- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.481
yaaa ne guzell bende cumartesi görecegim Allah nasip ederse. benimkide her gitmede kipir kipir olmuuor doktor baya ugrasiyor iki kere felan bakiyor yurutupBugün görüş günüm4lü tarama için gideceğim yarın da kan vereceğim.bakalım bizim oğlan nasıl karşılayacak beni.Kızlar vişne suyu deneyen oldu mu aranızda muayne öncesinde ,benimki genelde yatıyor oluyor pek göremiyoruz
Bence isteyebilirsin ama zaten doktor bir bakışta sonucu anlıyor, karmaşık bir test değil aslında, banada vermedi ama ben hastanenin sitesinden girip inceledimKizlar bisi soracagim. simdi herkesin elinde bu ikili sonucu kagidi var. benim dr direkt pcden bakti elime bi grafik kagit ciktisi vermedi kendiside pcden 1 dk bakmadan sonucun cok iyi risksiz felan dedi. grafigi sizinkilerde size verdiler mi elden veya yorumlamalari kisa mi surdu uzun mu? cumartesi kontrole gittgmde rapor sonucumu elden cıktı istesem abes olur mu?
Ben kontrol öncesi 1 simit yemiştim ultrasonda çok hareketliydiBugün görüş günüm4lü tarama için gideceğim yarın da kan vereceğim.bakalım bizim oğlan nasıl karşılayacak beni.Kızlar vişne suyu deneyen oldu mu aranızda muayne öncesinde ,benimki genelde yatıyor oluyor pek göremiyoruz
canim bana dr direkt ikinci muaneye geldgnde ikili test yapcaz demisti 11+5de kontrole gittm hem rutin kontrol hem de ikili icin nazal kemik ve ense kalinligi bakildi. kontrol sonrasi ayni hastanede ikili icin kanida verdim tamamladim sureci. bidaha muane ayri ikili ayri gitmeye gerek duymadm yani. ama muane parasiyla ikili parasini ayri ayri odedim tabi.
hiç yoktan iş çıktı başıma ya, o kadar çok soru sormuştum ki sonraki muayene tarihini bile konuşmamışız zaten sonra fark ettim :)Bende 12. Haftamda gitmiştim zaren kontrolüm vardı canım, ilk doktora girdim o ultrasonl baktı sonra kan verdm en sonda büyük bi ultrasona girdim detaylı şekilde baktı öle tamamladm bende süreci, bence cok geç kalma. Keske gitmişken yapsaymıs
Kesinlikle değiştirmen en doğru kararAynen öyle canım bide benimki fetal dna istiyoruö deyip atmadı, beni boslukta bıraktı. Gelemem calısıyorm 1 saatlik yol atın lütfen dedm yok dedi baska bişi demedi. Yollarımız ayrılıor
Benim 4-5 güne cıktı canımevet kuzum benden de kan istedi ama onu sağlık ocağında yapabilirsin dedi. bakalım gidicem artık en yakın zamanda
hiç yoktan iş çıktı başıma ya, o kadar çok soru sormuştum ki sonraki muayene tarihini bile konuşmamışız zaten sonra fark ettim :)
ikilinin sonuçları ne zaman çıkıyor bu arada
Evet değiştircem canım, buraya yazmıştım bi doktor önerildi , onu araştırdım sanirim ona gideceğmKesinlikle değiştirmen en doğru karar
Hmm onu bilemiyorum valla canımm özel hastaneyse belki verirler bilemedim ki benim gittiğm devlet hastanesinde sadece doktorlar rapor çıktısı verebiliyordu sekreter vermiyo, bakalım benim bi sonraki kontrol bir ay sonra 19. Haftaya denk geliyor ben de isteyemem heralde o kadar vakitten sonra zaten detaylı zamanı gelmiş oluyorgene senin olay taze benim sonuclar cikali 3 hafta oldu 3 hafta sonra raporu istemeye cekiniyorum ama.napim sonuc kagidi elimde olsun istiyorum zaten doktordan degilde sekreter veya hastanenin girisinden de alabilirim diye dusunuyorum oluyordur herhalde
Kalbini ferah tut canımKızlar nolur fikir verin ne kadar rahat olmaya çalışsam da içim içimi yiyor..Ense kalınlığı 2 üzeri çıkan var mı ? İkili testtim düşük risk çıktı,kan tahlilleri yolunda, Burun kemiği görüldü çok şükür hatta boyutu istediğimiz şekilde dedi doktor, ultrason görüntülerimiz yolunda dedi,kalbinde oluşması gereken şeyler oluşmaya başlamış bu da güzel dedi ama ense kalınlığı 2 üzeri olunca daha dikkatli süreç gerekiyor dedi.Bebeğimin gelişimi de önden gidiyor yani sadece ense kalınlığına bakarak yorum yapmak ne kadar doğru ? Doktorlar kendilerini garantiye alıyorlar tabiki ama ne olur kendi fikrinizi paylaşın.2 gündür gece gündüz bununla ilgili yazılanları okuyorum çoğu kişide çok şükür yolunda ilerlemiş süreç.Allah'tan ne gelirse kabulümüz tabiki orası ayrı mesele
İnşallah canım bunları duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki dua edelim birbirimiz için seninde tahlillerin her şey yolunda inşallah inanıyorumKalbini ferah tut canım4 ve üzeri cıkanlarda bile bişi çıkmıyor coğu zaman.doktor dediğin gibi kendini garantiye almak için öle demiştir. Bak ikili testinde iyimiş, kendini hiç üzme. Belkide ödemdir. Diğer kontrolünde yine baktırırsın bi bakmıssın düşmüştür. Kendini sıkma hiç , bebişte içerde üzülmesin
