2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet fetal dna yaptırmak istiyorum bende. Belirsizlik cok kötü gercekten. Nerede yaptırdınız? Önerebileceğiniz bir sey var mı fiyatı ne kadardı?
Eurofins diye bir yere yaptirdik biz. 400 euro dediler genomwide diye bir paketi var onu sectik. Tüm kromozomlara bakiliyor dendigi icin. Sonucumuz da 10-14 gün demislerdi ama şansimiza bir haftada cikti. Baska yerlerde daha ucuz galiba ama cok arastirmadik acikcasi

Yaa ben de bunu anlayamiyorum. Madem bu haftalar erken niye bakiyorsun, baktin madem söyleme. Neden anneyi bu kadar endiselendiriyorsun. Valla doktorlarin aman her seyi diyim de sonra bana bir sey olmasin kafasindan yoruldum ben

Haftalardır bir idrar testi yaptıramadım. İlk verdiğim örnek yetersizmiş ikinciye gittim, onda da çok su içmemişsin test edemedik dediler ne alakaysa, üçüncüye gittim bu sefer de test isteğini kartıma yüklememişler laboratuvar görmeyince örnek veremedim. Cuma dördüncüye gidicem, inşallah son olur.
3 haftadır bir idrar testiyle uğraşıyorum sinirim bozuldu

Yaa ben de bunu anlayamiyorum. Madem bu haftalar erken niye bakiyorsun, baktin madem söyleme. Neden anneyi bu kadar endiselendiriyorsun. Valla doktorlarin aman her seyi diyim de sonra bana bir sey olmasin kafasindan yoruldum ben
Allah iyi ve merhametli drlarla karşılaştırsın. Gerçekten bazı insanlar annelerin psikolojisini düşünmüyor..

Aslında ne kadar basit bir işi ne kadar zorlaştırıyorlar

Aslında ne kadar basit bir işi ne kadar zorlaştırıyorlar
Valla ya Türkiye’de kaç kez idrar testi yaptırdım hiç bana su içmemişsin test edemedik falan denmedi, şaşırdım yani. Bi de 1,5 litre su içtim acı çekerek gittim resmen almadılar örneği o kadar sinirlendim ki.

Bana 4lu neden yaptirmadi acaba? 1ay sonra ayrıntılı ultrason yapılacak,simdiden randevu almama söyledi o da baska hastanelerde yapılıyormuş

Verdigi kagitta ense kalinligi ve burun kemigi olcum sonucu yaziyorsa, o gun kan vermeniz gerekiyor. Yani olcum ve kan verme ayni tarihte olmali diye biliyorum. Benim de olcumleri yapip kagidimi verdi ve kan ver dedi. Ben fetal dna yaptiracaktim, o yuzden kan vermedim.

Bana 4lu neden yaptirmadi acaba? 1ay sonra ayrıntılı ultrason yapılacak,simdiden randevu almama söyledi o da baska hastanelerde yapılıyormuş
Benim doktorum riskli gebelik uzmanı.o yüzden herşeyi görmek istiyor olabilir diye düşündüm ben .Hatta özellikle sordum hocam bi sorun mu gördünüz 4lü istediniz diye ama hayır sorun yok yapalım biz dedi

canim doktorum banada 3 lu ve 4lu onermedi. 2li iyise direkt detayli ultrasona girmemi tercih etmemi soyledi

Katılıyorum yha dünden beri kafam Kazan gibi saf saf dolanıyorum evin içinde keyfimi kaçırdı drlar sağolsun

Ayy yerim ben onu bnde aynı öyleyim acayip peynir yedim tatlı hiç canım istemiyo birde acılı şeyler sürekli istiyor canım tuz böyle avuçlayıp yiyesim geliyor bnmde kafa şekli top gibi çıktı hatta okadar güzeldiki

İyiyim canım çok şükür herşey yolunda. Pazartesi serklaj oldum yatıştayım şu an. Sen nasılsın canım
Kaçıncı haftadasınız? Leep vb operasyon geçirmiş miydiniz daha önce?
Ben de korkuyorum servikal yetmezlikten ama doktorum tutturdu serviks kontrolü 20. Haftadan sonra diye

Kızlar ozelde muayene oluyorum .en son 3 ay önce genel kan değerlerime bakilmisti. Tekrar istedi doktor bu kan tetkiklerini ama devlette kadın doğumdan randevu bulamıyorum. Dahiliyeden randevu alsam geri cevirmezler dimi. Çünkü özelde çok tutuyor malesef tahliller

canim doktorum banada 3 lu ve 4lu onermedi. 2li iyise direkt detayli ultrasona girmemi tercih etmemi soyledi
Benim etrafımda 4 tane gebe var hepsinin doktoru 4lü tarama istemiş.bende isteyince bi n’oluyo demiştim ama .Doktordan doktora değişiyor demek ki .Bir de biz taramalara vs ekstra ücret ödemiyoruz belki onun da etkisi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…