- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.601
Benim 15. Haftada pat diye kesildi canım bulantılar umarım senin de öyle olurMerhaba kızlar benim bulantim hala devam ediyor 14+6 sizlerde durumlar nas özellikle sabahları çok kusuyorum
Benden de hiç istemiyor ben devlette vitamin fln baktırdım götürdüm o kadar.Kızlar sizin kan değerlerinize bakıyor mu doktorunuz? Ben ilk gittiğimde yani 6.haftada baktı sadece bir daha bakmadı
Amin canım inşallah cok yoruldumBenim 15. Haftada pat diye kesildi canım bulantılar umarım senin de öyle olur
Verdigi kagitta ense kalinligi ve burun kemigi olcum sonucu yaziyorsa, o gun kan vermeniz gerekiyor. Yani olcum ve kan verme ayni tarihte olmali diye biliyorum. Benim de olcumleri yapip kagidimi verdi ve kan ver dedi. Ben fetal dna yaptiracaktim, o yuzden kan vermedim.
Çok teşekkürler canım yapabildik dün apar topar, zaten testin güvenilirliği de pek yok bakalım yine de inşallah iyi gelir sonuçlarBen 14.hafta başı gitmiştim, doktor çok büyümüş artık ikili test olmaz dedi (ben zaten özelde yaptırmıştım o nedenle sorun değildi benim için)
canım ben sühendan hanıma gidiyorum çok güleryüzlü diyemem ama birkaç doktor araştırmıştımKızlar Bursa’da önerebileceginiz güler yüzlü ilgili bir doktor var mı ?
Üç haft olacak iki kere grip oldum burun tıkanıklığı hayat kalitemi düşürdü nefes nefese geziyorum ya bıktım resmenarkadaşlar burnuma artık tahammül edemiyorum .Burnumu asla nefes almak için kullanamıyorum.Sürekli tıkalı.Denemediğim yol kalmadı.Doktorum deniz suyu dedi aylardır kullanıyorum hiç bi işe yaradığı yok.Üstüne üstlük sıktıkça hapşırık krizi tutuyor.Artık günlük hayatımı inanılmaz olumsuz etkilemeye başladı ve nasıl baş edeceğimi bilemiyorum.uyku falan uyuyamıyorum ,eşim horlamamdan eminim çok rahatsızdır her ne kadar sorun değil dese de ben bile horlamama uyanıyorum.nolur bi çaresi olan benimle de paylaşsın.Buhar makinesi dediler aldım ,ıslak havlu koy kaloriferlerine dediler yaptım ,viks sür dediler zararlı olduğunu bile bile onu da sürdüm ama artık ağlamak istiyorum bir günde bir tuvalet kağıdı bitiyor burnuma
Bana erkek gibi geldi cnmKizlar arkadaşımın ultrason resmi 13 hafta içinde cinsiyet tahmini alabilirmiyim bana kafa yapisina gore bakarak tahminde bulunmuştu bir arkadaş grupta kim oldugunu hatirlamiyorum ama erkek olduğunu anladırica etsem birde buna bakarsaniz cok sevinirim
ErkekKızlar bilenler cinsiyetleri yazarlarsa elimden geldiğince ekleyeyim. Çok kaçırdım sayfaları çünkü...
Canım alerjik bir durum mu bu yaşadığın neden kaynaklı? Yoksa sadece hamilelikte olan birşey mi?arkadaşlar burnuma artık tahammül edemiyorum .Burnumu asla nefes almak için kullanamıyorum.Sürekli tıkalı.Denemediğim yol kalmadı.Doktorum deniz suyu dedi aylardır kullanıyorum hiç bi işe yaradığı yok.Üstüne üstlük sıktıkça hapşırık krizi tutuyor.Artık günlük hayatımı inanılmaz olumsuz etkilemeye başladı ve nasıl baş edeceğimi bilemiyorum.uyku falan uyuyamıyorum ,eşim horlamamdan eminim çok rahatsızdır her ne kadar sorun değil dese de ben bile horlamama uyanıyorum.nolur bi çaresi olan benimle de paylaşsın.Buhar makinesi dediler aldım ,ıslak havlu koy kaloriferlerine dediler yaptım ,viks sür dediler zararlı olduğunu bile bile onu da sürdüm ama artık ağlamak istiyorum bir günde bir tuvalet kağıdı bitiyor burnuma
Gözükür canım, tahmin vardır ama söylememiştir bize 12+3 te söylendikaçıncı haftalarda cinsiyet belli oldu kızlar biz 14te gittik belli değil dedi kendi doktorum değildi haftaya kendi doktorumda randevum var 15+2 olacak gözükürmü ki
canim 16. haftada cok cok arada oluyor yani haftada 2 kez felan anca bulaniyor artik seninkide azalcak insallah sabretMerhaba kızlar benim bulantim hala devam ediyor 14+6 sizlerde durumlar nas özellikle sabahları çok kusuyorum
KızKızlar bilenler cinsiyetleri yazarlarsa elimden geldiğince ekleyeyim. Çok kaçırdım sayfaları çünkü...
Maşallah.Allah ailenle mutlu huzurlu ömür nasip etsin.Gülen yüzler solmasın inşallahSizler benim bacilarimsiniz kız , nasıl atlarım sizihelali hoş olsun. Bakın bu da benim ailem Allah hepimizin ailesini esirgesin, yakışıklılarım trasa gittiler teyzeleri
Benim öncesinde de alerjim vardı ama hapla idare ediyordum.şimdi haplar yasak olduğu için mahvolmuş halde geziyorum ..burnum tıkalı olduğu için Hemen yoruluyorum.Nefesim yetmiyor bazen. Sanırım gebelik nezlesine döndü alerjim.Alerjik kadınlarda iki kat daha fazla görünüyormuşCanım alerjik bir durum mu bu yaşadığın neden kaynaklı? Yoksa sadece hamilelikte olan birşey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?