- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.561
4 lü tarama nasıl oluyor? Detaylı Organ taraması gibi mi 20. Haftada yaptırın dedikleriBenim etrafımda 4 tane gebe var hepsinin doktoru 4lü tarama istemiş.bende isteyince bi n’oluyo demiştim ama .Doktordan doktora değişiyor demek ki .Bir de biz taramalara vs ekstra ücret ödemiyoruz belki onun da etkisi vardır
Hayır 4lü tarama kan taraması4 lü tarama nasıl oluyor? Detaylı Organ taraması gibi mi 20. Haftada yaptırın dedikleri
Fetal DNA yaptıranlardan da istiyorlar mı acabaHayır 4lü tarama kan taraması
kızlar merhaba, herkesin ikili tarama testi ile ilgili sorular sorduğu dönem gelmişş. ben de bununla ilgili sorucaktım aslında. Pazartesi günü doktora gittik, ikili tarama testi için bazı kağıtlar verdi bana ama bugün yapman gerekiyor diye bir şey söylemedi. 13. haftaya girdim bugün. acaba önümüzdeki hafta gitsem yine yaparlar mı ? siz doktora muayene olduğunuz gün mü yaptınız testi acaba ? internette 11-14 hafta arası yapılması gerek yazıyor
banada yap demiyor ama ben her kontrole gidisimde saglik ocaginda yaptirip sonucumu goturuyorum baksin diye.Kızlar sizin kan değerlerinize bakıyor mu doktorunuz? Ben ilk gittiğimde yani 6.haftada baktı sadece bir daha bakmadı
Ya maşallah parmaklarınaBugün yüzünü bile gördük ya..Allahım sağlık sıhhat versin hepsine .Korusun kollasın inşallah..
Bal mısın senBugün yüzünü bile gördük ya..Allahım sağlık sıhhat versin hepsine .Korusun kollasın inşallah..
Oyyy minicik bir surat kıyamam çok güzel masallahBugün yüzünü bile gördük ya..Allahım sağlık sıhhat versin hepsine .Korusun kollasın inşallah..
oyyyy maşallahhBugün yüzünü bile gördük ya..Allahım sağlık sıhhat versin hepsine .Korusun kollasın inşallah..
Mide bulantın ve kusman falan mı oldu canım ? Genelde ilk aylarda mide bulantısından hatta kilo veriliyor. Benim tam tersi hiç mide bulantım kusmam olmadığı için hatta çok iştah artışım olduğu için 4 kilo aldım 14. Haftayım bide. Aslında bebek değil ben kilo aldım yani merak etme bebeğinle ilgili bi gelişim problemi yokbenxw ilk haftalarda almamak daha iyi hattakizlar ben 15+4 üm. ve hala hic kilo artisim olmamis. hamilelik öncesinde hala. sizce normal mi bu durum? bebek gelismiyor mu acaba ilk gebelik oldugu icin cok bilgim yok bu konularda. hani illaki 4 ayligim bebek buyudugu icin illaki tartida arti goruruum diyordum yok
yaaa yirim maşallah maşallahBugün yüzünü bile gördük ya..Allahım sağlık sıhhat versin hepsine .Korusun kollasın inşallah..
Mide bulantın ve kusman falan mı oldu canım ? Genelde ilk aylarda mide bulantısından hatta kilo veriliyor. Benim tam tersi hiç mide bulantım kusmam olmadığı için hatta çok iştah artışım olduğu için 4 kilo aldım 14. Haftayım bide. Aslında bebek değil ben kilo aldım yani merak etme bebeğinle ilgili bi gelişim problemi yokbenxw ilk haftalarda almamak daha iyi hatta
Bal mısın senşu surata bak yerim çılıdırcammm
Oyyy minicik bir surat kıyamam çok güzel masallah
oyyyy maşallahhhersey yolundamiymis canim bende 16+2 de gitmis olcam demek boyle benimde kuzum insallah
Çok teşekkür ederim güzel anneler.çok şükür herşey yolundayaaa yirim maşallah maşallah
çok amin
14 e girdim ben daha önce herhangi bir operasyon geçirmedim, bir sorun olduğu için değil de ikiz gebelik olduğu için önlem olarak yaptı doktorum çoğul gebelik lerde hep yapıyormuş bu işlemiKaçıncı haftadasınız? Leep vb operasyon geçirmiş miydiniz daha önce?
Ben de korkuyorum servikal yetmezlikten ama doktorum tutturdu serviks kontrolü 20. Haftadan sonra diye
Çok şükür yolunda canım ikiz olduğu için dikiş atıldı sadeceGeçmiş olsun canım herşey yolunda ama değil mi şuan? Teşekkürler iyiyim ben de Allaha şükür
İkinci ilkinde düşük yaptım. Bir sorun olduğu için değil de ikiz gebelik olduğu için dikiş atıldı canımGeçmiş olsun, ilk gebelik mi? Erken farkedilmesi iyi olmuş,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?