- 28 Kasım 2022
- 888
- 2.030
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.281
Benim de seninle aynı günüm ve ben de hissetmedim daha. Hatta bugün batma gibi bir ağrı oldu ve acaba bu mu dedim ama sanmam ya başka bi şekilde hissediliyodur. Nasıl bir his acaba mesela hafif ağrıdan veya kasılmadan nasıl ayırt edilir çok merak ediyorum kızlaaaaarrrrr? Çok çok merak ediyorum ne zaman hissedeceğim ama sanki daha bir iki haftası var gibiAy evet çok dinliyorum kendimi ama henüz hissetmedimbi an önce hissetseydim çok Merak ediyorum
Ben de! Kim hissetmiş ki? Yani daha doğrusu ilk gebeliği olup da hisseden var mı aramızda acaba?yaa hisseden arkadaslara nasil imreniyoruumbende 16. haftaya girmek uzereyim belki 2 3 haftaya hissederim ilk nasil nerede hissedecegimi cok merak.ediyorum
Evet sürekli çıkıyorlar malesef. Şuan azaldı hatta ama bi ara geçen ay üç dört beş tane bi anda çıkıyorduKızlar sivilceleriniz de artış oldu mu
Kaçıncı haftada hissettiniz ilkinde hatırlıyor musunuz tahmini? Bi de nasıl bir his? Nasıl anladınız bu kesin bebek kıpırtısıdır diye3. gebelik ama 2. bebis canimilkinde bende gec hissetmistim
ben günde 2 3 kez bağırsak hareketi gibi hissediyorum. tekme falan hissetmiyorum daha, bir de bazen bir tarafta kalp atışı hissediyorum elimi koyunca yok ama karnımda hissediyorum o bebekten mi bilmiyorumKaçıncı haftada hissettiniz ilkinde hatırlıyor musunuz tahmini? Bi de nasıl bir his? Nasıl anladınız bu kesin bebek kıpırtısıdır diyebana çok tuhaf geliyor da. Bi de ilk hissettikten sonra sürekli devam ediyor mu yoksa arada sırada mı tekrar hissediliyor acaba?
ben 89,5la hamile kaldım hiç bulantım kusmam olmadı ama abur cuburu bıraktım. ilk 3 ayda 3,5 kilo verdim, haftaya 4. ay bitecek 1 kilo almışımya bende her konuda ayni seyi okudum kilolu hamile kalanlar cok almiyormus hamilelikte diye bilmiyorum ne kdr dogrubende 80le kaldim ilk 3 ay asiri bulantili istifra oldugu icin 78 dustum bayadir 78 küsürlerde gidiyorum bakalim
katılıyorum. ben özelde doktoruma ikili üçlü yaptırmak istemiyorum dediğimde hemen nifty için broşür verip güvenilir falan dedi. gebeliğin başından beri çok şükür riskli bi durum yok ona rağmen buna yönlendirmesi hoşuma gitmedi. sadece ayrıntılı yaptırıcam hiç kafamı bulandıramam.Hanımlar bundan bir kaç yıl öncesine kadar ikili tarama testi rutindi. Sonuç riskli gelirse nifty test ya da amniyosentez onerilirdi. Zaten durum detaylıda netlesirdi. Simdi bakıyorum annelerin yuzde 70 nifty test ve türevlerini rutin bir prosedür gibi uyguluyor. Bu beni açıkçası şaşırtıyor çünkü düşük risk çıkmış bir hastanın bu genetik tarama testlerine gönderilmeleri aslında bana fazladan yaptırılan ve yayginlastirilan bir uygulama olarak geliyor. Kesin bebeği aldırırım diyorsa bir kadın ve haftasının ilerlemesini istemiyorsa bana yine mantıklı geliyor veya yaşı ileriyse risk faktörü varsa vs. Ama öbür türlü bazen yazıları şaşkınlıkla okuyorum. Bu firmaların artması da bunun sektör haline geldiğini gösteriyor. Kimseye karşı söylemiş olduğum cümleler değil ancak yaptırmadigi icin kendinde eksiklik gören veya dr tarafından azarlanma korkusu olan anne adayları için yazdım sadece, umarım yanlış anlasilmam
Böyle misir patlar gibiydi ilkinde pitir pitir seklindeKaçıncı haftada hissettiniz ilkinde hatırlıyor musunuz tahmini? Bi de nasıl bir his? Nasıl anladınız bu kesin bebek kıpırtısıdır diyebana çok tuhaf geliyor da. Bi de ilk hissettikten sonra sürekli devam ediyor mu yoksa arada sırada mı tekrar hissediliyor acaba?
Banada ilk kontrolümde öle dedi. Broşür verdi, eğer bunu yaptırırsan ikili üçlü istemicem hiç senden dedi , bende özel sağlık sigortası yaptormıstm o yüzden başka para ödeyerek yaptırmak istemedim sağlık sigortam karsıladıgı için ikiliyi.katılıyorum. ben özelde doktoruma ikili üçlü yaptırmak istemiyorum dediğimde hemen nifty için broşür verip güvenilir falan dedi. gebeliğin başından beri çok şükür riskli bi durum yok ona rağmen buna yönlendirmesi hoşuma gitmedi. sadece ayrıntılı yaptırıcam hiç kafamı bulandıramam.
