- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.621
Ahh yerimm ben onlari pek yakisiklilarrrSizler benim bacilarimsiniz kız , nasıl atlarım sizihelali hoş olsun. Bakın bu da benim ailem Allah hepimizin ailesini esirgesin, yakışıklılarım trasa gittiler teyzeleri
Ay evet korkarım ki gebelik nezlesi bu.Benim bir buçuk aydır böyle.Sanırım doğuma kadar da devam edecek.normal şartlarda 2haftada geçermiş.. ama inan çok yordu beni.burnum hiç yok gibi.ağzımdan nefes almaktan dudaklarım çatlayıp kurudu,geçmiyorC Cerito caniim keske bildigim bisey olsada soylesem. ah ah zor bu alerjik durumlar. ama benimde gecen durduk.yere aksam burnum tikandi hapsuruklarm artti gecti ertesi gun bidaha oldu sonra baktm tesadufen hamilelik nezlesi diye birsey okudum. her hamile kadin yasiyormus bunu bi döneminde. belki senin normalde de varsa buda ustune eklenmis o yuzden zorlamistir seni bu kdr
normalde de alerjin varmis canim o yuzden buda ustune seni bu kadar zorladi demek. havalar isininca inşallah diner biraz dahaAy evet korkarım ki gebelik nezlesi bu.Benim bir buçuk aydır böyle.Sanırım doğuma kadar da devam edecek.normal şartlarda 2haftada geçermiş.. ama inan çok yordu beni.burnum hiç yok gibi.ağzımdan nefes almaktan dudaklarım çatlayıp kurudu,geçmiyor
Amin inşallah canım .Çok sağolnormalde de alerjin varmis canim o yuzden buda ustune seni bu kadar zorladi demek. havalar isininca inşallah diner biraz daha
Kiz bizimkiKızlar bilenler cinsiyetleri yazarlarsa elimden geldiğince ekleyeyim. Çok kaçırdım sayfaları çünkü...
Oyyy Allah hepinizi birbirinize bagislasin cok guzel bi ailesiniz masallah icim isindi gulumsemeleri gorunceSizler benim bacilarimsiniz kız , nasıl atlarım sizihelali hoş olsun. Bakın bu da benim ailem Allah hepimizin ailesini esirgesin, yakışıklılarım trasa gittiler teyzeleri
Ben de iki kere burun tıkanıklığı gibi nezle oldum işyernde hızlı test verdim kovid dediler pcr verdim negatif, anlamadım ne olduğunu evden çalışıyorum mecburenC Cerito caniim keske bildigim bisey olsada soylesem. ah ah zor bu alerjik durumlar. ama benimde gecen durduk.yere aksam burnum tikandi hapsuruklarm artti gecti ertesi gun bidaha oldu sonra baktm tesadufen hamilelik nezlesi diye birsey okudum. her hamile kadin yasiyormus bunu bi döneminde. belki senin normalde de varsa buda ustune eklenmis o yuzden zorlamistir seni bu kdr
Amin canım benim ağrıların oluyormucanim 16. haftada cok cok arada oluyor yani haftada 2 kez felan anca bulaniyor artik seninkide azalcak insallah sabret
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım, elbet bu günler geçer önemli olan beraber olmanız.Sizler benim bacilarimsiniz kız , nasıl atlarım sizihelali hoş olsun. Bakın bu da benim ailem Allah hepimizin ailesini esirgesin, yakışıklılarım trasa gittiler teyzeleri
Doktorum beni uyarmıştı bu aylarda burun tıkanıklığı başlayabilir diye. Horlama da olur dedi. Havalar da kuru soğuk canım normalmiş ben de tıkalı yaşıyorum bazen.arkadaşlar burnuma artık tahammül edemiyorum .Burnumu asla nefes almak için kullanamıyorum.Sürekli tıkalı.Denemediğim yol kalmadı.Doktorum deniz suyu dedi aylardır kullanıyorum hiç bi işe yaradığı yok.Üstüne üstlük sıktıkça hapşırık krizi tutuyor.Artık günlük hayatımı inanılmaz olumsuz etkilemeye başladı ve nasıl baş edeceğimi bilemiyorum.uyku falan uyuyamıyorum ,eşim horlamamdan eminim çok rahatsızdır her ne kadar sorun değil dese de ben bile horlamama uyanıyorum.nolur bi çaresi olan benimle de paylaşsın.Buhar makinesi dediler aldım ,ıslak havlu koy kaloriferlerine dediler yaptım ,viks sür dediler zararlı olduğunu bile bile onu da sürdüm ama artık ağlamak istiyorum bir günde bir tuvalet kağıdı bitiyor burnuma
benim de aynı hatta eşim dalga geçiyor gece yine güzel serenat yaptın diye ama seninki kadar değil canım C Cerito muhtemelen alerjiden umarım kısa zamanda geçerDoktorum beni uyarmıştı bu aylarda burun tıkanıklığı başlayabilir diye. Horlama da olur dedi. Havalar da kuru soğuk canım normalmiş ben de tıkalı yaşıyorum bazen.
