2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bence de mantıklı ama o testte pahalı herkesin durumu kaldırmayabilir. Kesinlikle üzülürüm ama fetal yaptıramayacak olsam onu yaptırırdım bir risk çıkarsa da gerekirse kredi çekip fetal dna testi yaptırırdım. Veya 10 kıyafet değil de 2 tane alırdım ne bileyim masraflardan kesip oraya yönlenirdim. Ben üzülecek bile olsam bilmek isteyen bir taraftan bakıyorum duruma.

Kıyamam ya. Noldu peki durum ne geldi mi sonuç risk mi var yazdıysan geçmişte dikkatimden kaçmış pek giremedim son dönemde
Ben daha yeni katıldım aranıza amniyosentez yaptırcak kdar bişi yok sadeve kan değerlerin biraz düşük dedi. E dedim ultraonda burnu kemiği gözüktü, ense klınlıgı iyi dendi, kalbi mükemmel dediniz gelişimi güzel dediniz simdi neden böle söliorsınuz dedim, ben kesin bişi var demedm sadece fetal dna uaptırmanı istedm dedi. Beni yönlendirdiği kurumda onunla anlaşmalı cıktı. Anlıyaxağınız kfam cok karıstı o zaman hala daha karısık aslında. Haftaya kontrolüm var, fetal dna yaptırmadoğımı sölediğimde negatif bi tepki ile karsılasırsam doktor değiştirmeyi düşünüyorum çünkü bi önceki gebeliğim kalp durması ile sonuclandı, zaten her kontrole kalbö ağzımda gidiyorum , bide böle korkutulunca cok üzüldüm, kızkardeşim kanser hastası ona ayrı üzülüyorm anlıyaxağjnız biraz değişik bi durumdaym . Rabbm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

oyleymis canim zaten biraz kilolu hamile kaldim. cok almamak daha iyi benin icin bebis saglikli olsunda

Çarşamba günü tekrar doktor kontrolüm var kızlar 4lü tarama için gideceğim.Kan vermek dışında ekstra bişey yapılıyor mu bilgisi olan var mı ?
canim sadece kan aliniyor bide gene ultrasonda bakilir illaki diye dusunuyorum.4lu haftamiz gelmismi bizim yaa 3lu saniyodum ben bu ara haftamizi. 4luyu devlette yaptircam bende bu sefer ama doktorum 2li iyi gelince 3 ve 4lu yaptirma direkt detayliyi bekle dedi kafam karisik henuz karar vermedm bakalim

Hoş geldin aramıza sağlıkla huzurla mutlulukla neşeyle kolaylıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah grubumuz çok keyiflidir çok güzel muhabbet ederiz şuan keyifler kaçık olduğu için durgun ama sende hoşgeldin

Ben yerinde olsam bir başka doktorunda fikrini alırdım. Orasıyla anlaşmalı olduğu için içine sinmemiş anladığım kadarıyla önerisi. Ben direkt bir sorun yokken fetale yönlendiren doktorları garipsiyorum sanki biraz. Bizim doktorumuza ben burda okuyunca sordum oda ben direkt söylemiyorum ama durumunuz var ise öneririm dedi. Bu yaklaşım bana daha iyi geldi daha iyi hissettirdi.

Geçmiş olsun kardeşine allahım inşallah şifa versin

Rabbim kardesinize sifa versin . Bence içinizi ferah tutun bebeğiniz insallah saglikla dogacak bir radyoloji uzmaninin şunlari soyledigini duymustum, her ne kadar ikili testte riskli gorunseniz de doktorlar aslinda kendilerini garantiye almak(hakli olarak) ve şayet cocugun down sendromlu vs dogmasi durumunda sizi zamaninda ileri tani testlerine yonlendirmedigi konusunda sorumluluk almamak icin ısrarla fetal dna ve amniyosentez önerdiklerini söylemişti, yani aslinda doktorlarin bu kadar israrci olmasinin sebebi ileride sorumluluk almak istememeleriymis, hatta sunu soylemisti eger diger bulgular normal ise ve doktorunuz sizi risk var diyerek baska doktora yada hastaneye sevk etmiyorsa emin olun her sey yolunda oldugundandir, eger risk olsaydi sizi baska hastaneye yonlendirirdi gibisinden konusmustu, ben de doktorlarin bu fetal yada amniyo israrinin sebebini anladim bu bakis acisiyla dusunebilirsiniz siz de

