2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay kuzum sabah aç karnına içtim mahvoldum ya mide bulantısı öğürme hala birşeyler yiyemedim bide ben kapsülü yutami yorum açıp içtim iyice midem bulandı nasıl icecem her gün ya

Tamam kuzum teşekkür ederim

Gözün aydin canım çok sevindim iyi olmana

Bunları normal ultrasonda mı gördüler ayrıntılıda mı

Kızlar doktordan çıktım normalde 15 haftayı yeni doldurmuştuk. 15+5 cikti yine her zamanki gibi maşallah önde gidiyor. 14 cm boyu 123 Gr olmuş kuzum. Yüzde 99 kız dedi , sevinemiyorum bile bir tuhafim
Maşallah canım evet sevinmelerinde içinde hüzün var ama bunlar güzel haberler, sağlıcakla gelsin minik kız

Kızlar doktordan çıktım normalde 15 haftayı yeni doldurmuştuk. 15+5 cikti yine her zamanki gibi maşallah önde gidiyor. 14 cm boyu 123 Gr olmuş kuzum. Yüzde 99 kız dedi , sevinemiyorum bile bir tuhafim
İyi olmasına sevindim canım En azından ufak da olsa bir moral olur sana

Maşallah
Evet bu dönemde insan hiç birşeye sevinemiyor

Ay maşallah kuzumuza .minik prenses iyi olsun da önemli olan o .Çokça maşallah

Çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberleriniz alırız
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasil etsin inşallah

Doğru canım haklısın

Ay kuzum sabah aç karnına içtim mahvoldum ya mide bulantısı öğürme hala birşeyler yiyemedim bide ben kapsülü yutami yorum açıp içtim iyice midem bulandı nasıl icecem her gün ya
Ben tok karna ictigimden beri sıkıntı yaşamadım ama açıp içersen yine kötü yapar mı bilemedim

Günler sonra herkese merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir artık psikolojim kaldırmaz oldu her şeyi tv, sosyal medya hatta burada bile doğal olarak deprem konuşulunca uzak kalmaya çalıştım ama pek becerebildiğim söylenemez 4 gün önce bebeği görmeye giderken bile utanır oldum. Yaptığım her şey yediğim şeyler içime dokunur oldu. Takip etsen ayrı etmesen ayrı moral kalmıyor. Sizler nasılsınız en son hatayda olup ses çıkarmayan 2 kişi vardı onlar mesaj yazdılar mı göremedim. Bir an önce geçer umarım bu günler

Teşekkürler canım pcr negatif çıktı ama işe gelme dediler, gece de karın ağrım oldu valla korkar oldum her şeyden normaldr inşallah ağrılar
Canım karın ağrısı ara ara bende de oluyor bebek mi büyüyor üşütmekten mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…