2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sizler benim bacilarimsiniz kız , nasıl atlarım sizi helali hoş olsun. Bakın bu da benim ailem Allah hepimizin ailesini esirgesin, yakışıklılarım trasa gittiler teyzeleri
Oy maşallah yakışıklılara bu tabloya da bir cimcime lazımdı zaten o da yolda

Kızlar ben yine dr a gittim içime kurt düşmüştü dünden beri, ikili tarama testinin kan sonucu çıkmış jet hızıyla düşük risk çok şükür, iki arter bir ven için de çok küçük bir hafta sonra gel tam secilmiyor mesanesi bile yeni yeni oluşmuş dedi bir nebze de olsam rahatladım

Sinüslerim inanılmaz dolu akıyor yine doluyor ben çözemedim ilk defa bu kadar tıkanıklık yaşıyorum açıkçası inşallah çabuk geçer

Kızlar, bugün karnım oynadı, acaba ben mi hayal gördüm, duş almıştım, kendimi kremledim karnımı felan, baktım göbek deliğimin 3 cm altı seğiriyor, elimle dürttüm, hareket etti, 13+3 üz daha, olabilir mi? Böyle bişey hisseden var mı? 20. Haftada hissedilir diyorlardı sanki

O zaman ona yapcak bişey yok ne yazık ki canım ya benim de var alerjim bazı dönemler çok kötü oluyor bazen daha rahat geçiriyorum. Ama evet sende hamilelik de tetiklemiş sanırım. İnşallah geçer canım bahar da geliyo şimdi

Sinüslerim inanılmaz dolu akıyor yine doluyor ben çözemedim ilk defa bu kadar tıkanıklık yaşıyorum açıkçası inşallah çabuk geçer
Aynısını yaşıyorum canım umarım geçer sinüs rinse denedim Kaya tuzu Deniz tuzu denedim viks denedim anlık açılıyor yine aynı

Aaa bu arada şimdi hatırladım bak insan zaman geçince unutuyor. İlk gebeliğimde ben de yaşamıştım bu durumu ya burnum tıkanıktı hep hasta gibiydim hapşurup duruyordum aynen hamilelikte olan bi durumdu onzamanlarda okumuştum ama unutmuşum

Sizler benim bacilarimsiniz kız , nasıl atlarım sizi helali hoş olsun. Bakın bu da benim ailem Allah hepimizin ailesini esirgesin, yakışıklılarım trasa gittiler teyzeleri
Gülen yüzlerini hiç soldurmasin Rabbim güzellikler sizinle olsun herşey gönlünüzce olsun bu günleride atlatacak siniz elbet kucağında minişle

Benimde bir ihtimal verildi ikilide o sıktı canımı kaç gündür internete her girdiğimde araştırma yapıyorum hep

Hanımlar nasılsınız ülkece iyi degiliz psikolojik olarak cok etkilendim Allahim bir daha yaşatmasın ,az önce kızım kucağımda 20 aylık duşa kabinin içinden çıkarken düştük dizlerim aciyor karnımda bir sorun yok ama çok korktum sizce bebeğe birsey olmusmudur gitmelimiyim hastahaneye

Çok geçmiş olsun, kendini takip et kanaman falan olmazsa onlar en korunaklı yerdeler içini ferah tut birşey olmamıştır inşallah (bu arada 20 aylık kızın iyi mi Allah korumuş resmen benim ablam öyle düşüp ön dişini kırmıştı)

Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…