Bi arkadaşım içerden biri dokunuyormuş gibi demişti ama bilemedim .Büyükler de mısır patlağı gibi hissedersin diyor .Bakalım minik oğlan nasıl hissettirecek kendini .17.haftayı bulur diye düşünüyorum bendeBenim de seninle aynı günüm ve ben de hissetmedim daha. Hatta bugün batma gibi bir ağrı oldu ve acaba bu mu dedim ama sanmam ya başka bi şekilde hissediliyodur. Nasıl bir his acaba mesela hafif ağrıdan veya kasılmadan nasıl ayırt edilir çok merak ediyorum kızlaaaaarrrrr? Çok çok merak ediyorum ne zaman hissedeceğim ama sanki daha bir iki haftası var gibi
Benımde öyle canımBenim 2 yanağımda koca koca 3-4 sivilce çıktı canım bildiğin acıyolar13 haftalığız
Benımde suan öyle canım yanaklarım dolduBenim de seninle aynı günüm ve ben de hissetmedim daha. Hatta bugün batma gibi bir ağrı oldu ve acaba bu mu dedim ama sanmam ya başka bi şekilde hissediliyodur. Nasıl bir his acaba mesela hafif ağrıdan veya kasılmadan nasıl ayırt edilir çok merak ediyorum kızlaaaaarrrrr? Çok çok merak ediyorum ne zaman hissedeceğim ama sanki daha bir iki haftası var gibi
Ben de! Kim hissetmiş ki? Yani daha doğrusu ilk gebeliği olup da hisseden var mı aramızda acaba?
Evet sürekli çıkıyorlar malesef. Şuan azaldı hatta ama bi ara geçen ay üç dört beş tane bi anda çıkıyordu
İşte o gerçekten bağırsak hareketi de olabilir diye düşünürdüm ben, olmayadabilir tabiiben günde 2 3 kez bağırsak hareketi gibi hissediyorum. tekme falan hissetmiyorum daha, bir de bazen bir tarafta kalp atışı hissediyorum elimi koyunca yok ama karnımda hissediyorum o bebekten mi bilmiyorum
Ben öyle hissetsem, kesin bebek büyüyor onun ağrısı der geçerimBöyle misir patlar gibiydi ilkinde pitir pitir seklindetam emin degilim ama 16. haftalardaydi sanirim
Ilk hissettikten sonra her gün olmuyor bi süre ara sira oluyor. Büyüdükce kuvveti artiyo daha sert hissetttiriyor
Ay bu daha değişikmiş. Kimininki dokunuyor kimininki patlıyor, kimininki kelebek gibi narinBi arkadaşım içerden biri dokunuyormuş gibi demişti ama bilemedim .Büyükler de mısır patlağı gibi hissedersin diyor .Bakalım minik oğlan nasıl hissettirecek kendini .17.haftayı bulur diye düşünüyorum bende
Iste ilginctir ki insan anliyo onun bebek oldugunu farkli bisey oldugunu ben anlamistimİşte o gerçekten bağırsak hareketi de olabilir diye düşünürdüm ben, olmayadabilir tabiikeşe direkt tekmeleseler
Ben öyle hissetsem, kesin bebek büyüyor onun ağrısı der geçerimdemek o bebekmiş. Ben de yazıcam nasıl oldu ilki o zaman, emin olabilirsem tabii
Ay bu daha değişikmiş. Kimininki dokunuyor kimininki patlıyor, kimininki kelebek gibi narinçık merak ediyorum çokkkkk. Anneme sordum ‘ hissediyorsun işte’ dedi. Kaç yıl geçmiş aradan hatırlamıyor napsın.
Kalbin temiz canımKizlar sizi çok takip edemiyorum ortamım çok müsait olamıyor ama yarın doktora gideceğim. Eve birileri bakacakmis belediyeden gelip. Eşime dedi doktorum öğlene kadar çalışıyor beni de doktora bırak. Tamam dedi. Bir görünmüş olurum her zaman gideceğim uzaklıkta değil kaldığım arkadaşın evi. İşin komiği ben hatırlarsanız 14 Şubat'ta gidelim demiştim eşim yok demişti ve yarın 14 Şubatdenk gelmenin böylesi
Seninki de kız mı canım? Kız bebeklerde annede sivilce oluyor diye görmüştüm sanki bi yerdeBenımde öyle canımbizde 12+1
Pozitifim kalbin ne temizmişKizlar sizi çok takip edemiyorum ortamım çok müsait olamıyor ama yarın doktora gideceğim. Eve birileri bakacakmis belediyeden gelip. Eşime dedi doktorum öğlene kadar çalışıyor beni de doktora bırak. Tamam dedi. Bir görünmüş olurum her zaman gideceğim uzaklıkta değil kaldığım arkadaşın evi. İşin komiği ben hatırlarsanız 14 Şubat'ta gidelim demiştim eşim yok demişti ve yarın 14 Şubatdenk gelmenin böylesi
Benimki erkek ama bende de var birkaç sivilce .Ki ergenliğimde bile çıkmamıştı benimSeninki de kız mı canım? Kız bebeklerde annede sivilce oluyor diye görmüştüm sanki bi yerde
Kalbin temiz canımne iyi gelir bebişini görmek moral verir annesine inşallah güzel haberlerini alırız yarın
Pozitifim kalbin ne temizmişinşallah güzel haberlerle gel bize canımız.kalbimiz hep seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?