- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.461
Geçtiği için gitmesim salı kontrolüm var, bir önceki kontrolde ağrıların normal olduğunu söylemişlerdi, ara ara olduğu için de soda vs içip biraz magnezyum alınca hafiflediğini farkettimGittinizmi doktora
Canım merhaba.Bu testlerin herhangi bi kesinliği yok.Düşük risk çıkan bi gebe özel bi çocuk da dünyaya getirebilir yüksek risk çıkan bi gebe normal gelişim gösteren bi çocuk da dünyaya getirebilir.Bunlar sadece olasılık.Kendini hemen yıpratma .dualarımız seninle inşallah güzel sonuçlarla gelirsin bize de mutlaka haber verİkili teste risk görünen varmı aranızdaeski konularda baktimda bazi annelerdede risk çıkmış ama bebekleri sağlıklı dogmus anlamdım madem saglikli neden risk çıkıyor. Kanın yüksekliği iyi değil dedi onu arastirirlar dedi inşallah güzel haber verir yarinki dr eğitim araştırmada . Cinsiyeti sordum bu ultrasondan görülmez bellidir dedi orda derler belki yarın erkenden hastane yolu göründü bana dua edin hayırlı haberler alayım
Ben de o gece farketmeden çok tutmuşum onun ağrısını yaşadım, uyandığımda hiçbir ağrım yoktu gün içinde sadece hafif sızlama oldu o da klasikleşti artık dedim kendi kendime salı kontrolüm var orda soracağımGünaydın kızlar...Yazılanlari okuyunca etiketleme yapmadan ortaya karisik bende yazayim dedim. Bi arkadas karinda sertligi sormus. 15+5 im. son 1 haftadir gobek deligimin oralar aksamlari ozellikle taş gibi oluyor bebek bu kdr cikamaz erken daha diye dusunuyorum bagirsaklari sıkıştırmaya basladigi icin gaz sancim bu zamanlarda gene artti bende. sanci oluyor ama gaz sancisi diye tahmin ediyordum kendiminkini. Mesela bu gece karnimin soluna nefes aldikca agri girdigini farkettm birden gozumu actm korktum sanci oluyo diye wc gittim cok sıkışık olunca mesaneye baski yapiyolar demekki bebis artik. wcden sonra gecti o agri mesela.
Benimkiyle aramda bu yüzden bozuldu. Bana atın diyorm ekran görüntüsü atmıyor, mail atın diorm hayır diyor kimliğinizle gelip alabiliyorsunuz diyor. Bu dediğim yerd devlet hastanesi değil yani gayette parayla bakıldıgım bi özel hastane. Aramızda bundan bozulduDoktoruna mesaj atabilirsin ben mesaj attım grafiği sonucu merak ettiğime dair ekran görüntüsü attı
O gördüğüm şey ayak değilse erkek diye düşündüm canmEki Görüntüle 3206470
kızlar merhaba cinsiyet tahmini yapabilecek var mı ?
Oy yerim onu yaa benim de aynı canım her gittiğimde uyuyor gibi oluyo iki hafta önce ikili teste gidecektim burda ben de okudum vişne suyu çikolata kahve falan dr yanına girmeden çikolata yedim vişne suyu almayı unutmuşum heyecandanBugün görüş günüm4lü tarama için gideceğim yarın da kan vereceğim.bakalım bizim oğlan nasıl karşılayacak beni.Kızlar vişne suyu deneyen oldu mu aranızda muayne öncesinde ,benimki genelde yatıyor oluyor pek göremiyoruz
Canım bence güzel sonuclar allahın izniyleKızlar ikili test sonucum çıkmış diye SMS geldi. Henüz doktoruma görünmedim ama anlayan birileri varsa yorum yapabilirse sevinirim
Merhaba canım bugün görüş günüydü bizim de sabah gittim dra ikili sonucu için bana da raporu vermedi ya sonuç iyi çıkmış gayet güzel dedi ultrasonda da baktı ben de iyi falan deyince kafam gitti bi anda çıkarken kağıdı sormadım hiçKizlar bisi soracagim. simdi herkesin elinde bu ikili sonucu kagidi var. benim dr direkt pcden bakti elime bi grafik kagit ciktisi vermedi kendiside pcden 1 dk bakmadan sonucun cok iyi risksiz felan dedi. grafigi sizinkilerde size verdiler mi elden veya yorumlamalari kisa mi surdu uzun mu? cumartesi kontrole gittgmde rapor sonucumu elden cıktı istesem abes olur mu?
