2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bugün sabah göbek deligimin etrafinda bi agri sızlama oluyo bu nedir ki uzanıyorum öyle iki lokma yedim migdemi tutsun diye gözüm tv de .

Benimde hep erkek cikiyordu,ama kiz dedi dr
Bizde daha birşey belli değil hayırlısı bakalım yarın gorucem bebisi tek iyi olsunda cinsiyetinden gectim ben hep zaten sağlıkla bu süreci tamamlayalım doğunca gözünün önünde olucak goruceksin böyle karnındayken insan hep bi acaba iyimi diyo

Günaydın kızlar...Bayadir cok yazamiyorum çok umarim herkes iyidir. Cinsiyet öğrenenleri tebrik ediyorum sağlıkla büyütün gözünüzaydın 8 gün öncesine kadar burda ne güzel mutlulukla konusuyorduk insallah toparlanacagiz..ozellikle bölgede olup etkilenen arkadaslarim tez vakitte toparlansin insallah. bende bu surecte cok agladim stres yaptim ama doktora gitmedim insallah bebisim iyidir sagliklidir. Cumartesi kontrolumuz var insallah güzel haberler alirim

Merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir deprem bölgesinde olmamama rağmen çok etkilendim durumdan 12-13 haftalık hamile kadınların kanaması olduğunu okudum, enkazdan çıkan bebekleri gördükçe kendimi kötü hissettim biraz uzaklaşmak istedim. İnşallah devletçe yaralarımızı bir an önce sararız. Bize düşen çokça dua ve yardım. Aramızda etkilenen arkadaşlarımız varsa ve diğer tüm depremzede kardeşlerimize çok geçmiş olsun Rabbim onları korusun soğukları sıcak, açlığı tokluk eylesin

Bilgilendirme için teşekkürler ederiz
Erkek gibi duruyor canım

Merhaba anneler .biraz sosyal medyadan internetten tvden uzak kalmaya çalıştığım bir dönemdeyim .çok etkilendim ve üzüldüm .ve ağrım oldu.doktora gittim bi sorun yok ama doktor da yasaklayınca kendimi örgüye verdim.üzüntüm endişem hala devam ediyor ama sanırım görsel olarak görmemek biraz beni toparladı.Kayıpları olanlara baş sağlığı ,canı sağ olanlara allahtan kolaylık diliyorum.Rabbim tekrarını göstermesin inşallah ,herkesin yardımcısı olsun

Herkese merhaba, öncelikle tüm depremden etkilenenlere geçmiş olsun diyor ve sabır diliyorum. Yaklaşık 2 aydır takipteyim ama bu ilk mesajım. 11+6 haftalık hamileyim. 2 hafta önce bi gün kanamam oldu onun dışında bir sorunum olmadı çok şükür bugüne kadar. Ama son 2-3 gündür özellikle belimin sol arka tarafında yoğun bir ağrım var. Sabit dururken sıkıntım yok ama oturduğum yerden kalkınca ya da ayaktayken oturunca sanki bıçaklar saplanıyor, doğrulamıyorum. Fazla kilom yok, hamilelikte de aldığım kilom olmadı şimdilik. Böyle bir şey yaşayan var mı? Stres kaynaklı olabileceğini tahmin ediyorum deprem sebebiyle ama uzadıkça biraz korkuttu…

Benimde yarin doktor kontrolüm var,inşallah iyidir bebişim ,inşallah hersey yolundadırsağlıklı olması tek temennim zaten kiz erkek farketmez

merhaba güzel anneler , allah tüm annelere bebeklere şifa versin rabbim bu zamanları en hızlı ve iyi şekilde atlatmayı nasip etsin inşallah
benimde çok ağrım vardı hastaneye gittim perşembe günü çok az aşağıda bebek dedi kalp sesini duyduk bebekte sorun yok dediler ama bugün hala ağrım var ve çalışıyorum 14+1 olduk bu arada

