- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.581
Merhaba ilk kızımın doğum doktoru Oktay Altun güler yüz ilgi konusunda ben çok memnun kaldım o zaman medicabil hastanesindeydi şuan özel muayenehanesi var ve bana gereksiz pahalı geliyor.. Ben bu bebeğimde Ziya Çetin e gidiyorum evet çok yoğun bir doktor ama asla baştan savma iş yapmıyor sen sormadan o ay ne olup bitecek anlatıyor çevremden tavsiyeyle başladım kendisine deneyimli bir doktorKızlar Bursa’da önerebileceginiz güler yüzlü ilgili bir doktor var mı ?
evet canim tiksinme cok oldu. bulanti hapi felanda kullandim. bu cumartesi kontrolum var kilosunu vs soracagim insallah iyidirMide bulantın ve kusman falan mı oldu canım ? Genelde ilk aylarda mide bulantısından hatta kilo veriliyor. Benim tam tersi hiç mide bulantım kusmam olmadığı için hatta çok iştah artışım olduğu için 4 kilo aldım 14. Haftayım bide. Aslında bebek değil ben kilo aldım yani merak etme bebeğinle ilgili bi gelişim problemi yokbenxw ilk haftalarda almamak daha iyi hatta
Sağol canımMerhaba ilk kızımın doğum doktoru Oktay Altun güler yüz ilgi konusunda ben çok memnun kaldım o zaman medicabil hastanesindeydi şuan özel muayenehanesi var ve bana gereksiz pahalı geliyor.. Ben bu bebeğimde Ziya Çetin e gidiyorum evet çok yoğun bir doktor ama asla baştan savma iş yapmıyor sen sormadan o ay ne olup bitecek anlatıyor çevremden tavsiyeyle başladım kendisine deneyimli bir doktor
MERHABA CANIM NASILSIN DİKİŞ KONUSU ÇOK İYİ OLMUŞ SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞLERİN.İkinci ilkinde düşük yaptım. Bir sorun olduğu için değil de ikiz gebelik olduğu için dikiş atıldı canım
Benim 11+4de tahmin 15+2 de kesinleşti .görünür diye düşünüyorumkaçıncı haftalarda cinsiyet belli oldu kızlar biz 14te gittik belli değil dedi kendi doktorum değildi haftaya kendi doktorumda randevum var 15+2 olacak gözükürmü ki
inşallah o umutla gitcem bende gösterir inşallahBenim 11+4de tahmin 15+2 de kesinleşti .görünür diye düşünüyorum
Ben bugun oğrendim 16h lıkız tamkaçıncı haftalarda cinsiyet belli oldu kızlar biz 14te gittik belli değil dedi kendi doktorum değildi haftaya kendi doktorumda randevum var 15+2 olacak gözükürmü ki
benim 13+5de tahminde bulundu vebiraz kesine yakin konustu.. 16+2de tekrar gidecegim bakalim kesinlescek mi iyicekaçıncı haftalarda cinsiyet belli oldu kızlar biz 14te gittik belli değil dedi kendi doktorum değildi haftaya kendi doktorumda randevum var 15+2 olacak gözükürmü ki
Aynen canim bana da degisecek gibi gelmedi pipi bagimsizligini ilan etmisSelam anişler bayadır giremiyorum biz bugun tam 16h olduk doktordan geldim şimdi çinsiyetimizi de oğrendik pek değşecek gibi dendurmuyor130gr olmuş yavrum sabah şeker yüklemesi de yaptırdım yarın sonuçlar çıkacakmış normalde 24h yapılıyor ama ben olduğunu hisetiğim ve evde ölçtüğüm için biliyorum dikat ediyordum 2kg indirdim diyet yaptiğim için
Sağlık ocagında yaptirabilirsiniz. Hamile oldugunuz zaten biliniyor. Ben sira dahi beklemiyorum sagolsunlar gebelere oncelik diye aliveriyorlar.Kızlar ozelde muayene oluyorum .en son 3 ay önce genel kan değerlerime bakilmisti. Tekrar istedi doktor bu kan tetkiklerini ama devlette kadın doğumdan randevu bulamıyorum. Dahiliyeden randevu alsam geri cevirmezler dimi. Çünkü özelde çok tutuyor malesef tahliller
Omron du galiba önerilen markaKizlar selam daha onceleri tansiyon aleti hakkinda tavsiyeler verenler olmustu. Babamda tansiyon sorunu basladi. O da aktif kullanacak bende hamilelik sebebi ile zaten aklimdaydi almak. Ne tavsiye edersiniz. Bakayim dicem eski konusmalara ama bulmam imkansiz gibi bisi eskiden konusulmustu cunku. Tesekkurler simdiden
Benim dr um pınar türk medicana da tavsiye ederimKızlar Bursa’da önerebileceginiz güler yüzlü ilgili bir doktor var mı ?
Benim 13. Haftada tahmini söyledi 15. Haftada netleştirdi ama göstermemişti biraz sağ sol yaptı öyle gördü doktorkaçıncı haftalarda cinsiyet belli oldu kızlar biz 14te gittik belli değil dedi kendi doktorum değildi haftaya kendi doktorumda randevum var 15+2 olacak gözükürmü ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?