2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İkili tarama sonuçlarımdan biri yüksek çıkmış doktor kan sulandırıcı başladı hangisi ben hiçbirşey anlamadım anlayan varmı yaa yardımcı olun kızlar sorun yok dedi ama işim rahat değil neden başladı corasprn anlamadım hangisi yüksek

Eklentiler

• 294FF005-AF77-483C-82FC-38DD95F01D13.webp
    89,3 KB · Görüntüleme: 87
  • 92F3A707-E10E-4F03-8253-79CBC2CE866A.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 85
Canimm endise etme, korkma desem de ayni korkularin devam edecek biliyorum. Ama rahatlaman icin anlatmak istedim. Ben de tam olarak ayni degil ama benzer bir sey yasadim. Ense kalinligi falan hep normaldi, cok mutluyduk. Mutluluğumuz bozulmasin diye İkili test de gen testi de yaptirmicam dedim doktoruma. Böyle der demez, ama burun kemigi tam olusamamis kucuk görünüyor down sendromu belirtisi olabilir deyiverdi. Bir anda, dümdüz. Şok oldum. Ve bence sirf test yaptiralim diye dedi. Bütün akşam ağladım kahroldum ertesi gün apar topar fetal dna testi yaptirdik. Cok şükür temiz cikti. Aldirmayi hic düşünmedim ama belirsizlik o kadar agir geldi ki bana Maddi olarak pahali bir test malesef keske bütün annelerimiz imkanı olsa da yaptirabilse. Cok sukur bebeginin ense kalinligi ve burun kemigi normal cikmis. En önemli belirtiler onlar zaten. Bol bol dua edelim rabbim saglikli etsin

Merhaba canım, öncelikle doktor daha iyi bi açıklama yapar tabiki ama bu süreçte cok yorum ve yazı okudum, bende daha doktora gitmedim ama ön bilgim olsun die bilgilenmek istedim. Seninde benim gibi papp mom ve hcg değerlerin düşük, bu sitede bi cok anneyle görüştü m böyle olan coğuna aspirin baslatılmıs, oda papp mom değeri düşük diye, bebege plesantadan giden hersey rahat ulassın diye okumustum ben. Ama cogu anne iyi bebekleride sağlıklı konustuklarımdan, içini ferah tut benmde papp mom 0,43 hcg mom 0,22

Tesekkr ederm canım benim rabbm hepimizin bebegini bizlere bağışlasnn bazen cok oanikliyorm hormonlardan sanirim, bazende cok sükunet içinde oluyorum inşallah bi sorun olmaz die hep dua ediyorum

Canım ben ilk günden beri coraaspirin kullanıyorum herhangi bir risk olmamasına rağmen coraaspirin seni tedirgin etmesin diğer konularda maalesef bilgim yok ama coraaspirin illa birşeyler kötü anlamına gelmiyor onu belirtmek istedim

Tesekkr ederm canım benim rabbm hepimizin bebegini bizlere bağışlasnn bazen cok oanikliyorm hormonlardan sanirim, bazende cok sükunet içinde oluyorum inşallah bi sorun olmaz die hep dua ediyorum
Bu tarifin tam anneligin tarifi işte ben de sonuc gelene kadar öyleydim anne olmak baska bir sey. Durup durup kafamizi bir seye takabiliyoruz, bazense cok pozitif olabiliyoruz. Ve bu hayatimiz boyunca böyle olacak, bebeklerimiz dogsa da degismicek cok şükür rabbim bize bebeklerimizi verdi insallah saglikli etsin hepimizin yavrusunu. Duam butun annelere ve bebeklere

Canım annelerr bir haftadır kendimde degildim. Bu olanlar hepimizi cok sarsti. Ve burayi takip etsem de yazmak icimden gelmedi. Depremde evlatlar anasiz, analar evlatsiz kaliyorken normal hayatima devam etmeyi kendime hak görmedim ama buranin tekrar eski haline donuyor olmasi icimi o kadar ısıttı ki. Rabbim depremden etkilenen herkesin yardimcisi olsun, acilarini dindirsin

Ben kullanıyorum canım bana ekstra coraspirin ve d vitamini ekmeğe damlatilandan verdi .decavit i hemen yemeğin başında günde 1 defa .
Gyno ferro demir ilacı.yemekten en az 1 saat önce alınıyor.gunde 1 defa . Süt ve süt ürünleriyle birlikte tuketilmiyor. Bende baş dönmesi ve sersemlik yapıyordu doktor tok karna da alabileceğimi söyledi. Yan etkileri oluyor yani içince mide bulantısı baş dönmesi yaşarsan korkma.

Evet canımm, benim bebeğimde hiç ummadığım hayatımın altının üstüne geldiği bi zamanda beni buldu rabbim eksikliğini göstermesin çok şükür rabbime nerde isteyen yolunu bekleyen varsa güzel allahım yardımcısı olsun

Selam canim ben ikisini de kullaniyorum. Gyno ferro sanol saat 5 gibi kullaniyorum ac karna kullanilmasi gerekmis. 1 saat kadar yemekten once olmasi lazimmis. Saat 6 gecerek yiyoruz. Ona gore atiyorum bende. Decavit icinde aksam 10 gibi atiyorum. Istah aciyormus diye duymustum en azindan yatmaya yakin atayim ki istahim acildigi an uyuyor olurum yemem diye dusundum ole basladim ki atar atmaz acmiyordur aslinda hep aciyodur istahi ama psikolojik olarak oyle basladim eczaci tok atabilirsin demisti. Istersen yemekten sonra da onu icersin yani.

Bulantıları olan anneler bulantılarınız bitti mi bana bir umut ışığı lazım 2 hafta da 3,5 kilo verdim artık hiç yiyemiyorum
Ben 14. Haftayım canım bir haftadır bulanmıyor baya da boğazım açıldı çok şükür
Bir haftadır kayınvalideme geldim yemek herşey o yapıyor sağolsun sütümü yoğurdumu yemeği
Başkası yapınca yiyebiliyorum ama kendim yapınca hala tiksinmeler oluyo
Ama çok şükür ki bulantım bitti
Biraz kilo da almaya başladım gibi ilk üç ay hiç almadım da en azından vermedim de
İnşallah senin de biter bir an önce

Merhabalar,
15+3 teyim doktor bebegimde göbek ve mesane bağının kopmadığını urakus kisti oluştuğunu bu anomali için amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi. ikili taramam temiz cıktı çok şükür. Amniyosentezi persembe günü olacağım. Bunun üzerine başka doktorlara gittik, diğerleride onayladı urakusu takip etmek gerekir dediler.
Birde devlet hastanesine gittik böbreklerde Multikistik Displastik Böbrek (MKDB) var pipi ucu tıkalı zamanla böbrek susuz kalır birsürü bir şey saydılar daha gençsin tekrar çocugun olur vs. neye uğradığımı şaşırdım ne yapacağımı bilemiyorum böyle bir şey başına gelen var mı? Allah herkese evladını sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin.

Cinsiyeti belli canım senin

Benim ağrım var bulantım hala devam ediyor senin nasıl gidiyor kuzum
Çok şükür ağrım hiç olmadı hamilelikten beri
Bulantım ve iştahsızlık yemek yiyememe vardı
Şimdi kayınvalidemin yanındayım Şırnak’tan istanbula geldim
ona geldiğimden beri çok iyiyim bebek gibi bakıyo bana sağolsun kendime geldim
Gurbet çok zor gerçekten ordan uzaklaşmak iyi geldi
Haftaya da anneme geçeceğim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…