Benimde yarin doktor kontrolüm var,inşallah iyidir bebişim ,inşallah hersey yolundadırsağlıklı olması tek temennim zaten kiz erkek farketmez
Aynen öyle canım onlar iyi olsunda artık biz katlanacaz her acıya da derde de hayırlı haberler alırız alalım tüm anneler bebislerimiz için

kizlar ben 15+4 üm. ve hala hic kilo artisim olmamis. hamilelik öncesinde hala. sizce normal mi bu durum? bebek gelismiyor mu acaba ilk gebelik oldugu icin cok bilgim yok bu konularda. hani illaki 4 ayligim bebek buyudugu icin illaki tartida arti goruruum diyordum yok

Kızlar video dan ekran görüntüsü aldım cinsiyet tahmini yapacak olan var mı 12+3 karından bakildi

Eklentiler

• Screenshot_20230213_121041.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20230213_121004.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 69

Canım bende de kilo artışı yok (yada 1 kilo almış olabilirim) ama göbek artık ben gebeyim diyor, iç karnım küçük herhalde ilk gebeliğimde de böyle olmuştum hatta bio oil başladım geriyor diye vücudumu (kızımda 9 kilo ile tamamlamıştım bizim ailenin en çok kilo alanı ben olmuştum ablamlar 6 kilo 7 kilo ile doguma gidiyorlar, bebekleri de tosun gibi dogdu onların; normali ilk 3 ay 1 ile 2 kilo arası almak yada hiç almamak, sonraki aylar her aya ortalama 1.5 kilo diye biliyorum, ama çevremizde 18 kilo ile doguma giden de var bünyeden bünyeye değişiyor önemli olan doktor kontrollerinde doktorun herhangi bir sıkıntı gördü mü o önemli)

Kızlar burda da video dan yakaladım bacakları kırmızı işaretli yerler ortadaki sarı çizgi organı olabilir mi erkek mi acaba çıkıntı gibi sanki anlayan varsa bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_20230213_122307.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 79
Canlar hepinizin yazdiklarini okudum tek tek. Hepinizden Allah razı olsun. Eşim şu an dışarda. Ev bakıyor müstakil. Kuzeninin evi ağır hasarlı. Bizimki en kotu orta hasarlı çıkarsa acilen ev bulup eşyamızı çıkaracak.Onun icin uğraşıyoruz. Belki onlarla beraber bir ev tutarız çünkü hicbir seylerini alamadılar kira ödenmesi durumunu bilmiyorum kuzum, ama bizim ev ağır hasarlı değil diye vermezse bilmem. Verirse basvururum tabii ki.
Ben henüz doktora gitmedim normalde bu sabah için gel demişti ama ben rapor diye konuşmuştum. İsyerim gelmeyin deyince, muayeneye de rapora da gitmedim. Kendimi kötü hissetmiyorum diye acele etmedim. Bebiş hareket ediyor zaten takipteyim. Gunumu beklemesem de bu hafta bir sabah giderim diye düşünüyorum. Haftaya pazartesi rapor kullanabilirim 5 gün çünkü okullar kapalı. Bizim bir netleşen durumumuz yok. İşte böyle kızlar ne olur bana çok dua edin, Rabbim işimizi kolaylikla hayırla sonuçlandırsın...

Kuzum Allah yardımcınız olsun çok zor cokAllah kimseye bir daha yasatmasinbaska bir yerde ev tutsanız?!gecenlerde cumhurbaşkan dedi ya kim nerde ev tutmak isterse tutsun,devlet 1yil pesin kirayı ödeyecek

pozitifbiri canim sen hic doktoruna gidebildin mi bu sürecte yoksa cumartesiyimi bekleyeceksin

yok canim doktor kilosu icin bisi demiyor bebek icin henuz erken galiba kilo konusmak.icin ama gelisimi hep haftasiyla uyumlu gidiyor. benimde karnim cikti sertlikte var alt karinda ama tartida degisen bisey yok. cumartesi gidisimde doktorumla konusayim bu konuyu o zaman sagol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…