2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bugün görüş günüm 4lü tarama için gideceğim yarın da kan vereceğim.bakalım bizim oğlan nasıl karşılayacak beni.Kızlar vişne suyu deneyen oldu mu aranızda muayne öncesinde ,benimki genelde yatıyor oluyor pek göremiyoruz

Canım merhaba.Bu testlerin herhangi bi kesinliği yok.Düşük risk çıkan bi gebe özel bi çocuk da dünyaya getirebilir yüksek risk çıkan bi gebe normal gelişim gösteren bi çocuk da dünyaya getirebilir.Bunlar sadece olasılık.Kendini hemen yıpratma .dualarımız seninle inşallah güzel sonuçlarla gelirsin bize de mutlaka haber ver

Ben de o gece farketmeden çok tutmuşum onun ağrısını yaşadım, uyandığımda hiçbir ağrım yoktu gün içinde sadece hafif sızlama oldu o da klasikleşti artık dedim kendi kendime salı kontrolüm var orda soracağım

Doktoruna mesaj atabilirsin ben mesaj attım grafiği sonucu merak ettiğime dair ekran görüntüsü attı
Benimkiyle aramda bu yüzden bozuldu. Bana atın diyorm ekran görüntüsü atmıyor, mail atın diorm hayır diyor kimliğinizle gelip alabiliyorsunuz diyor. Bu dediğim yerd devlet hastanesi değil yani gayette parayla bakıldıgım bi özel hastane. Aramızda bundan bozuldu

Kızlar ikili test sonucum çıkmış diye SMS geldi. Henüz doktoruma görünmedim ama anlayan birileri varsa yorum yapabilirse sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20230215-104103_Chrome.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 97
Oy yerim onu yaa benim de aynı canım her gittiğimde uyuyor gibi oluyo iki hafta önce ikili teste gidecektim burda ben de okudum vişne suyu çikolata kahve falan dr yanına girmeden çikolata yedim vişne suyu almayı unutmuşum heyecandançantamda termosta kahvem vardı ondan içtim biraz girdim neyse bizimkinde tık yok uyuyodu yine bi işe yaramadı yani uykucu olacak bizimkiler

Kızlar ikili test sonucum çıkmış diye SMS geldi. Henüz doktoruma görünmedim ama anlayan birileri varsa yorum yapabilirse sevinirim
Canım bence güzel sonuclar allahın izniyle down sendromu riski 5000 kadında bir falan demek oluyor. Sağlıcakla gelsin minik zaten ultrason güzelse genelde iyi sonuçlar geliyor

Merhaba canım bugün görüş günüydü bizim de sabah gittim dra ikili sonucu için bana da raporu vermedi ya sonuç iyi çıkmış gayet güzel dedi ultrasonda da baktı ben de iyi falan deyince kafam gitti bi anda çıkarken kağıdı sormadım hiç

Ben sonuçu laboratuardan aldim 10gun önce kendi kendime yorumladım kahroldum yas riski 1:211 yaziyordu,dun kontrole gittiğimde dr zarf ile sonuçu verdi bize,test cok güzel cikti dedi...su an iki tane sonuc kağıdım var

Atsa nolurmuş ki? Gerçekten bazı insanların anlamsız kaprisleri bıktırıyor. Hamile birinin işini zorlaştırmayıp kolaylaştırması gerekir

Atsa nolurmuş ki? Gerçekten bazı insanların anlamsız kaprisleri bıktırıyor. Hamile birinin işini zorlaştırmayıp kolaylaştırması gerekir
Aynen öyle canım bide benimki fetal dna istiyoruö deyip atmadı, beni boslukta bıraktı. Gelemem calısıyorm 1 saatlik yol atın lütfen dedm yok dedi baska bişi demedi. Yollarımız ayrılıor

kızlar merhaba, herkesin ikili tarama testi ile ilgili sorular sorduğu dönem gelmişş. ben de bununla ilgili sorucaktım aslında. Pazartesi günü doktora gittik, ikili tarama testi için bazı kağıtlar verdi bana ama bugün yapman gerekiyor diye bir şey söylemedi. 13. haftaya girdim bugün. acaba önümüzdeki hafta gitsem yine yaparlar mı ? siz doktora muayene olduğunuz gün mü yaptınız testi acaba ? internette 11-14 hafta arası yapılması gerek yazıyor

Vişne suyu+ popkek ve ya çikolata

canim bana dr direkt ikinci muaneye geldgnde ikili test yapcaz demisti 11+5de kontrole gittm hem rutin kontrol hem de ikili icin nazal kemik ve ense kalinligi bakildi. kontrol sonrasi ayni hastanede ikili icin kanida verdim tamamladim sureci. bidaha muane ayri ikili ayri gitmeye gerek duymadm yani. ama muane parasiyla ikili parasini ayri ayri odedim tabi.

gene senin olay taze benim sonuclar cikali 3 hafta oldu 3 hafta sonra raporu istemeye cekiniyorum ama.napim sonuc kagidi elimde olsun istiyorum zaten doktordan degilde sekreter veya hastanenin girisinden de alabilirim diye dusunuyorum oluyordur herhalde

Bende 12. Haftamda gitmiştim zaren kontrolüm vardı canım, ilk doktora girdim o ultrasonl baktı sonra kan verdm en sonda büyük bi ultrasona girdim detaylı şekilde baktı öle tamamladm bende süreci, bence cok geç kalma. Keske gitmişken yapsaymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…