2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Galiba en iyi sen yaptın canim,hic yaptirmamakla ben yaptığıma pişmanım nekadar inanmasam o teste,yinede kafama takılıyor
Organ tarama bence anlamli onda mesela herseye ayrintili bakiyor ultrasonda. Ama yasa göre Risk hesaplamak ne kadar mantikli bilemedim
Hic takma kafana bence canim sonucunu, önemli olan burun kemigi ve Ensekalinligi idi. Sayilara hic takilma.. risk hep var zaten hepimizde.

evet çok doğru yazmışsın risksiz gebeliklerde bile gen taramasına yönlendiriliyor bu işte ticarete döndü bende fetal dna yaptırdım yaşım 39 yaş riski çıktı ıkılı tarama testimde birde bir değerim yüksek çıktı bundan dolayı yaptırdım ama gerçekten rakamlar çok ciddi gereksiz bir pahalılık inş herkesin bebeği sağlıkla gelir gerçekten çok strese sokan bir durum bu

ya bende her konuda ayni seyi okudum kilolu hamile kalanlar cok almiyormus hamilelikte diye bilmiyorum ne kdr dogru bende 80le kaldim ilk 3 ay asiri bulantili istifra oldugu icin 78 dustum bayadir 78 küsürlerde gidiyorum bakalim

2li iyi çıkınca 3lü atlanıyormuş sanırım.4lü yaptıralım yine de dedi.sonraki ay da detaylı ultrason var .büyüdüler iyice bende şaşırıyorum bazen 16+1 olmuşum
masallahhh buyuyorlar cidden farkinda olmadan baya zaman gecirdik bence ben cidden anlamadm nasil gecti 4 ay kalan aylarda böyle rahat gecer insallah

Ayy hareketlerini hissedebilirsin o zaman bu haftalarda cok heyecanliiii
Ay evet çok dinliyorum kendimi ama henüz hissetmedim bi an önce hissetseydim çok Merak ediyorum
Burda başladık burda bitiririz
masallahhh buyuyorlar cidden farkinda olmadan baya zaman gecirdik bence ben cidden anlamadm nasil gecti 4 ay kalan aylarda böyle rahat gecer insallah
Evet şükür sorunsuz geçiyor.Ne ara geçti 4 ay .şöyle bi bakınca çok da bişey kalmamış

yaa hisseden arkadaslara nasil imreniyoruum bende 16. haftaya girmek uzereyim belki 2 3 haftaya hissederim ilk nasil nerede hissedecegimi cok merak.ediyorum

Amniyosentez bebeğe zarar verebilecek bir test direkt ordan sıvı alınarak yapılıyor. Fetalde sadece kan veriyorsun belki kendince öyle bir matematik kurmuştur kafasında.

Baktığın zaman herşey ticaret tabiki keşke bu testler madem bu kadar iyi taramaları bile yapmaya gerek kalmıyor direkt devlet tarafından karşılansa ancak o zaman ticaret olmaktan çıkar ama ben yinede var ise durum yaptırılabilir kafasındayım. Ha kişi ben ne olursa olsun okeyim kabulüm diyorsa bilemiyorum o zaman da gereksiz mi acaba ay bilemedim ama şunu söylemek istiyorum var ise durumun seni zorlamıyorsa sırf doktora kızdın veya şüphelendin diye bundan vazgeçme. Benim doktorum ben sormadan önermedi ama söyleyince kesinlikle öneririm dedi. Detaylarını neden önerdiğini anlattı. Bizim içimize sindi. Pireye kızıp yorgan yakma canım. Şüphelerinden arınarak düşün ve kararını ver bence.

Kızlar herkese merhaba,

2li test yaptirmayan var mi? Ne dusunuyorsunuz bu konuda
kayınvalidem yaptırmamak gerektiğini düşünüyor. Sebebini de şu şekilde açıkladı: ileri yaş gruplarında zaten risk yaştan dolayı fazla çıkıyor dedi. Ben yine de yaptırdım. Sorun çıkmadı. Bence asıl önemli olan ultrasonda burun ve ense ölçümü

Bakalım canım haftaya gideceğim, grafiğimidw görmedim daha yollamadı bana fotoğrafını bende gidip alamadm merkezde pturmuyorum çünkü işten izin alıp gidemedm. Orda bi sıkıntı görürsem belki direkt kendiliğimden giderim. Telefonda bana hiç bilgi vermedi oda beni cok strese soktu. Ne down dedi ne edward dedi, sadece kan değerlerinin 1 olmasını isterdim ama senim 0,43 dedi ondan yaptır dedi

Yaşım 27, bundan dolayi risk cikarmi bilmiyorum ama kan degerleri vs acikcasi yuksek risk ile karsilasirsam diye korkuyorum, karsilasirsam nifty yaptirir miyim icim rahat etsin diye mecburen yaptiririm evet, ama sonuc ne olursa olsun her sey Rabbimden ve kabulüm, boyle bir durum varsa yinede bilmek isterim kendimi hazirlarim diyenler var cok saygi duyuyorum ama ben tam tersi bilsem dahi hamileligimin stres ve uzuntu ile geçeceğini düşünüyorum bu yüzden cok arada kalmis durumdayım yaptirmamak daha agir basıyor sonucta bir tedavisi yok ve bunu bilsem dahi hamileligim stres ile gecermi diye soruyorjm kendime, doktoruma da çarşamba gunu danışacagim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…