- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.692
- 448
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.641
Oy maşallah yakışıklılara bu tabloya da bir cimcime lazımdı zaten o da yoldaSizler benim bacilarimsiniz kız , nasıl atlarım sizihelali hoş olsun. Bakın bu da benim ailem Allah hepimizin ailesini esirgesin, yakışıklılarım trasa gittiler teyzeleri
bulantım devam ama daha yaşanılabilir durumda inşallah biticek hepimizinAy ne güxel darısı basımıza tam geçti derken yeniden geliyor
İnşallah canımbulantım devam ama daha yaşanılabilir durumda inşallah biticek hepimizin
Sinüslerim inanılmaz dolu akıyor yine doluyor ben çözemedim ilk defa bu kadar tıkanıklık yaşıyorum açıkçası inşallah çabuk geçerCovid mi bilmiyorum ama bence bu değişik bir virüs çevremdeki 10 kişiden 8 i böyle. Bende tabiki uyku desen yok bir de baş ağrısı kusma eklendi delirmek üzereyim 1 hafta oldu. Sinüzit benzeri semptomlar gösteriyorum o alevlenmiş olabilir ama herkes de mi aynı zamanda alevlenecek
İyiym canım çok şükür, sürekli yatıyorum. Amin inşallah canımMERHABA CANIM NASILSIN DİKİŞ KONUSU ÇOK İYİ OLMUŞ SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞLERİN.
Oy maşallah yakışıklılara bu tabloya da bir cimcime lazımdı zaten o da yolda
O zaman ona yapcak bişey yok ne yazık ki canım yaMaşallah.Allah ailenle mutlu huzurlu ömür nasip etsin.Gülen yüzler solmasın inşallah
Benim öncesinde de alerjim vardı ama hapla idare ediyordum.şimdi haplar yasak olduğu için mahvolmuş halde geziyorum ..burnum tıkalı olduğu için Hemen yoruluyorum.Nefesim yetmiyor bazen. Sanırım gebelik nezlesine döndü alerjim.Alerjik kadınlarda iki kat daha fazla görünüyormuş
Aynısını yaşıyorum canım umarım geçer sinüs rinse denedim Kaya tuzu Deniz tuzu denedim viks denedim anlık açılıyor yine aynıSinüslerim inanılmaz dolu akıyor yine doluyor ben çözemedim ilk defa bu kadar tıkanıklık yaşıyorum açıkçası inşallah çabuk geçer
Aaa bu arada şimdi hatırladım bak insan zaman geçince unutuyor. İlk gebeliğimde ben de yaşamıştım bu durumu ya burnum tıkanıktı hep hasta gibiydim hapşurup duruyordum aynen hamilelikte olan bi durumdu onzamanlarda okumuştum ama unutmuşum@Cerito caniim keske bildigim bisey olsada soylesem. ah ah zor bu alerjik durumlar. ama benimde gecen durduk.yere aksam burnum tikandi hapsuruklarm artti gecti ertesi gun bidaha oldu sonra baktm tesadufen hamilelik nezlesi diye birsey okudum. her hamile kadin yasiyormus bunu bi döneminde. belki senin normalde de varsa buda ustune eklenmis o yuzden zorlamistir seni bu kdr
Gülen yüzlerini hiç soldurmasin Rabbim güzellikler sizinle olsun herşey gönlünüzce olsun bu günleride atlatacak siniz elbet kucağında minişleSizler benim bacilarimsiniz kız , nasıl atlarım sizihelali hoş olsun. Bakın bu da benim ailem Allah hepimizin ailesini esirgesin, yakışıklılarım trasa gittiler teyzeleri
Benimde bir ihtimal verildi ikilide o sıktı canımı kaç gündür internete her girdiğimde araştırma yapıyorum hepMerhaba hanımlar ben de kismetse agustos annesi olucam. 2020 aralik dogumlu bir oglum var aslinda 2. hamileligi hic istememistim ama oldu iste kabullendim ama bu sefer de ikili testim riskli cikti, nipty test yapilacak kan verdim sonuc bekliyorum hayirlisi artik. Sizlerin hamileligi iyidir umarim
Volkan aksakallıKızlar Bursa’da önerebileceginiz güler yüzlü ilgili bir doktor var mı ?
Neden olmasınValla canım sabah büyük oğlum yiğit diyor ki karnıma dokunup "Zeyneeep kuzuuum "dedim Zeynep mi
Hanımlar nasılsınız ülkece iyi degiliz psikolojik olarak cok etkilendim Allahim bir daha yaşatmasın ,az önce kızım kucağımda 20 aylık duşa kabinin içinden çıkarken düştük dizlerim aciyor karnımda bir sorun yok ama çok korktum sizce bebeğe birsey olmusmudur gitmelimiyim hastahaneye
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin minikArkadaşlarım merhaba, hepinizin daha iyi olduğunu umuyorumben bugün güzel bir haber aldım. Fetal dna sonucumuz geldi çok şükür bir sorun yok ve cinsiyet erkek kız olsaydı ismi hazırdı ama şimdi yok baştan araştırmalarım başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?