2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Saol cnm cok şükür Allah korudu hiç bir yerine birşey olmadı uzandım dinleniyorum umarim birsey olmaz takipteyim

Çok geçmiş olsun canım, bebeğe bir sey olduğunu sanmıyorum

Hayırlı olsun Sonuçlarınız kaç günde geldi?

İkili testiniz mi riskli cikmisti?

Ayyy inşallah kuzum inşallah özelikle sbahlari kusuyorum hep nasıl mutsuzum cinsiyetleri bellimi kuzum

Çok geçmiş olsun canım takip et gitmeden istersen Allahın izniyle olmamıştır bir sorun
Ayyy inşallah kuzum inşallah özelikle sbahlari kusuyorum hep nasıl mutsuzum cinsiyetleri bellimi kuzum
Tahmin edebiliyorumm 3 aydır bu hafta makyaj yapmaya başlayabildim sürüne sürüne ama geçicek teki kız diğeri henüz belli değil haftaya cuma kontrolüm var bakalım inşallah kız değişti demez emindi ama seninkiler belli mii

ben bugün doktora yazdım bunu ani ani sancı giriyor diye gaz sancısı yaparmış endişelenme dedi hatta üzüntüden diye düşünmüştüm 1 haftadır
ayy evet son 1 haftadir hamilrligin basindaki gibi gazim cok arttii canim acayip fenayim. dogru demis doktorun ondan demekki

Bende de aynı durumlar var. 1 saniyelik oluveriyor. Bazen tam oturcakken falan oluyor. Ters mi haraket ettim falan diyorum. Ama yavasca oturuyorum yani gazlarimizda bol sanki
kesinlikle aynenn 1 saniye suruyor hemen geciyo ara ara gene geliyor ama gazim.cidden cok bir haftadir mahvetti

Doktorum beni uyarmıştı bu aylarda burun tıkanıklığı başlayabilir diye. Horlama da olur dedi. Havalar da kuru soğuk canım normalmiş ben de tıkalı yaşıyorum bazen.
Allah kolaylık versin çok zor
benim de aynı hatta eşim dalga geçiyor gece yine güzel serenat yaptın diye ama seninki kadar değil canım C Cerito muhtemelen alerjiden umarım kısa zamanda geçer
Ah bu eşler Biz bayılıyoruz sanki ağızdan nefes alıp tüm gece horlamaya
Baharı düşünmek bile istemiyorum .Sürekli duş alıyorum biraz iyi geliyor.En azından bi yarım saat rahat oluyorum

benimde hapsirmam cok artti normalde alerjisi olan biri degilim ve gece öksürme felanda var burnum.tikali bende yasadigim yerde gece -20 felan. ondan saniyodum bende ama yok hamilelik riniti bu
gozunaydin canimhayirli olsun
canim gecmis olsun takip.et kendini bakalim kanaman agrin olursa tabikide gorun ama için hic rahat etmesse acile gidip durumu anlatabilirsn bakarlar bi

Bana 155 gün önce ikisi erkeğe benziyor dedi salı günü randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…