- 23 Kasım 2021
- 2.082
- 3.294
- 83
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.341
Ay kuzum sabah aç karnına içtim mahvoldum ya mide bulantısı öğürme hala birşeyler yiyemedim bide ben kapsülü yutami yorum açıp içtim iyice midem bulandıBen kullanıyorum canım bana ekstra coraspirin ve d vitamini ekmeğe damlatilandan verdi .decavit i hemen yemeğin başında günde 1 defa .
Gyno ferro demir ilacı.yemekten en az 1 saat önce alınıyor.gunde 1 defa . Süt ve süt ürünleriyle birlikte tuketilmiyor. Bende baş dönmesi ve sersemlik yapıyordu doktor tok karna da alabileceğimi söyledi. Yan etkileri oluyor yani içince mide bulantısı baş dönmesi yaşarsan korkma.
Tamam kuzum teşekkür ederimSelam canim ben ikisini de kullaniyorum. Gyno ferro sanol saat 5 gibi kullaniyorum ac karna kullanilmasi gerekmis. 1 saat kadar yemekten once olmasi lazimmis. Saat 6 gecerek yiyoruz. Ona gore atiyorum bende. Decavit icinde aksam 10 gibi atiyorum. Istah aciyormus diye duymustum en azindan yatmaya yakin atayim ki istahim acildigi an uyuyor olurum yemem diye dusundum ole basladimki atar atmaz acmiyordur aslinda hep aciyodur istahi ama psikolojik olarak oyle basladim eczaci tok atabilirsin demisti. Istersen yemekten sonra da onu icersin yani.
Teşekkürler canım pcr negatif çıktı ama işe gelme dediler, gece de karın ağrım oldu valla korkar oldum her şeyden normaldr inşallah ağrılarÇok geçmiş olsun canım
Gözün aydin canım çok sevindim iyi olmanaÇok şükür ağrım hiç olmadı hamilelikten beri
Bulantım ve iştahsızlık yemek yiyememe vardı
Şimdi kayınvalidemin yanındayım Şırnak’tan istanbula geldim
ona geldiğimden beri çok iyiyim bebek gibi bakıyo bana sağolsun kendime geldim
Gurbet çok zor gerçekten ordan uzaklaşmak iyi geldi
Haftaya da anneme geçeceğim biraz
Bunları normal ultrasonda mı gördüler ayrıntılıda mıMerhabalar,
15+3 teyim doktor bebegimde göbek ve mesane bağının kopmadığını urakus kisti oluştuğunu bu anomali için amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi. ikili taramam temiz cıktı çok şükür. Amniyosentezi persembe günü olacağım. Bunun üzerine başka doktorlara gittik, diğerleride onayladı urakusu takip etmek gerekir dediler.
Birde devlet hastanesine gittik böbreklerde Multikistik Displastik Böbrek (MKDB) var pipi ucu tıkalı zamanla böbrek susuz kalır birsürü bir şey saydılar daha gençsin tekrar çocugun olur vs. neye uğradığımı şaşırdım ne yapacağımı bilemiyorum böyle bir şey başına gelen var mı? Allah herkese evladını sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin.
Maşallah canımKızlar doktordan çıktım normalde 15 haftayı yeni doldurmuştuk. 15+5 cikti yine her zamanki gibi maşallah önde gidiyor. 14 cm boyu 123 Gr olmuş kuzum. Yüzde 99 kız dedi , sevinemiyorum bile bir tuhafim
İyi olmasına sevindim canım En azından ufak da olsa bir moral olur sanaKızlar doktordan çıktım normalde 15 haftayı yeni doldurmuştuk. 15+5 cikti yine her zamanki gibi maşallah önde gidiyor. 14 cm boyu 123 Gr olmuş kuzum. Yüzde 99 kız dedi , sevinemiyorum bile bir tuhafim
Sağol kuzumGözün aydin canım çok sevindim iyi olmana
MaşallahKızlar doktordan çıktım normalde 15 haftayı yeni doldurmuştuk. 15+5 cikti yine her zamanki gibi maşallah önde gidiyor. 14 cm boyu 123 Gr olmuş kuzum. Yüzde 99 kız dedi , sevinemiyorum bile bir tuhafim
Ay maşallah kuzumuza .minik prenses iyi olsun da önemli olan o .Çokça maşallahKızlar doktordan çıktım normalde 15 haftayı yeni doldurmuştuk. 15+5 cikti yine her zamanki gibi maşallah önde gidiyor. 14 cm boyu 123 Gr olmuş kuzum. Yüzde 99 kız dedi , sevinemiyorum bile bir tuhafim
Amin birtanem inşallahSağol kuzum
İnşallah herkes bir an önce iyi olur bulantılar geçer 2. Trimesterde
Çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberleriniz alırızMerhabalar,
15+3 teyim doktor bebegimde göbek ve mesane bağının kopmadığını urakus kisti oluştuğunu bu anomali için amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi. ikili taramam temiz cıktı çok şükür. Amniyosentezi persembe günü olacağım. Bunun üzerine başka doktorlara gittik, diğerleride onayladı urakusu takip etmek gerekir dediler.
Birde devlet hastanesine gittik böbreklerde Multikistik Displastik Böbrek (MKDB) var pipi ucu tıkalı zamanla böbrek susuz kalır birsürü bir şey saydılar daha gençsin tekrar çocugun olur vs. neye uğradığımı şaşırdım ne yapacağımı bilemiyorum böyle bir şey başına gelen var mı? Allah herkese evladını sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin.
Çok sevindimKızlar doktordan çıktım normalde 15 haftayı yeni doldurmuştuk. 15+5 cikti yine her zamanki gibi maşallah önde gidiyor. 14 cm boyu 123 Gr olmuş kuzum. Yüzde 99 kız dedi , sevinemiyorum bile bir tuhafim
Doğru canım haklısınBende ilk gebeliğimde ki yaşım 30 idi tek ikili test yaptırmıştım, (o zamanlar doktorlar riskli durum görmeyince çok önermiyordu zaten) riskli bir durum da çıkmamıştı;
sen de önce ikili test yaptır inşallah herşey yolunda çıkar,
Allah korusun riskli bir durum derse fetal düşünürsün
Ben tok karna ictigimden beri sıkıntı yaşamadım ama açıp içersen yine kötü yapar mı bilemedimAy kuzum sabah aç karnına içtim mahvoldum ya mide bulantısı öğürme hala birşeyler yiyemedim bide ben kapsülü yutami yorum açıp içtim iyice midem bulandınasıl icecem her gün ya
Sağol canım tok karnına icemem sabah kahvaltısında süt ürünleri tukettigim için de bakacam artık duruma göreBen tok karna ictigimden beri sıkıntı yaşamadım ama açıp içersen yine kötü yapar mı bilemedim
Canım karın ağrısı ara ara bende de oluyor bebek mi büyüyor üşütmekten mi bilmiyorumTeşekkürler canım pcr negatif çıktı ama işe gelme dediler, gece de karın ağrım oldu valla korkar oldum her şeyden normaldr inşallah ağrılar
İlaç olarak gaviskon iyi geliyorKızlar midem yanıyor gibi bişey ne yapsam geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?