oyleymis canim zaten biraz kilolu hamile kaldim. cok almamak daha iyi benin icin bebis saglikli olsunda
Canın sağolsun kilo konusunda hakkımı yedirmem 112 kg ile hamile kaldım durdum durdum en coştuğum dönemde. Allahtan boyum 1.76 da bir miktar rahatlatıyor ah ah. Tabi canım sağlıklıdır minnoş hiç sorun olduğunu düşünmüyorum büyüyor annesi. 110 gram yazıyor takviminde ay yerim ya

Tesekkur ederim Allah razı olsun, nerde şifa bekleyen varsa raabbim şifasını versin
Ben bi önceki kayıptan ötürü çok panikliyorum, eşimde aynı şekilde. Bu sefer bebegimin hareketlerini gördm kalbini duyduktan sonra böle risklerden söz edilmesi insanı cok etkiliyor. İnşallah bende , bekleuen herkeste sağlıcakla kucağına alır bebeğini

Adıyamanda depremden bizde etkilendik. Kanamam olmuştu. Bugun kontrole gittim bebek iyi kanama alanı küçükmüş. Herkese geçmiş olsun.
Bebeğim Erkek olacakmış, içimde buruk mutluluk var.
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla sıhhatle bereketle gelsin miniğiniz.
Deprem konusunda ne diyeceğimi bilemedim affedin yanlış birşey demem inşallah, inşallah tez zamanda psikolojik etkilerini atlatırsınız eski mutlu günlerinize dönersiniz bebeğinizle birlikte o size bütün bunları unutturur huzuru getirir

Adıyamanda depremden bizde etkilendik. Kanamam olmuştu. Bugun kontrole gittim bebek iyi kanama alanı küçükmüş. Herkese geçmiş olsun.
Bebeğim Erkek olacakmış, içimde buruk mutluluk var.
Çok geçmiş olsun güzel haberler acılarınıxa bi nebze su serpsin inşallah sağlıkla kucağınıza alım bebeginizi

Amin inşallah çok haklısınız ama onun öyle olması gerekiyordu öyle oldu çok acı bile olsa o tecrübenizde yaşadıklarınızı korkarak çekmemeye çalışın. Bu bambaşka bir macera yeni bir sayfa sizin ve eşiniz için. Herşey güzel olacak inşallah. Çok haklısınız üzülünür tabiki ama neyseki bir sorun yokmuş doktor garantici biriymiş

İnşallah yoktur, çok riskli birsey olsa amniyosentez isterdi die düşünüyorum, devlet hastanesinde baska bi doktordada gittim oda ultrasonda vi sıkıntı yok dedi, ister uaptır ister yaptırma dedi fetal dna için

2li iyi çıkınca 3lü atlanıyormuş sanırım.4lü yaptıralım yine de dedi.sonraki ay da detaylı ultrason var .büyüdüler iyice bende şaşırıyorum bazen 16+1 olmuşum

Oy maşallah. Şu resimli renkli olan detaylı ultrason mu oluyor onu çok merak ediyorum
Yok detaylı ultrasonda siyah beyaz bakılıyormuş.Parmakları ,kolları vs sayılıyor.Gözlerine kulaklarına bakılıyor Allah korusun bir anormali var mı diye kontrol amaçlı yapılan bi ultrasonmuş.Renkli olan 3boyutlu diye geçiyor

Öyle durumlarda Fetal dna en güzeli içiniz rahat ediyor en azından. Ben maddi durumumdan dolayı yaptıramadım paranız varsa hiç düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…