2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
4 lü tarama nasıl oluyor? Detaylı Organ taraması gibi mi 20. Haftada yaptırın dedikleri

Ben 14.hafta başı gitmiştim, doktor çok büyümüş artık ikili test olmaz dedi (ben zaten özelde yaptırmıştım o nedenle sorun değildi benim için )

Sabahtan beri geçmeyen baş ağrım var kızlar üst kısmı alnıma doğru sinüziyimde alevlendi ondan mı bilmiyorum ama bu akşam da şiddetli kusmam oldu tansiyon aleti yok ölcemedim ama tansiyondan endişe ediyorum yaşayan oldu mu

Bugün yüzünü bile gördük ya..Allahım sağlık sıhhat versin hepsine .Korusun kollasın inşallah..

Eklentiler

• 4607DAE9-A42C-42AD-B204-4C741D53B461.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 167
  • D7E37DB6-40EE-4B4E-9580-C21C367CC7C5.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 166
11w5d. Bugun doktora gittim stresten muayene olmak istedim. Burdaki dr lar tr deki doktorlar gibi değil. Usg de 12w2d göründü hep cinsiyet baktı ben cinsiyetinde değilim.. ense kalınlığı burun kemiğine bakmasını isterdim dil bilmediğim için eşime sordurtttum iyi dedi onlar. Mercimek,bakla, nohut yeme dedi neden acaba . Babamın vefatından sonra çok sıkıntı yaptım. Karnın kasılmış dedi duphastona devam dedi . Usg resmini atıyorum

Eklentiler

• 850E30CE-8AEE-4069-B96B-FBC498E5A86B.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 142
Mide bulantın ve kusman falan mı oldu canım ? Genelde ilk aylarda mide bulantısından hatta kilo veriliyor. Benim tam tersi hiç mide bulantım kusmam olmadığı için hatta çok iştah artışım olduğu için 4 kilo aldım 14. Haftayım bide. Aslında bebek değil ben kilo aldım yani merak etme bebeğinle ilgili bi gelişim problemi yokbenxw ilk haftalarda almamak daha iyi hatta

Ben de 4 kilo aldım baya da midem bulandı aslında ama hareketsiz oluşumdan kaynaklı büyük ihtimal. Biz de 13 haftalığız

Bal mısın sen şu surata bak yerim çılıdırcammm

Oyyy minicik bir surat kıyamam çok güzel masallah

oyyyy maşallahh hersey yolundamiymis canim bende 16+2 de gitmis olcam demek boyle benimde kuzum insallah

yaaa yirim maşallah maşallah
çok amin
Çok teşekkür ederim güzel anneler.çok şükür herşey yolunda inşallah hepimiz güzel haberlerle çıkalım muayenelerimizden her gidişimde çok duygulanıp çıkıyorum

Kaçıncı haftadasınız? Leep vb operasyon geçirmiş miydiniz daha önce?
Ben de korkuyorum servikal yetmezlikten ama doktorum tutturdu serviks kontrolü 20. Haftadan sonra diye
14 e girdim ben daha önce herhangi bir operasyon geçirmedim, bir sorun olduğu için değil de ikiz gebelik olduğu için önlem olarak yaptı doktorum çoğul gebelik lerde hep yapıyormuş bu işlemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…