- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.661
Ben hızlıca sayfaya baktım birşey mi kaçırdım acaba neden üzgün emoji attın canım
Saol cnm cok şükür Allah korudu hiç bir yerine birşey olmadı uzandım dinleniyorum umarim birsey olmaz takipteyimÇok geçmiş olsun, kendini takip et kanaman falan olmazsa onlar en korunaklı yerdeler içini ferah tut birşey olmamıştır inşallah (bu arada 20 aylık kızın iyi mi Allah korumuş resmen benim ablam öyle düşüp ön dişini kırmıştı)
Çok geçmiş olsun canım, bebeğe bir sey olduğunu sanmıyorumHanımlar nasılsınız ülkece iyi degiliz psikolojik olarak cok etkilendim Allahim bir daha yaşatmasın ,az önce kızım kucağımda 20 aylık duşa kabinin içinden çıkarken düştük dizlerim aciyor karnımda bir sorun yok ama çok korktum sizce bebeğe birsey olmusmudur gitmelimiyim hastahaneye
Saol cnm insallah tedirgin oldum korktum biraz ondan sanırımÇok geçmiş olsun canım, bebeğe bir sey olduğunu sanmıyorum
Arkadaşlarım merhaba, hepinizin daha iyi olduğunu umuyorumben bugün güzel bir haber aldım. Fetal dna sonucumuz geldi çok şükür bir sorun yok ve cinsiyet erkek kız olsaydı ismi hazırdı ama şimdi yok baştan araştırmalarım başlayacak
Kac cikti sizin yuzde?Benimde bir ihtimal verildi ikilide o sıktı canımı kaç gündür internete her girdiğimde araştırma yapıyorum hep
İkili testiniz mi riskli cikmisti?Arkadaşlarım merhaba, hepinizin daha iyi olduğunu umuyorumben bugün güzel bir haber aldım. Fetal dna sonucumuz geldi çok şükür bir sorun yok ve cinsiyet erkek kız olsaydı ismi hazırdı ama şimdi yok baştan araştırmalarım başlayacak
Ayyy inşallah kuzum inşallah özelikle sbahlari kusuyorum hep nasıl mutsuzum cinsiyetleri bellimi kuzum15+3'ten bildiriyorum bu hafta yalnızca 1 kez istifra ettim benim için muhteşem bir şey ki geçen hafta istifra ederken kan çıkıyordu işyerinden 5 gün izin almıştım sanırım ufak ufak geçmeye başlıyor artık biraz daha sıkalım dişimizi canım
Kac cikti sizin yuzde?
Çok geçmiş olsun canımHanımlar nasılsınız ülkece iyi degiliz psikolojik olarak cok etkilendim Allahim bir daha yaşatmasın ,az önce kızım kucağımda 20 aylık duşa kabinin içinden çıkarken düştük dizlerim aciyor karnımda bir sorun yok ama çok korktum sizce bebeğe birsey olmusmudur gitmelimiyim hastahaneye
Tahmin edebiliyorumm 3 aydır bu hafta makyaj yapmaya başlayabildim sürüne sürüne ama geçicek teki kız diğeri henüz belli değil haftaya cuma kontrolüm var bakalım inşallah kız değişti demez emindi amaAyyy inşallah kuzum inşallah özelikle sbahlari kusuyorum hep nasıl mutsuzum cinsiyetleri bellimi kuzum
ayy evet son 1 haftadir hamilrligin basindaki gibi gazim cok arttii canim acayip fenayim. dogru demis doktorun ondan demekkiben bugün doktora yazdım bunu ani ani sancı giriyor diye gaz sancısı yaparmış endişelenme dedi hatta üzüntüden diye düşünmüştüm 1 haftadır
kesinlikle aynenn 1 saniye suruyor hemen geciyo ara ara gene geliyor ama gazim.cidden cok bir haftadir mahvettiBende de aynı durumlar var. 1 saniyelik oluveriyor. Bazen tam oturcakken falan oluyor. Ters mi haraket ettim falan diyorum. Ama yavasca oturuyorum yanigazlarimizda bol sanki
Allah kolaylık versin çok zorDoktorum beni uyarmıştı bu aylarda burun tıkanıklığı başlayabilir diye. Horlama da olur dedi. Havalar da kuru soğuk canım normalmiş ben de tıkalı yaşıyorum bazen.
Ah bu eşler
O zaman ona yapcak bişey yok ne yazık ki canım yabenim de var alerjim bazı dönemler çok kötü oluyor bazen daha rahat geçiriyorum. Ama evet sende hamilelik de tetiklemiş sanırım. İnşallah geçer canım bahar da geliyo şimdi
Baharı düşünmek bile istemiyorum .Sürekli duş alıyorum biraz iyi geliyor.En azından bi yarım saat rahat oluyorumAaa bu arada şimdi hatırladım bak insan zaman geçince unutuyor. İlk gebeliğimde ben de yaşamıştım bu durumu ya burnum tıkanıktı hep hasta gibiydim hapşurup duruyordum aynen hamilelikte olan bi durumdu onzamanlarda okumuştum ama unutmuşum
benimde hapsirmam cok artti normalde alerjisi olan biri degilim ve gece öksürme felanda var burnum.tikali bende yasadigim yerde gece -20 felan. ondan saniyodum bende ama yok hamilelik riniti buAaa bu arada şimdi hatırladım bak insan zaman geçince unutuyor. İlk gebeliğimde ben de yaşamıştım bu durumu ya burnum tıkanıktı hep hasta gibiydim hapşurup duruyordum aynen hamilelikte olan bi durumdu onzamanlarda okumuştum ama unutmuşum
gozunaydin canimArkadaşlarım merhaba, hepinizin daha iyi olduğunu umuyorumben bugün güzel bir haber aldım. Fetal dna sonucumuz geldi çok şükür bir sorun yok ve cinsiyet erkek kız olsaydı ismi hazırdı ama şimdi yok baştan araştırmalarım başlayacak
canim gecmis olsun takip.et kendini bakalim kanaman agrin olursa tabikide gorun ama için hic rahat etmesse acile gidip durumu anlatabilirsn bakarlar biHanımlar nasılsınız ülkece iyi degiliz psikolojik olarak cok etkilendim Allahim bir daha yaşatmasın ,az önce kızım kucağımda 20 aylık duşa kabinin içinden çıkarken düştük dizlerim aciyor karnımda bir sorun yok ama çok korktum sizce bebeğe birsey olmusmudur gitmelimiyim hastahaneye
Bana 155 gün önce ikisi erkeğe benziyor dedi salı günü randevum varÇok geçmiş olsun canımtakip et gitmeden istersen Allahın izniyle olmamıştır bir sorun
Tahmin edebiliyorumm 3 aydır bu hafta makyaj yapmaya başlayabildim sürüne sürüne ama geçicek teki kız diğeri henüz belli değil haftaya cuma kontrolüm var bakalım inşallah kız değişti demez emindi amaseninkiler belli mii
15 gün önce olacaktı kuzumBana 155 gün önce ikisi erkeğe benziyor dedi salı günü randevum var
Masallah canımm
Teşekkür ederizz Maşallahtaa gözümü korkutuyo vallahi çok umutlanmıştım annem hamileliklerinde hiç kilo almamış belli bile olmuyo diyolardı dedi genetik olayına fazla güvenmişimMasallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?