- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.401
Oyyy maşallah ne Tatlı bi ultrason fotoğrafıBenim zıpırım el salladı bugün annesine
Bugün bende bi kere yaşadım aynı hissi ama devamı gelmedi.Bende 16 haftalığım .Belki yukarı doğru çıkıyor olabilir.Ama içim rahat etsin derseniz siz bilirsinizKizlar sabah uyandım karnım tam orta yerinde taş gibi olmuştu ayağa kalkınca geçti şimdide sancı geliyo ama adet öncesi sancı gibi yaşayan varmı acile gitmeli miyim 16 haftalık acil yardım bekliyorum sizden
Sancı hissini mi yaşadınız yoksa karnımın tam ortasında taş gibiydi onumu yasadinizBugün bende bi kere yaşadım aynı hissi ama devamı gelmedi.Bende 16 haftalığım .Belki yukarı doğru çıkıyor olabilir.Ama içim rahat etsin derseniz siz bilirsiniz
Bence gidin, doğum yaşamış biri olarak gitmenize fayda var ama panik de olmayın yalancı kasılma da olabilir Dr karar versinKizlar sabah uyandım karnım tam orta yerinde taş gibi olmuştu ayağa kalkınca geçti şimdide sancı geliyo ama adet öncesi sancı gibi yaşayan varmı acile gitmeli miyim 16 haftalık acil yardım bekliyorum sizden
Evet en iyisi gitmek olacak teşekkürler yorumlarınız icinBence gidin, doğum yaşamış biri olarak gitmenize fayda var ama panik de olmayın yalancı kasılma da olabilir Dr karar versin
Beni o tarz bir ağrı gece uyandırdı tuvaletimi de tutmuşum sanırım bi sağ kasık bir sol kasık ağrıyordu resmen sonra bacaklarıma vurdu adet öncesi de bacaklarım bu şekilde ağrırdı hepKizlar sabah uyandım karnım tam orta yerinde taş gibi olmuştu ayağa kalkınca geçti şimdide sancı geliyo ama adet öncesi sancı gibi yaşayan varmı acile gitmeli miyim 16 haftalık acil yardım bekliyorum sizden
Normal ultrasonda baktilarBunları normal ultrasonda mı gördüler ayrıntılıda mı
Gittinizmi doktoraBeni o tarz bir ağrı gece uyandırdı tuvaletimi de tutmuşum sanırım bi sağ kasık bir sol kasık ağrıyordu resmen sonra bacaklarıma vurdu adet öncesi de bacaklarım bu şekilde ağrırdı hep
Sancıyı yaşadım bir kere sadece.Sancı hissini mi yaşadınız yoksa karnımın tam ortasında taş gibiydi onumu yasadiniz
Benim 14. Hafta bitince kesildi canım bulantımBulantıları olan anneler bulantılarınız bitti mi bana bir umut ışığı lazım 2 hafta da 3,5 kilo verdim artık hiç yiyemiyorum
Elleriyle 2 yapmis sandim önceHayırlı akşamlar kızlar bugün bebeğimi görmeye gittik ikili test temiz çıkmış çok şükür bağdaş kurup ellerini birleştirmişti ilk baktığımızda biraz keyifci gibi :) taramadaki doktor 2 hafta önce kız olacağını düşünüyorum demişti. Doktorum da bugün erkek gibi duruyor 10 gün sonra netleştir dedi eşim bi çıkıntı görmüş ama plesenta olabilir mi emin değiliz tahmininiz var mı
Eki Görüntüle 3206393
ayy canim cok sevindim masallah gozunaydinBizde hastaneden yeni geldik teyzoslar,korkarak gittim bugün beklerken avuclarim icinde su doldu,kalbim durucakti nerdeyse,ama çok şükür herşey yolunda,15+1 bugün ama ultrasona 16+1 çıktı,dr yinede 15 hafta civari değerlendirdi,boyu 15cm,128gr olmuş,artik ekrana sığmıyor dilim dilim gösterdi herşeyhic yerinde durmadı elleri ayakları sanki dans ediyordu,dr da guldu kendi kendine oynuyor dedi bugun kesinleşti hata bende gördüm ekranda kız olduguna ,bu arada ikili test sonuçu da cok iyi dedi,boşuna yas riski kafama takmistim,artik 1ay sonra ayrıntılı ultrasonumuz var
P.S.Bu da ekrandan bacak arası yakaladım
Canım ben kahvaltı sonrası devavit içiyorum. Öğleden sonrada portakalla birlikte demir hapını içiyorum. Üzerinde yemekten bir saat önce için yazıyor ama yemeklerde yoğurt yediğim için demir emilimini engellemesin diye öğle saatlerinde alıyorumKızlar ya aranızda decavit ve gyno ferro sanol kullanan var mı sabah mi akşam mı tokmu acmi içiyorsunuz eczacı sağolsun yazmamış nasıl kullanacağımie nabız dan baktım da anlamadım günde birer defa olduğunu anladım sadece
Ben de öyle sandım Barış işareti gibiElleriyle 2 yapmis sandim öncesonra bakinca anladim ama bence erkek oralarda bisiler var sanki
Karın 4. Ayda sertleşmeye başlıyor benimki de sert baya normal bir durum diye biliyorumSertleşme hissi normal değil ozaman
En basindan beri boyleyimKızlarrr acıktıkça midem bulanıyor ama yesem bile tam olarak doymuyorum sanki hemen acıkıyorum sizinde böyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?