2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bizde hastaneden yeni geldik teyzoslar,korkarak gittim bugün beklerken avuclarim icinde su doldu,kalbim durucakti nerdeyse,ama çok şükür herşey yolunda,15+1 bugün ama ultrasona 16+1 çıktı,dr yinede 15 hafta civari değerlendirdi,boyu 15cm,128gr olmuş,artik ekrana sığmıyor dilim dilim gösterdi herşey hic yerinde durmadı elleri ayakları sanki dans ediyordu,dr da guldu kendi kendine oynuyor dedibugun kesinleşti hata bende gördüm ekranda kız olduguna,bu arada ikili test sonuçu da cok iyi dedi,boşuna yas riski kafama takmistim,artik 1ay sonra ayrıntılı ultrasonumuz var

P.S.Bu da ekrandan bacak arası yakaladım

Eklentiler

• Screenshot_20230214-165946_Video Player.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
canim 14. haftada baya bulantim geri geldi hatta uzuluyodum bu kdr artti diye. 16. haftama girmek uzereyim simdi 2 3 gunde bir yokluyor bulanti kisa sureli oda. 16. haftadan sonra geciyor diyorlar artik insallah gecer seninde canim
Ben rüya gibi bir 12.hafta geçirdim, bulantı yok istifra yok sonra tekrar kabus gibi bir 13. hafta geçirdim Dün artık dayanamadım zofer serum verdiler bayılmayayım diye. Sabahtan beri süperdim ama son bir saattir yine başladı hafif hafif sözde 2-3 gün bulantı olmaz demişti doktor ama bugün ilk defa kahvaltı yaptım, öğlen yemeği yedim. 16 Şubatta 14 haftalık olacak doktorum hala son 2 hafta dayan diyor ama artık inanmıyorum en başından beri son 2 hafta diyor çünkü :))))))

Kızlar bebiş bekleyen herkese hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

Benim sorun bi ara burda hamilelik takvimi gibi bi şey vardı artık yokmu acaba ben mi bulamıyorum
Var,seninde gosteriyor 7ci hafta icindesin

Kızlar doktordan çıktım normalde 15 haftayı yeni doldurmuştuk. 15+5 cikti yine her zamanki gibi maşallah önde gidiyor. 14 cm boyu 123 Gr olmuş kuzum. Yüzde 99 kız dedi , sevinemiyorum bile bir tuhafim
Maşallah canım benim gözün aydın evet çok haklısın ama çok güzel bak sağlıklıymış da herşeye rağmen çok şükür sevin canım hakkın

Maşallah bir kızımız daha mı olcakmış sağlıkla gelsin inşallah

Maşallah canım çok sevindim adına sağlıkla gelsin minik kızın

Kizlar sabah uyandım karnım tam orta yerinde taş gibi olmuştu ayağa kalkınca geçti şimdide sancı geliyo ama adet öncesi sancı gibi yaşayan varmı acile gitmeli miyim 16 haftalık acil yardım bekliyorum sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…