- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.381
Ben rüya gibi bir 12.hafta geçirdim, bulantı yok istifra yok sonra tekrar kabus gibi bir 13. hafta geçirdimcanim 14. haftada baya bulantim geri geldi hatta uzuluyodum bu kdr artti diye. 16. haftama girmek uzereyim simdi 2 3 gunde bir yokluyor bulanti kisa sureli oda. 16. haftadan sonra geciyor diyorlar artik insallah gecer seninde canim
Var,seninde gosteriyor 7ci hafta icindesinKızlar bebiş bekleyen herkese hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
Benim sorun bi ara burda hamilelik takvimi gibi bi şey vardı artık yokmu acaba ben mi bulamıyorum
Ben İzmirdeyim canim çankaya tıpta Ufuk hocaya takipliyim çok da memnunumKızllar merhaba birşey sorcaktım, izmirde olan varmı? Doktor önerisi alcaktım. Ben benimkini değiştireceğim sanirim
Maşallah canım benim gözün aydınKızlar doktordan çıktım normalde 15 haftayı yeni doldurmuştuk. 15+5 cikti yine her zamanki gibi maşallah önde gidiyor. 14 cm boyu 123 Gr olmuş kuzum. Yüzde 99 kız dedi , sevinemiyorum bile bir tuhafim
Tamamdır canım cok tesekkur ederiimBen İzmirdeyim canim çankaya tıpta Ufuk hocaya takipliyim çok da memnunum
MaşallahBizde hastaneden yeni geldik teyzoslar,korkarak gittim bugün beklerken avuclarim icinde su doldu,kalbim durucakti nerdeyse,ama çok şükür herşey yolunda,15+1 bugün ama ultrasona 16+1 çıktı,dr yinede 15 hafta civari değerlendirdi,boyu 15cm,128gr olmuş,artik ekrana sığmıyor dilim dilim gösterdi herşeyhic yerinde durmadı elleri ayakları sanki dans ediyordu,dr da guldu kendi kendine oynuyor dedi bugun kesinleşti hata bende gördüm ekranda kız olduguna ,bu arada ikili test sonuçu da cok iyi dedi,boşuna yas riski kafama takmistim,artik 1ay sonra ayrıntılı ultrasonumuz var
P.S.Bu da ekrandan bacak arası yakaladım
Maşallah canımBizde hastaneden yeni geldik teyzoslar,korkarak gittim bugün beklerken avuclarim icinde su doldu,kalbim durucakti nerdeyse,ama çok şükür herşey yolunda,15+1 bugün ama ultrasona 16+1 çıktı,dr yinede 15 hafta civari değerlendirdi,boyu 15cm,128gr olmuş,artik ekrana sığmıyor dilim dilim gösterdi herşeyhic yerinde durmadı elleri ayakları sanki dans ediyordu,dr da guldu kendi kendine oynuyor dedi bugun kesinleşti hata bende gördüm ekranda kız olduguna ,bu arada ikili test sonuçu da cok iyi dedi,boşuna yas riski kafama takmistim,artik 1ay sonra ayrıntılı ultrasonumuz var
P.S.Bu da ekrandan bacak arası yakaladım
3 günBende dahil olabilir miyim
Merhaba kaç gün sonra çıktı ikili tarama testi izin sonucu
Ben 16. Haftama giricem prilam olmadan yaşayamıyorum, doktor 2 kutu daha yazdıBulantıları olan anneler bulantılarınız bitti mi bana bir umut ışığı lazım 2 hafta da 3,5 kilo verdim artık hiç yiyemiyorum
Merhaba anneler .biraz sosyal medyadan internetten tvden uzak kalmaya çalıştığım bir dönemdeyim .çok etkilendim ve üzüldüm .ve ağrım oldu.doktora gittim bi sorun yok ama doktor da yasaklayınca kendimi örgüye verdim.üzüntüm endişem hala devam ediyor ama sanırım görsel olarak görmemek biraz beni toparladı.Kayıpları olanlara baş sağlığı ,canı sağ olanlara allahtan kolaylık diliyorum.Rabbim tekrarını göstermesin inşallah ,herkesin yardımcısı olsun
O zaman normal ya tamamdır ben de endişeleniyorum filan misal şu an yok ama aniden başlayabiliyorCanım karın ağrısı zaten normalde hep var, gidiyo geliyobacak sızlaması da çok hareket edersem oluyor, yorulduğum günlerde
Benim kardeşim eczacı o önermiştiTamam canım sağol dokto öneriyor değil mi
Aaa ben de görünmüyor neden acabaVar,seninde gosteriyor 7ci hafta icindesin
Canım haber var mı alabildin mi raporuÇok çok teşekkür ederim beni anladığınızı hissettidiğiniz içinçok şükür kanamam yok ben bu bebeği 5 yıldır bekliyorum tüp bebeğe kadar gittik olmadı tam tüm ümidimi yitirdiğim anda hamile olduğumu öğrendim
TEŞEKKÜR ederim kan aldıktan sonra demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?