Ay evet biraz uyuşuk olacaklar galibaOy yerim onu yaa benim de aynı canım her gittiğimde uyuyor gibi oluyo iki hafta önce ikili teste gidecektim burda ben de okudum vişne suyu çikolata kahve falan dr yanına girmeden çikolata yedim vişne suyu almayı unutmuşum heyecandançantamda termosta kahvem vardı ondan içtim biraz girdim neyse bizimkinde tık yok uyuyodu yine bi işe yaramadı yani uykucu olacak bizimkiler
Teşekkür ederimVişne suyu+ popkek ve ya çikolata
Çok teşekkür ederim inşallah canım ,hepimizin güzel haberlere çok ihtiyacı var bu ara.benim de dürtüyor dürtüyor dürtüyor acıyor bazenyaaa ne guzell bende cumartesi görecegim Allah nasip ederse. benimkide her gitmede kipir kipir olmuuor doktor baya ugrasiyor iki kere felan bakiyor yurutupbende bu gitmeme visne suyu cikolata yicem bakalim etksii olcakmi guzel haberler al insallah canim bekliyoruz
Simiti benimki de çok sever bence ,annesine çektiyseBen kontrol öncesi 1 simit yemiştim ultrasonda çok hareketliydi
Canım ense kalinligi azalabiliyor zamanla bir iki hafta sonra gittiginde belki azalmis olur ve icin daha rahat eder. Bi tanidigimiza ensesi kalin dediler, hatta test sonuclari da kotu gelmisti. Birkac doktor gezdi hepsi aldir dedi, dogsa da yaşamaz dedi. Sonra fetal dna yaptirdi sonuc iyi cikti. Vee bebegi dogdugunda da cok saglikliydi. Bir yaş dogum gününü kutladilar geçendeKızlar nolur fikir verin ne kadar rahat olmaya çalışsam da içim içimi yiyor..Ense kalınlığı 2 üzeri çıkan var mı ? İkili testtim düşük risk çıktı,kan tahlilleri yolunda, Burun kemiği görüldü çok şükür hatta boyutu istediğimiz şekilde dedi doktor, ultrason görüntülerimiz yolunda dedi,kalbinde oluşması gereken şeyler oluşmaya başlamış bu da güzel dedi ama ense kalınlığı 2 üzeri olunca daha dikkatli süreç gerekiyor dedi.Bebeğimin gelişimi de önden gidiyor yani sadece ense kalınlığına bakarak yorum yapmak ne kadar doğru ? Doktorlar kendilerini garantiye alıyorlar tabiki ama ne olur kendi fikrinizi paylaşın.2 gündür gece gündüz bununla ilgili yazılanları okuyorum çoğu kişide çok şükür yolunda ilerlemiş süreç.Allah'tan ne gelirse kabulümüz tabiki orası ayrı mesele
İnşallah canımİnşallah canım bunları duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki dua edelim birbirimiz için seninde tahlillerin her şey yolunda inşallah inanıyorum
Allah razı olsun canım benim valla böyle örnekler içime su serpiyor..Evet pazartesi günü tekrar gideceğim 14+5 olacağım inşallah daha güzel sonuçlarla gelirim yanınızaCanım ense kalinligi azalabiliyor zamanla bir iki hafta sonra gittiginde belki azalmis olur ve icin daha rahat eder. Bi tanidigimiza ensesi kalin dediler, hatta test sonuclari da kotu gelmisti. Birkac doktor gezdi hepsi aldir dedi, dogsa da yaşamaz dedi. Sonra fetal dna yaptirdi sonuc iyi cikti. Vee bebegi dogdugunda da cok saglikliydi. Bir yaş dogum gününü kutladilar geçendesenin kan tahlillerin de iyi cikmis cok şükür bence fetal dna yaptirmayi düşünmüyorsan bir ay sonra degil de iki hafta sonra falan git ense kalinligina bidaha baktir. Ben olsam oyle yapardimm ve en önemlisi moralini yuksek tut ense kalinligi tek belirleyici degil bunu sakin unutma
Ben hiç denemedim canın vişne suyu çikolata benimki el çırptı daha 11+3 haftalıkken doktor gösterdi cinsiyet bile tahmin söyledi bence gerek yok içme doktor tavsiye ederse yada sorarak iç bazı bebekler hareketli oluyor bazıları hareketsiz yiyeceklerin çok etkilediğini düşünmüyorum benBugün görüş günüm4lü tarama için gideceğim yarın da kan vereceğim.bakalım bizim oğlan nasıl karşılayacak beni.Kızlar vişne suyu deneyen oldu mu aranızda muayne öncesinde ,benimki genelde yatıyor oluyor pek göremiyoruz
11.haftada bende el sallarken yakalamıştım ,bizde de aynı sizin gibi cinsiyet görecek kadar güzel yakalamıştı amaBen hiç denemedim canın vişne suyu çikolata benimki el çırptı daha 11+3 haftalıkken doktor gösterdi cinsiyet bile tahmin söyledi bence gerek yok içme doktor tavsiye ederse yada sorarak iç bazı bebekler hareketli oluyor bazıları hareketsiz yiyeceklerin çok etkilediğini düşünmüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?