- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.361
Rennie duo şurup canım doktorum önerdi hiçbir zararı yok günde 4 kez kullanabilirsin dedi :)Kızlar midem yanıyor gibi bişey ne yapsam geçer
Tamam canım çok sağolRennie duo şurup canım doktorum önerdi hiçbir zararı yok günde 4 kez kullanabilirsin dedi :)
Tamam canım sağol dokto öneriyor değil miİlaç olarak gaviskon iyi geliyor
Yaa cok sevindim allah gönlüne gore verdiKızlar doktordan çıktım normalde 15 haftayı yeni doldurmuştuk. 15+5 cikti yine her zamanki gibi maşallah önde gidiyor. 14 cm boyu 123 Gr olmuş kuzum. Yüzde 99 kız dedi , sevinemiyorum bile bir tuhafim
Benim doktorum gaviscon rennie lansor evde ne varsa icebilirsin dedi. Hepsi var deyince gavisconla basla o zaman dedi. İlk tercihi oydu yaniKızlar midem yanıyor gibi bişey ne yapsam geçer
Canım çok sevindimKızlar doktordan çıktım normalde 15 haftayı yeni doldurmuştuk. 15+5 cikti yine her zamanki gibi maşallah önde gidiyor. 14 cm boyu 123 Gr olmuş kuzum. Yüzde 99 kız dedi , sevinemiyorum bile bir tuhafim
Bende dahil olabilir miyimEditör grubu isteyen takip edecek birine devretmeli yoksa olmaz
Merhaba kaç gün sonra çıktı ikili tarama testi izin sonucuİkili tarama sonuçlarımdan biri yüksek çıkmış doktor kan sulandırıcı başladı hangisi ben hiçbirşey anlamadım anlayan varmı yaa yardımcı olun kızlar sorun yok dedi ama işim rahat değil neden başladı corasprn anlamadım hangisi yüksek
Ay benim de çok kötü bi haftadır .boğazıma kadar yakıyor.Yarın bende soracağım doktoraKızlar midem yanıyor gibi bişey ne yapsam geçer
Ben de batma tarzi bi sey hissediyorum bikac gundur ama zannetmiyorum bebek oldugunu aciyo cunkuBir daha olursa demek ki bebekben anca batma hissediyorum en hissettim yakın olarak ama o da ağrılı oluyor diye sanmam bebeği hissetmenin ağrılı bişe olacağını
canim 14. haftada baya bulantim geri geldi hatta uzuluyodum bu kdr artti diye. 16. haftama girmek uzereyim simdi 2 3 gunde bir yokluyor bulanti kisa sureli oda. 16. haftadan sonra geciyor diyorlar artik insallah gecer seninde canimBulantıları olan anneler bulantılarınız bitti mi bana bir umut ışığı lazım 2 hafta da 3,5 kilo verdim artık hiç yiyemiyorum
Çok sevindim sağlıkla gelsinKızlar doktordan çıktım normalde 15 haftayı yeni doldurmuştuk. 15+5 cikti yine her zamanki gibi maşallah önde gidiyor. 14 cm boyu 123 Gr olmuş kuzum. Yüzde 99 kız dedi , sevinemiyorum bile bir tuhafim
Canım karın ağrısı zaten normalde hep var, gidiyo geliyoKızlar karın ağrısı bacak sızlaması şikayetleri olan var mı?
Yaaa gözün aydın canım cok güzel haber bu,Allah kalbine göre verdi,sevinmelisinKızlar doktordan çıktım normalde 15 haftayı yeni doldurmuştuk. 15+5 cikti yine her zamanki gibi maşallah önde gidiyor. 14 cm boyu 123 Gr olmuş kuzum. Yüzde 99 kız dedi , sevinemiyorum bile bir tuhafim
Bacaklarım ara ara ağrıyor karnımda aynı şekilde magnezyum iyi geliyor kemik ağrılarınaKızlar karın ağrısı bacak sızlaması şikayetleri olan var mı?
Kızlar doktordan çıktım normalde 15 haftayı yeni doldurmuştuk. 15+5 cikti yine her zamanki gibi maşallah önde gidiyor. 14 cm boyu 123 Gr olmuş kuzum. Yüzde 99 kız dedi , sevinemiyorum bile bir tuhafim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?