- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.541
Eurofins diye bir yere yaptirdik biz. 400 euro dediler genomwide diye bir paketi var onu sectik. Tüm kromozomlara bakiliyor dendigi icin. Sonucumuz da 10-14 gün demislerdi ama şansimiza bir haftada cikti. Baska yerlerde daha ucuz galiba ama cok arastirmadik acikcasiEvet fetal dna yaptırmak istiyorum bende. Belirsizlik cok kötü gercekten. Nerede yaptırdınız? Önerebileceğiniz bir sey var mı fiyatı ne kadardı?
Yaa ben de bunu anlayamiyorum. Madem bu haftalar erken niye bakiyorsun, baktin madem söyleme. Neden anneyi bu kadar endiselendiriyorsun. Valla doktorlarin aman her seyi diyim de sonra bana bir sey olmasin kafasindan yoruldum benMerhaba hanımlar
İkili test için gittim dr a. Detaylı baktı. Kan 10 gün sonra belli olacak. Ama bakarken 2 arter bir ven göremiyorum dedi. Sonra da bu haflarda görülmeyebilir diye ekledi. Ama içime kurt düşürdü. Bu durumu yaşayan veya dr u böyle bir şeye bakan oldu mu? Madem bu haftalarda belli olmayabiliyor neden baktı ki boşu boşuna. Gıcık oldum. Rapor sonucunu ekliyorum
Allah iyi ve merhametli drlarla karşılaştırsın. Gerçekten bazı insanlar annelerin psikolojisini düşünmüyor..Yaa ben de bunu anlayamiyorum. Madem bu haftalar erken niye bakiyorsun, baktin madem söyleme. Neden anneyi bu kadar endiselendiriyorsun. Valla doktorlarin aman her seyi diyim de sonra bana bir sey olmasin kafasindan yoruldum ben
Aslında ne kadar basit bir işi ne kadar zorlaştırıyorlarHaftalardır bir idrar testi yaptıramadım. İlk verdiğim örnek yetersizmiş ikinciye gittim, onda da çok su içmemişsin test edemedik dediler ne alakaysa, üçüncüye gittim bu sefer de test isteğini kartıma yüklememişler laboratuvar görmeyince örnek veremedim. Cuma dördüncüye gidicem, inşallah son olur.
3 haftadır bir idrar testiyle uğraşıyorum sinirim bozuldu
Valla ya Türkiye’de kaç kez idrar testi yaptırdım hiç bana su içmemişsin test edemedik falan denmedi, şaşırdım yani. Bi de 1,5 litre su içtim acı çekerek gittim resmen almadılar örneği o kadar sinirlendim ki.Aslında ne kadar basit bir işi ne kadar zorlaştırıyorlar
Bana 4lu neden yaptirmadi acaba? 1ay sonra ayrıntılı ultrason yapılacak,simdiden randevu almama söyledi o da baska hastanelerde yapılıyormuş
- Alfa-fetoprotein (AFP), gelişmekte olan bebek tarafından yapılan bir protein
- Koryonik gonadotropin (HCG), plasenta tarafından üretilen bir hormon olan
- Estriol, plasenta ve bebeğin karaciğeri tarafından üretilen bir hormon
- Inhibin A, plasenta tarafından üretilen başka bir hormon bunlara bakılıyormuş kanda
Canım nasılsın nasıl gidiyor gebelikKızlar aranızda serklaj olan var mı? Varsa eğer işlem sonrası nelere dikkat ettiniz?
Verdigi kagitta ense kalinligi ve burun kemigi olcum sonucu yaziyorsa, o gun kan vermeniz gerekiyor. Yani olcum ve kan verme ayni tarihte olmali diye biliyorum. Benim de olcumleri yapip kagidimi verdi ve kan ver dedi. Ben fetal dna yaptiracaktim, o yuzden kan vermedim.kızlar merhaba, herkesin ikili tarama testi ile ilgili sorular sorduğu dönem gelmişş. ben de bununla ilgili sorucaktım aslında. Pazartesi günü doktora gittik, ikili tarama testi için bazı kağıtlar verdi bana ama bugün yapman gerekiyor diye bir şey söylemedi. 13. haftaya girdim bugün. acaba önümüzdeki hafta gitsem yine yaparlar mı ? siz doktora muayene olduğunuz gün mü yaptınız testi acaba ? internette 11-14 hafta arası yapılması gerek yazıyor
Benim doktorum riskli gebelik uzmanı.o yüzden herşeyi görmek istiyor olabilir diye düşündüm ben .Hatta özellikle sordum hocam bi sorun mu gördünüz 4lü istediniz diye ama hayır sorun yok yapalım biz dediBana 4lu neden yaptirmadi acaba? 1ay sonra ayrıntılı ultrason yapılacak,simdiden randevu almama söyledi o da baska hastanelerde yapılıyormuş
İyiyim canım çok şükür herşey yolunda. Pazartesi serklaj oldum yatıştayım şu an. Sen nasılsın canımCanım nasılsın nasıl gidiyor gebelik
canim doktorum banada 3 lu ve 4lu onermedi. 2li iyise direkt detayli ultrasona girmemi tercih etmemi soylediBana 4lu neden yaptirmadi acaba? 1ay sonra ayrıntılı ultrason yapılacak,simdiden randevu almama söyledi o da baska hastanelerde yapılıyormuş
Katılıyorum yha dünden beri kafam Kazan gibi saf saf dolanıyorum evin içinde keyfimi kaçırdı drlar sağolsunYaa ben de bunu anlayamiyorum. Madem bu haftalar erken niye bakiyorsun, baktin madem söyleme. Neden anneyi bu kadar endiselendiriyorsun. Valla doktorlarin aman her seyi diyim de sonra bana bir sey olmasin kafasindan yoruldum ben
Ayy yerim ben onu bnde aynı öyleyim acayip peynir yedim tatlı hiç canım istemiyo birde acılı şeyler sürekli istiyor canım tuz böyle avuçlayıp yiyesim geliyorCanım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahkarnım daha çıkmadı küçük şişlik var henüz. İlk günden itibaren her gün ceviz yumurta peynir portakal yiyorum tatlı asla istemedi canım. En başlarda tatlı görünce midem bulanıyordu :) yani açıkçası cinsiyeti tahmin etmek mümkün değil ultrasonda da kafası top gibi yuvarlak çıktı hatta:)
Geçmiş olsun, ilk gebelik mi? Erken farkedilmesi iyi olmuş,İyiyim canım çok şükür herşey yolunda. Pazartesi serklaj oldum yatıştayım şu an. Sen nasılsın canım
Geçmiş olsun canım herşey yolunda ama değil mi şuan? Teşekkürler iyiyim ben de Allaha şükürİyiyim canım çok şükür herşey yolunda. Pazartesi serklaj oldum yatıştayım şu an. Sen nasılsın canım
Kaçıncı haftadasınız? Leep vb operasyon geçirmiş miydiniz daha önce?İyiyim canım çok şükür herşey yolunda. Pazartesi serklaj oldum yatıştayım şu an. Sen nasılsın canım
Benim etrafımda 4 tane gebe var hepsinin doktoru 4lü tarama istemiş.bende isteyince bi n’oluyo demiştim ama .Doktordan doktora değişiyor demek ki .Bir de biz taramalara vs ekstra ücret ödemiyoruz belki onun da etkisi vardırcanim doktorum banada 3 lu ve 4lu onermedi. 2li iyise direkt detayli ultrasona girmemi tercih etmemi soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?