- 29 Mayıs 2020
- 322
- 807
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.301
Demekki tamamen hormonlardanBenimki erkek ama bende de var birkaç sivilce .Ki ergenliğimde bile çıkmamıştı benim
Daha belli değil canım cuma kısmetse gideceğiz tahmin yaprız o zaman demişti :)Seninki de kız mı canım? Kız bebeklerde annede sivilce oluyor diye görmüştüm sanki bi yerde
Mantıklı. Kimisi hamile olduğunu da test yapmadan hissediyor. Bir his geliyormuş. Bu da bence o tarz bişe. Bebekten olduğu hissediliyor demek kiIste ilginctir ki insan anliyo onun bebek oldugunu farkli bisey oldugunu ben anlamistim
Bence cok güzel sonuçMerhaba kızlar, ikili test sonucum çıkmış ama hiç anlamadım, bilen anlayan varsa sonucum ne acaba?
Çok teşekkürler aminBence cok güzel sonuçriskiniz düşük, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn
Çok geçmiş olsun canımKızlar ben bugün iş yerinde hızlı test yaptırdım nezle gibiydim yine covid pozitif çıktım, pcr verdim o daha çıkmadı çok moralim bozuldu yatoparlayamadım bir türlü şu grip işlerini
Demek ki hayırlısı 14 şubatta görmekmiş canım güzel haberlerle gel inşallahKizlar sizi çok takip edemiyorum ortamım çok müsait olamıyor ama yarın doktora gideceğim. Eve birileri bakacakmis belediyeden gelip. Eşime dedi doktorum öğlene kadar çalışıyor beni de doktora bırak. Tamam dedi. Bir görünmüş olurum her zaman gideceğim uzaklıkta değil kaldığım arkadaşın evi. İşin komiği ben hatırlarsanız 14 Şubat'ta gidelim demiştim eşim yok demişti ve yarın 14 Şubatdenk gelmenin böylesi
Bende cahilim bu konuda, ama dün bisey hissettim ama bebek mi degil mi ona emin değilim,ama gazda değil ya da barsak hareketi,nasil anlatiyim böyle göbeğimden az aşağa sanki luplup 2 kere bişey yuvarlandı,ya da takla atti gibi bir his,daha once hic olmamıştı,sonrada olmadıBenim de seninle aynı günüm ve ben de hissetmedim daha. Hatta bugün batma gibi bir ağrı oldu ve acaba bu mu dedim ama sanmam ya başka bi şekilde hissediliyodur. Nasıl bir his acaba mesela hafif ağrıdan veya kasılmadan nasıl ayırt edilir çok merak ediyorum kızlaaaaarrrrr? Çok çok merak ediyorum ne zaman hissedeceğim ama sanki daha bir iki haftası var gibi
Ben de! Kim hissetmiş ki? Yani daha doğrusu ilk gebeliği olup da hisseden var mı aramızda acaba?
Evet sürekli çıkıyorlar malesef. Şuan azaldı hatta ama bi ara geçen ay üç dört beş tane bi anda çıkıyordu
Bence bir belirsizlikten ziyade kendinizi (tahmini) ne ile karşılacağınıza hazırlarsanız daha iyi olur. Ben doktorum tavsiye ettiği için yaptım, bir de kaygılı biri olduğum için yaptımYaşım 27, bundan dolayi risk cikarmi bilmiyorum ama kan degerleri vs acikcasi yuksek risk ile karsilasirsam diye korkuyorum, karsilasirsam nifty yaptirir miyim icim rahat etsin diye mecburen yaptiririm evet, ama sonuc ne olursa olsun her sey Rabbimden ve kabulüm, boyle bir durum varsa yinede bilmek isterim kendimi hazirlarim diyenler var cok saygi duyuyorum ama ben tam tersi bilsem dahi hamileligimin stres ve uzuntu ile geçeceğini düşünüyorum bu yüzden cok arada kalmis durumdayım yaptirmamak daha agir basıyor sonucta bir tedavisi yok ve bunu bilsem dahi hamileligim stres ile gecermi diye soruyorjm kendime, doktoruma da çarşamba gunu danışacagim tabi
Bir daha olursa demek ki bebekBende cahilim bu konuda, ama dün bisey hissettim ama bebek mi degil mi ona emin değilim,ama gazda değil ya da barsak hareketi,nasil anlatiyim böyle göbeğimden az aşağa sanki luplup 2 kere bişey yuvarlandı,ya da takla atti gibi bir his,daha once hic olmamıştı,sonrada olmadı
Canım Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin inşallah belki zamanı değil ama neler hissettin cinsiyete kadar erkek ya belirtilerin ne yedin karın şeklin flan paylaşabilirmisin bnm cinsiyet daha belli değil çok merak ediyorumKızlar selam günlerdir yaşadığımız stresten korka korka gittim doktora çok şükür iyiymiş oğluş. 15+2 olmuşuz bir ay sonra detaylı ultrasona gireceğiz inşallah
Canım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCanım Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin inşallah belki zamanı değil ama neler hissettin cinsiyete kadar erkek ya belirtilerin ne yedin karın şeklin flan paylaşabilirmisin bnm cinsiyet daha belli değil çok merak ediyorum
Kızlar en basından beri fetal düşünüyorum aslında ama bugün bir arkadaşım zaten detaylı da her seyine bakılıyor boşuna yaptırma klasik ikili tarama yaptır dedi yaşımda henüz 25 kararsızım siz olsanız ne yapardınız
Benim de 2.çocuğum olacak kısmetse, ilkinde nasıl hissetmiştim ilk hiç hatırlamıyorum ama bu sefer dediğiniz gibi içerden pıt pıt oluyor sürekli değil tabi ama hemen hemen aynı yerde oluyor, bebek midir acaba diyordum o zaman muhtemelen bebektirBöyle misir patlar gibiydi ilkinde pitir pitir seklindetam emin degilim ama 16. haftalardaydi sanirim
Ilk hissettikten sonra her gün olmuyor bi süre ara sira oluyor. Büyüdükce kuvveti artiyo daha sert hissetttiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?