2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar Bursa’da önerebileceginiz güler yüzlü ilgili bir doktor var mı ?
Merhaba ilk kızımın doğum doktoru Oktay Altun güler yüz ilgi konusunda ben çok memnun kaldım o zaman medicabil hastanesindeydi şuan özel muayenehanesi var ve bana gereksiz pahalı geliyor.. Ben bu bebeğimde Ziya Çetin e gidiyorum evet çok yoğun bir doktor ama asla baştan savma iş yapmıyor sen sormadan o ay ne olup bitecek anlatıyor çevremden tavsiyeyle başladım kendisine deneyimli bir doktor

evet canim tiksinme cok oldu. bulanti hapi felanda kullandim. bu cumartesi kontrolum var kilosunu vs soracagim insallah iyidir

Sağol canım
Ziya çetini duymuştum değerlendireceğim

kaçıncı haftalarda cinsiyet belli oldu kızlar biz 14te gittik belli değil dedi kendi doktorum değildi haftaya kendi doktorumda randevum var 15+2 olacak gözükürmü ki
Benim 11+4de tahmin 15+2 de kesinleşti .görünür diye düşünüyorum

16 Mart a detaylı ultrason randevumu aldım bugün,kanımı da verdim bakalım nasıl geçecek şimdi onu bekleme zamanı hayırlı geçsin inşallah zaman .Artık hızlı geçsin demek istemiyorum,hayırlı haberlerle,sağlıkla geçsin tüm zamanlar inşallah

Selam anişler bayadır giremiyorum biz bugun tam 16h olduk doktordan geldim şimdi çinsiyetimizi de oğrendik pek değşecek gibi dendurmuyor 130gr olmuş yavrum sabah şeker yüklemesi de yaptırdım yarın sonuçlar çıkacakmış normalde 24h yapılıyor ama ben olduğunu hisetiğim ve evde ölçtüğüm için biliyorum dikat ediyordum 2kg indirdim diyet yaptiğim için

Eklentiler

• 392F837F-913C-4910-825C-DEE0B8964636.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 112
  • D0E2CB81-0979-4719-B1BC-ECF2CC06431E.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 109
kaçıncı haftalarda cinsiyet belli oldu kızlar biz 14te gittik belli değil dedi kendi doktorum değildi haftaya kendi doktorumda randevum var 15+2 olacak gözükürmü ki
benim 13+5de tahminde bulundu vebiraz kesine yakin konustu.. 16+2de tekrar gidecegim bakalim kesinlescek mi iyice

Aynen canim bana da degisecek gibi gelmedi pipi bagimsizligini ilan etmis saglikla dogsun minik oğlun

Sağlık ocagında yaptirabilirsiniz. Hamile oldugunuz zaten biliniyor. Ben sira dahi beklemiyorum sagolsunlar gebelere oncelik diye aliveriyorlar.

Kizlar selam daha onceleri tansiyon aleti hakkinda tavsiyeler verenler olmustu. Babamda tansiyon sorunu basladi. O da aktif kullanacak bende hamilelik sebebi ile zaten aklimdaydi almak. Ne tavsiye edersiniz. Bakayim dicem eski konusmalara ama bulmam imkansiz gibi bisi eskiden konusulmustu cunku. Tesekkurler simdiden

Omron du galiba önerilen marka

Benim 13. Haftada tahmini söyledi 15. Haftada netleştirdi ama göstermemişti biraz sağ sol yaptı öyle gördü doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…