2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızllar merhaba birşey sorcaktım, izmirde olan varmı? Doktor önerisi alcaktım. Ben benimkini değiştireceğim sanirim
canım ben tınaztepe galen ceren gölbaşına gidiyorum çok iyi doktor. türkan özilhanda da hatice burcu efsane iyi bir doktor

Burdaki konuşmadan sonra bende yaptırmayı düşünüyorum zaten kendi kkd drumda senin istegine kalmış demişti onu yaptırıp yaptırmamak

Yarın iyi haberlerini bekliyorum canım.Allah büyük
Çok çok sağolun İYİKİ varsınız. Güzel haberleri duymak hepimize hep nasip olsun ömür boyu inşallah

Selamlar evet benim riskli cikti sayilir. Normalde risk olcumu 250 de 1 mis ama benim 252 de 1 ld risksiz olarak yaziyor raporda. Tabiki doktor uyardi ucuyla risksiz ciktim ama yuksek bir deger diye. Benim rapor sonucumda kombine risk yazmiyor yani burun olcumu dahil edildi mi edilmedi mi emin degilim. Sadece tek bir sonucun grafigi var. Sadece kan degerlerine gore de yapilmis olabilir zaten burunu da dahil edip direk kombine de vermis olabilirler. Ben icime sinmedigi icin bi baska yerde daha 2 li test yaptirdim. (Doktor anlaminda guvenmedigim birsey oldu diye) onun sonucunu bekliyorum. Ama benimde kan degerlerim sizinkine benzer rakamlar papp ve hcg olarak. Kalbimizi ferah tutalim bu bit istatistik veri. Bu kadar kadinin bi tanesinde oluyor diye bir rakam veriyorlar. Kesin var yada kesin yok demek degil. Sizin risk olcumunuz bence amniyosenteze uygun degil. Cunku her 400 amniyosentezde de 1 i maalesef sorun oluyormus. Bu durumda saglikli olan bebeginizi riske sokmakta var. Fetal dna da iciniz rahatlayabilir net sonuc duymakla. Ama bence bu risk icin ona da gerek yok diye dusunuyorum. Doktor ultrasonda burun olusmamis vs gibi bir bulgu vermezse ki olusmus. Yada ense cok kalin gibi derse testi yaptirmakta yarar olurdu bence..

Günaydın kızlar...Yazılanlari okuyunca etiketleme yapmadan ortaya karisik bende yazayim dedim. Bi arkadas karinda sertligi sormus. 15+5 im. son 1 haftadir gobek deligimin oralar aksamlari ozellikle taş gibi oluyor bebek bu kdr cikamaz erken daha diye dusunuyorum bagirsaklari sıkıştırmaya basladigi icin gaz sancim bu zamanlarda gene artti bende. sanci oluyor ama gaz sancisi diye tahmin ediyordum kendiminkini. Mesela bu gece karnimin soluna nefes aldikca agri girdigini farkettm birden gozumu actm korktum sanci oluyo diye wc gittim cok sıkışık olunca mesaneye baski yapiyolar demekki bebis artik. wcden sonra gecti o agri mesela.

Kizlar bisi soracagim. simdi herkesin elinde bu ikili sonucu kagidi var. benim dr direkt pcden bakti elime bi grafik kagit ciktisi vermedi kendiside pcden 1 dk bakmadan sonucun cok iyi risksiz felan dedi. grafigi sizinkilerde size verdiler mi elden veya yorumlamalari kisa mi surdu uzun mu? cumartesi kontrole gittgmde rapor sonucumu elden cıktı istesem abes olur mu?

Benimki de vermedi bebeği görme heyecanıyla iyi deyince istemek aklıma gelmedi

pozitifbiri Kızzz canim ben seni tebrik ettim mi hic hatirlamiyorum yazcaktim yazdim mi yazmadim mi kafa kalmadi Çooook sevindim kizçenin olcagina Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin gözünaydın insallah diger islerinde sorunsuz ilerler tez vakitte güzel bir yuvana kavusursun

İsteyebilirsin canım bunda abes birşey yok, sonuçta senin sonucun bu normalde cıktı olarak veriyorlar ama senin risksiz cıktıgı için belki vermedi

İsteyebilirsin canım bunda abes birşey yok, sonuçta senin sonucun bu normalde cıktı olarak veriyorlar ama senin risksiz cıktıgı için belki vermedi
Olabilir cnm belkide ben genede elimde olsun rapor diye alayim haklisin e nabiza dusmuyor cunku bu grafikli sonuc.

sırf böyle strese girmemek için yaptırmadım ben ikili test , dün kontrole gitmek durumunda kaldım ağrıdan dolayı doktor ikili test yaptırdın mı bilmiyorum ama ense kalınlığı falan normal dedi o şekilde duydum bana gereksiz geliyor ikili tets tabi herkesin kendi düşüncesi sende içini ferah tut hiç bişey olmaz allahın izniyle sağlıkla gelsin

Bana telefondan attı.Yorumu da 1 dk bile sürmedi olasılık çok düşük ,gayet güzel dedi.Zaten o kağıtta ortalamanın altında üstünde gibi şeyler yazıyor yorumlanacak çok da bişey yok nazal kemiği ve ense kalınlığı da okeyse çok üstünde durmuyorlar.Ama sen yine de iste istersen aklında kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…