- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.161
Öyle zor ki... geçmiş olsun Allah yardımcınız olsunCanlar, valla eşim arada bir eve gidip geri geliyor hızlı bir şekilde. Mesim vardı evde onu getirdi sağolsun. Hem abdestte sonra ayaklarım da sıcak kalıyor. Bizim evin bodrumdan videosunu çekmişler. Hasar var malesef. Ama derecesini bilecek kdr uzman değiliz. Eve gitmeyeceğiz. En kısa zamanda bir müstakil ev bulup eşyamı tahliye etme şansına erisirsem şükrederek durumdayim. Evimiz en az 20-25 yıllık bina ama eşim deprem esnasinda duvarlardan ses duymus. Canlar ben zaten diyorum resmen bina yattı tekrar kalktı ayhatırlaması bile dehşet yaratıyor nasıl yaşadığıma inanamıyorum Görünürde bizim evde bardak bile düşmemiş dedi. Ama ağır hasarlı binalarda bile üst katta hicbisey düşmediğini söylüyorlar.Ne umarken neler yaşıyoruz yaRabbi yavrumun bile herşeyi tam derken... Evlatlarım odalarına doyamadi daha eşyalarımın taksitleri bile bitmedi tek büyük şükrüm şu an hepimiz yanyanayiz Allah'ıma binlerce şükür. İnşallah bunca yıllık emeklerimizi de zayi etmez Rabbim... Can da zor mal da zor kızlar inanın her türlüsü yıpratıcı eşimin ağzını bıçak açmıyor adam napacagini şaşırdı
Çok geçmiş olsun, çok şükür iyisiniz, canınız sağolsun gerisi hallolur, ama o kadar haklısın ki canını kurtarsan malına yanıyorsun. O kadar emek, bebeklerimizin eşyalarını bile didinerek alıyoruz. Sonra bir felaket kendini sokakta buluyorsun. Çok yıpratıcı, hele hamile anneleri ekranda gördükce içim parçalanıyor, zaten kaygılıyız bir de enkaz altında kalanlar sokakta kalanlar hazmetmesi çok zor, bugün enkazda doğuran vefat eden anneyi duydum içim parçalandı, çocuk yenidoğmuş ama kimsesizCanlar, valla eşim arada bir eve gidip geri geliyor hızlı bir şekilde. Mesim vardı evde onu getirdi sağolsun. Hem abdestte sonra ayaklarım da sıcak kalıyor. Bizim evin bodrumdan videosunu çekmişler. Hasar var malesef. Ama derecesini bilecek kdr uzman değiliz. Eve gitmeyeceğiz. En kısa zamanda bir müstakil ev bulup eşyamı tahliye etme şansına erisirsem şükrederek durumdayim. Evimiz en az 20-25 yıllık bina ama eşim deprem esnasinda duvarlardan ses duymus. Canlar ben zaten diyorum resmen bina yattı tekrar kalktı ayhatırlaması bile dehşet yaratıyor nasıl yaşadığıma inanamıyorum Görünürde bizim evde bardak bile düşmemiş dedi. Ama ağır hasarlı binalarda bile üst katta hicbisey düşmediğini söylüyorlar.Ne umarken neler yaşıyoruz yaRabbi yavrumun bile herşeyi tam derken... Evlatlarım odalarına doyamadi daha eşyalarımın taksitleri bile bitmedi tek büyük şükrüm şu an hepimiz yanyanayiz Allah'ıma binlerce şükür. İnşallah bunca yıllık emeklerimizi de zayi etmez Rabbim... Can da zor mal da zor kızlar inanın her türlüsü yıpratıcı eşimin ağzını bıçak açmıyor adam napacagini şaşırdı
