2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bugün bende bi kere yaşadım aynı hissi ama devamı gelmedi.Bende 16 haftalığım .Belki yukarı doğru çıkıyor olabilir.Ama içim rahat etsin derseniz siz bilirsiniz

Bence gidin, doğum yaşamış biri olarak gitmenize fayda var ama panik de olmayın yalancı kasılma da olabilir Dr karar versin

Beni o tarz bir ağrı gece uyandırdı tuvaletimi de tutmuşum sanırım bi sağ kasık bir sol kasık ağrıyordu resmen sonra bacaklarıma vurdu adet öncesi de bacaklarım bu şekilde ağrırdı hep

Hayırlı akşamlar kızlar bugün bebeğimi görmeye gittik ikili test temiz çıkmış çok şükür bağdaş kurup ellerini birleştirmişti ilk baktığımızda biraz keyifci gibi :) taramadaki doktor 2 hafta önce kız olacağını düşünüyorum demişti. Doktorum da bugün erkek gibi duruyor 10 gün sonra netleştir dedi eşim bi çıkıntı görmüş ama plesenta olabilir mi emin değiliz tahmininiz var mı

Elleriyle 2 yapmis sandim önce sonra bakinca anladim ama bence erkek oralarda bisiler var sanki

ayy canim cok sevindim masallah gozunaydin

Canım ben kahvaltı sonrası devavit içiyorum. Öğleden sonrada portakalla birlikte demir hapını içiyorum. Üzerinde yemekten bir saat önce için yazıyor ama yemeklerde yoğurt yediğim için demir emilimini engellemesin diye öğle saatlerinde alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…