2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İkili taramada risk çıktı kızlar araştırmaya il e gidiyorum sabah sevk verdi bugün drum
Yaşında genc dedi ihtimal düşük bana göre buradaki değerler normal ama dedi bir kanın yüksek çıkmış dedi her ihtimale karşı bakıt dedi sıvı Alınır Büyük ihtimalle dedi sıvıda riske olurmu dedim düşükten Erken doğuma kadar riski oluyoe tabi ama dedi sana bağlı dedi kızım benimleydi o da gördü kardeşini dr o duysun diye kalbini dinletti hersey yolunda dedi ama korktum yha üzüldüm de 14+3 hf ligim

İkili taramada risk çıktı kızlar araştırmaya il e gidiyorum sabah sevk verdi bugün drum
İkili teste risk görünen varmı aranızda eski konularda baktimda bazi annelerdede risk çıkmış ama bebekleri sağlıklı dogmus anlamdım madem saglikli neden risk çıkıyor. Kanın yüksekliği iyi değil dedi onu arastirirlar dedi inşallah güzel haber verir yarinki dr eğitim araştırmada . Cinsiyeti sordum bu ultrasondan görülmez bellidir dedi orda derler belki yarın erkenden hastane yolu göründü bana dua edin hayırlı haberler alayım

Canım hiç üzülme ben hala kendi kalp atışımda bile deprem oluyor sanıyorum
Annemlerdeydim ve duvarlardaki çatlama sesleri hala kulaklarımda
İlkinde 8 katı koşarak 6 yaşında oğlumla diğerinde de 4 katı indik
Şükür ki bebeklerimiz çok kuvvetli
Korkmaman için yazdım

Annemlerin evide öyleydi ama az hasarlı dendi heryerde kırık çatlak be düşen kırılan çok şey vardı ama önemli olan kolonlar inşallah sizde de bişey yoktur

Merhaba öncelikle canım,bu bir tarama testi tanı testi değil hemen içini karartma lütfen. Benimde doktorum ileri tetkik istedi ama benim kanlarm düşük değer diye istedi. Fetal dna istedi ancak ben yaptırmamayı seçtim. Kimse seni birşey için zorlayamaz. Sen oturursun eşinle görüşür konuşur bi karar verirsin lütfen kendini strese sokma. Grafik verdimi sana doktorun? Ya da kaçta kaç riskin varmış birşey söyledimi?

Aynı bizim gibi teyzesiii al bizden de sana bir bacak arası

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-14-10-27-26-197_com.miui.gallery.webp
    13 KB · Görüntüleme: 113
Verdi evet atayım

2.08 yüksek olan değer galiba o kadar şey okudum ettim netten ama bu değerle ilgili gerçekten beynim durdu hiç birşey anlamadım yha. Eşimde sıvı alınırsa bebek oluyormuş okudu zaten moralim de bozuldu sağlıklı ise bir sivi icin test için bebeğimi kaybetmekte istemiyorum. Genetik test yaptırmak istesem acaba hf icin erken dermi araştırma Hastanesi'nde yapılırmı hep duydugum bunun ücretli olduğuydu

Grafiği gördm ama ense kalınlığı nasıldı? Burun kemiği kısmında mevcut yazıyormu bide bu önemli. Evet sizin papp mom düşük hcg mom yüksek diye risk demiş ancak 376 kadından 1 kişide olur demek o değer. Sınır 250 aslında , sizinki cokcok risk değil bence. 1:50 olanları bile gördüm ben. Genetik test malesef özel oluyor paralı, ben izmirliyim burda sordum 6500 civarı hep. Yaptırıp yaptırmamak herkesin kendi seçimine kalmış bence. İçiniz rahat edicekse yaptırabilirsiniz ama bu kadarlık bi riskle amniyosentez ne kadar doğru olur bilemedim. Bpsuna içinizi karartmaynn hayırlısıyla iyi sonuclar gelir. Bi uarn olsn naska bi görüş alın. Ultrasonda hersey normalmiydi?

Evet durumda dedi burda bi sıkıntı görmedim dedi degerleri iyi dedi o kanının yüksekliğini araştırmaları daha ii olur dedi

Evet durumda dedi burda bi sıkıntı görmedim dedi degerleri iyi dedi o kanının yüksekliğini araştırmaları daha ii olur dedi
Tabiki araştırılsın ancak kombine riskiniz falan 2000 de 1. Doktorlar iyisini bilir ancak bu kadar az riske karından sıvı almak falan biraz uç geldi bana canım. Ben mesela kendi grafiğimi hemüz gidip alamadm ilçede oturuyorm diye eğer benim risklerim böyleyse ben zaten ileri tetkik yaptırmıcam hiç. Ama dediğim gibi bu herkesin eşiyle oturup karar vermesi gereken bi konu. Bence bu gece sakin kalın, yarın diğer doktora güzelce gidin. Bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle

Canım hemen panik yapma. Bu bir tanı testi değil yani risk dedi diye çocukta bir şey var anlamına gelmiyor. Risk bir olasılıktır örnek gösteriyorum raporunda diyor ki senin kan değerlerine sahip her 350 gebelikten biri sendromlu doğdu. Bunlar sadece rakam. 350 de bir ihtimal demek oluyor. Yani düşük risk çıkanlar da risksiz demek değil. Onlar da mesela 1000 de bir ihtimal. Ama sonuçta ihtimal mi ihtimal. Sakın bebeğini strese sokma. Hamileliğini zehir etme. Aminiyosentezin riski çoksa Fetal dna yaptır için rahat olsun. Her şey güzel olacak

canım buldun mu? aynılarını yazdı bana doktor, hala bulamadıysan atayım sana

Yani banada az düşük değerler gibiz ciddi bir risk yoksa aldirmam zaten başka yollara başvururuz detaylı ultrason falan hayırlısı olsun artık yarın iyi haberler verir inşallah oradaki daha ii dr lar nede olsa bölümüne gidicem artık cok sağol gerçekten umarim senin değerlerinde sıkıntı sorun yoktur gerçekten su test sonuçları bizi diken üstünde bekletiyo guzel haber duyabilmek icin

Oyy masallah prensese annesii bir hafta da önden gidiyor cimcime cok sükür güzel haberler almissin canim, saglikla kucagina slmayi nasip etsin rabbim

İşte bebek olunca konu insan bi olumsuzluk da duyunca ister istemez boğazı bi düğümleniyor evet onuda düşüncem yarinki dr un beni yönlendirmesiyle iki sonucuda cook cook sağolun biryere yazmasam bunu icim daha kötü kendi kendi ne kurup dert edicektim yine bir bilen yasayan vardir diye yazmak istedim değilse burda onca anne deprem acısıni çekerken bunu yazmakta çekindim ama kendim kötü oldum busefer

Canim amniyosentez bence yaptirma.. su ikili testler öyle can sıkıcı ki.. gerçekten risk var amniyosentezde değmez yaptırmana. Neden olabilir dşye bi fikir sunsunlar. Ama zannetmiyorum kötü birşey olcağını Allahın izniyle

Yarın iyi haberlerini bekliyorum canım.Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…