2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar doktordan çıktım normalde 15 haftayı yeni doldurmuştuk. 15+5 cikti yine her zamanki gibi maşallah önde gidiyor. 14 cm boyu 123 Gr olmuş kuzum. Yüzde 99 kız dedi , sevinemiyorum bile bir tuhafim
Canım çok sevindim sağlıkla gelsin minik kızçe

Editör grubu isteyen takip edecek birine devretmeli yoksa olmaz
Bende dahil olabilir miyim
Merhaba kaç gün sonra çıktı ikili tarama testi izin sonucu

Bulantıları olan anneler bulantılarınız bitti mi bana bir umut ışığı lazım 2 hafta da 3,5 kilo verdim artık hiç yiyemiyorum
canim 14. haftada baya bulantim geri geldi hatta uzuluyodum bu kdr artti diye. 16. haftama girmek uzereyim simdi 2 3 gunde bir yokluyor bulanti kisa sureli oda. 16. haftadan sonra geciyor diyorlar artik insallah gecer seninde canim

Kızlar doktordan çıktım normalde 15 haftayı yeni doldurmuştuk. 15+5 cikti yine her zamanki gibi maşallah önde gidiyor. 14 cm boyu 123 Gr olmuş kuzum. Yüzde 99 kız dedi , sevinemiyorum bile bir tuhafim
Yaaa gözün aydın canım cok güzel haber bu,Allah kalbine göre verdi,sevinmelisintamam haklısın cok zor bir döneme denk geldi,ama bu da bir mucize hem senin cok beklediğin oldu,hem bu zor anlarda sana sımsıkı tutudusağlıkla gelsin meleğin

Ayyyy sağlıkla gelsin prensess :))) ben de 13+4'teyim dün doktor bana ne kız diyebilirim ne erkek şu anda çok ortada dedi, artık merak etmeye başladım yavaş yavaş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…