Ben sonuçu laboratuardan aldim 10gun önce kendi kendime yorumladım kahroldum yas riski 1:211 yaziyordu,dun kontrole gittiğimde dr zarf ile sonuçu verdi bize,test cok güzel cikti dedi...su an iki tane sonuc kağıdım varKizlar bisi soracagim. simdi herkesin elinde bu ikili sonucu kagidi var. benim dr direkt pcden bakti elime bi grafik kagit ciktisi vermedi kendiside pcden 1 dk bakmadan sonucun cok iyi risksiz felan dedi. grafigi sizinkilerde size verdiler mi elden veya yorumlamalari kisa mi surdu uzun mu? cumartesi kontrole gittgmde rapor sonucumu elden cıktı istesem abes olur mu?
İnşallah öyledir teşekkür ederimCanım bence güzel sonuclar allahın izniyledown sendromu riski 5000 kadında bir falan demek oluyor. Sağlıcakla gelsin minik zaten ultrason güzelse genelde iyi sonuçlar geliyor
Atsa nolurmuş ki? Gerçekten bazı insanların anlamsız kaprisleri bıktırıyor. Hamile birinin işini zorlaştırmayıp kolaylaştırması gerekirBenimkiyle aramda bu yüzden bozuldu. Bana atın diyorm ekran görüntüsü atmıyor, mail atın diorm hayır diyor kimliğinizle gelip alabiliyorsunuz diyor. Bu dediğim yerd devlet hastanesi değil yani gayette parayla bakıldıgım bi özel hastane. Aramızda bundan bozuldu
Aynen öyle canım bide benimki fetal dna istiyoruö deyip atmadı, beni boslukta bıraktı. Gelemem calısıyorm 1 saatlik yol atın lütfen dedm yok dedi baska bişi demedi. Yollarımız ayrılıorAtsa nolurmuş ki? Gerçekten bazı insanların anlamsız kaprisleri bıktırıyor. Hamile birinin işini zorlaştırmayıp kolaylaştırması gerekir
Vişne suyu+ popkek ve ya çikolataBugün görüş günüm4lü tarama için gideceğim yarın da kan vereceğim.bakalım bizim oğlan nasıl karşılayacak beni.Kızlar vişne suyu deneyen oldu mu aranızda muayne öncesinde ,benimki genelde yatıyor oluyor pek göremiyoruz
canim bana dr direkt ikinci muaneye geldgnde ikili test yapcaz demisti 11+5de kontrole gittm hem rutin kontrol hem de ikili icin nazal kemik ve ense kalinligi bakildi. kontrol sonrasi ayni hastanede ikili icin kanida verdim tamamladim sureci. bidaha muane ayri ikili ayri gitmeye gerek duymadm yani. ama muane parasiyla ikili parasini ayri ayri odedim tabi.kızlar merhaba, herkesin ikili tarama testi ile ilgili sorular sorduğu dönem gelmişş. ben de bununla ilgili sorucaktım aslında. Pazartesi günü doktora gittik, ikili tarama testi için bazı kağıtlar verdi bana ama bugün yapman gerekiyor diye bir şey söylemedi. 13. haftaya girdim bugün. acaba önümüzdeki hafta gitsem yine yaparlar mı ? siz doktora muayene olduğunuz gün mü yaptınız testi acaba ? internette 11-14 hafta arası yapılması gerek yazıyor
gene senin olay taze benim sonuclar cikali 3 hafta oldu 3 hafta sonra raporu istemeye cekiniyorum ama.napim sonuc kagidi elimde olsun istiyorum zaten doktordan degilde sekreter veya hastanenin girisinden de alabilirim diye dusunuyorum oluyordur herhaldeMerhaba canım bugün görüş günüydü bizim de sabah gittim dra ikili sonucu için bana da raporu vermedi ya sonuç iyi çıkmış gayet güzel dedi ultrasonda da baktı ben de iyi falan deyince kafam gitti bi anda çıkarken kağıdı sormadım hiç
Bende 12. Haftamda gitmiştim zaren kontrolüm vardı canım, ilk doktora girdim o ultrasonl baktı sonra kan verdm en sonda büyük bi ultrasona girdim detaylı şekilde baktı öle tamamladm bende süreci, bence cok geç kalma. Keske gitmişken yapsaymıskızlar merhaba, herkesin ikili tarama testi ile ilgili sorular sorduğu dönem gelmişş. ben de bununla ilgili sorucaktım aslında. Pazartesi günü doktora gittik, ikili tarama testi için bazı kağıtlar verdi bana ama bugün yapman gerekiyor diye bir şey söylemedi. 13. haftaya girdim bugün. acaba önümüzdeki hafta gitsem yine yaparlar mı ? siz doktora muayene olduğunuz gün mü yaptınız testi acaba ? internette 11-14 hafta arası yapılması gerek yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?