2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Öyle zor ki... geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun, çok şükür iyisiniz, canınız sağolsun gerisi hallolur, ama o kadar haklısın ki canını kurtarsan malına yanıyorsun. O kadar emek, bebeklerimizin eşyalarını bile didinerek alıyoruz. Sonra bir felaket kendini sokakta buluyorsun. Çok yıpratıcı, hele hamile anneleri ekranda gördükce içim parçalanıyor, zaten kaygılıyız bir de enkaz altında kalanlar sokakta kalanlar hazmetmesi çok zor, bugün enkazda doğuran vefat eden anneyi duydum içim parçalandı, çocuk yenidoğmuş ama kimsesiz Allah yavrularımızı anasız babasız yuvasız koymasın inşallah en kısa zamanda eşyalarınıda alıp yeni yuvana geçmek nasip olur

canım Allah yardımcınız olsun. eşya bir şey değil tekrar yapılır. çocukların eşin sen iyisiniz ya en büyük şükür sebebi bu, inşallah daha güzel olur her şey

Çok çok geçmiş olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun, bizim çevre sehircilikten ekip çıkıyor yarın sabah yola. Binalardaki hasar tespiti için. Eminim diğer kurumlardan da gidecek olan vardır. Binanızın hasar durumuna göre rapor çıkacak. Hepsinin tamamlanması zaman alsa da en azından eve girip girmeme, eşyalarınızı alıp almama durumları belli olur. Hepiniz sağsınız ya en önemli şey bu

Kızlar nasılsıniz benim deprem gününden beri çok kasik ve karın ağrım var özel hastaneler ilk günler kapalı olduğu için devlet kadın doğum hastanesie gitmiştim ama kanamalı olmadığım için iyisin diyip yolladılar.
Özel hastaneler 3 saat poliklinik yapiyorlar mis artık yarın gideceğim inşallah sağ salim duruyordur bebeğim. Hep 1 hafta önde gidiyordu devlete gidince geride çıktı bikac gün bise yiyip içemedim şoktan dolayı.
Allah hepimizin yardımcısı olsun insan kaybımız yok şükür ederken bile utanıyor
pozitifbiri canım sana da tekrar geçmiş olsun doktorumuz sabah 9 öğlen 12 ye kadar muayene yapıyormuş eğer gitmeyi düşünüyorsan

Benimde aynı oldu bebeğim önden gidiyordu şimdi tam adet tarihine göre gidiyor çok üzüldüm köyüme hısımlarıma herkese.. Bu iinsanlar bu acıları nasıl unutulacak

Benimde aynı oldu bebeğim önden gidiyordu şimdi tam adet tarihine göre gidiyor çok üzüldüm köyüme hısımlarıma herkese.. Bu iinsanlar bu acıları nasıl unutulacak
Kaybı olanların Allah yüreğine serinlik sabır versin çok zor atlatmak gerçekten. Hersey yarım kaldı

Merhabalar kızlar,
Yakınım dün enkaz altından sağ sağlim çıktı. Gerçekten çok mutlu oldum. Sizinle de paylaşmak istedim.. Darısı tüm bekleyenlere.

Bir de doktora gittim. Çok stres yapmıştım ve çok kötü öksürüyordum. Bilgilendirme amaçlı size de öğrendiklerimi yazmak istedim.
1-) kromazal bir problem yoksa çok şiddetli öksürük düşüğe neden olmaz dedi.
2-) hepimiz için şu süreç oldukça zorlayıcı geçiyor. Stres hormonları bebişi etkiler mi diye konuştuk. Şu aşamada korkmamak gerektiğini ve bebeğimin etkilenmediğini söyledi. İlerleyen aşamalarda (32. Hafta ve sonrası) bebişler etkilenebiliyormuş. Hatta bu beişlerde stres hormonlarına bağlı olarak akciğerde fazla büyüme olabilirmiş.

Son olarak cinsiyete dair herhangi bir tahminde bulunmak istemedi ama sizin fikirlerinizi merak ediyorum. 14. Haftadayım. Bebiş 1 hafta ileriden gidiyor. Eke fotoğraf ekleyeceğim. Sizin tahmininiz nedir? :)

Eklentiler

• C6F88EA0-716D-411B-B498-F49D5DA64452.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 96
  • 7F74294F-9E9B-4CC4-B956-E872DF60DF9F.webp
    17 KB · Görüntüleme: 99
  • AD2A071C-1EE9-4A94-AD2F-41191A19D8E7.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 102
Tahmini olan yok mu kızlar

Teorileri bilmiyorum ama içsel olarak kız gibi geldi

Ya cok minnos gorunuyoo kiz gibi sanki

Ya cok minnos gorunuyoo kiz gibi sanki
Teşekkür ederiz :)) olabilir :))
13. Haftada görüştüğüm doktor erkek olabilir demişti ama bu dr hiç bir şey diyemem dedi. Cinsiyeti belli olsun da biraz kıyafet alarak kafamı dağıtmak istiyorum:)

Erkek hissettim :)

pozitifbiri senin nezdinde tüm depremzedelerimizin rabbim yardımcısı olsun, benim bir tanıdık Niğde de, bir tanıdık Kayseri de oradaki insanlar bile daha evlerine girememişken siz özellikle 10 ildeki kardeşlerimizin bu kadar büyük artçılar sürerken eve girmek yada girmemek arasında kalmanız, kimilerinin yepyeni bir yeni yaşam kurmaya çalışmanız düşüncesi bile zor

99 depreminde İstanbul da 1 hafta evine girememiş biri olarak, geçen kızım mutfakta masayı ayağı ile sallamış aklım yerinden çıktı senin eşinin özellikle yavrularının psikolojisi gerçekten çok zordur ama sende biliyorsun ki yavrularımız en çok anneleri olarak bizden etkileniyorlar, sen zaten buradan takip ettiğim kadarı ile çok bilinçli bir annesin o yanındaki 2 tane paşa için her zamankinden daha güçlü durmak zorundasın, zor çok zor biz izlemeye bile dayanamıyoruz sizler yaşıyorsunuz rabbim yardımcınız olsun

Ben pek anlamam ama bana erkek gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…