canım Allah yardımcınız olsun. eşya bir şey değil tekrar yapılır. çocukların eşin sen iyisiniz ya en büyük şükür sebebi bu, inşallah daha güzel olur her şeyCanlar, valla eşim arada bir eve gidip geri geliyor hızlı bir şekilde. Mesim vardı evde onu getirdi sağolsun. Hem abdestte sonra ayaklarım da sıcak kalıyor. Bizim evin bodrumdan videosunu çekmişler. Hasar var malesef. Ama derecesini bilecek kdr uzman değiliz. Eve gitmeyeceğiz. En kısa zamanda bir müstakil ev bulup eşyamı tahliye etme şansına erisirsem şükrederek durumdayim. Evimiz en az 20-25 yıllık bina ama eşim deprem esnasinda duvarlardan ses duymus. Canlar ben zaten diyorum resmen bina yattı tekrar kalktı ayhatırlaması bile dehşet yaratıyor nasıl yaşadığıma inanamıyorum Görünürde bizim evde bardak bile düşmemiş dedi. Ama ağır hasarlı binalarda bile üst katta hicbisey düşmediğini söylüyorlar.Ne umarken neler yaşıyoruz yaRabbi yavrumun bile herşeyi tam derken... Evlatlarım odalarına doyamadi daha eşyalarımın taksitleri bile bitmedi tek büyük şükrüm şu an hepimiz yanyanayiz Allah'ıma binlerce şükür. İnşallah bunca yıllık emeklerimizi de zayi etmez Rabbim... Can da zor mal da zor kızlar inanın her türlüsü yıpratıcı eşimin ağzını bıçak açmıyor adam napacagini şaşırdı
Çok çok geçmiş olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun, bizim çevre sehircilikten ekip çıkıyor yarın sabah yola. Binalardaki hasar tespiti için. Eminim diğer kurumlardan da gidecek olan vardır. Binanızın hasar durumuna göre rapor çıkacak. Hepsinin tamamlanması zaman alsa da en azından eve girip girmeme, eşyalarınızı alıp almama durumları belli olur. Hepiniz sağsınız ya en önemli şey buCanlar, valla eşim arada bir eve gidip geri geliyor hızlı bir şekilde. Mesim vardı evde onu getirdi sağolsun. Hem abdestte sonra ayaklarım da sıcak kalıyor. Bizim evin bodrumdan videosunu çekmişler. Hasar var malesef. Ama derecesini bilecek kdr uzman değiliz. Eve gitmeyeceğiz. En kısa zamanda bir müstakil ev bulup eşyamı tahliye etme şansına erisirsem şükrederek durumdayim. Evimiz en az 20-25 yıllık bina ama eşim deprem esnasinda duvarlardan ses duymus. Canlar ben zaten diyorum resmen bina yattı tekrar kalktı ayhatırlaması bile dehşet yaratıyor nasıl yaşadığıma inanamıyorum Görünürde bizim evde bardak bile düşmemiş dedi. Ama ağır hasarlı binalarda bile üst katta hicbisey düşmediğini söylüyorlar.Ne umarken neler yaşıyoruz yaRabbi yavrumun bile herşeyi tam derken... Evlatlarım odalarına doyamadi daha eşyalarımın taksitleri bile bitmedi tek büyük şükrüm şu an hepimiz yanyanayiz Allah'ıma binlerce şükür. İnşallah bunca yıllık emeklerimizi de zayi etmez Rabbim... Can da zor mal da zor kızlar inanın her türlüsü yıpratıcı eşimin ağzını bıçak açmıyor adam napacagini şaşırdı
Benimde aynı oldu bebeğim önden gidiyordu şimdi tam adet tarihine göre gidiyor çok üzüldüm köyüme hısımlarıma herkese.. Bu iinsanlar bu acıları nasıl unutulacakKızlar nasılsınizbenim deprem gününden beri çok kasik ve karın ağrım var özel hastaneler ilk günler kapalı olduğu için devlet kadın doğum hastanesie gitmiştim ama kanamalı olmadığım için iyisin diyip yolladılar.
Özel hastaneler 3 saat poliklinik yapiyorlar mis artık yarın gideceğim inşallah sağ salim duruyordur bebeğim. Hep 1 hafta önde gidiyordu devlete gidince geride çıktı bikac gün bise yiyip içemedim şoktan dolayı.
