşyalarımın taksitleri bile bitmedi tek büyük şükrüm şu an hepimiz yanyanayiz Allah'ıma binlerce şükür. İnşallah bunca yıllık emeklerimizi de zayi etmez Rabbim... Can da zor mal da zor kızlar inanın her türlüsü yıpratıcı eşimin ağzını bıçak açmıyor adam napacagini şaşırdı
Kuzum Allah yardımcınız olsun çok zor cokCanlar, valla eşim arada bir eve gidip geri geliyor hızlı bir şekilde. Mesim vardı evde onu getirdi sağolsun. Hem abdestte sonra ayaklarım da sıcak kalıyor. Bizim evin bodrumdan videosunu çekmişler. Hasar var malesef. Ama derecesini bilecek kdr uzman değiliz. Eve gitmeyeceğiz. En kısa zamanda bir müstakil ev bulup eşyamı tahliye etme şansına erisirsem şükrederek durumdayim. Evimiz en az 20-25 yıllık bina ama eşim deprem esnasinda duvarlardan ses duymus. Canlar ben zaten diyorum resmen bina yattı tekrar kalktı ayhatırlaması bile dehşet yaratıyor nasıl yaşadığıma inanamıyorum Görünürde bizim evde bardak bile düşmemiş dedi. Ama ağır hasarlı binalarda bile üst katta hicbisey düşmediğini söylüyorlar.Ne umarken neler yaşıyoruz yaRabbi yavrumun bile herşeyi tam derken... Evlatlarım odalarına doyamadi daha eşyalarımın taksitleri bile bitmedi tek büyük şükrüm şu an hepimiz yanyanayiz Allah'ıma binlerce şükür. İnşallah bunca yıllık emeklerimizi de zayi etmez Rabbim... Can da zor mal da zor kızlar inanın her türlüsü yıpratıcı eşimin ağzını bıçak açmıyor adam napacagini şaşırdı
Ağızdan mi alıyodunuz ilacı?yan etkileri oldu mu karında gaz gibi yumurtalık ağrısı böyle ilk adet olduğundaki ağrı gibi mesela?Kızlar birde bu progestan kullananlar nasıl mide bulantısı yapıyor mu sizde benim doktorum ağız yoluyla kullanmamı istedi bulantı yaparsa fitil olarak devam ederiz dedi
Ah canim cok zor bizler bile ne hale geldik ki, basa gelince nasil katlanilir hic bir fikrim yok.. yillarca calis didin emek ver yuva kur bir anda ucup gitsin.. allaha sükür tabi ki sag salim bir aradasinizCanlar, valla eşim arada bir eve gidip geri geliyor hızlı bir şekilde. Mesim vardı evde onu getirdi sağolsun. Hem abdestte sonra ayaklarım da sıcak kalıyor. Bizim evin bodrumdan videosunu çekmişler. Hasar var malesef. Ama derecesini bilecek kdr uzman değiliz. Eve gitmeyeceğiz. En kısa zamanda bir müstakil ev bulup eşyamı tahliye etme şansına erisirsem şükrederek durumdayim. Evimiz en az 20-25 yıllık bina ama eşim deprem esnasinda duvarlardan ses duymus. Canlar ben zaten diyorum resmen bina yattı tekrar kalktı ayhatırlaması bile dehşet yaratıyor nasıl yaşadığıma inanamıyorum Görünürde bizim evde bardak bile düşmemiş dedi. Ama ağır hasarlı binalarda bile üst katta hicbisey düşmediğini söylüyorlar.Ne umarken neler yaşıyoruz yaRabbi yavrumun bile herşeyi tam derken... Evlatlarım odalarına doyamadi daha eşyalarımın taksitleri bile bitmedi tek büyük şükrüm şu an hepimiz yanyanayiz Allah'ıma binlerce şükür. İnşallah bunca yıllık emeklerimizi de zayi etmez Rabbim... Can da zor mal da zor kızlar inanın her türlüsü yıpratıcı eşimin ağzını bıçak açmıyor adam napacagini şaşırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?