2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
yaaa ne guzell bende cumartesi görecegim Allah nasip ederse. benimkide her gitmede kipir kipir olmuuor doktor baya ugrasiyor iki kere felan bakiyor yurutup bende bu gitmeme visne suyu cikolata yicem bakalim etksii olcakmi guzel haberler al insallah canim bekliyoruz

Bence isteyebilirsin ama zaten doktor bir bakışta sonucu anlıyor, karmaşık bir test değil aslında, banada vermedi ama ben hastanenin sitesinden girip inceledim

Ben kontrol öncesi 1 simit yemiştim ultrasonda çok hareketliydi

evet kuzum benden de kan istedi ama onu sağlık ocağında yapabilirsin dedi. bakalım gidicem artık en yakın zamanda

hiç yoktan iş çıktı başıma ya, o kadar çok soru sormuştum ki sonraki muayene tarihini bile konuşmamışız zaten sonra fark ettim :)
ikilinin sonuçları ne zaman çıkıyor bu arada

Benim 4-5 güne cıktı canım hayırlı sonuclar inşallah

Hmm onu bilemiyorum valla canımm özel hastaneyse belki verirler bilemedim ki benim gittiğm devlet hastanesinde sadece doktorlar rapor çıktısı verebiliyordu sekreter vermiyo, bakalım benim bi sonraki kontrol bir ay sonra 19. Haftaya denk geliyor ben de isteyemem heralde o kadar vakitten sonra zaten detaylı zamanı gelmiş oluyor

Kızlar nolur fikir verin ne kadar rahat olmaya çalışsam da içim içimi yiyor..Ense kalınlığı 2 üzeri çıkan var mı ? İkili testtim düşük risk çıktı,kan tahlilleri yolunda, Burun kemiği görüldü çok şükür hatta boyutu istediğimiz şekilde dedi doktor, ultrason görüntülerimiz yolunda dedi,kalbinde oluşması gereken şeyler oluşmaya başlamış bu da güzel dedi ama ense kalınlığı 2 üzeri olunca daha dikkatli süreç gerekiyor dedi.Bebeğimin gelişimi de önden gidiyor yani sadece ense kalınlığına bakarak yorum yapmak ne kadar doğru ? Doktorlar kendilerini garantiye alıyorlar tabiki ama ne olur kendi fikrinizi paylaşın.2 gündür gece gündüz bununla ilgili yazılanları okuyorum çoğu kişide çok şükür yolunda ilerlemiş süreç.Allah'tan ne gelirse kabulümüz tabiki orası ayrı mesele

Bugün 15+2 çıktık bir hafta önden gidiyor yine dr büyük ihtimal kızın olacak dedi tam kesin değil ama pozitifbiri kız anaları gitgide çoğalıyor galiba
geçen haftalarda idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim antibiyotik kullanmak zorunda kaldım druma bugün anlattım ilaç kullandığım için kendimi suçlu hissediyordum tam tersi kullanmaman bebek için daha kötü dedi içimi rahatlattı çok şükür bir sıkıntım kalmadı şimdi ama bu süreçte neler yaptığımı anlatayım Günde 3 litre su içtim ılık, Hergün bir limon tükettim suya sıkıp, her tuvelete gittiğimde elma sirkeli suyla yıkadım ve ayaklarıma hep sıcak su torbası koydum otururken. Önce kasık ağrısıyla başlamıştı benim daha sonra kanama ve leke geldi, kasık ağrınız varsa ihmal etmeyin malum havalar soğuk ayaklarımızı üşütüyoruz idrar yolu enfeksiyonu yapıyor o da.
Şurayada bi fotimizi ekleyelim

Eklentiler

• 82A4B10B-3944-4913-8106-CBABFD092D2D.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 79
Kalbini ferah tut canım 4 ve üzeri cıkanlarda bile bişi çıkmıyor coğu zaman.doktor dediğin gibi kendini garantiye almak için öle demiştir. Bak ikili testinde iyimiş, kendini hiç üzme. Belkide ödemdir. Diğer kontrolünde yine baktırırsın bi bakmıssın düşmüştür. Kendini sıkma hiç , bebişte içerde üzülmesin

