2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Eee sen ikiz anasısın o kadar da olacak
Teşekkür ederizz Maşallahtaa gözümü korkutuyo vallahi çok umutlanmıştım annem hamileliklerinde hiç kilo almamış belli bile olmuyo diyolardı dedi genetik olayına fazla güvenmişim

Benim göbeğim de arşa çıkıyor akşamları 7aylık var.Artık kıyafet de bulamıyorum .marka olarak sadece hamile kıyafeti satan bi yer de bulamadım .Perişanım
mydreams93 ayy masallah cok tatli benim.gobegi bir gorsen suan siskinlikle birlikte 6 aylik gibi abartmiyorum ama bende aticam bi göbüş fotosu yakinda heves ettm

Benim göbeğim de arşa çıkıyor akşamları 7aylık var.Artık kıyafet de bulamıyorum .marka olarak sadece hamile kıyafeti satan bi yer de bulamadım .Perişanım
Ben de artık işe gitmeye başlıcam ama giyecek birşey bulamıyorum tayt üstü sweatshirttten başka bişi giymiyorum

Dışardan belli olması için çook erken daha içerden hisedebilirsin bende 13h hisetmeye başladım ama dışardan görulmeyecek birşey

Bende içeriden hissediyorum .çok değişik bir his.kanatlanıyor gibi bugün çok fazla yaşadım .ama dışardan belli olmuyor benim
Ben de artık işe gitmeye başlıcam ama giyecek birşey bulamıyorum tayt üstü sweatshirttten başka bişi giymiyorum
Bende öyle ama taytlar da çok üşütüyor insanı

aynen suan varya kocaman gobekle oturuyorum bildigin bende defactodan tayt bicimindeki pantolonlardan alcam bir mavi bir siyah. yazinda elbise giyerim sonlara dogru rahat olur efil efil

aynen suan varya kocaman gobekle oturuyorum bildigin bende defactodan tayt bicimindeki pantolonlardan alcam bir mavi bir siyah. yazinda elbise giyerim sonlara dogru rahat olur efil efil
Evet yaz gelse elbise bal gibi olur rahat rahat giyeriz ama ah işte yazı bulana kadar ne yaparız bilemedim

Bende içeriden hissediyorum .çok değişik bir his.kanatlanıyor gibi bugün çok fazla yaşadım .ama dışardan belli olmuyor benim

Bende öyle ama taytlar da çok üşütüyor insanı
Canım ben bundan kullanıyorum baya sıcak tutuyor içi polar gibi tavsiye ederim herkese çok da rahat

Eklentiler

• 5AAC9726-C06F-483C-BA35-24435F35AA4D.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 96
Benımde öyle canım
2.5 kg almıştım şimdi sabit gibiyim belki yaeım kg civarı vermiş olabilirim böyle kilo verince sabit kalınca da bi endişeleniyorum annelik çok garip gerçekten en ufak bir şeyde endişe duyuyorum

Vallahi kuzum müsait bir zamanda foto çeker atarım. Ama son kontrolden bu yana kilo almamışım doktorun tartisina göre(kendi tartım evde on günü geçti tartilamiyorum kendi tartimda.... ahh evim bak yine aklıma geldi ) Ben şok dedim kilo almayisima aslında yedim de yani kendimi engellemedim ama sanırım stresten almadım bilemiyorum... Benim bu sefer göbeğim gerçekten sivri gitmiyor. Yayılmaya başladı sanki yanlara
Dedi kızçe annesi senin göbiş ne alemlerde baya var diyodunn destek alıyordum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…