15+3'ten bildiriyorum bu hafta yalnızca 1 kez istifra ettim benim için muhteşem bir şey ki geçen hafta istifra ederken kan çıkıyordu işyerinden 5 gün izin almıştım sanırım ufak ufak geçmeye başlıyor artık biraz daha sıkalım dişimizi canımMerhaba kızlar benim bulantim hala devam ediyor 14+6 sizlerde durumlar nas özellikle sabahları çok kusuyorum
Agrim ayakta uzun süre kalirsam oluyor belim hemen uyariyi veriyor. karin agrimda oluyor ara sira normal ama bunlar.onun disinda bugun sabahtan beri vajinama arada bir sanci geliyo gidiyo ama sancinin girme suresi 1 saniye hemen kesiliyor. hamileligin basinda yasamistim bu vajina sanci girmesini bide bugun yasiyorum hayirlsii bakalimAmin canım benim ağrıların oluyormu
ben bugün doktora yazdım bunu ani ani sancı giriyor diye gaz sancısı yaparmış endişelenme dedi hatta üzüntüden diye düşünmüştüm 1 haftadırAgrim ayakta uzun süre kalirsam oluyor belim hemen uyariyi veriyor. karin agrimda oluyor ara sira normal ama bunlar.onun disinda bugun sabahtan beri vajinama arada bir sanci geliyo gidiyo ama sancinin girme suresi 1 saniye hemen kesiliyor. hamileligin basinda yasamistim bu vajina sanci girmesini bide bugun yasiyorum hayirlsii bakalim
Bende de aynı durumlar var. 1 saniyelik oluveriyor. Bazen tam oturcakken falan oluyor. Ters mi haraket ettim falan diyorum. Ama yavasca oturuyorum yaniben bugün doktora yazdım bunu ani ani sancı giriyor diye gaz sancısı yaparmış endişelenme dedi hatta üzüntüden diye düşünmüştüm 1 haftadır
Covid mi bilmiyorum ama bence bu değişik bir virüs çevremdeki 10 kişiden 8 i böyle. Bende tabiki uyku desen yok bir de baş ağrısı kusma eklendi delirmek üzereyim 1 hafta oldu. Sinüzit benzeri semptomlar gösteriyorum o alevlenmiş olabilir ama herkes de mi aynı zamanda alevlenecekBen de iki kere burun tıkanıklığı gibi nezle oldum işyernde hızlı test verdim kovid dediler pcr verdim negatif, anlamadım ne olduğunu evden çalışıyorum mecburen
Ay ne güxel darısı basımıza tam geçti derken yeniden geliyor15+3'ten bildiriyorum bu hafta yalnızca 1 kez istifra ettim benim için muhteşem bir şey ki geçen hafta istifra ederken kan çıkıyordu işyerinden 5 gün izin almıştım sanırım ufak ufak geçmeye başlıyor artık biraz daha sıkalım dişimizi canım
gerçektenn o kadar dikkat ediyoruz birde nafileBende de aynı durumlar var. 1 saniyelik oluveriyor. Bazen tam oturcakken falan oluyor. Ters mi haraket ettim falan diyorum. Ama yavasca oturuyorum yanigazlarimizda bol sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?