İnşallah canım bunları duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki dua edelim birbirimiz için seninde tahlillerin her şey yolunda inşallah inanıyorum

Ay evet biraz uyuşuk olacaklar galiba bi de vişne suyu deneyeyim bakayım olursa sende denersin
Vişne suyu+ popkek ve ya çikolata
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim inşallah canım ,hepimizin güzel haberlere çok ihtiyacı var bu ara.benim de dürtüyor dürtüyor dürtüyor acıyor bazen
Ben kontrol öncesi 1 simit yemiştim ultrasonda çok hareketliydi
Simiti benimki de çok sever bence ,annesine çektiyse

Canım ense kalinligi azalabiliyor zamanla bir iki hafta sonra gittiginde belki azalmis olur ve icin daha rahat eder. Bi tanidigimiza ensesi kalin dediler, hatta test sonuclari da kotu gelmisti. Birkac doktor gezdi hepsi aldir dedi, dogsa da yaşamaz dedi. Sonra fetal dna yaptirdi sonuc iyi cikti. Vee bebegi dogdugunda da cok saglikliydi. Bir yaş dogum gününü kutladilar geçende senin kan tahlillerin de iyi cikmis cok şükür bence fetal dna yaptirmayi düşünmüyorsan bir ay sonra degil de iki hafta sonra falan git ense kalinligina bidaha baktir. Ben olsam oyle yapardimm ve en önemlisi moralini yuksek tut ense kalinligi tek belirleyici degil bunu sakin unutma

İnşallah canım bunları duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki dua edelim birbirimiz için seninde tahlillerin her şey yolunda inşallah inanıyorum
İnşallah canım rabbimden ümit kesilmez, o en doğrusunu bilir sağlıkla kucağımıza alalm bebeklerimizi inşallah bazen diyorm keske şu hamilelik 9 ay olmasada hemencecik kucağımıza alabilsek

Allah razı olsun canım benim valla böyle örnekler içime su serpiyor..Evet pazartesi günü tekrar gideceğim 14+5 olacağım inşallah daha güzel sonuçlarla gelirim yanınıza aklınıza geldikçe dua edin ne olur herkesin ense kalınlığı 1 küsür olunca ben çok korktum

Gittim geldim dr yoktu oradaki sekreter bilgilendirdi. Sıvı alımını söylediler ama 376 dan biride olabilirsin olamaya da bilirsin dedi 17 hf dan sonra alınıyor sıvı riskleri var tabi dedi ister bunu yaptirisin istersen senden kan alınıyor yurt dışına gidiyor ama onu biz değil firmalar alıyor oda 8 9 10 bine kadar çıkıyor fiyatı dedi riskli cikarsat gebeliği sonlandıra bilirsin dedi 16 hf yha randevu alicam buradaki druma üçlü için ordada risk çıkarsa esim yaptiririz araştırmada sıvı alımını dedi tabi o o anlık di daha detaylı oturup konuşacağız başka görüşler değerlendirilecek falan. Belirli günlerde yapılıyormuş o işlem ama bana once bi genel le başlayan bir bölüme gitcen ordan bize gelcen dedi 10 güne çıkar sonucu dedi bir bayan vardi ona kesin down lu dedi bebeğinekadi üzüldü gitti aldırmadı sıvı konuşalım baska bi düşünelim dedi öylede

Ben hiç denemedim canın vişne suyu çikolata benimki el çırptı daha 11+3 haftalıkken doktor gösterdi cinsiyet bile tahmin söyledi bence gerek yok içme doktor tavsiye ederse yada sorarak iç bazı bebekler hareketli oluyor bazıları hareketsiz yiyeceklerin çok etkilediğini düşünmüyorum ben

11.haftada bende el sallarken yakalamıştım ,bizde de aynı sizin gibi cinsiyet görecek kadar güzel yakalamıştı ama büyüdükçe değişiyor galiba 14.haftada sadece popo gördük geçen hafta gittiğimde daha hareketliydi.Bakalım ben yine de bi deneyeceğim etkisini gören çok olmuş teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…