2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
C Cerito caniim keske bildigim bisey olsada soylesem. ah ah zor bu alerjik durumlar. ama benimde gecen durduk.yere aksam burnum tikandi hapsuruklarm artti gecti ertesi gun bidaha oldu sonra baktm tesadufen hamilelik nezlesi diye birsey okudum. her hamile kadin yasiyormus bunu bi döneminde. belki senin normalde de varsa buda ustune eklenmis o yuzden zorlamistir seni bu kdr

Eklentiler

• Screenshot_20230216-151128.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 41
Sizler benim bacilarimsiniz kız , nasıl atlarım sizi helali hoş olsun. Bakın bu da benim ailem Allah hepimizin ailesini esirgesin, yakışıklılarım trasa gittiler teyzeleri
Ahh yerimm ben onlari pek yakisiklilarrr Allah korusun hayatlari boyunca insallah yeni bebiş yaralarinizi sarmaniza yardimci olacak, zaten neşe dolu ailenize daha da neşe katacak insallah

Ay evet korkarım ki gebelik nezlesi bu.Benim bir buçuk aydır böyle.Sanırım doğuma kadar da devam edecek.normal şartlarda 2haftada geçermiş.. ama inan çok yordu beni.burnum hiç yok gibi.ağzımdan nefes almaktan dudaklarım çatlayıp kurudu,geçmiyor

normalde de alerjin varmis canim o yuzden buda ustune seni bu kadar zorladi demek. havalar isininca inşallah diner biraz daha

Sizler benim bacilarimsiniz kız , nasıl atlarım sizi helali hoş olsun. Bakın bu da benim ailem Allah hepimizin ailesini esirgesin, yakışıklılarım trasa gittiler teyzeleri
Oyyy Allah hepinizi birbirinize bagislasin cok guzel bi ailesiniz masallah icim isindi gulumsemeleri gorunce

Ben de iki kere burun tıkanıklığı gibi nezle oldum işyernde hızlı test verdim kovid dediler pcr verdim negatif, anlamadım ne olduğunu evden çalışıyorum mecburen

Doktorum beni uyarmıştı bu aylarda burun tıkanıklığı başlayabilir diye. Horlama da olur dedi. Havalar da kuru soğuk canım normalmiş ben de tıkalı yaşıyorum bazen.

Doktorum beni uyarmıştı bu aylarda burun tıkanıklığı başlayabilir diye. Horlama da olur dedi. Havalar da kuru soğuk canım normalmiş ben de tıkalı yaşıyorum bazen.
benim de aynı hatta eşim dalga geçiyor gece yine güzel serenat yaptın diye ama seninki kadar değil canım C Cerito muhtemelen alerjiden umarım kısa zamanda geçer

Merhaba kızlar benim bulantim hala devam ediyor 14+6 sizlerde durumlar nas özellikle sabahları çok kusuyorum
15+3'ten bildiriyorum bu hafta yalnızca 1 kez istifra ettim benim için muhteşem bir şey ki geçen hafta istifra ederken kan çıkıyordu işyerinden 5 gün izin almıştım sanırım ufak ufak geçmeye başlıyor artık biraz daha sıkalım dişimizi canım

Amin canım benim ağrıların oluyormu
Agrim ayakta uzun süre kalirsam oluyor belim hemen uyariyi veriyor. karin agrimda oluyor ara sira normal ama bunlar.onun disinda bugun sabahtan beri vajinama arada bir sanci geliyo gidiyo ama sancinin girme suresi 1 saniye hemen kesiliyor. hamileligin basinda yasamistim bu vajina sanci girmesini bide bugun yasiyorum hayirlsii bakalim

ben bugün doktora yazdım bunu ani ani sancı giriyor diye gaz sancısı yaparmış endişelenme dedi hatta üzüntüden diye düşünmüştüm 1 haftadır

ben bugün doktora yazdım bunu ani ani sancı giriyor diye gaz sancısı yaparmış endişelenme dedi hatta üzüntüden diye düşünmüştüm 1 haftadır
Bende de aynı durumlar var. 1 saniyelik oluveriyor. Bazen tam oturcakken falan oluyor. Ters mi haraket ettim falan diyorum. Ama yavasca oturuyorum yani gazlarimizda bol sanki

Ben de iki kere burun tıkanıklığı gibi nezle oldum işyernde hızlı test verdim kovid dediler pcr verdim negatif, anlamadım ne olduğunu evden çalışıyorum mecburen
Covid mi bilmiyorum ama bence bu değişik bir virüs çevremdeki 10 kişiden 8 i böyle. Bende tabiki uyku desen yok bir de baş ağrısı kusma eklendi delirmek üzereyim 1 hafta oldu. Sinüzit benzeri semptomlar gösteriyorum o alevlenmiş olabilir ama herkes de mi aynı zamanda alevlenecek

Ay ne güxel darısı basımıza tam geçti derken yeniden geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…