2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar arkadaşımın ultrason resmi 13 hafta içinde cinsiyet tahmini alabilirmiyim bana kafa yapisina gore bakarak tahminde bulunmuştu bir arkadaş grupta kim oldugunu hatirlamiyorum ama erkek olduğunu anladı rica etsem birde buna bakarsaniz cok sevinirim

Eklentiler

• D278220E-7051-4474-94CD-47D82892994C.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 158
evet kuzum öyleymiş malesef, dün tekrar gittim yeniden ultrasonda görmüş olduk iyi oldu aslında :)

Ben 14.hafta başı gitmiştim, doktor çok büyümüş artık ikili test olmaz dedi (ben zaten özelde yaptırmıştım o nedenle sorun değildi benim için )
Çok teşekkürler canım yapabildik dün apar topar, zaten testin güvenilirliği de pek yok bakalım yine de inşallah iyi gelir sonuçlar

Kızlar Bursa’da önerebileceginiz güler yüzlü ilgili bir doktor var mı ?
canım ben sühendan hanıma gidiyorum çok güleryüzlü diyemem ama birkaç doktor araştırmıştım
Sibel Özsoy, Senem Alkan Akalın ve Özlem Ballı hakkında çok iyi yorumlar gördüm ve duydum. Özelllikle Senem Hn. için ama biraz tuzlu olabilir tabi fiyat almadım açıkçası

arkadaşlar burnuma artık tahammül edemiyorum .Burnumu asla nefes almak için kullanamıyorum.Sürekli tıkalı.Denemediğim yol kalmadı.Doktorum deniz suyu dedi aylardır kullanıyorum hiç bi işe yaradığı yok.Üstüne üstlük sıktıkça hapşırık krizi tutuyor.Artık günlük hayatımı inanılmaz olumsuz etkilemeye başladı ve nasıl baş edeceğimi bilemiyorum.uyku falan uyuyamıyorum ,eşim horlamamdan eminim çok rahatsızdır her ne kadar sorun değil dese de ben bile horlamama uyanıyorum.nolur bi çaresi olan benimle de paylaşsın.Buhar makinesi dediler aldım ,ıslak havlu koy kaloriferlerine dediler yaptım ,viks sür dediler zararlı olduğunu bile bile onu da sürdüm ama artık ağlamak istiyorum bir günde bir tuvalet kağıdı bitiyor burnuma

Üç haft olacak iki kere grip oldum burun tıkanıklığı hayat kalitemi düşürdü nefes nefese geziyorum ya bıktım resmen

Bana erkek gibi geldi cnm

Bizim evimiz orta hasarlı çıktı kızlar. Guclendirilme yapılmadan oturmanizi tavsiye etmeyiz dediler. Kayınvalidem in evi az hasarlı olduğu için ona geldik cantalarimizla. İnsan kendi derdine düşüyor, böyle göçebe gibi ondan ona ondan ona büyük oğlum her akşam durduk yerde ağlamaya başlıyor. İçimden ağlamak geliyor anne diyor psikolojimiz pek iyi sayılmaz. Yine de TV izleyince insan haline sukrediyor. Yan komşumuzun torunu ve damadı göçükte kalmış ölmüş, bir tek kızı kurtulmuş. İnsan sevinemez bile yaşadığına ağlayıp duruyoruz , nasıl geçecek bu günler çok zor gunler. Yine de ne diyelim halimize hamdolsun

Sizler benim bacilarimsiniz kız , nasıl atlarım sizi helali hoş olsun. Bakın bu da benim ailem Allah hepimizin ailesini esirgesin, yakışıklılarım trasa gittiler teyzeleri

Eklentiler

• IMG_20230216_142803.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 155
Merhaba hanımlar ben de kismetse agustos annesi olucam. 2020 aralik dogumlu bir oglum var aslinda 2. hamileligi hic istememistim ama oldu iste kabullendim ama bu sefer de ikili testim riskli cikti, nipty test yapilacak kan verdim sonuc bekliyorum hayirlisi artik. Sizlerin hamileligi iyidir umarim

Canım alerjik bir durum mu bu yaşadığın neden kaynaklı? Yoksa sadece hamilelikte olan birşey mi?

Sizler benim bacilarimsiniz kız , nasıl atlarım sizi helali hoş olsun. Bakın bu da benim ailem Allah hepimizin ailesini esirgesin, yakışıklılarım trasa gittiler teyzeleri
Maşallah.Allah ailenle mutlu huzurlu ömür nasip etsin.Gülen yüzler solmasın inşallah
Canım alerjik bir durum mu bu yaşadığın neden kaynaklı? Yoksa sadece hamilelikte olan birşey mi?
Benim öncesinde de alerjim vardı ama hapla idare ediyordum.şimdi haplar yasak olduğu için mahvolmuş halde geziyorum ..burnum tıkalı olduğu için Hemen yoruluyorum.Nefesim yetmiyor bazen. Sanırım gebelik nezlesine döndü alerjim.Alerjik kadınlarda iki kat daha fazla görünüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…