- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.681
Teşekkür ederizz Maşallahtaa gözümü korkutuyo vallahi çok umutlanmıştım annem hamileliklerinde hiç kilo almamış belli bile olmuyo diyolardı dedi genetik olayına fazla güvenmişim
Kaç kg aldın canımmTeşekkür ederizz Maşallahtaa gözümü korkutuyo vallahi çok umutlanmıştım annem hamileliklerinde hiç kilo almamış belli bile olmuyo diyolardı dedi genetik olayına fazla güvenmişim
Dedi kızçe annesiEee sen ikiz anasısın o kadar da olacak
Hiç almadım canım en son kontrolde 3 kilo almıştım ama 2.5 kilo geri verdim gebeliğin başından beri yarım kilo aldım ancaKaç kg aldın canımm
Ah keşke bi versek kırk kere inleyip ,yataklara düşerler
Çok Tatlı bi göbüş
mydreams93 ayy masallah cok tatli benim.gobegi bir gorsen suan siskinlikle birlikte 6 aylik gibi abartmiyorum ama bende aticam bi göbüş fotosu yakinda heves ettm
Benim 1:94 daha yuksek
ErkekKızlar bilenler cinsiyetleri yazarlarsa elimden geldiğince ekleyeyim. Çok kaçırdım sayfaları çünkü...
Ben de artık işe gitmeye başlıcam ama giyecek birşey bulamıyorumBenim göbeğim de arşa çıkıyor akşamları7aylık var.Artık kıyafet de bulamıyorum .marka olarak sadece hamile kıyafeti satan bi yer de bulamadım .Perişanım
Dışardan belli olması için çook erken daha içerden hisedebilirsin bende 13h hisetmeye başladım ama dışardan görulmeyecek birşeyKızlar, bugün karnım oynadı, acaba ben mi hayal gördüm, duş almıştım, kendimi kremledim karnımı felan, baktım göbek deliğimin 3 cm altı seğiriyor, elimle dürttüm, hareket etti, 13+3 üz daha, olabilir mi? Böyle bişey hisseden var mı? 20. Haftada hissedilir diyorlardı sanki
Bende içeriden hissediyorum .çok değişik bir his.kanatlanıyor gibiKızlar, bugün karnım oynadı, acaba ben mi hayal gördüm, duş almıştım, kendimi kremledim karnımı felan, baktım göbek deliğimin 3 cm altı seğiriyor, elimle dürttüm, hareket etti, 13+3 üz daha, olabilir mi? Böyle bişey hisseden var mı? 20. Haftada hissedilir diyorlardı sanki
Bende öyle ama taytlar da çok üşütüyor insanıBen de artık işe gitmeye başlıcam ama giyecek birşey bulamıyorumtayt üstü sweatshirttten başka bişi giymiyorum
aynen suan varya kocaman gobekle oturuyorum bildiginBenim göbeğim de arşa çıkıyor akşamları7aylık var.Artık kıyafet de bulamıyorum .marka olarak sadece hamile kıyafeti satan bi yer de bulamadım .Perişanım
Evet yaz gelse elbise bal gibi olur rahat rahat giyeriz ama ah işte yazı bulana kadar ne yaparız bilemedimaynen suan varya kocaman gobekle oturuyorum bildiginbende defactodan tayt bicimindeki pantolonlardan alcam bir mavi bir siyah. yazinda elbise giyerim sonlara dogru rahat olur efil efil
Canım ben bundan kullanıyorum baya sıcak tutuyor içi polar gibi tavsiye ederim herkese çok da rahatBende içeriden hissediyorum .çok değişik bir his.kanatlanıyor gibibugün çok fazla yaşadım .ama dışardan belli olmuyor benim
Bende öyle ama taytlar da çok üşütüyor insanı
Bunu herkes çok tavsiye etti bende alayım bari emin olamamıştımCanım ben bundan kullanıyorum baya sıcak tutuyor içi polar gibi tavsiye ederim herkese çok da rahat
2.5 kg almıştım şimdi sabit gibiyim belki yaeım kg civarı vermiş olabilirimDedi kızçe annesisenin göbiş ne alemlerde baya var diyodunn destek alıyordum senden
Hiç almadım canım en son kontrolde 3 kilo almıştım ama 2.5 kilo geri verdim gebeliğin başından beri yarım kilo aldım anca
Doğumdan sonra gider kuzumTeşekkür ederizz Maşallahtaa gözümü korkutuyo vallahi çok umutlanmıştım annem hamileliklerinde hiç kilo almamış belli bile olmuyo diyolardı dedi genetik olayına fazla güvenmişim
Dedi kızçe annesisenin göbiş ne alemlerde baya var diyodunn destek alıyordum senden
Kendi sitesinden indirimli almıştım ben aklınızda olsunBunu herkes çok tavsiye etti bende alayım bari emin olamamıştımçok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?