Allah hepimizin yardımcısı olsun insan kaybımız yok şükür ederken bile utanıyor
pozitifbiri canım sana da tekrar geçmiş olsun doktorumuz sabah 9 öğlen 12 ye kadar muayene yapıyormuş eğer gitmeyi düşünüyorsan
Kaybı olanların Allah yüreğine serinlik sabır versin çok zor atlatmak gerçekten. Hersey yarım kaldıBenimde aynı oldu bebeğim önden gidiyordu şimdi tam adet tarihine göre gidiyor çok üzüldüm köyüme hısımlarıma herkese.. Bu iinsanlar bu acıları nasıl unutulacak
Tahmini olan yok mu kızlarİçim kafam karışık,stres ve üzüntüden iştahım yok dua ediyorum özellikle hamile kadınlar ve bebek haberleri daha da içimi parçalıyor ama hepimiz gebeyiz bir nebze kafa dağılsın diye soruyorum yoksa ne merak ettiğimden ne başka şeyden doktora bile tahminim var dediği halde sormadım.. temennim sağlıklı şekilde hayırlısı ile kucağımıza alıp sağlıkla hayırlısı ile yetistirmemiz buyutmemiz
Tahmini olan var mı cinsiyet için
Ben kıza benzettim canım sağlıkla doğsunTahmini olan yok mu kızlar
Teorileri bilmiyorum ama içsel olarak kız gibi geldiİçim kafam karışık,stres ve üzüntüden iştahım yok dua ediyorum özellikle hamile kadınlar ve bebek haberleri daha da içimi parçalıyor ama hepimiz gebeyiz bir nebze kafa dağılsın diye soruyorum yoksa ne merak ettiğimden ne başka şeyden doktora bile tahminim var dediği halde sormadım.. temennim sağlıklı şekilde hayırlısı ile kucağımıza alıp sağlıkla hayırlısı ile yetistirmemiz buyutmemiz
Tahmini olan var mı cinsiyet için
Ya cok minnos gorunuyoo kiz gibi sankiMerhabalar kızlar,
Yakınım dün enkaz altından sağ sağlim çıktı. Gerçekten çok mutlu oldum. Sizinle de paylaşmak istedim.. Darısı tüm bekleyenlere.
Bir de doktora gittim. Çok stres yapmıştım ve çok kötü öksürüyordum. Bilgilendirme amaçlı size de öğrendiklerimi yazmak istedim.
1-) kromazal bir problem yoksa çok şiddetli öksürük düşüğe neden olmaz dedi.
2-) hepimiz için şu süreç oldukça zorlayıcı geçiyor. Stres hormonları bebişi etkiler mi diye konuştuk. Şu aşamada korkmamak gerektiğini ve bebeğimin etkilenmediğini söyledi. İlerleyen aşamalarda (32. Hafta ve sonrası) bebişler etkilenebiliyormuş. Hatta bu beişlerde stres hormonlarına bağlı olarak akciğerde fazla büyüme olabilirmiş.
Son olarak cinsiyete dair herhangi bir tahminde bulunmak istemedi ama sizin fikirlerinizi merak ediyorum. 14. Haftadayım. Bebiş 1 hafta ileriden gidiyor. Eke fotoğraf ekleyeceğim. Sizin tahmininiz nedir? :)
Teşekkür ederiz :)) olabilir :))Ya cok minnos gorunuyoo kiz gibi sanki
Erkek hissettim :)Merhabalar kızlar,
Yakınım dün enkaz altından sağ sağlim çıktı. Gerçekten çok mutlu oldum. Sizinle de paylaşmak istedim.. Darısı tüm bekleyenlere.
Bir de doktora gittim. Çok stres yapmıştım ve çok kötü öksürüyordum. Bilgilendirme amaçlı size de öğrendiklerimi yazmak istedim.
2-) hepimiz için şu süreç oldukça zorlayıcı geçiyor. Stres hormonları bebişi etkiler mi diye konuştuk. Şu aşamada korkmamak gerektiğini ve bebeğimin etkilenmediğini söyledi. İlerleyen aşamalarda (32. Hafta ve sonrası) bebişler etkilenebiliyormuş. Hatta bu beişlerde stres hormonlarına bağlı olarak akciğerde fazla büyüme olabilirmiş.
Son olarak cinsiyete dair herhangi bir tahminde bulunmak istemedi ama sizin fikirlerinizi merak ediyorum. 14. Haftadayım. Bebiş 1 hafta ileriden gidiyor. Eke fotoğraf ekleyeceğim. Sizin tahmininiz nedir? :)
1 erkek 1 kız olarak tahminlerimize devam ediyoruz:)Erkek hissettim :)
Ben pek anlamam ama bana erkek gibi geldiMerhabalar kızlar,
teoriler de tutmuyo, nub ve skull teorisine göre kızdı ama bebişim erkekmişTeorileri bilmiyorum ama içsel olarak kız gibi geldi
Benimde hep erkek cikiyordu,ama kiz dedi drteoriler de tutmuyo, nub ve skull teorisine göre kızdı ama bebişim erkekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?