2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bugun ikili teste girdim. Her seyi normal burun kemiği falan ancak en son ensesi kalın dedi bizi cok korkuttu ense kalınlığı tek basına yeterli bir veri midir? Kan sonucum daha cıkmadı cumartesi günü cıkacak. Allah rızası için aynı durumda olan varsa yazsın strese girdim smdiden

Aynı durum bende de var canım kaç çıktı ense kalınlığı? Kan sonucum iyi çıktı ama doktor kan sonucu ve burun kemiği iyiye işaret dedi sınır zaten 2.50 nin üzeriymiş hatta bazı doktorlar 3 üzerini de alıyorlarmış benimki 2.40 çıktı . İnşallah senin kan sonuçlarıda iyi çıkar

ense kalınlığı da burun kemiği de kesinlikle down anlamına gelmiyor. burun kemiği olup down doğan da burun kemiği olmayıp sağlıklı doğan da var. aynısı ense kalınlığı için de geçerli. ikili test zamanım geldiğinde bunları çok araştırıp vazgeçtim yaptırmaktan. zaten dosyada da kesin bir tanı testi değildir vs. diye kendilerini garantiye alıyorlar yani çok da güvenilir değil Miss ela sen de içini ferah tut. ayrıntılıya girdiğinizde zaten korktuğunuz gibi olmadığını göreceksiniz. ben de ayrıntılı zamanımı bekliyorum.

Canım ödemdir belki demişsin de ödem iyi bir şey değil ki.. ben kendim yaşadım o yüzden biliyorum. 12. Haftada ense kalınlıgı bizde 3,5 civarı çıkmıştı büyük risk dediler. Birkaç hafta içinde de kendini ikiye katladı en son ölçüldüğünde 6mmdi. Ve ödem dediler.. kromozomal veyahut da gebelik başında geçirilen bir enfeksiyondan bahsedildi sebep olarak yaşayamaz dediler nitekim 20. Haftaya kadar dayanabildi kuzum
Miss ela canım sana risk yok diyemem ama var da diyemem. Benimkisi kadar yüksek çıkmamış, çok şükür burun kemiği de oluşmuş.. sıkı takip edilsin. Dua edelim inşallah herşey yolundadır

Canım arkadaşımız haklı seninkisi çok da yüksek değil sadece kontrol ettirmeyi ihmal etme.
İnşallah düşer zamanla

Canım arkadaşımız haklı seninkisi çok da yüksek değil sadece kontrol ettirmeyi ihmal etme.
İnşallah düşer zamanla
Çok sağol canım diğer yazını da okudum dediğin gibi sınırım hafif altında Allah kimseyi evladıyla sağlığıyla sınamasın inşallah teşekkür ederim destekleriniz için

Çok sağol canım diğer yazını da okudum dediğin gibi sınırım hafif altında Allah kimseyi evladıyla sağlığıyla sınamasın inşallah teşekkür ederim destekleriniz için
Amin canım çok zor.. sen şimdi güZel düşün olur mu hep.. ben o zamanda bile hep en iyisini düşündüm hep inandım. Dua ettim.. herşey allahın takdiri ne desek ne yapsak boş.. o yüzden boşa üzülüp de bebişini de üzme olur mu konuş onunla hep herşey güZel olucak diye

En az yarim saat önce yiyip icmek gerekiyor ki kana karissin bebisler hareketlensin

canım buldun mu? aynılarını yazdı bana doktor, hala bulamadıysan atayım sana
Valla kuzum demir ilacını sabah kahvaltısından bir saat önce içtim decavit i de akşam tok karnına içtim ama haplar midemi bulandırıyor ağzıma alir almaz mide bulantısı öğürme hissi oluyor çok zorlanıyorum doktoruma söyledim kontrol de konuşalım şimdilik birak dedi ama ben zorlicam biraz kendimi küçük hapta da midem ağzıma geliyor buyukte de ne yapacam bilmiyorum

Aaa kuzum senin adına çok sevindim benim bebiş te bacak arası böyleydi acaba benimki de mi kiz video dan ekran görüntüsü almıştım seninkine benziyor

Eklentiler

• IMG_20230213_122307.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 64
Ya bu nasıl bi stres son bi kac saattr yasıyor muyum yasamıyor muyum belli değil.bana da öyle söyledi her seyi normal ama ense kalın ne demek oluyor diyorum hasta oldugu anlamına da gelmez olada bilir diyor. Kesin sonuc veren testleri neden yapmıyorlar ozaman insanları bu kadar strese sokuyorlar. Coğu kisi yaptırmamıs bile ayrıntılı ultrasonda daha mı belli olur

onu ben de anlamıyorum ikili üçlü dörtlü testleri kesin tanı testleri değil ve çoğunda risk çıkıyor. fetal dna ya yönlendiriyorlar en ufak şeyde o da 9 10 bin lira. strea yapma bebeğine zarar verirsin emin ol bir sorun yoktur. kuzenime kesin down demişler, kızın son 5 ayı ağlayarak geçti. şimdi tosun gibi bi oğlu var. içini ferah tut ayrıntılıyı bekle ve eğer gücün varsa perinatoloji prof. bul ve ona yaptır ben buldum bizi zorlayacak ama en azından içim rahat olacak. izmirdeysen serkan güçlü doktorun adı. tınaztepe bucada

ayrıntılı ileri teknoloji cihazla yapılıyor 4 boyutlu sanırım ve damarlarına iç organlarına her şeye bakılıyor. bir saate yakın sürüyormuş iyi de bir doktor bulunca en güveniliri o bence.

İstanbuldayım. 33 yaşındayım.Zaten ilk gebeliğim kalbi durdu bebeğin 6+4te. Smdi de böyle bir sey deyince iyice stres oldum. Ultrasona girerken cok kötüydüm yine kalbi atmıyor diyecek diye bu fetal dna onu mu yaptırsam biraz da pimpirikli biriyim kafama cok takıyorum. Bu kadar stres zaten bebeğe cok zarar verir sakin olmalıyım biliyorum

Aaa kuzum senin adına çok sevindim benim bebiş te bacak arası böyleydi acaba benimki de mi kiz video dan ekran görüntüsü almıştım seninkine benziyor
Aynen kiza benziyorInşallah kızdır dr bir tahminde bulunmadı mi? Bize 12+3te gittiğimde dr kiz dedi,dün de kesinleşti

Sizinde sıkıntılı çıkmıştı öyle hatirladim

Cidden mi , bilmiyordum canım cok üzgünüm kaybın için
Bu sitede bi kaç annede okumustumda ödem diye ama tabi onlr sonrasında sıkıntı oldı olmadı diye yazmadkları içn anlayamadm onun kötü bişi oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…