- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.201
Merhabalar,kizlar ben 15+4 üm. ve hala hic kilo artisim olmamis. hamilelik öncesinde hala. sizce normal mi bu durum? bebek gelismiyor mu acaba ilk gebelik oldugu icin cok bilgim yok bu konularda. hani illaki 4 ayligim bebek buyudugu icin illaki tartida arti goruruum diyordum yok
5 aya kadar alınmaması tavsiye ediliyor zaten canım. Bu aylarda kilo almak maalesef bebeğin iyi beslendiği değil biizm gereğinden fazlabeslendiğimiz anlamına geliyor. Keşke bende almasaydım ama tutamıyorum kendimi. Bir sonraki ay diyetisyen desteği alacağımkizlar ben 15+4 üm. ve hala hic kilo artisim olmamis. hamilelik öncesinde hala. sizce normal mi bu durum? bebek gelismiyor mu acaba ilk gebelik oldugu icin cok bilgim yok bu konularda. hani illaki 4 ayligim bebek buyudugu icin illaki tartida arti goruruum diyordum yok
öyle mii tesekkur ederim iyi bari rahatladim:)Merhabalar,
Benim doktorum 5. Aya kadar kilo almamı tavsiye etti. Eski kilonda kalmaya gayret et dedi. Sizde bir problem olduğunu düşünmüyorum:)
öyleymis canim evet sagolasn5 aya kadar alınmaması tavsiye ediliyor zaten canım. Bu aylarda kilo almak maalesef bebeğin iyi beslendiği değil biizm gereğinden fazlabeslendiğimiz anlamına geliyor. Keşke bende almasaydım ama tutamıyorum kendimi. Bir sonraki ay diyetisyen desteği alacağım
Bende ayni düşüncedeyim canim,15 hafta doldurduk hala kilom ayni bazen 1,5kg fazla cikiyor ertesi gün eski kiloya dönüyorum,anlamadim gittikizlar ben 15+4 üm. ve hala hic kilo artisim olmamis. hamilelik öncesinde hala. sizce normal mi bu durum? bebek gelismiyor mu acaba ilk gebelik oldugu icin cok bilgim yok bu konularda. hani illaki 4 ayligim bebek buyudugu icin illaki tartida arti goruruum diyordum yok
Bildiğimden değil,ama kız gibi bana geldiKızlar video dan ekran görüntüsü aldım cinsiyet tahmini yapacak olan var mı 12+3 karından bakildi
Canım muhtemelen sen veriyorsundur veya tartı aşırı hassas değildir. Bence almadığın için şanslısın hiç dert etme bu normal bir durum herkes kilo alacak diye birşey yok. 5. Aydan sonra asıl almalar başlıyormuş.kizlar ben 15+4 üm. ve hala hic kilo artisim olmamis. hamilelik öncesinde hala. sizce normal mi bu durum? bebek gelismiyor mu acaba ilk gebelik oldugu icin cok bilgim yok bu konularda. hani illaki 4 ayligim bebek buyudugu icin illaki tartida arti goruruum diyordum yok
Örgü en guzel terapiArkadaşlarım merhaba, umarım biraz daha iyisinizdir. Ben hala buruğum ama artık sosyal medyadan uzak durma kararı aldım. C Cerito örgüye verdim kendimi demiş bende vericem. Daha önce hiç yapmadım o yüzden kolay olsun diye bere örmek istiyorum fındık kuşu için. Motif yapmayı araştırıp öğrendim. Ama hangi bumara şiş ve ip ve nereden sonra kesilmeli kısımlarını bilmiyorum. Çok alakasız oldu grupta ama bilen biri varsa yardımcı olabilir miyapacağım modelide ekledim. Kafamı bununla meşgul etmek istiyorum başka türlü olmayacak.
Ben yaptırdım ama bazen keşke yaptırmasaydım diyorum. Zehir oldu hamileliğim, kesin tanıda değil boşuna stres içinde kaldığımla kaldımKızlar herkese merhaba,
2li test yaptirmayan var mi? Ne dusunuyorsunuz bu konuda
Ay çok müthiş olmuş eline sağlıkÖrgü en guzel terapikışın en sevdiğim hobbim...eger bebek için yapmak istiyorsan ozaman yumuşak bebek ipleri almalısın ve şiş 3,5-4 nr bence ideal,bende bir sapka yaptim geçenlerde ama tığ ile ilk defa,kadife ipim vardı onu değerlendirdim
Bu hamileliğinizde mi? Geçmiş tecrübe miBen yaptırdım ama bazen keşke yaptırmasaydım diyorum. Zehir oldu hamileliğim, kesin tanıda değil boşuna stres içinde kaldığımla kaldım
Ben fetal dna testi yaptırdım sonuç bekliyorum onu yaptırmasaydım tarama testlerini yaptırırdım. %100 sonuç vermese de en ufak bir risk var ise onu bilmek isterim ve alabileceğim bir önlem var ise almak isterimKızlar herkese merhaba,
2li test yaptirmayan var mi? Ne dusunuyorsunuz bu konuda
Çok güzel bir model belki internette video olarak bulabilirsiniz buna benzer modelleri.ben videoyu açıp orda anlatan kadını dinleyerek örüyorum hep.4 numara şiş ile örebilirsiniz.ben her örgümde nako elite baby kullandım ip olarak da.Çok yumuşak ve kolay örülüyor .Arkadaşlarım merhaba, umarım biraz daha iyisinizdir. Ben hala buruğum ama artık sosyal medyadan uzak durma kararı aldım. C Cerito örgüye verdim kendimi demiş bende vericem. Daha önce hiç yapmadım o yüzden kolay olsun diye bere örmek istiyorum fındık kuşu için. Motif yapmayı araştırıp öğrendim. Ama hangi bumara şiş ve ip ve nereden sonra kesilmeli kısımlarını bilmiyorum. Çok alakasız oldu grupta ama bilen biri varsa yardımcı olabilir miyapacağım modelide ekledim. Kafamı bununla meşgul etmek istiyorum başka türlü olmayacak.
Ikili test yaptırmaktansa direk fetal dna cok daha mantikli, zira ikili test sadece olasilik bildiriyor ve aslinda gorecegimi en ufak bir risk bile bizi strese uzuntuye boğacak en azindan kendi adima bu sekilde, o sebeple ben ikili teste sicak bakamiyorum, gereksiz uzuntu ve strese girme dusuncesi beni korkutuyorBen fetal dna testi yaptırdım sonuç bekliyorum onu yaptırmasaydım tarama testlerini yaptırırdım. %100 sonuç vermese de en ufak bir risk var ise onu bilmek isterim ve alabileceğim bir önlem var ise almak isterim
Motifini koymayı öğrendim videolardan denerken nasıl olur bilmiyorum tabi. Min 2 yaş beresi olduğu için azaltma aynı mıdır emin olamadım ben 7-8 aylıkken kullansın istiyorumÇok güzel bir model belki internette video olarak bulabilirsiniz buna benzer modelleri.ben videoyu açıp orda anlatan kadını dinleyerek örüyorum hep.4 numara şiş ile örebilirsiniz.ben her örgümde nako elite baby kullandım ip olarak da.Çok yumuşak ve kolay örülüyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?